Sigma EX DG f2.8/105mm Macro ir viss no vāciņiem, blendes līdz dzimtajam iepakojumam 180LVL
Visu laiku niknākā Pentax filmu spogulene MZ-S ar bateriju bloku, vāciņu, šleifi un manuāli - kamerai viss strādā, lietota nav daudz, bet ir nolūzis viens plastmasas knibulis tādēļ vāciņš turas ciet (labi, bez gļukiem) ar papildus knibuļa palīdzību - bildēšanai, pārtīšanai utt. netraucē, bet pilnam košeram vajadzētu uzsūtīt jaunu vāciņu netā un kameras cena pieaugtu +/- 3x 100LVL
LowePro CompuTrekkers - kādas 5x izgājis caur vešmašīnu, bet caurumu vai defektu nav 28LVL
cenas var apspriest - ne visam sekoju cik kas, uz doto brīdi, maksā.
Maris:Sigma EX DG f2.8/105mm Macro ir viss no vāciņiem, blendes līdz dzimtajam iepakojumam 180LVL
Visu laiku niknākā Pentax filmu spogulene MZ-S ar bateriju bloku, vāciņu, šleifi un manuāli - kamerai viss strādā, lietota nav daudz, bet ir nolūzis viens plastmasas knibulis tādēļ vāciņš turas ciet (labi, bez gļukiem) ar papildus knibuļa palīdzību - bildēšanai, pārtīšanai utt. netraucē, bet pilnam košeram vajadzētu uzsūtīt jaunu vāciņu netā un kameras cena pieaugtu +/- 3x 100LVL
LowePro CompuTrekkers - kādas 5x izgājis caur vešmašīnu, bet caurumu vai defektu nav 28LVL
cenas var apspriest - ne visam sekoju cik kas, uz doto brīdi, maksā.
Labs stikliņš, nupat patestēju. Nu, ir man tāds klikšķis galvā - pašam visu pamēģināt... Biju konservatīvi noskaņots savam ši briža niķim - tuvplāna portreti um makroobjektīvs. Dzīvē viss izrādījās savādāk - nekādu problēmu... Lai veicās!
es neatceros... 100-110... prasi Shneideram - viņš nopirka
Voldemorts:Labs stikliņš, nupat patestēju. Nu, ir man tāds klikšķis galvā - pašam visu pamēģināt... Biju konservatīvi noskaņots savam ši briža niķim - tuvplāna portreti um makroobjektīvs. Dzīvē viss izrādījās savādāk - nekādu problēmu... Lai veicās!
Jā šitā Sigma veiksmīga. Kā makrostikls un kā portretnieks labi špaktelētām meitenēm vai veciem jūrasvilkiem. Ēēēē, bet portreti nesastāv no šīm divām opcijām vien - tiesa Pentaxam šobrīd vienkārši NAV izcila portretnieka (nu kā Sony Zeiss 135/1,8 vai Nikkor 135/2 DC) - attiecīgi ir mierinājums, ka šis stikls arī ir risinājums + tas ir 3-4x lētāks par minētajiem.