forum.gif
Artcamp.lv
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Artcamp.lv
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 14.07.13 22:13 labots
 citēt
Kas tas par Artkampu, kas ik pa brīdim uz epastu sūta aicinājumus piedalīties kaut kādos superduper pasākumos?
Publicēts: 14.07.13 22:15
 citēt
Tas māksliniekiem. Viņi iedomājas, ka esi mākslinieks.
Publicēts: 14.07.13 22:18 labots
 citēt
Vo, bļin! Jānopērk berete. Pīpe jau man ir. Pat divas.
Publicēts: 14.07.13 22:28
 citēt
lukass:Vo, bļin! Jānopērk berete. Pīpe jau man ir. Pat divas.
būsi detektīvs.
Publicēts: 14.07.13 23:04
 citēt
Labi, un kāda nopietna atsauksme par šo pasākumu (ne pirmo gadu notiek taču, vai ne)? Kādam līmenim paredzēts, kāds līmenis uz vietas, un kas par pasākumu - burziņš, kurā kāds kaut ko nolasa ik pa brīdim, vai jēdzīgs ieguvums?
Publicēts: 14.07.13 23:08
 citēt
kbi_kbi:Labi, un kāda nopietna atsauksme par šo pasākumu (ne pirmo gadu notiek taču, vai ne)? Kādam līmenim paredzēts, kāds līmenis uz vietas, un kas par pasākumu - burziņš, kurā kāds kaut ko nolasa ik pa brīdim, vai jēdzīgs ieguvums?

Vai tad netā neproti pameklēt? - masveida bezseguma banaļņiks austrumu gaumē.
Publicēts: 14.07.13 23:19
 citēt
ir jau tur arī intersanti lektori .....
Publicēts: 14.07.13 23:28
 citēt
dansiga:ir jau tur arī intersanti lektori .....

Par to, ka *kā cilvēki* nemaz nešaubos.

+ *banaļņiks austrumu gaumē* aizrauj nomācoši lielāko daļu no LV cilvēkiem kuriem īpašumā vai lietošanā ir digitālā fotokamera.
Publicēts: 14.07.13 23:30
 citēt
Māri - nē, kā netā atrast nozares profesionāļu viedokli, nezinu. Tāpēc jau arī jautāju.
Un - jā, to, ka forumam ir meklēšanas funkcija, zinu, bet tur neko daudz nedod - 2010. gadā Lunis teica, ka uz turieni ar varu jādzen visus jaunos, tad viens temats par transportu, un iekšējie čati.
Nekas cits neatlika, kā pajautāt.
Publicēts: 14.07.13 23:57
 citēt
Maris:
dansiga:ir jau tur arī intersanti lektori .....

Par to, ka *kā cilvēki* nemaz nešaubos.

+ *banaļņiks austrumu gaumē* aizrauj nomācoši lielāko daļu no LV cilvēkiem kuriem īpašumā vai lietošanā ir digitālā fotokamera.

es runāju kā par lektoriem un nevis kā par cilvēkiem!
Publicēts: 15.07.13 00:07
 citēt
kbi_kbi:Māri - nē, kā netā atrast nozares profesionāļu viedokli, nezinu. Tāpēc jau arī jautāju.
Un - jā, to, ka forumam ir meklēšanas funkcija, zinu, bet tur neko daudz nedod - 2010. gadā Lunis teica, ka uz turieni ar varu jādzen visus jaunos, tad viens temats par transportu, un iekšējie čati.
Nekas cits neatlika, kā pajautāt.

