Jāņem vērā, ka organizatoriskie darbi prasa laiku - pa 3 nedēļām var nepaspēt busus/lektorus/vietu sarunāt... augusta vidus? Baigi feinās naktis tad ir...
mreinis, es jau ar. un ko dod, ja cilveki tiek, ja nav pasha pasakuma? nu labi labi. ceturtdiena gan garam - parasti 3dienniekos 5dienas vakaraa sabrauc, sapazistas, patusee, 6dien viss ekshens, nopdarbibas, etc, svetdien no rita var krosu, piemeram, vakarpusee uz Rigu... kaut kaa taa.
Man liels prieks par atsaucību, bet kas attiecībā uz manis ieteikto pasākumu tad - tikai un vienīgi piektdienas pēcpusdiena, visa sestdiena un 1/2 no svētdienas
Da ko jūs te cepaties, jopcik ar ārā, tiek balsots par kuru nedēļas nogali, ceturdiena ir vai ir svētdiena nav tik būtiski, tās ir detaļas, būtiski ir zināt kura nedēļas nogale... Cilvji kā vienmēr kasās pie sīkumiem, nevis skatās konceptu!
Crex, neko jau sev cilveeki vienkaarshi kasaas!!! Tiem kuriem ir vasaras briivdienas vai atvaljinaajums, vai ari nodarboshanas nothingdoings, tie var atljauties ari ceturdien, kaa arii domaaju ka treshdien, bet tie kas raujaas sviedros visu needelju, buutu forshi ja pasakums saaktu ievirziities piektdienas otrajaa pusee tad ari vareetu piemekleet atbilstosho nedeljas nogali. Variantaa kaa tas ir piedaavaats shobriid, man neder neviens! (un shaadas opcijas balsojumaa naf!)
atklāju kļūdu, kura slēpjas manā neuzmanībā skatot savu samsuņa telefona kalendāru, kurā nedēļa sākas ar svētdienu - ble
vienīgais un patiesais piedāvājums ir piektdiena no 17.00, visa sestdiena un svētdiena līdz 12 - 14.
Pēc Fotobloga administrācijas lūguma... liekas, ka balsošanas tomēr nebūs, jo Shadow un Eliks var 28 un 29 jūlijā un līdz ar to palieku pie sava piedāvātā norises laika, kurš ir 27, 28 un 29. jūlijs
es tik domāju,kas paliks no apkārtējās vides 20-30-40 ut.t. cilvēkim staigājot, drazojot, dzerot, smēķējot, ēdot, čurājot u.t.t. ..................... uzskatu, ja rīko semināru, tad tas jārīko telpās, guļot telpās.... jo, ja tas ir ar teltīm, tad ardievas vietējai dabai...
27; 28; 29. ir oki! Līdz tiem datumiem ir daudz laika! Ja cilvēks tiešām vēlas tikt tad var izdomāt sazin ko! Paņemt slimības lapu, sarunāt lai aizvieto. (: Vismaz es tā darītu! Nekas nav neiespējams!!!
Zenza, protams, nekas nav neiespējams, bet vai vajag... tāds ir jautājums. Nevaram mēs prasīt, lai cilvēki tagad domā, kā izrauties no darba... darba laiks ir darbam, tāpēc ir darbadienas, ir brīvdienas un ir piektdienu vakari... tas nav vienkārši tāpat vien izdomāts
Bet ja darba diena iekrīt brīvdienā tad k-kas tak jaizdomā! Es arī strādāju i sestdienas, i svētdienas! martink piekrītu! (: Tiem kas nav Latvijā jābūt domās kopā ar mums, un jāved no svešajām zenmēm tie labie kadri! (:
Jūlija beigas neder - neesmu Latvijā. Tikai augusta sākums t.i. trešais variants. Izskatās, ka visi varianti līdzīgi, pagaidām nav izteikta pārsvara (vairāk par 50% kādam variantam).
Šādās lietās demokrātija nav vajadzīga...noliek vienu nedēļas nogali pieklājīgā attālumā no šodienas un viss. Tie, kas vēlēsies tikt, tiks, atcels visu pārējo, lai uz tiem datumiem iegrozītos...un viss.
PS. Vai tad, kad ielūdz uz kāzām, apjautājas, kad visi tiks, netiks, nē...tātad..