forum.gif
Bilžu vērtējumi.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Bilžu vērtējumi.
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 05.07.13 11:05 labots
 citēt
Pašlaik ir divi varianti - patīk un dzēst. Kāpēc nevarētu būt nepatīk ? Dzēst - ne vienmēr atbilst.
Publicēts: 05.07.13 11:08
 citēt
Patīk
Da nu
Nepatīk
Sūds
Izmest nahren
Publicēts: 05.07.13 11:09
 citēt
šo tēmu jau gadiem cilājam un bija kaut kur pat atbilde,ka nekas netiks mainīts.Diemžēl
Publicēts: 05.07.13 11:11
 citēt
NilsS:Pašlaik ir divi varianti - patīk un dzēst. Kāpēc nevarētu būt nepatīk ? Dzēst - ne vienmēr atbilst.

neesi slinks uzraksti ka bilde nepatīk :grimace:
Publicēts: 05.07.13 11:11
 citēt
NilsS:Pašlaik ir divi varianti - patīk un dzēst. Kāpēc nevarētu būt nepatīk ? Dzēst - ne vienmēr atbilst.

Tak pastāv versija ierakstīt komentāru bez vērtējuma, kas atbilstu vērtējumam - nepatīk. Man liekas :)
Publicēts: 05.07.13 11:23
 citēt
Nilss,paņem un pats ieraksti savu domu,ar paplašinātu teikumu,lūk būs jau solis uz Gaišo pusi.:)
Publicēts: 05.07.13 11:24
 citēt
Vēl jāievieš jauna sadaļa - mps Zelta Fonds
Publicēts: 05.07.13 11:27
 citēt
Nu tas jau ir citas sadaļas:kuntskamera ,mūžīgā:D
Publicēts: 05.07.13 11:30 labots
 citēt
AGNOS:Nilss,paņem un pats ieraksti savu domu,ar paplašinātu teikumu,lūk būs jau solis uz Gaišo pusi.:)

Galerijās skatos ļoti reti, vēl retāk balsoju. Lielākoties nav nekādas vēlmes pie drazām rakstīt - nepatī, nepatīk, nepatīk - jo tad paietu lopā daudz laika. Vienu vakaru paprovēju, aizgāja vismaz 30 min rakstot komentus tik vienai lapai:( Galu galā, runa ir par principu ! Ir poga patīk, kāpēc nav nepatīk ?
PS piekrīti - Tumšā puse ir stilīgāka :)
Publicēts: 05.07.13 11:40
 citēt
Draza,tas ir pārsvarā visu iesācēju un beidzēju bildes apzīmējums,bet ja nav tā anna-līzes ,vismaz daļēji ,tad tālāk ar veidojas draza.Ptk,nptk, velns viņu zin kam tas,ambīciju mierināšanai...
Publicēts: 05.07.13 11:42
 citēt
Voldim nav viedoklis?
Publicēts: 05.07.13 11:42
 citēt
Nepatīk - ej garām, ja gribi to uzrakstīt, tad prasītos arī pamatoijums, kas tieši nepatīk. Tev to vajag?
Normālam cilvēkam kļūst slkaidrs, ka bilde nepatīk, ja to apskatījuši tikai pāris cilvēki.
Un satraukties/apspriest/pilnveidot šo vērtēšanas sistēmu ir pilnīgi bezjēdzīgi zaudēts laiks:)
Publicēts: 05.07.13 11:45
 citēt
Bezgalīgais stāsts,iešu prom no monitora iedeguma,jāiet ielā!:)
Publicēts: 05.07.13 11:47
 citēt
Maris:Patīk
Da nu
Nepatīk
Sūds
Izmest nahren

Vēl vienu derētu:

- kauns skatīties.
Publicēts: 05.07.13 11:51 labots
 citēt
Droperidol:Nepatīk - ej garām, ja gribi to uzrakstīt, tad prasītos arī pamatoijums, kas tieši nepatīk. Tev to vajag?
Normālam cilvēkam kļūst slkaidrs, ka bilde nepatīk, ja to apskatījuši tikai pāris cilvēki.
Un satraukties/apspriest/pilnveidot šo vērtēšanas sistēmu ir pilnīgi bezjēdzīgi zaudēts laiks:)

Tieši tā, te jau nav bezmaksas kursi. Turklāt vismaz puse nevis saka paldies par komentu, bet gan uzdirš. Puse no atlikušās puses nemaz nesaprot - ko es domāju rakstot. Atlikušos 25% interesē tikai patīk.
Tikai viens labojums - man ir ierosinājums ieviest jaunu pogu, nevis apspriest vērtēšanas sistēmu ( kuru es vispār uzskatu par lieku )
Ja cilvēks spēj racionāli domāt, tad arī daudzi nepatīk pie bildes liks padomāt - kāpēc
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):