forum.gif
Kailfoto dēļ vīrs draud pamest savu veceni
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Kailfoto dēļ vīrs draud pamest savu veceni
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 09.07.13 13:01 labots
 citēt
Riktīgs egoists www.delfi.lv...

Publicēts: 09.07.13 13:05
 citēt
pareizi,ņehren visiem lūrēt-MANS ir MANS
Publicēts: 09.07.13 13:07
 citēt
nu Tu Jolan arī pēc egoista izklausies ))))
Publicēts: 09.07.13 13:07
 citēt
Beidzot pliku ieraudzīja, nepatika.:face-grin:
Publicēts: 09.07.13 13:11
 citēt
Ikreiz, kad gribas nopietni (kā esot šajā gadījumā!) strīdēties ar sievu, iesaku atcerēties savu stratēģisko mērķi. Un vai tad tas nav - regulāri pamīlēties? :face-smile::face-grin:
Publicēts: 09.07.13 13:15 labots
 citēt
Nu nav tas ļaunākais, kas var būt...

Tādu dziedātāju nezinu.
Publicēts: 09.07.13 13:20
 citēt
becks:nu Tu Jolan arī pēc egoista izklausies ))))

jā,esmu slinks un egoists.
Publicēts: 09.07.13 13:23
 citēt
Vajag:Atpazīstu portreti.lv fotostudijas krēslu.
tad jau tu daļēji esi pie vainas ))))
Publicēts: 09.07.13 13:35
 citēt
GunarsII:Ikreiz, kad gribas nopietni (kā esot šajā gadījumā!) strīdēties ar sievu, iesaku atcerēties savu stratēģisko mērķi. Un vai tad tas nav - regulāri pamīlēties? :face-smile::face-grin:

Ir jau kaimiņa sieva.......
Publicēts: 09.07.13 14:11
 citēt
NilsS:
GunarsII:Ikreiz, kad gribas nopietni (kā esot šajā gadījumā!) strīdēties ar sievu, iesaku atcerēties savu stratēģisko mērķi. Un vai tad tas nav - regulāri pamīlēties? :face-smile::face-grin:

Ir jau gan, tomēr būt precētam ir ļoti izdevīgi - precētie dzīvo krietni ilgāk! Pētījumi rāda, ka pēc 30, par katriem 5 vecpuisībā nodzīvotiem gadiem no dzīves vidējā ilguma savā reģionā 1 gadiņš jāatskaita nost. Un cēlonis jau ir tas stress, kā un kad sanāks ar to kaimiņa sievu....:face-smile:
Publicēts: 09.07.13 14:33
 citēt
GunarsII:
NilsS:

Ir jau gan, tomēr būt precētam ir ļoti izdevīgi - precētie dzīvo krietni ilgāk! Pētījumi rāda, ka pēc 30, par katriem 5 vecpuisībā nodzīvotiem gadiem no dzīves vidējā ilguma savā reģionā 1 gadiņš jāatskaita nost. Un cēlonis jau ir tas stress, kā un kad sanāks ar to kaimiņa sievu....:face-smile:

toties apsievojoties apveļās ka maz neliekas. Liela daļa, cik esmu ievērojis :)
Publicēts: 09.07.13 14:56
 citēt
Jurčika zvilnis !? Vai kādam tāds pats :):) Pirmo reiz dzirdu par šitādu beibi , būs kāds "Kaktu producents" atkal PĪLI izdomājis NEKĀ izcelšanai saulītē:):)
Publicēts: 09.07.13 15:11
 citēt
A man jautājums. Kāpēc visas šis jaunietes, kas gūst ienākumus demonstrējot savas primārās dzimumpazīmes dēvē par "dziedātājām"? Manuprāt, ka dziedātāja ir tā, kuru publika izvēlas dzirdēt koncertā vai ierakstā, nevis žurnālā aplūkot viņas pupus un vāveri. Saprotiet mani pareizi, man ļoti patīk smuki sieviešu ķermeņi, bet kāds tam sakars ar dziedāšanu???
Publicēts: 09.07.13 15:19
 citēt
becks:Riktīgs egoists www.delfi.lv...

