skillman:Cik papētīju dažādus lietotāju video apskatus youtube, diezgan daudziem topā esot Lightroom. Būs jāpamēģina, tikai vajag sameklēt pilno versiju
Photoshop man liekas drusku sarežģītāks, kaut gan iespējams, ka tas ir mans subjektīvais viedoklis.. Lightrooms liekas saprotams un ērti lietojams. Var pat mēģināt timelapse izveidot u.c. patīkamas iespējas..
photožop ir tik nedaudz sarežģitās no lightrūma. Tas ir kā salīdzināt lāpstu ar datoru
skillman:Cik papētīju dažādus lietotāju video apskatus youtube, diezgan daudziem topā esot Lightroom. Būs jāpamēģina, tikai vajag sameklēt pilno versiju
Photoshop man liekas drusku sarežģītāks, kaut gan iespējams, ka tas ir mans subjektīvais viedoklis.. Lightrooms liekas saprotams un ērti lietojams. Var pat mēģināt timelapse izveidot u.c. patīkamas iespējas..
photožop ir tik nedaudz sarežģitās no lightrūma. Tas ir kā salīdzināt lāpstu ar datoru
Pareizi teikts
Galvenā atšķirība ir cenā Lightroom nav dargs , a PS maksā diezgan dargi.
Krāsas, gaismas, ēnas, kompozīciju u.t.t. apstrādāju un graudus noņemu Lightromā. Manuprāt tas ir daudz labāks nekā Photoshops. Bildes arī var apstrādāt ātrāk tā kā tur ātri ir iespēja kopēt apstrādi uz līdzīgu fotogrāfiju. Manuprāt Photoshops ir vairāk domāts citām bilžu apstrādes vajadzībām un dizainam.
Bet sejas defektus apstrādāju jau Photoshopā.
Lightroom ir ļoti vienkārša programma. Bez tam, grāmatnīcās nopērkama grāmata par Lightroom latviešu valodā. Ar atlaidi dabūju vien par nieka 3Ls, ja mnemaldos.
magic:Krāsas, gaismas, ēnas, kompozīciju u.t.t. apstrādāju un graudus noņemu Lightromā. Manuprāt tas ir daudz labāks nekā Photoshops. Bildes arī var apstrādāt ātrāk tā kā tur ātri ir iespēja kopēt apstrādi uz līdzīgu fotogrāfiju. Manuprāt Photoshops ir vairāk domāts citām bilžu apstrādes vajadzībām un dizainam.
Bet sejas defektus apstrādāju jau Photoshopā.
Lightroom ir ļoti vienkārša programma. Bez tam, grāmatnīcās nopērkama grāmata par Lightroom latviešu valodā. Ar atlaidi dabūju vien par nieka 3Ls, ja mnemaldos.
Jā autors nu jau nelaiķus Bloga aktīvists Andris Šmits , bet tas ir par vecām Lightroom 2-3 Versijām .
Man ir otrais Laitrūms, kad jāapstrādā ātri un daudz bilžu, un CS3 fotobode, kad vajag lēnām paknibionāties ap vienu, konvertēt uz melnbalto, kādi filtri, piemēram SilverEfex plagins u.t.t. Abas programmas mierīgi kustina ceturtais pentiums ar XP windu, piedevām pirkts lietots ar jau uzinstalētām augšminētajām programmām. Pārdevējs teica, ka legālas, tikai papīri kara laikā sadeguši, vai kaut kā tā...
Phase One ir uztaisījusi brīnišķīgu programmu, kas ņem pretī pilnīgi visu ražotāju DSLR rawus, saucas Capture One. Pirms parādājās CS5 līdznākošais Camera Raw, nekas cits labāks nebija. Laitrūms it kā vairs nesa3,14š kartiņas kvalitāti, kā to darīja savās pirmajās versijās, tomēr gargabala ātrai (un faktiski minimālai, bet obligātai) apstrādei atpaliek ērtumā par pāris soļiem.