Pag,pag!Uz kāda pamata viņai tās promiles mērīja?Kas ta tie par likumiem?Ko ta es vairs nedrīkstu staigāt apkārt ar čūsku ap kaklu?Vai arī vērsties tiesībsargājošos orgānos,ja man kā pilsonim rodas tāda nepieciešamība?Bet promiles ir mana personīgā lieta un privāta informācija,par kuras izpaušanu seko attiecīgs sods vainīgajiem!
viecha:Pag,pag!Uz kāda pamata viņai tās promiles mērīja?Kas ta tie par likumiem?Ko ta es vairs nedrīkstu staigāt apkārt ar čūsku ap kaklu?Vai arī vērsties tiesībsargājošos orgānos,ja man kā pilsonim rodas tāda nepieciešamība?Bet promiles ir mana personīgā lieta un privāta informācija,par kuras izpaušanu seko attiecīgs sods vainīgajiem!
Par pitonu ieinteresējās pārtikas un veterinārais dienests - tas būs nokļuvis tuvākā Gan-Bei pārraudzībā.
viecha:Pag,pag!Uz kāda pamata viņai tās promiles mērīja?Kas ta tie par likumiem?Ko ta es vairs nedrīkstu staigāt apkārt ar čūsku ap kaklu?Vai arī vērsties tiesībsargājošos orgānos,ja man kā pilsonim rodas tāda nepieciešamība?Bet promiles ir mana personīgā lieta un privāta informācija,par kuras izpaušanu seko attiecīgs sods vainīgajiem!
nedzen purgu.
Rīgas domes saistošie noteikumi Nr.45
(prot.Nr.96, 42.§) Rīgā 2003.gada 17.jūnijā
Rīgas sabiedriskās kārtības noteikumi
Izdoti saskaņā ar Latvijas Republikas likuma "Par pašvaldībām" 43.pantu.
3. Darbības, kuras Rīgas administratīvajā teritorijā ir ierobežotas vai aizliegtas 3.5.2. lietot alkoholiskos dzērienus (tai skaitā alu) un atrasties tādā šo dzērienu izraisītā reibuma stāvoklī, kas aizskar apkārtējo cilvēku cieņu un traucē to mieru;
No Tevis kāds 07 pienāktos par juridisko konsultāciju.
Cilvēks, kam ir uzbrucis pitons, apvijoties ap kaklu un radot reālus draudus dzīvībai, lūdz palīdzību policijai. Tas ir nelaimes gadījums, un promiles nav galvenais! Galvenais ir cilvēka veselība un labklājība, bet te - dzīvību ta izglāba, bet arī kaudzu nepatikšanu noorganizēja, nevis laipni aizgādāja mājiņās...
Droperidol:Cilvēks, kam ir uzbrucis pitons, apvijoties ap kaklu un radot reālus draudus dzīvībai, lūdz palīdzību policijai. Tas ir nelaimes gadījums, un promiles nav galvenais! Galvenais ir cilvēka veselība un labklājība, bet te - dzīvību ta izglāba, bet arī kaudzu nepatikšanu noorganizēja, nevis laipni aizgādāja mājiņās...
Cik ir jādzer, lai balto pelīšu vietā uzbrūk reāls pitons?
Ja godīgi, tad viskorektākais lēmums (IMHO) būtu sastādīt protokolu par iepriekšminētiem pantiem un to ko Lunis vēl piebilda, nogādāt pilsonīti līdz mājām, bet nākamajā dienā atsūtīt pavēstīti uz lietas izskatīšanu. Tiek uzlikts naudas sods sasummējot pārkāpumus + transports, + tiesas izdevumi. Galvenais visu kārtot ātri un operatīvi.
nedzen purgu.
Rīgas domes saistošie noteikumi Nr.45
(prot.Nr.96, 42.§) Rīgā 2003.gada 17.jūnijā
Rīgas sabiedriskās kārtības noteikumi
Izdoti saskaņā ar Latvijas Republikas likuma "Par pašvaldībām" 43.pantu.
3. Darbības, kuras Rīgas administratīvajā teritorijā ir ierobežotas vai aizliegtas 3.5.2. lietot alkoholiskos dzērienus (tai skaitā alu) un atrasties tādā šo dzērienu izraisītā reibuma stāvoklī, kas aizskar apkārtējo cilvēku cieņu un traucē to mieru;
No Tevis kāds 07 pienāktos par juridisko konsultāciju.
2,59 promiles nekādu cieņu neaizskar!Tas tikai dara cilvēku lepnāku.Vispār jau laikam pālis pamatīgs,nekad neesmu mērījis.
Lunis:PAPILDINOT pitons eksotisks dzīvnieks bija vareni ierobežojumi viņu turēšanā.
Un pat ne eksotika vai turēšanā, diezin vai dzīvnieku labturības noteikumos ir atļauts pieļubājušās vecenei staipīt pa pilsētas ielām kaut zalkti vai parasto pļavas ķirzaku. Tam domāti terāriji, kuriem jāatbilst arī vēl kādiem noteikumiem.
Bet nu tie lopi jātur mājās nevis jāvazājas apkārt ar apliktu ap kaklu. Ja nevar nodrošināt apstākļus rāpuļiem, lai tur mājās kukaiņus - blusas, blaktes un prusakus, tiem nekādi noteikumi nav saistoši.