forum.gif
Pitoniņš
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Pitoniņš
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 09.07.13 09:08
 citēt
www.delfi.lv...
Meitene tikai gribēja lai palīdz viņai nokļūt mājas, bet par to vēl dabū bonusā administratīvo lietu.......!
Publicēts: 09.07.13 09:16
 citēt
stulbene
Publicēts: 09.07.13 09:37
 citēt
2.59 promiles.........pisecs.......es pie tādām promilēm būtu kirdik vai arī līmeniski un nekur nevarētu aiziet.
Publicēts: 09.07.13 09:43
 citēt
Oliss:2.59 promiles.........pisecs.......es pie tādām promilēm būtu kirdik vai arī līmeniski un nekur nevarētu aiziet.

A davai pārbaudam...:))
Publicēts: 09.07.13 10:13
 citēt
ticigais:
Oliss:2.59 promiles.........pisecs.......es pie tādām promilēm būtu kirdik vai arī līmeniski un nekur nevarētu aiziet.

A davai pārbaudam...:))

Baudi pats, es atsakos no tādiem eksperimentiem :grimace:
Publicēts: 09.07.13 10:38
 citēt
man normāls stāvoklis tikai pie 3.5 sākās :)))
Publicēts: 09.07.13 10:52
 citēt

Vārgulis. Ne jau velti sevi pretstata "fotoknipsētājiem"....:face-grin: :face-grin: :face-grin:
Publicēts: 09.07.13 11:02
 citēt
Pag,pag!Uz kāda pamata viņai tās promiles mērīja?Kas ta tie par likumiem?Ko ta es vairs nedrīkstu staigāt apkārt ar čūsku ap kaklu?Vai arī vērsties tiesībsargājošos orgānos,ja man kā pilsonim rodas tāda nepieciešamība?:face-grin:Bet promiles ir mana personīgā lieta un privāta informācija,par kuras izpaušanu seko attiecīgs sods vainīgajiem!
Publicēts: 09.07.13 11:15
 citēt
viecha:Pag,pag!Uz kāda pamata viņai tās promiles mērīja?Kas ta tie par likumiem?Ko ta es vairs nedrīkstu staigāt apkārt ar čūsku ap kaklu?Vai arī vērsties tiesībsargājošos orgānos,ja man kā pilsonim rodas tāda nepieciešamība?:face-grin:Bet promiles ir mana personīgā lieta un privāta informācija,par kuras izpaušanu seko attiecīgs sods vainīgajiem!

Par pitonu ieinteresējās pārtikas un veterinārais dienests - tas būs nokļuvis tuvākā Gan-Bei pārraudzībā.
Publicēts: 09.07.13 12:20
 citēt
viecha:Pag,pag!Uz kāda pamata viņai tās promiles mērīja?Kas ta tie par likumiem?Ko ta es vairs nedrīkstu staigāt apkārt ar čūsku ap kaklu?Vai arī vērsties tiesībsargājošos orgānos,ja man kā pilsonim rodas tāda nepieciešamība?:face-grin:Bet promiles ir mana personīgā lieta un privāta informācija,par kuras izpaušanu seko attiecīgs sods vainīgajiem!

nedzen purgu.

Rīgas domes saistošie noteikumi Nr.45

(prot.Nr.96, 42.§) Rīgā 2003.gada 17.jūnijā

Rīgas sabiedriskās kārtības noteikumi

Izdoti saskaņā ar Latvijas Republikas likuma "Par pašvaldībām" 43.pantu.