Normāls vīrietis.
Publicēts: 09.07.13 15:21
 citēt
egoists
Publicēts: 09.07.13 15:26
 citēt
Sapper:un vāveri

nu tas vismaz visām ir, un visiem kungiem patīk. ko reti kad var teikt par balsi un talantu.
Publicēts: 09.07.13 15:28
 citēt
becks:egoists

Nevis egoists, bet gan antikomunists, jo komunismā vajaga dalīties ar visu, sieviete un tās attēli var būt kopusmanta, bet normalā kapitālismā mans ir mans.
Publicēts: 09.07.13 15:33 labots
 citēt
Gaisma:
Sapper:un vāveri

nu tas vismaz visām ir, un visiem kungiem patīk. ko reti kad var teikt par balsi un talantu.

Nu bet tad tak jāsauc profesijas savā vārdā - "plikumrādītāja", pričom te dziedātāja, dejotāja vai aktrise? Citādi tauta var nesaprast un apjukt. Tev taču arī būs škrobe, ja gaidīsi desertā Tiramisū, bet tā vietā tartaru atnesīs restorānā. Vai arī otrādi.
Publicēts: 09.07.13 17:22
 citēt
GunarsII:
NilsS:

diez vai šādiem pētījumiem var ticēt. varbūt ir tieši otrādi - tie, kas nevar atrast sievu līdz 30 gadiem vienkārši dzīvo attiecīgi mazāku laiku dēļ kāda no iemesliem kāpēc nevar atrast sievu?

Un stress par to sanāks vai nē ar kaimiņa sievu varētu būt kad vēl tie 30 gadi nav sasniegti. Pēc 30 gadiem vairāk būtu jāuztraucas par to lai kā tās kaimiņu sievas saplānot tā lai viena ar otru nesatiekas ;)
Publicēts: 09.07.13 17:51
 citēt
re kur vēl viena slavenība - "pežrāde" tiek dēvēta par "dīdžejmeiteni" Kur var viņas miksus paklausīties, nez?
www.delfi.lv...
Publicēts: 09.07.13 18:15 labots
 citēt
moš šī baigi labi miksē uz stabulītes (tautā dēvēta arī raķete, daikts, arī penis)
Publicēts: 09.07.13 18:19
 citēt
Fui kā tu runā , nu sievietēm uzlādē apbrīns un glaimi TĀ VIŅĀM IR. To pēc savām klientēm varu pateikt viņas vienkarši vēlas regulāru pašapliecināšanos ES TO VARU ATĻAUTIES un es to JOPROJĀM varu atļauties. Nu bet tas tač normāli , tā tām meitenēm smazdenes iekārtotas , KURĀM NAV tās atri kļust par īdzīgām vecenēm ja vien neucina bērnus TAD cits stāsts.
Publicēts: 09.07.13 18:43
 citēt
Lunis:Fui kā tu runā , nu sievietēm uzlādē apbrīns un glaimi TĀ VIŅĀM IR. To pēc savām klientēm varu pateikt viņas vienkarši vēlas regulāru pašapliecināšanos ES TO VARU ATĻAUTIES un es to JOPROJĀM varu atļauties. Nu bet tas tač normāli , tā tām meitenēm smazdenes iekārtotas , KURĀM NAV tās atri kļust par īdzīgām vecenēm ja vien neucina bērnus TAD cits stāsts.

Luni, vai tad Tavas klientes to dara, lai ar bildēm sev iztiku pelnītu un demonstrētos visai pasaulei. Tu reiz kaut ko par baigo konfidencialitāti stāstīji. Pārējam visam piekrītu.
Publicēts: 09.07.13 19:16
 citēt
Sapper:Luni, vai tad Tavas klientes to dara, lai ar bildēm sev iztiku pelnītu un demonstrētos visai pasaulei. Tu reiz kaut ko par baigo konfidencialitāti stāstīji. Pārējam visam piekrītu.