Fotogrāfijai nav nekāda sakara ar pļurkstēšanu - iegooglē pasākuma nosaukumu un bildes tīmeklis izbirdinās lērumu - ja tev tās patīk, tad tas ir priekš tevis - ja nepatīk, tad visu, *netā sastopamo profesionāļu* literatūra ir pie pakaļas.
Publicēts: 15.07.13 22:36
 citēt
kbi-kbi, pat nezinu, kā to pateikt.
Piedalījos, uz pēdējo nebiju. Sarīkot, kā Nikolajs Šelušenkovs, ikgadēju Baltijas mēroga pasākumu no f/bloga (un ne tikai) neviens nespētu. Apmeklējuma iemesls man - satikt, dzirdēt fotoGrāfus. Andreju Saļikovu, viņa komentus Austrumu ceļojumu bildēm. Anatoliju Maļcevu (divkārtēja Pasules balva), kā viņš vienkārši, saprotami komentē katras no savu pasaules žurnālu vākus rotājušam bildēm, tapšanas vēsturi. Margaritu Fedinu, viņas domas par bildēšanu. Ta daudz tur viņu, visām gaumēm.
Nupat modē kermeņa apgleznošana (lieliska māksliniece) un rezultāta sabildēšana. Nupat bija reports no tefovēšanas / pirsingošanas pasākuma - divas nesalīdzināmas lietas. Kas kuru interesē.
Ja ir vēlme nopietni mācīties, atkal tas pats Nikolaja Š.- www.portret.l (nejaukt ar portretu Jura pasākumu).
Vēl jau ir ISSP, tur gan viss - angļu valodā. www.issp.lv...
Gan PRTRET.lv, gan ISSP personīgi bieži apciemoju, zinu. ko saku. Plašāk internetā.:face-smile:
Publicēts: 15.07.13 22:49
 citēt
Voldemorts:kbi-kbi, pat nezinu, kā to pateikt.
Piedalījos, uz pēdējo nebiju. Sarīkot, kā Nikolajs Šelušenkovs, ikgadēju Baltijas mēroga pasākumu no f/bloga (un ne tikai) neviens nespētu. Apmeklējuma iemesls man - satikt, dzirdēt fotoGrāfus. Andreju Saļikovu, viņa komentus Austrumu ceļojumu bildēm. Anatoliju Maļcevu (divkārtēja Pasules balva), kā viņš vienkārši, saprotami komentē katras no savu pasaules žurnālu vākus rotājušam bildēm, tapšanas vēsturi. Margaritu Fedinu, viņas domas par bildēšanu. Ta daudz tur viņu, visām gaumēm.
Nupat modē kermeņa apgleznošana (lieliska māksliniece) un rezultāta sabildēšana. Nupat bija reports no tefovēšanas / pirsingošanas pasākuma - divas nesalīdzināmas lietas. Kas kuru interesē.
Ja ir vēlme nopietni mācīties, atkal tas pats Nikolaja Š.- www.portret.l (nejaukt ar portretu Jura pasākumu).
Gan PRTRET.lv, gan ISSP personīgi bieži apciemoju, zinu. ko saku. Plašāk internetā.:face-smile:

Kur rezultāts no apmeklējumiem????
Publicēts: 15.07.13 22:51
 citēt
P.S. komentāru jūrai- var jau visu noliegt un noķengāt pa latviešu modei.. Peace visiem ķengātājiem- īstenās ticības sludinātājiem- bet kur tad ir tā labākā par noķengāto sludekļi? :) Tak nemokies, voldi, neviens tevi nemaz nemēģinās saprast, galvenais, lai tikai KATRS Tev varētu iekost :)
Publicēts: 15.07.13 23:05
 citēt
letins:P.S. komentāru jūrai- var jau visu noliegt un noķengāt pa latviešu modei.. Peace visiem ķengātājiem- īstenās ticības sludinātājiem- bet kur tad ir tā labākā par noķengāto sludekļi? :) Tak nemokies, voldi, neviens tevi nemaz nemēģinās saprast, galvenais, lai tikai KATRS Tev varētu iekost :)
Tu sev speciāli piemeklēji tādu profilbildi?
Publicēts: 15.07.13 23:08
 citēt
Jolan:
Voldemorts:kbi-kbi, pat nezinu, kā to pateikt.

Kur rezultāts no apmeklējumiem????

to pašu padomāju:face-sad:
Publicēts: 15.07.13 23:14
 citēt
Tu sev speciāli piemeklēji tādu profilbildi?
A kas Tev par daļu" Paķer pats sevi ar saviem spārnotajiem negatīvismiem.. :)
Publicēts: 15.07.13 23:32
 citēt
Paldies!

