Vajag:Apčolēju galeriju. Rais nemaz nav tik tizls, cik bieži spiež "patīk". Es pat teiktu, ka normāls čalis uz visa fotoblog fona, no fotogrāfiskā griezuma vērtējot. Bet kāpēc spiež "patīk" tā vietā, lai palīdzētu kādam, man nepielec.
un nepieleks, jo tu no īstas mākslas pilnīgi neko laikam nesaproti Ir fotogrāfija un ir mākslas darbs, fotoblogā lielākā daļa ievieto savus mākslas darbus. Ja mēģināsi viņus pārliecināt, ka te jāliek fotogrāfijas - tu būsi nedraugs ))))))
beigu beigās nesaprotu par ko tā žults. Tev neviens neieliek "patīk"? Bāc, Tev pat nav nevienas bildes. Ko Tu te vispār dari? Kaut kāds slimais. Goda vārds.
margele:beigu beigās nesaprotu par ko tā žults. Tev neviens neieliek "patīk"? Bāc, Tev pat nav nevienas bildes. Ko Tu te vispār dari? Kaut kāds slimais. Goda vārds.
diez vai tā ir žults - Jurčikam ir garlaicīgi un viņš tikai izklaidējas ;-))))
vispār jau dziedējošs ir sekss, kam ar minetu maz sakara. Bet ja Tu saki, ka minets ir ārstniecisks līdzeklis, tad (pamatojoties uz to, ka zinātniekiem varbūt taisnība par spermas ārstējošo un brīnumaino iedarbību) tikai un vienīgi sievietei, ja viņa visu norij. Bet ja nopietni, tad garīgās slimības nespēj ārstēt ne minets, ne sekss, pat ne cirvis.
margele:vispār jau dziedējošs ir sekss, kam ar minetu maz sakara. Bet ja Tu saki, ka minets ir ārstniecisks līdzeklis, tad (pamatojoties uz to, ka zinātniekiem varbūt taisnība par spermas ārstējošo un brīnumaino iedarbību) tikai un vienīgi sievietei, ja viņa visu norij. Bet ja nopietni, tad garīgās slimības nespēj ārstēt ne minets, ne sekss, pat ne cirvis.
margele:vispār jau dziedējošs ir sekss, kam ar minetu maz sakara. Bet ja Tu saki, ka minets ir ārstniecisks līdzeklis, tad (pamatojoties uz to, ka zinātniekiem varbūt taisnība par spermas ārstējošo un brīnumaino iedarbību) tikai un vienīgi sievietei, ja viņa visu norij. Bet ja nopietni, tad garīgās slimības nespēj ārstēt ne minets, ne sekss, pat ne cirvis.
margele, ja nebūtu "neatbalstu" attieksme, varbūt kādreiz pamēģinātu, tā un šitā, veiktu nelielu analīzi, izdarītu secinājumus, būtu ne tikai teorētiskas, bet arī praktiskas zināšanas, tad arī būtu pienācīgi izteikties. tagad... spried pati!
Gaisma:margele, ja nebūtu "neatbalstu" attieksme, varbūt kādreiz pamēģinātu, tā un šitā, veiktu nelielu analīzi, izdarītu secinājumus, būtu ne tikai teorētiskas, bet arī praktiskas zināšanas, tad arī būtu pienācīgi izteikties. tagad... spried pati!
Un atgriežoties pie rais... Man dati saka: rais ir šodien nobalsojis ar ''Patīk'' 7 bildēm un vēl novērtējis divas bildes uz kritiku. Kopā 9 bildes, daudz nav, taču pozitīvi...
dolldia:Un atgriežoties pie rais... Man dati saka: rais ir šodien nobalsojis ar ''Patīk'' 7 bildēm un vēl novērtējis divas bildes uz kritiku. Kopā 9 bildes, daudz nav, taču pozitīvi...