Tribine.lv, kuras štata fotogrāfs nolēmis visu pamest un ieskatīties sevī, tagad grib sadalīt fotogrāfa algu starp mazajiem cilvēkiem, tāpēc rīko fotoreportāžu konkursu, kas sākas šodien.
Katras nedēļas labākās fotoreportāžas autoram - mazā alga 25 Ls apmērā. Labākā fotoreportāža, protams, ir tā, par kuru ar īkšķīti sabalso visvairāk mazo cilvēku.
Reportāžas tēma var būt jebkāda - ugunsgrēks dzīvnieku patversmē, diskotēka pansionātā, 12.klases izlaidums, Prezidenta inaugurācijas ceremonija vai Jāņu pasākumi pilsētā. Fočēt var ar spoguļkameru un mobilo telefonu.
Mans domaat ka shitams kaut kaads sviests, un neuzrunaa un neieinteresee tas mani, jo arii par mazo cilveeku es sevi nesaukaaju utt.. Un 25Ls par reportaazju ar nosaciijumu ka taa ir labaakaa.. nesaista taads piedaavaajums.
Kaut gan daudzi mobilo telefonu iipashnieku noteikti pieteiksies kaudzeem!
Te var izlasīt, ka esi varens fotogrāfs Man jau liekas, ka normāls piedāvājums dabūt par bildēma naudu, ja uz kādu pasākumu paņēmies līdzi fotoaparāts.
nu jā, atvainojos, ka nenorādīju - konkurss ir vairāk cilvēkiem, kuri ir meistari fotomirkļu ķeršanā. šoreiz fototehnikas krutums un tajā ieguldītās finanses ir absolūti mazsvarīgas.
lai veicas arī tiem, kas sevi uzskata par lieliem un diženiem cilvēkiem!
šeit var aplūkot esošās reportāžas tribine.lv... - fotografētas gan ar profesionālo aprīkojumu (piemēram, tribine.lv...), gan mobilajiem telefoniem (piemēram, tribine.lv... )
Sjitais ir ka "Delfi" 5Ls vienam nedeljas beigas vai kas lidzigs Vienigi cik es ta skatos zem "Portala" rikotaju gaumes visdrizak vares pabraukt TIKAI UN VIENIGI ar mobilo telefonu. 25Ls konkursa kartiba par kautkadu sviestu njuuu nezinu uztaisiet ka DRAUGI.LV ka no MOB var iesutit pa taisno bildes JUSU STILAM un limenim bus IDEALI TRAPITS un publika bus apmierinata ja katru NEDELJU pubices sarakstu kurs "Mobilais sviests" vinejis 25Ls tas ta IDEJA kas pilniba atbils jusu "Portala" formatam un vajadzibam Jaaa un labu darbu izdarisiet DELFI/TVNET bus spiests pacelt cenas savam "Mobilografijas" bildem no 5Ls uz 15 Teixsim Texsta vaig labojumu FOCJET ieteicams ar Mob. Telefonu nju ja SAVADAK NEVAR tad nemam ari ar "Spoguli" bildetas Vispar forsj piedavajums un neklausies ko te tev apliek SIKIE DOGIOTI bus staaraa par sjito piedavajumu NOPIETNI tik vot piecinijiet to IESUTNE no MOB telefona un izkonkuresiet AGENTURAS aktualitates joma!
TVNET ir 10Ls un + ka tas nav pēc nedēļas topa vinētājam
Neierobežotas iespējas nopelnīt! 10 Ls - par bildēm! Pamani pirmais sabiedriski svarīgo, nofotografē, uzreiz sūti mums! Ja tavas bildes tiks nopublicētas TVNET ziņās, dabūsi 10 Ls! Nosūtot bildes uz e-pastu: bildes@grafton.lv, jūs piekrītat to publicēšanai TVNET. Neskaidrību gadījumā sūtiet vēstules uz e-pastu: bildes@grafton.lv
ox3r : Nu piedod , nesekoju lidz bet zinu bariem skolas siko kas suta atsperusjeis savus "Mobilmeslus" uz visam malam ceriba uz tiem X.Ls Domaju ka sjitais nebus iznemums tik meitene klumigi piemeta to "Spogulkameru" kas saja pasakuma ir pilnigi lieki un marketinga kluda.
mans zelts ir mana tauta (tribine.lv gaume un kvalitāte ir tās lietotāju, nevis veidotāju gaume un kvalitāte) - mēs būsim tik lieli, cik stipra būs mūsu griba, beidziet raukt pieres un uztvert visu tik nenormāli nopietni (joks!joks ir tas par štata fotogrāfu!). foršs konkurss mazam portālam, kas grib augt liels. žēl, ja?
Kā konkursiņš jau nav slikti, bet apraksts tiešām noformēts tā, ka grūti iebraukt... man personīgi tas šķiet nedaudz augstprātīgs, bet... man ir 27 gadi un pieļauju, ka teksts labi uzrunā tos, kas desmit gadus jaunāki par mani,
Man jau liekas, ka nav tik sliktas tās reportāžas, kuras saliktas Tribīnē tribine.lv...
Nav arī tikai skolēni ar telefoniem bildējuši. tribine.lv... šī pat liekas diezgan labi uztaisīta IMHO. Gan jau ka lielai daļai šejienes "profesionāļu" labāk nesanāktu