Attiecībā uz Artcamp, ja reiz sāku jautāties - izlēmu šogad izlaist un tā vietā labāk investēt naudu pāris grāmatās. Par to, vai vērtīgs pasākums, vai vienkārši burziņš (ir abi viedokļi), nemāku spriest, bet, nedaudz padomājot - vēl pārāk maz zinu, lai varētu jēdzīgi piedalīties un tiešām iegūt visu to, kas iegūstams (ja ir). Tāpat kā pirmā gada dejotājam iesperties Tangocamp. :)
Publicēts: 16.07.13 01:09
 citēt
Ar to ārtkampu tā, kaut kā pa vidam. Publika apmēram tāda kā Lunis&Maris raksta; tb, var noklausīties lekciju kur stāsta drēbi un beigās uzjautāt, ar kādu kameru bildē - tieši tāda situācija nebija, bet baigi līdzīga. Attiecīgi, nākas pieņemt, ka lektori to jūt un nemaz nepūlas stāstīt ko tādu, kas publikai neinteresē un ko nesaprastu (bet būtu 100x vērtīgāks). Bet tas arī ir pareizi un nav kam piesieties.
Piemēram, nogrimē tur ar bodī ārtā pāris meičas, 50 stobri (gan jau arī kāds macro) riņķī un šķiļ... Nu smieklīgi tak.
Organizatoriski, protams, līmenī; tur publika tāda, kas fušierus un fēlerus necieš, īpaši, kad maksā.

Nebija slikti, bet ar vienu reizi pietika. Paziņas gan no turienes vērtīgas visai dzīvei, bet tas jau cits stāsts un satikšanās tāpat būtu notikusi, tik kādu laiku vēlāk.

Tad jau Jura kursiņi un plenērs i jēdzīgāks pasākums (bez sarkasma).
Publicēts: 16.07.13 06:55
 citēt
kbi_kbi:Paldies!

Attiecībā uz Artcamp, ja reiz sāku jautāties - izlēmu šogad izlaist un tā vietā labāk investēt naudu pāris grāmatās. Par to, vai vērtīgs pasākums, vai vienkārši burziņš (ir abi viedokļi), nemāku spriest, bet, nedaudz padomājot - vēl pārāk maz zinu, lai varētu jēdzīgi piedalīties un tiešām iegūt visu to, kas iegūstams (ja ir). Tāpat kā pirmā gada dejotājam iesperties Tangocamp. :)

Manuprāt, veltīgi. Grāmatas paspēsi, neaizbēgs. Pasniedzēji, no visas Baltijas, mainās. Citur, visticamākais, neredzēsi.
Izvēle tik plaša, ka visu nevar paspēt.
versatile - Par bodyart - varbūt labāk dodies uz Tatu tusiņiem. Tevis pieminētais plenērs, salīdzinot - pirmsskolas bērni. Portret,lv - ģimnāzija. ISSP - kolēdža. Tāds mans vērtējums.
Te gudreļiem, uz jautājumu: "kur rezultāts" - tieši kontakti, regulāri tiekos ar visiem šiem Fotogrāfiem. Pazīšanās ar cilvēkiem, nevis drazas izplatītājiem ...:face-grin:
Publicēts: 16.07.13 07:55
 citēt
Voldemorts:
kbi_kbi:Paldies!

Manuprāt, veltīgi. Grāmatas paspēsi, neaizbēgs. Pasniedzēji, no visas Baltijas, mainās. Citur, visticamākais, neredzēsi.
Izvēle tik plaša, ka visu nevar paspēt.
versatile - Par bodyart - varbūt labāk dodies uz Tatu tusiņiem. Tevis pieminētais plenērs, salīdzinot - pirmsskolas bērni. Portret,lv - ģimnāzija. ISSP - kolēdža. Tāds mans vērtējums.
Te gudreļiem, uz jautājumu: "kur rezultāts" - tieši kontakti, regulāri tiekos ar visiem šiem Fotogrāfiem. Pazīšanās ar cilvēkiem, nevis drazas izplatītājiem ...:face-grin:
jautājumu nesaprati? GALERIJĀ - KUR REZULTĀTS?

Stulbi sanāk - tiecies ar clvēkiem, bet pats izplati pēdējo drazu...
Publicēts: 16.07.13 09:04
 citēt
Voldi, nesaprati - man liekas tizli baram stāvēt blakus un šķilt smuki apmālētu skuķi, to saucot par mācību un/vai radošu procesu. Dokumentālais - tas gan.
Publicēts: 16.07.13 10:15 labots
 citēt
versatile:Voldi, nesaprati - man liekas tizli baram stāvēt blakus un šķilt smuki apmālētu skuķi, to saucot par mācību un/vai radošu procesu. Dokumentālais - tas gan.

