Nikon F100, gandrīz jauna, ideālā stāvoklī. Kens Rokvels: The F100 is the world's second-best 35mm SLR camera. I was happy to pay full price, about $1400, in 1999, for mine." www.kenrockwell.com...
Objektīvs Nikkor 80-200 1:4,5 manuāls, ar raujamu zūm gredzenu
Objektīvs Nikkor 28 1:2,8 manuāls
Saules blende gumijas 52mm vītne ar aizsargfiltru. Seksīga manta
Tu, kaut kāds agresīvs... Es piedāvāju cenu, bet Tu pat nekaulējies. Laikam izmantosi kā atsvaru uz salvetēm. Lai nepūš nost...
zini - man kādi desmit spaiņi visādas mantas. nav problēmu - i ar āmuru klapēt, i bērniem dot spēlēties... a vot šis konkrētais kādam var būt par labu darba zirgu - kā jauns, viss strādā burstā šauj kā lielgabals, pilnīgi perfekta mērīšanas sistēma... no tehniskā viedokļa vispār viss, ko var vēlēties...
Bildes:kā jauns, viss strādā burstā šauj kā lielgabals...
Ceru ka bez līķiem...
Ja pa mēnesi nepārdosi, moš nodzeršu kādu dienu skopumu - paņemšu. Es nopietni! Ja būs laba cena... Šobrīd cenu nav pat jēga apspriest, jo vēl ir liels skopums!
nu parunājam par cenām, ja ir interese - cik ir komforta robeža... skaidrs, ka cilvēkam, kas grib "pamēģināt" filmu - šī kamera ir par smalku un dārgu, kaut gan pēc kautkāda d90 vai 200/300 diginikona ir perfekta sajūta - ipa ze seim tikai ar filmu. - kas grib pamēģināt parasti ņem zenītus vai pilnīgu mehāniku 25/30 Ls robežās. teorētiski eebajaa var redzēt ka labā kondīcijā aiziet pa 200 dolāriem. Viena usas bode pat jaunu tirgo pa 1600 zaljajiem Manējā ir perfektā stāvoklī, praktiski nelietota nostāvējusi kā gadžets plauktā 10 gadus. Nopietnākam filmu fanam nevis "pamēģināt" - skaidrs, ka par tricāru neatdošu
Tad tu dakteri uzmestu, ja es par 10 Ls pārsolītu??? Tas ir AIS vai AI stikls, btw?
nezinu, dakteris varbūt pēc nedēļas pateiks nāni... hvz - Liepāja tālu un vēl Tu mēdz nesmuki apsaukāties... zini, man nav izmisuma - labāk lētāk, bet vismaz bērnu dakterim...
un gadās, ka uzskrien līdz 150+ droši vien kādos piektdienu vakaros kad alus nosities skopumu
nu tas tricārs aizietu sūtīšanas izmaksās.
es tā biju lēsis - par visu kopā +/- 150. par stikliem jau te pamatīga interese, tā kā... varbūt 70 un plāns būs pārpildīts. Atkārtošos - bodijs ir pilnīgi nelietots. a tie ebajā gluži tā neizskatās
Tad tu dakteri uzmestu, ja es par 10 Ls pārsolītu??? Tas ir AIS vai AI stikls, btw?
nezinu, dakteris varbūt pēc nedēļas pateiks nāni... hvz - Liepāja tālu un vēl Tu mēdz nesmuki apsaukāties... zini, man nav izmisuma - labāk lētāk, bet vismaz bērnu dakterim...
Es jau ar brīnījos...ja jau aizrunāts, kā var vairs pārsolīt. Bet nu enīvej...par 40 ņemu uzreiz, ja stikli nav noskrāpēti priekšā/pakaļā un ja ir Ai vai AIs
Rolands66:Es varēt pieslēgties diskusijai, kad parādīsies objektīvs ,kas var 20x30 cm negatīvu nosegt.I tad tik pēc mēneša
jā tādu šis no spaiņa varētu izvilkt
nu... es drīzāk no spaiņiem varētu izvilkt pārīti laterna magic... skaisti interjera elementi. Par objektīviem - ir viena kaste riktīga koka ar stiklu šķīvja lielumā, bet to nepārdošu.