forum.gif
105mm macro Pentaxam - soma
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / 105mm macro Pentaxam - soma
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 22.07.13 18:04
 citēt
Sigma EX DG f2.8/105mm Macro ir viss no vāciņiem, blendes līdz dzimtajam iepakojumam 180LVL

Visu laiku niknākā Pentax filmu spogulene MZ-S ar bateriju bloku, vāciņu, šleifi un manuāli - kamerai viss strādā, lietota nav daudz, bet ir nolūzis viens plastmasas knibulis tādēļ vāciņš turas ciet (labi, bez gļukiem) ar papildus knibuļa palīdzību - bildēšanai, pārtīšanai utt. netraucē, bet pilnam košeram vajadzētu uzsūtīt jaunu vāciņu netā un kameras cena pieaugtu +/- 3x 100LVL

LowePro CompuTrekkers - kādas 5x izgājis caur vešmašīnu, bet caurumu vai defektu nav 28LVL

cenas var apspriest - ne visam sekoju cik kas, uz doto brīdi, maksā.
Publicēts: 23.07.13 00:24
 citēt
Pa cik FA 28mm pārdevi? ;)
Publicēts: 23.07.13 00:32
 citēt
es gribeetu rjukzacinju ar visu saturu par 28LVL :money:
Publicēts: 23.07.13 04:31
 citēt
Maris:Sigma EX DG f2.8/105mm Macro ir viss no vāciņiem, blendes līdz dzimtajam iepakojumam 180LVL

Visu laiku niknākā Pentax filmu spogulene MZ-S ar bateriju bloku, vāciņu, šleifi un manuāli - kamerai viss strādā, lietota nav daudz, bet ir nolūzis viens plastmasas knibulis tādēļ vāciņš turas ciet (labi, bez gļukiem) ar papildus knibuļa palīdzību - bildēšanai, pārtīšanai utt. netraucē, bet pilnam košeram vajadzētu uzsūtīt jaunu vāciņu netā un kameras cena pieaugtu +/- 3x 100LVL

LowePro CompuTrekkers - kādas 5x izgājis caur vešmašīnu, bet caurumu vai defektu nav 28LVL

cenas var apspriest - ne visam sekoju cik kas, uz doto brīdi, maksā.

Labs stikliņš, nupat patestēju. Nu, ir man tāds klikšķis galvā - pašam visu pamēģināt...
Biju konservatīvi noskaņots savam ši briža niķim - tuvplāna portreti um makroobjektīvs. Dzīvē viss izrādījās savādāk - nekādu problēmu...
Lai veicās!:face-smile:
Publicēts: 23.07.13 10:43
 citēt
Vaards:Pa cik FA 28mm pārdevi? ;)

es neatceros... 100-110... prasi Shneideram - viņš nopirka :)

Voldemorts:Labs stikliņš, nupat patestēju. Nu, ir man tāds klikšķis galvā - pašam visu pamēģināt...
Biju konservatīvi noskaņots savam ši briža niķim - tuvplāna portreti um makroobjektīvs. Dzīvē viss izrādījās savādāk - nekādu problēmu...
Lai veicās!:face-smile:

Jā šitā Sigma veiksmīga. Kā makrostikls un kā portretnieks labi špaktelētām meitenēm vai veciem jūrasvilkiem. Ēēēē, bet portreti nesastāv no šīm divām opcijām vien - tiesa Pentaxam šobrīd vienkārši NAV izcila portretnieka (nu kā Sony Zeiss 135/1,8 vai Nikkor 135/2 DC) - attiecīgi ir mierinājums, ka šis stikls arī ir risinājums + tas ir 3-4x lētāks par minētajiem.
Publicēts: 23.07.13 10:47
 citēt
Vaards:Pa cik FA 28mm pārdevi? ;)

Par simtu. Iespraudu K10D, piepirku nelielu somiņu Lowepro Nova 2, tagad ir pastāvīgi vadājamais uz laukiem katramgadījumamkomplektiņš.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):