Drīzāk klaunāde, kas robežojas ar kolektīvu fotopsihozi, vismaz 97% gadījumu.Atlikušie 3% dalībnieku taisītu labas bildes vienalga kur
Publicēts: 16.07.13 10:17
 citēt
man gan patīk kādu 5 cilvēku grupā padarboties un tad apsaktīties, kas kuram sanācis pie vienādiem apstākļiem ...
Publicēts: 16.07.13 10:19
 citēt
Nu vismaz kāds kaut ko dara. Visu cieņu māksliniecei Ilonai Pulkstenei. Austrumi, bariņi - patīk, nepatīk - gaumes jautājums. Neviens lopu vagonos nekrāmē un uz turieni ar varu neved. ;)
Publicēts: 16.07.13 10:23
 citēt
Es vienreiz uz šo pieteicos, bet beigās nekas nenotika, laikam nederēju... nezinu, neatceros, laikam bija portfolio jāsūta... varbūt nepatika...
Publicēts: 16.07.13 10:24
 citēt
dansiga:man gan patīk kādu 5 cilvēku grupā padarboties un tad apsaktīties, kas kuram sanācis pie vienādiem apstākļiem ...

Vislabāk tas redzams pēc pirts un 9. mēnešiem.
Publicēts: 16.07.13 10:25
 citēt
dolldia:Es vienreiz uz šo pieteicos, bet beigās nekas nenotika, laikam nederēju... nezinu, neatceros, laikam bija portfolio jāsūta... varbūt nepatika...

Būsi palaista garām! Viņi nevienu nesmādē!!!
Publicēts: 16.07.13 10:25 labots
 citēt

Būsi palaista garām! Viņi nevienu nesmādē!!!

Cik lieliski sacīts :face-kiss::face-grin:
Publicēts: 16.07.13 10:25
 citēt
NilsS:
dansiga:man gan patīk kādu 5 cilvēku grupā padarboties un tad apsaktīties, kas kuram sanācis pie vienādiem apstākļiem ...

Kāds sakars te pirtij!?!? Es nerunāju par tusiņu!
Publicēts: 16.07.13 10:32
 citēt
dansiga:
NilsS:

kaut kam jau ir jābūt. vai nu tusiņam vai iazaugsmei. Volža gadījums tak ir spilgts apliecinājums, ka ar izaugsmi te nav nekāda sakara
Publicēts: 16.07.13 19:00
 citēt
Bildes:
dansiga:
kaut kam jau ir jābūt. vai nu tusiņam vai iazaugsmei. Volža gadījums tak ir spilgts apliecinājums, ka ar izaugsmi te nav nekāda sakara

Nu stulbs un vēl stulbāks!!!:face-grin:
Kā čukča - neesi lasītājs, esi rakstnieks?!:face-wink:
Nebraucu tur, ta uz jebkuru tusu mācīties. Braucu tusēt, izklaidēties, tikties ar interesantiem, radošiem cilvēkiem.
Ko arī vienmēr pilnā mērā iegūstu.
Vēl - tas ko man būtu jāapgūst (pēcapstrāde) būtu grēks prasīt tādiem Meistariem.
Ar to lieliski tiks galā mūsu Silvija. Vai pāris foto/datorspeciālistes mūsu fotoklubā.
Par sevi neceri - pat, ja būtu labs amatnieks, man ir pretīgi komunicēt ar cilvēkiem - draņķiem. Nullēm cilvēcīguma joma - par to lieku reizi pārliecinājos komentos diskusijā ar mergele. Tā ar sievieti sarunājas tikai puņķains 'tnis - savās domās. I-netā - nulle vīrietis.:face-sad:
Publicēts: 16.07.13 19:07
 citēt
karoče, Voldis mums Interneta vīrietis SIMTS. Kaimiņienes ar nesūdzas, Visus par piderasiem apsaukāt ar protas. krievu armijas leksika - vispābā ZELTS!