ŠITĀ tač arī sev neko nepelna , nevienam nezināma "Dziedātāja" dzied sev un spogulim un vecim:) Krutāk tak drāzt "Pevicu" nekā mašku no maskačkas , tad jau vajag biški investēt. BILDE pēc ķebļa bildēta pie Purčika jurčika pēc satura NUUUU lētais gals. Tad jau ne ar ko neatškiras no manām klientēm tikai PUBLISKO bildes :):) Manējās atļaujās VISU bet bildes publisko ĻOTI reti viņam jau vaig pierādīt SEV par citiem PX šitai atkal vaig pieradit CITIEM ka vecism PEVICA blakus:):)
Publicēts: 09.07.13 19:28 labots
 citēt
atradu vienu klipu. Vairāk nekādu jautājumu nav.

www.youtube.com...

Mārketings ar baigi labs, savā ofic jūtubā šo brīnumu ielikusi. ;)

www.youtube.com...
Publicēts: 09.07.13 19:31
 citēt
dziesma nogalina :bad_smile:
Publicēts: 09.07.13 19:34
 citēt
Jolan:dziesma nogalina :bad_smile:

nevarētu teikt, ka video un "brīvās kustības" reanimētu....
Publicēts: 09.07.13 19:34
 citēt
tāda draza
Publicēts: 09.07.13 21:29
 citēt
...tad jau redzot klipu un dzirdot dziesmu,bilde ir krietni baudāmāka.
Publicēts: 09.07.13 22:03
 citēt
Jolan:...tad jau redzot klipu un dzirdot dziesmu,bilde ir krietni baudāmāka.
tas tiesa
Publicēts: 09.07.13 22:22
 citēt
re kur vēl kaudze šitā labuma...

www.delfi.lv...
Publicēts: 09.07.13 22:32
 citēt
delfos gan bildes ir šrots
Publicēts: 09.07.13 22:49
 citēt
Aktiera (arī dziedātāja)mūžs ir kā sarkana liesma(vai kaut kā līdzīgi tur bija-kvēloša dziesma,čto ļi?)
Publicēts: 10.07.13 07:26
 citēt
Es tā saprotu, ka Latvijas estrādē ir dzimusi jauna zvaigzne, dziesmas tiešām baudāmas:D
Publicēts: 10.07.13 08:48
 citēt
Sapper: Tev taču arī būs škrobe, ja gaidīsi desertā Tiramisū, bet tā vietā tartaru atnesīs restorānā. Vai arī otrādi.

Nu nē, nekādu iebildumu, mēs tak te par vāverēm, nevis tartariem, runājam. Un šajā gadījumā nevar būt otrādi, jo tad nu gan iebildumi būs noteikti. :bad_smile:
Publicēts: 10.07.13 09:14 labots
 citēt
Šitas ruļļis bišk baudāmāks youtu.be... , šai vecim laikam kāds smēķu bizness pieder visur kautkādi zusvērti pazili pīpētāji figurē youtu.be... , te tāda neko ķoločka
Publicēts: 10.07.13 13:01
 citēt
Lunis:
ŠITĀ tač arī sev neko nepelna , nevienam nezināma "Dziedātāja" dzied sev un spogulim un vecim:) Krutāk tak drāzt "Pevicu" nekā mašku no maskačkas , tad jau vajag biški investēt. BILDE pēc ķebļa bildēta pie Purčika jurčika pēc satura NUUUU lētais gals. Tad jau ne ar ko neatškiras no manām klientēm tikai PUBLISKO bildes :):) Manējās atļaujās VISU bet bildes publisko ĻOTI reti viņam jau vaig pierādīt SEV par citiem PX šitai atkal vaig pieradit CITIEM ka vecism PEVICA blakus:):)

Divas bildes izskatījās tapušas pie Sokolova...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):