kaut ko jau, ka var arī pie googles pelnīt, tik kā jau parasti, mūsēji klusē kā partizāņi... Tā bijis un būs, nedod dies, kādam bez manis būs tikpat labi Es tās bildes saprotu (ja pareizi saprotu), ka redzu, ja skatos googles map un uzklikšķinot piem. uz konkrētas ielas, konkrētu adresi, man parāda bildi no tā svietas, jeb tās ir speciāli googlei panorāma 360 grādos bildētas?
talavietis:kaut ko jau, ka var arī pie googles pelnīt, tik kā jau parasti, mūsēji klusē kā partizāņi... Tā bijis un būs, nedod dies, kādam bez manis būs tikpat labi Es tās bildes saprotu (ja pareizi saprotu), ka redzu, ja skatos googles map un uzklikšķinot piem. uz konkrētas ielas, konkrētu adresi, man parāda bildi no tā svietas, jeb tās ir speciāli googlei panorāma 360 grādos bildētas?
Gogles mobīlis bildē , braukā regulāri pa Latviju. Taču bildes štrunts KRIEVI taisa šitādus www.airpano.ru... VIDEO
Lunis:Es lieku jau desmit gadus pa drīžam , viņi cenzē bildes ar cilvēkiem vēl visu ko www.panoramio.com...
-------------- Tu man izstāsti, kāda tam bez reklāmas vai atpazīstamības ir taustāmā puse!
MILITĀRA vecīt Brauc jenķis ar tanku uz 100km/h pa Latvi8jas čuhņu un IEPRIEKŠ jau zin kā isstās dotā vieta aiz pagrieziena reālā vidē. Man kādreiz bija bzines saistībā ar GPS un Latviju , vairākas rezies viņu pārdevu BEIGĀS biju nedaudz pārsteigts kad "Darbā" uzdūros saviem matreālim
man googles kartes ar bildēm ļoti noder darbā Rietumos. Uzklikšķinu uz panorāmas bildes, redzu ēku, redzu ielu, redzu piebrauktuvi. Nav pārsteigumu piebraucot, jo zinul kurā malā varu nostāties, kur vārti, cik ērti iegriezt garo fūri utt. Arī ielu stāvēšanai varu tādā veidā atrast, jo redzu malās izvietotās kabatas, jo naktīs piem. uz ielas prakstiski visās valstīs nedrīkst stāvēt, tikai kabatās vai tupika ielās...
RIETUMOS štrunts , ja tev ir Google Earth softs kompī VISI CEĻI kuri tur ir ar DZELTENU iezīmēti ir pieejami "Virtuālai izbraukšanai". Piemēram atrodi kādu VIENTUĻU lauku ceļu kautkur star Pampāļiem Bambāļiem uzklikšņini un NONĀC uz viņa , ieslādz 3D panorāmu un BRAUC pa viņu paskaties pa labi kreisi viss ir Googles mašīnām ir ļoti precizas 3D GPS kordinātes , pie komerciāla servisa "Pasūtīšanas" var naktī ar mašīnu bez uguņiem braukt vadoties tikai no "Dienas bildes" sev priekšā reālā laika režīmā slīdoša BILDE TEV PRIEKŠĀ , kombinācijā ar virsmas sensoriem kas tev ziņi par "Šķeršļiem malām' var močit autopilotā arī pa Latvijas laukiem ar kādu Hammeru. Militāristiem tikai to ar vajag Tas viss ir KOLOSĀLS budžets , kām citam domā tie Latvijas provinces bedraino lauku ceļu panorāmu attēli vajadzīgi ? Ja sen neesi bijis pie Omes dzimtā ceļa gala AIZBRAUC virtuāli PASKATIES Militāristi NORMĀLI izmanto ieartas kur precizitāte reālā dabā ir ~0.5m , droši var braukt ar autiņu bez logiem tik vadoties no bildes priekšā displejā.
Rolands66:Te ir pāķi ar ziepjiem aplamas koordinātes samaukuši..............šķīstzarņi IBIO. vispar zinu,kur kaifs....atrast smuku vietiņu,nobliezt,uzčiņīt....................un HU..ak-manu lūrēs ,citiem FIG--------kāāāāāīfs
Es ļoti bieži izmantoju Googles 3D , tieši maršrutu planēšanai , palūru kādā stāvoklī ceļš , kā izskatās dabā reālā vieta , kombinācijā ar saullēktu saulrietu kalkulatoru par nekad neredzētu vietu var visu sarēķināt
talavietis:tak es par ko? par to pašu, bet mani inetresē ne tas ko varu redzēt, bet tas, kam šīs bildes man izdevīgi likt/
Google pati tās LIEK to taisa speciāls vīnu serviss + fani no gara laika , dažādas firmas. Bet pamatā 99% tas ir speciāls Googles tehnisks serviss tādi Igaunijā bāzēti autiņi ar "Marsiešu galvām" virs jumta.
Rolands66:Sanāca sūdi,eju tai kartē muteres hatu palūrēt, a tur šķībā pirdūža bilde ar uzrakstu ''Dēliņ atbrauc saremontēt !!' ZjBIS
Vidzeme vēl nav pilnībā , pietam rēcīgi ka Rembates nav vispār ir 3x nobraukts garām pa "Apvedceļu" centrā neiebraucot Kurzemē gan vietām ir bedraini gruntnieki ne uz kurieni sabildēti pilnībā
Luni, izbeidz pasaciņas stāstīt google ceļus un ielas bildē, lai pelnītu ar reklāmām. Cita iemesla nav. Šobrīd gan tas viņiem ir kā investīcija karšu produktā, lai audzētu lojālu lietotāju skaitu. Bet mērķis ir reklāmas, kas piesaistītas vietai. Vienīgie kam no šī ir jābaidās ir reklāmas aģentūras, adrešu katalogi tipa 1188 un zl un citi līdzīgi mazie biznesi