forum.gif
Lunis esot mega profs?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Lunis esot mega profs?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 13.07.13 08:39
 citēt
Interesanti, kā gripa esamība ietekmē bildes????:face-grin:
Publicēts: 13.07.13 08:42
 citēt
Ir tāda fotocilvēku kategorija, krieviski saucas фотодрочеры, tiem tad arī bildi ietekmē grips, siksna, soma un pat sandales kājās. :grimace:
Publicēts: 13.07.13 08:42
 citēt
Lunis nav Švarcnēģeris un lieku smagumu nav jēga staipīt līdzi...:face-wink:
Publicēts: 13.07.13 09:30
 citēt
ka mēs ar Mathias Ķegumā miskastes ar 6x9 Linhofu un 53mm Shneider obektīvu lomogrāfiski sķīlām . Ko nu? Diez kā tas krutumu ietekmē?
Publicēts: 13.07.13 09:42
 citēt
Vispār jau uz statīva ar baigi smago trubu, ja vēl diapozons paliels, ir diez gan sarežģīti. 200mm un extenderis, nevar no attēla saprast, vai 1.4 vai 2, bet tāpat tas ir 300 vai 400 mm rezultātā, tas jau ir par daudz, lai būtu droši, ka nenodrebēs. Ja būtu smagais 2.8, kas nav vajadzīgs, ja ir gaišs (diena, vasara), būtu grūtāk. Un uz statīva no IS arī nekādas jēgas. Es nemēģinu attaisnot Luni, ka viņš ar mazbudžetu tēlo buržuju. Lunis ir Lunis. Viņš biež jāuztver ar zināmu Minhauzena piedevu. Vaina tak tajā nekāda?! Bet nu šajā gadījumā, ja man mājās būtu gan vieglā šaurā f4 trubiņa un blakus 2.8 IS lielā truba, es izvēlētos pirmo ņemt līdz, lai spraustu uz statīva. ;)
Publicēts: 13.07.13 09:56
 citēt
No rīta,un tādi Mežonīgi sarežģīti voprosi,nebūsi ar Becku kvasījis līdz desmitiem?:)
Publicēts: 13.07.13 10:00
 citēt
Lunis ir lunis, kurš no patiesās mākslas neko nesaprot, tādēļ knipsē dziesmu svētkus, meitenītes un pārējo figņu :grimace:
Publicēts: 13.07.13 11:26 labots
 citēt
Varbūt tieši šoreiz Lunis nebija Lunis un darīja, kas jādara.
Publicēts: 13.07.13 11:34
 citēt
tas tak nemaz nav Lunis. Nezinājāt, ka viņam ir dubultnieki, ko vinš sūta savā vietā visādu huiņu fotografēt???
Publicēts: 13.07.13 11:35
 citēt
Pofig tehnika - ka tik šedevri, BET ... uz kurieni Lunis skatās?!?!?!?!
Publicēts: 13.07.13 11:36
 citēt
dansiga:Pofig tehnika - ka tik šedevri, BET ... uz kurieni Lunis skatās?!?!?!?!
uz mušu zem kepkas
Publicēts: 13.07.13 11:39
 citēt
dubultnieks šķielē. Lunis nešķielē.
Publicēts: 13.07.13 11:41
 citēt

Viņš vienkārši strādā ar divām metodēm ar tiešo un netiešo! divi objektīvi! :face-grin:
Publicēts: 13.07.13 11:47
 citēt
cik tāds objektīvs velk - lietots ?
Publicēts: 13.07.13 12:51
 citēt
Tas jau ir pastulbi likt uz statīva kameru ar gripu - savienojums grips-kamera ļurkājas

Bet 4/70-200 bez saules blendes + extenderis ir psc savienojums - značit ščolkā netam, avīzei... kur nu citur to var likt.
Publicēts: 13.07.13 13:45
 citēt
Maris:Tas jau ir pastulbi likt uz statīva kameru ar gripu - savienojums grips-kamera ļurkājas

Bet 4/70-200 bez saules blendes + extenderis ir psc savienojums - značit ščolkā netam, avīzei... kur nu citur to var likt.

Es pērn biju sajūdzis to Luņa objektīvu ar extenderi,tikai ar blendi. Ar marku AF strādāja,diena bij gaiša,normālas bildes sanāca.
Publicēts: 13.07.13 13:50
 citēt
Kaapeec viens Sony profs reklameejas youtube, bet angļu valoda normālā līmenī nav iemācījies?
Publicēts: 13.07.13 14:13
 citēt
Ritz:Kaapeec viens Sony profs reklameejas youtube, bet angļu valoda normālā līmenī nav iemācījies?