Mani pēdējie ieteikumi Tev:

1. Iemācies rakstīt pareizi cilvēkiem nikus - nav mums tādas mergeles.
2. Mēģini nerakstīt paplašinātos teikumos - virpotāja domas paplšinātos teikumos - nu toč brīžiem nevar izlobīt kādu figņu Tu raksti.
Publicēts: 16.07.13 19:13 labots
 citēt
dolldia:Es vienreiz uz šo pieteicos, bet beigās nekas nenotika, laikam nederēju... nezinu, neatceros, laikam bija portfolio jāsūta... varbūt nepatika...

Gan jau jauc ar šo pasākumu www.issp.lv... , tie tādi provinciāli snobiski pipļuki , ne atbildes ne sveiki labdien parasti:) Nikolajs un Ko tas cita štelle viņi visādiem vietējiem klubistiem un chatistiem uz beigām kad barss liels mēdz pat ievērojamas atlaides dot dalībai Artcamp.lv
Publicēts: 16.07.13 21:29 labots
 citēt
Lunis:

Gan jau jauc ar šo pasākumu www.issp.lv... , tie tādi provinciāli snobiski pipļuki , ne atbildes ne sveiki labdien parasti:) Nikolajs un Ko tas cita štelle viņi visādiem vietējiem klubistiem un chatistiem uz beigām kad barss liels mēdz pat ievērojamas atlaides dot dalībai Artcamp.lv

Rihard, tā arī nodomāju - dollida būs kontaktējusies ar ISSP. Nu, nav tik bezcerīgs pasākums, viņiem vienkārši FINANSĒTĀJS tādu programmu uzdod. Ierobežots skaits, atlase pēc iesūtītajām bildēm. Kad redzēju, ka tur Imants Gross regulē, sapratu - tā vajag.
Par Nikolaju un Co - darbīgi, kā bites vai skudras.
Aktuāli:www.portret.lv... :face-smile:
Nu, jaunie, bildējošie! Izaicinājums Jums!!!
Laiks pieteikumiem - pietiekošs, izdevumi - niecīgi.
Reportus, lūdzu, arī F/blogā.:face-wink:
Publicēts: 17.07.13 08:11 labots
 citēt
Jā, tagad atceros, tie paši ISSP.
Ēs ar;i nepārdzīvoju, ka netiku :face-grin:
Publicēts: 19.07.13 06:41
 citēt
dolldia:Jā, tagad atceros, tie paši ISSP.
Ēs ar;i nepārdzīvoju, ka netiku :face-grin:

Tur ir vairāki varianti. Bez Kuldīgas pasākuma ir ilgstošāks mācību kurss.
Ja satiec Aiju Bley - (www.15madsheep.com... ), apjautājies, izteicās diezgan pozitīvi.
Publicēts: 19.07.13 08:20
 citēt
Kā skatos. Te iespēljams ir pēdējais patvērums nestabilas audzināšanas upuriem. Vai tiešām tik kulturālas profesijas pārstāvjiem - fotogrāfiem viss šitas jāpārlasa? Kā lai tagad pozitīvas bildes meistaro? Kur jusu tikumība?
Publicēts: 19.07.13 10:20 labots
 citēt
VValdis:Kā skatos. Te iespēljams ir pēdējais patvērums nestabilas audzināšanas upuriem. Vai tiešām tik kulturālas profesijas pārstāvjiem - fotogrāfiem viss šitas jāpārlasa? Kā lai tagad pozitīvas bildes meistaro? Kur jusu tikumība?

Kurš tev iestāstīja, ka fotogrāfs - kulturāla profesija ?:face-glasses:
Vēl jo vairāk - bildēm jābūt pozitīvām ?!:face-crying: Jēziņ, pietiek ja ir spēcīgas un iteresantas, pozitīvisma kampaņā piedalies kopā ar tautas partiju. Kas attiecas uz tikumību......nereti skaļākie tās sludiātāji, palikuši vieni, uzvedas vēl lopīgāk par citiem lopiem.
Publicēts: 23.07.13 15:11
 citēt
Art Camp'ā var iemācīties uzklausīt kritiku, kas diemžēl šeit nav pieņemams... pamācīties un paklausīties meistarus, kuri ar savām bildēm kaut ko ir sasnieguši, tas nav tas pats, ko f/blogā saņemt "patīk"... Un, tie cilvēki, ar kuriem tur sanāk tikties, izmaina ļoti nopietni redzējumu... bet tas tā...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):