Šitas ir lētajiem filmētajiem kas filmē ar 60D lielais ilgi gaidītais apgreids, lielajā korpusā iebāzts 60D koncepts ar atlokamu ekrānu un Wi-Fi Protams ka filmētājiem patiks atrais AF iekš Live View Protams arī attālinātā vadība. Divas fīčas ko izmantoju ikdienā tas ir Wi-fi un attālinātā vadība no planšetes
UldisMuzikants:man te būtiska liekas jaunā matrica ar, iespējams, ļoti labu AF, labāku, kā citiem ražotājiem, jebkurā vietā , tiešskates režīmā un filmēšanā. Skārienjutība- es domāju, ka iesācējam ir ļoti lab alieta. Vēl priecē , ka AF ir no 7D un ar AF regulēšanas iespējām. 60D pēc šitā liekas arhaisms, no 40D laikiem. Un ir jau ar- 2010 gada kamera laikam tas 60D.
Skārienjūtīgs labi filmējot ar minimālo budžetu, var bez slodzes trenkāt izvēlni Šeit gan ir Wi Fi taka ērtāk trenkāt pa kompi vai planšeti bet tas jau arī daudziem "Filmētājiem" par knapu.
Es ari par to pašu, par 1100 plus mīnus tad labāk 6D Kā nekā FF, un par 5MKII daudz labāks, kā ari patestējot MKIII , tomēr sapratu ka 6D labāk, vienīgais ka AF punktu nav tik daudz, bet ir vi-fi un GPS, kas ir gana būtiskas fīčas.
Tas Kakao ir DAĻĒJI pārrakstīts no BOOT.lv Kur burtiski šis teksts tik reizes trīs garāks ar tieši tā pašām jokainām tulkojuma īpatnībām parodijās ap pusdienas laiku