Māri tad jau draudzenes var braukt arī bez Tevis... ja jau skatāmākas, tad Tu starp viņām pazudīsi. Brauc viens, lielāka iespējamība, ka mēs Tev ieraudzīsim.
Lunis:
Visi laipni aicināti JA vien nav kādreiz jau "Sabridies" iekļuvis saimnieces melnajā sarakstā
kā tad to var dabūt gatavu?
Cik man zināms, pagaidām vienīgais gadījums ir Reinis Ziemelis. Bet tas jau ir tāds gadījums, ka diez vai nepieciešams smalkāk paskaidrot, ja personāž ir kaut cik zināms.
Gaisma:Cik man zināms, pagaidām vienīgais gadījums ir Reinis Ziemelis. Bet tas jau ir tāds gadījums, ka diez vai nepieciešams smalkāk paskaidrot, ja personāž ir kaut cik zināms.
Tas točna komentus neprasa , kā izrādas gandrīz nav vietas kur šitas frukts ar konkrētām psihes problēmām nav ko sastrādājis tā ka būtu vēlams vēl kādreiz parādīties
Gaisma:Cik man zināms, pagaidām vienīgais gadījums ir Reinis Ziemelis. Bet tas jau ir tāds gadījums, ka diez vai nepieciešams smalkāk paskaidrot, ja personāž ir kaut cik zināms.
Tas točna komentus neprasa , kā izrādas gandrīz nav vietas kur šitas frukts ar konkrētām psihes problēmām nav ko sastrādājis tā ka būtu vēlams vēl kādreiz parādīties
Man liekas ar tikko sāksies psihes problēmas,jo dēl datuma maiņas atkal nekā................laikam tai 17tajā vienkārši jāpiemaujas
Cik man zināms, pagaidām vienīgais gadījums ir Reinis Ziemelis. Bet tas jau ir tāds gadījums, ka diez vai nepieciešams smalkāk paskaidrot, ja personāž ir kaut cik zināms.
Ir par pāris personāžiem plašāks, bet kā jau tika minēts - tas nav apsriešanai vajadzīgs.
Sapper:
Uz vietas tak vienmēr var sadraudzēties...
Gultā ar draudzību nav jānodarbojas
a kāpēc uzreiz pēc ierašānās pasākumā būtu gultā jāliekās. Nav tak slims. Un vispār, labāk pussstundu padraudzēties un pagaidīt, nekā 3 stundas pierunāt.... :P