-----
man ikdienā ir 2 darba valodas- angļu un vācu, bet ne viena ne otra nav perfekta, tad ko, man tagad tāpēc nerunāt?
Publicēts: 13.07.13 14:24
 citēt
Elmarss:Interesanti, kā gripa esamība ietekmē bildes????:face-grin:

Čals jau nesaprot katad ģēla nav bobīnā?

Nav jau svarīgi ar ko bildē un kā bildē, svarīgi ir ko bildē un kāds ir rezultāts...
Jebšu Useins Bolts ar basām kājām tāpat 100 un 200 m distanci skrien ātrāk par jebkuru no mums, pat ja mums būs aerodinamiskākais sporta tērps, speciāli mūsu pēdai radītas naglenes un mega ventilators pakaļā pūstu :grimace:
Publicēts: 13.07.13 14:24
 citēt
Tad bija komentārs tam, kuram patīk citiem piesieties! Lai šis paskatās uz sevi, tad meklē vainu citos!
Publicēts: 13.07.13 14:58 labots
 citēt
Vajag:Jautājums- kāpēc viņš ščolkā "dziesmusvētkus" nevis ar 2,8 objektīvu un 1Ds, kā parasti sevi reklamē, bet ar skumjo f4 un senu 50D, kuram nav pat gripa?

Tāpēc, ka var to atļauties. Līdzībās runājot, ir cilvēki, kas domā, ka viņi drīkst braukt tikai ar S-klases Mersi vai Porsche. Bet ir tādi, kas sasniedz līmeni, kad VAR ATĻAUTIES braukt arī ar Opeli vai Renault.:face-smile:
Publicēts: 13.07.13 15:10
 citēt
Rolands66:
Maris:Tas jau ir pastulbi likt uz statīva kameru ar gripu - savienojums grips-kamera ļurkājas

Es pērn biju sajūdzis to Luņa objektīvu ar extenderi,tikai ar blendi. Ar marku AF strādāja,diena bij gaiša,normālas bildes sanāca.

extenderis ir normālisma atslēga - ir jau arī cilvēki kam saules blende mūžam otrādi apgriezta un vis *normāli* + nospeķots paranojas filtrs utt.

Interesanti ir parunāties ar kinooperātoriem (tie vismaz, atšķirībā no fotogrāfiem, velkas uz skolu) par šīm tēmām. Da ko tur runāt beztolks - tas vis ka ar mietu pa pieri ir uz bildes redzams - ja to neredz, tad ir pilnīgi po ko un kā dara.
Publicēts: 13.07.13 15:54
 citēt
Vajag:Jautājums- kāpēc viņš ščolkā "dziesmusvētkus" nevis ar 2,8 objektīvu un 1Ds, kā parasti sevi reklamē, bet ar skumjo f4 un senu 50D, kuram nav pat gripa?
:D

1. Ja strādā pūlī, un pa vidam vēl kādu graķīti uz krūt paņem, tad ir risks pazaudēt tehniku, ..un tad jau labak lai no iespējamā zuduma būtu maza skāde.
2. Profi strādā nevis ar dārgāko, bet gan ar atbilsotšāko tehniku, piem., tropos dabas fotogrāfi bieži izmanto absolūti amatieriskos verķus, jo tik slapjā gaisā jebkurš profesionāls verķis kalpo tikpat īsu laiku kā amatieriskais - vienu izbaraucienu pie dabas krūts.:-)
utt.
Publicēts: 13.07.13 15:57
 citēt
Nesen pa NG, Diskaverī vai kaukādu tml. kanālu bija filma par Niku Utu, viņš arī bildē ar EOS 50D%2
Publicēts: 13.07.13 16:35
 citēt
Publicēts: 13.07.13 16:43
 citēt
:face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 13.07.13 16:45
 citēt
:face-grin:
Publicēts: 13.07.13 17:23 labots
 citēt
Maris:

extenderis ir normālisma atslēga - ir jau arī cilvēki kam saules blende mūžam otrādi apgriezta un vis *normāli* + nospeķots paranojas filtrs utt.

Kaut kā baigi kategoriski. Es tur nekā nejēgā sajāta neredzu. Būt varējis visur izskraidīt -butu 85/1.8 lietojis un tā arī ir vienīgā reize,kad tā bildēju.

