Bildes:skuķis varbūt jau citā līmenī - sado pa mazo, a tas vairs galīgi nav bāli...
neizklausās ticami... drīzāk jau "izslēdz gaismu" un "lai krūšturis paliek virsū" un tādā garā
Tikai tāpēc, ka esmu pateikusi, ka mani nesaista orālais, Tu tagad savā bālajā iztēlē spried, ka esmu garlaicīga gultā. Tavs viedoklis mani sevišķi nekrata. Taču- krūšturi labprāt nenēsāju vispār, ja vien to neprasa ētiski apsvērumi, patiesībā pa māju labprāt vispār kaila staigāju.
1. Kādās situācijās rodas ētiski apsvērumi par krūšturu nēsāšanu? 2. Vai "izslēgt gaismu un krūšturis paliek virsū" saistīšana ar garlaicīgumu gultā arī nav drusku "bāla" iztēle? 3. Kas IR un kas NAV skuķis?
sen tik interesanta polemika nebija lasiita rezumeejot ... raisam viss patiik, arii oralais, mergale labprat neetiski staigatu plika, bet to dranjlji lejaa neriitu nekad
imgfoto:sen tik interesanta polemika nebija lasiita rezumeejot ... raisam viss patiik, arii oralais, mergale labprat neetiski staigatu plika, bet to dranjlji lejaa neriitu nekad