3. Darbības, kuras Rīgas administratīvajā teritorijā
ir ierobežotas vai aizliegtas
3.5.2. lietot alkoholiskos dzērienus (tai skaitā alu) un atrasties tādā šo dzērienu izraisītā reibuma stāvoklī, kas aizskar apkārtējo cilvēku cieņu un traucē to mieru;

No Tevis kāds 07 pienāktos par juridisko konsultāciju. :face-wink:
Publicēts: 09.07.13 13:13
 citēt
PAPILDINOT pitons eksotisks dzīvnieks bija vareni ierobežojumi viņu turēšanā.
Publicēts: 09.07.13 13:30 labots
 citēt
Cilvēks, kam ir uzbrucis pitons, apvijoties ap kaklu un radot reālus draudus dzīvībai, lūdz palīdzību policijai. Tas ir nelaimes gadījums, un promiles nav galvenais! Galvenais ir cilvēka veselība un labklājība, bet te - dzīvību ta izglāba, bet arī kaudzu nepatikšanu noorganizēja, nevis laipni aizgādāja mājiņās...
Publicēts: 09.07.13 13:55
 citēt
Droperidol:Cilvēks, kam ir uzbrucis pitons, apvijoties ap kaklu un radot reālus draudus dzīvībai, lūdz palīdzību policijai. Tas ir nelaimes gadījums, un promiles nav galvenais! Galvenais ir cilvēka veselība un labklājība, bet te - dzīvību ta izglāba, bet arī kaudzu nepatikšanu noorganizēja, nevis laipni aizgādāja mājiņās...

Cik ir jādzer, lai balto pelīšu vietā uzbrūk reāls pitons?
Publicēts: 09.07.13 14:12
 citēt
Ja godīgi, tad viskorektākais lēmums (IMHO) būtu sastādīt protokolu par iepriekšminētiem pantiem un to ko Lunis vēl piebilda, nogādāt pilsonīti līdz mājām, bet nākamajā dienā atsūtīt pavēstīti uz lietas izskatīšanu. Tiek uzlikts naudas sods sasummējot pārkāpumus + transports, + tiesas izdevumi. Galvenais visu kārtot ātri un operatīvi.
Publicēts: 09.07.13 22:43
 citēt
Sapper:

nedzen purgu.

Rīgas domes saistošie noteikumi Nr.45

(prot.Nr.96, 42.§) Rīgā 2003.gada 17.jūnijā

Rīgas sabiedriskās kārtības noteikumi

Izdoti saskaņā ar Latvijas Republikas likuma "Par pašvaldībām" 43.pantu.

3. Darbības, kuras Rīgas administratīvajā teritorijā
ir ierobežotas vai aizliegtas
3.5.2. lietot alkoholiskos dzērienus (tai skaitā alu) un atrasties tādā šo dzērienu izraisītā reibuma stāvoklī, kas aizskar apkārtējo cilvēku cieņu un traucē to mieru;

No Tevis kāds 07 pienāktos par juridisko konsultāciju. :face-wink:

2,59 promiles nekādu cieņu neaizskar!:face-grin:Tas tikai dara cilvēku lepnāku.Vispār jau laikam pālis pamatīgs,nekad neesmu mērījis.:face-sad:
Publicēts: 10.07.13 10:01
 citēt
Lunis:PAPILDINOT pitons eksotisks dzīvnieks bija vareni ierobežojumi viņu turēšanā.

Un pat ne eksotika vai turēšanā, diezin vai dzīvnieku labturības noteikumos ir atļauts pieļubājušās vecenei staipīt pa pilsētas ielām kaut zalkti vai parasto pļavas ķirzaku. Tam domāti terāriji, kuriem jāatbilst arī vēl kādiem noteikumiem.
Publicēts: 10.07.13 10:06 labots
 citēt
nez kur ir tas terāriju serviss kurš nodrošina iespēju pieļurbājušamies vecenēm staipīt zalkšus? :D
Publicēts: 10.07.13 10:24
 citēt
Bet nu tie lopi jātur mājās nevis jāvazājas apkārt ar apliktu ap kaklu.
Ja nevar nodrošināt apstākļus rāpuļiem, lai tur mājās kukaiņus - blusas, blaktes un prusakus, tiem nekādi noteikumi nav saistoši. :face-devil-grin:
Publicēts: 10.07.13 10:50
 citēt
Publicēts: 10.07.13 10:52
 citēt
ja nav montāža,tad torte ir mākslas darbs
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas