AGNOS:Nilss,paņem un pats ieraksti savu domu,ar paplašinātu teikumu,lūk būs jau solis uz Gaišo pusi.
Galerijās skatos ļoti reti, vēl retāk balsoju. Lielākoties nav nekādas vēlmes pie drazām rakstīt - nepatī, nepatīk, nepatīk - jo tad paietu lopā daudz laika. Vienu vakaru paprovēju, aizgāja vismaz 30 min rakstot komentus tik vienai lapai Galu galā, runa ir par principu ! Ir poga patīk, kāpēc nav nepatīk ? PS piekrīti - Tumšā puse ir stilīgāka
Draza,tas ir pārsvarā visu iesācēju un beidzēju bildes apzīmējums,bet ja nav tā anna-līzes ,vismaz daļēji ,tad tālāk ar veidojas draza.Ptk,nptk, velns viņu zin kam tas,ambīciju mierināšanai...
Nepatīk - ej garām, ja gribi to uzrakstīt, tad prasītos arī pamatoijums, kas tieši nepatīk. Tev to vajag? Normālam cilvēkam kļūst slkaidrs, ka bilde nepatīk, ja to apskatījuši tikai pāris cilvēki. Un satraukties/apspriest/pilnveidot šo vērtēšanas sistēmu ir pilnīgi bezjēdzīgi zaudēts laiks
Droperidol:Nepatīk - ej garām, ja gribi to uzrakstīt, tad prasītos arī pamatoijums, kas tieši nepatīk. Tev to vajag? Normālam cilvēkam kļūst slkaidrs, ka bilde nepatīk, ja to apskatījuši tikai pāris cilvēki. Un satraukties/apspriest/pilnveidot šo vērtēšanas sistēmu ir pilnīgi bezjēdzīgi zaudēts laiks
Tieši tā, te jau nav bezmaksas kursi. Turklāt vismaz puse nevis saka paldies par komentu, bet gan uzdirš. Puse no atlikušās puses nemaz nesaprot - ko es domāju rakstot. Atlikušos 25% interesē tikai patīk. Tikai viens labojums - man ir ierosinājums ieviest jaunu pogu, nevis apspriest vērtēšanas sistēmu ( kuru es vispār uzskatu par lieku ) Ja cilvēks spēj racionāli domāt, tad arī daudzi nepatīk pie bildes liks padomāt - kāpēc