Nē nevaru nez kāpē bildi ielikt :(((((
www.latvianstories.com...
Publicēts: 13.07.13 19:17
 citēt
Ir darbs un ir atpūta, var gadīties, ka sakrīt abi. Bet vai darba devēja rīki un darba devēja algoti kolēģi ir visur jāvelk līdzi hobijā un jādokumentē priekš neticīgajiem?
Publicēts: 13.07.13 19:28
 citēt
Reku img.fotoblog.lv... ar Canon EOS-1D X ,kam tas topiks-nifiga nesaprotu...:shame:
Publicēts: 13.07.13 19:30
 citēt
Jurčiks atkal topiku uzražojis:):) Nu tā man ir neizmantoju darba verķus privātām vajadzībām , dziesmusvētki istenībā nevienam tā isti nav komerciāli vajazdīgi tapēc bildēju privātam arhīvam ar laulenes tehniku , pat savējo plato 6x9 neizmantoju tik mazus vieglus 4x vieglākus kā darba tehnika verķus ko vieglli var salikt somā braucot ar riteni , braukāju visus svētkus ar riteni. Man tak nav tīnītes jūrmalā www.fotoblog.lv... jāpārsteidz ar krutiem bet smagiem dzelžiem citām plikām tīnītēm :D :D Katrai vajadzībai savs dzelzis.
Publicēts: 13.07.13 19:43
 citēt
...bet skats Tev Luni gan ļauns :face-grin:
Publicēts: 13.07.13 20:19
 citēt
Vajag:
Rolands66:Reku img.fotoblog.lv... ar Canon EOS-1D X ,kam tas topiks-nifiga nesaprotu...:shame:

Tu arī esi Minhauzenu klubiņā?

man NESPĪD,šodien kautrigi ar 400d pabildēju,kuram noskrējiens astranomisks. Ka tiku pie Ds Marka tā kaut kas notika un man kļuva vienalga ar ko bildēt....

nē ,nu vidējo formātu gribētos pamēģināt,bet skaidri zinu-ka tāc pats mps vien sanāktu kā līdz šim...:haha:
Publicēts: 13.07.13 20:27 labots
 citēt
Vajag:
Lunis: bet smagiem dzelžiem citām plikām tīnītēm

Patīk, ja? :D

Nē , nav sanācis :) Bet skolotājs varētu pamācīt audzēkņus ka uztaisa smuki.
Publicēts: 13.07.13 20:35
 citēt
Nē , nav sanācis :) Bet skolotājs varētu pamācīt audzēkņus ka uztaisa smuki.

------------
nu te jau tikai kadrēšanas vaina, smuki jāizkadrē :D
Publicēts: 13.07.13 20:37
 citēt
Rolands66:
Vajag:
Tu arī esi Minhauzenu klubiņā?

man NESPĪD,šodien kautrigi ar 400d pabildēju,kuram noskrējiens astranomisks. Ka tiku pie Ds Marka tā kaut kas notika un man kļuva vienalga ar ko bildēt....

nē ,nu vidējo formātu gribētos pamēģināt,bet skaidri zinu-ka tāc pats mps vien sanāktu kā līdz šim...:haha:
bet ir tak kruta mps ar supr tehniku bildēt! :D
Publicēts: 13.07.13 20:38
 citēt
Vajag:
Lunis:Bet skolotājs varētu pamācīt audzēkņus ka uztaisa smuki.

Tad neko neiemācās. Nekad nemācu kā un ko, ļauju pašiem mācīties.
par ko tad tie muļķīši maksā naudu?
Publicēts: 13.07.13 20:42
 citēt
becks:
Vajag:
Tad neko neiemācās. Nekad nemācu kā un ko, ļauju pašiem mācīties.
par ko tad tie muļķīši maksā naudu?

........)))))))))))))))))))
Publicēts: 13.07.13 20:47
 citēt
Šodien par samaksu sabildēju reportāžu ar veco krāmu K10D. Labs apgaismojums, zinu, ka lapā būs ar 1000 pix garā mala. Un nafigam šitādiem gadījumiem visādi Mrak VIII?
Publicēts: 13.07.13 20:51
 citēt
Schneider:Šodien par samaksu sabildēju reportāžu ar veco krāmu K10D. Labs apgaismojums, zinu, ka lapā būs ar 1000 pix garā mala. Un nafigam šitādiem gadījumiem visādi Mrak VIII?
mūsdienās arī ar smārtfonu šādam izmēram būs pietiekami labi.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):