pardodu canon 70-200 2.8L 600Ls uz prieksejas lecas malina divi mikroskopiski skrapejumi, ko gribedams uz attela nevar dabut redzamus. Visadi citadi teicama stavokli.
Bojāti stikli bojātām lēcām parasti iet par smiekla naudu kā rezerves daļas. Pamatā visiiem ar bojātas priekšējās lēcas TAPĒC ar tādu bojājumu piedod tav jābūt lētākam neka LIETOTS 70-700 f4 tas varbūt kādus 150-200Ls ar kāds iedos. Personīgi esmu pircis rezerves daļam līdzīgus pa 50-100-150Ls vairākkārtīgi. Tādus kā likums pērk tādi kam korpusi sisti vai motor čipi deguši. Kā "Objektīvs" ar skrāpētām lēcām tas simt gadus kādam vajadzīgs.
pa 200 Ls es ar vinu sausu lidz muza galam bet paldies, sapratu! jamekle latvija lietoti L stikli par 200 latiem Japaskatas varbu pie jums paris gadu vecu mersi ar iebuktetu bamperi pa 500 met pakal!
lafoto:pa 200 Ls es ar vinu sausu lidz muza galam bet paldies, sapratu! jamekle latvija lietoti L stikli par 200 latiem Japaskatas varbu pie jums paris gadu vecu mersi ar iebuktetu bamperi pa 500 met pakal!
------------------ bet nu 600 par šo gadījumu ar švīku arī nav vērts prasīt!
luni, es pilnigi bez jokiem perku visus L kanonus ar skrapetu lecu, lidz 220Ls! Iespejams ka tu vinus vispar par pieciti dabu, tev reala varka! Es pilnigi bez jokiem!
lafoto:nekas, pa 800eiriem man ir pircejs. Pardots! Meginasu izdzest temu
Neticu. Bet tu vari dabūt manu 70-200 mm 2.8 sigmu ar vismaz 5. švīkām uz purna pa 220ls
Pēdējo reiz tādu pirku pa tieši 50Ls vēl pa 25Ls nopirku tādu kam visi motori čipi bija nodeguši kopā pa ~100Ls sanāca pilnīgi sveža Sigma Vienubrīd viņas bija ļoti daudz šitādas bojātas kad likvidējās visādas redakcijas aģentūras utt.