forum.gif
Kas ir pievienota vērtība?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Kas ir pievienota vērtība?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 23.07.13 17:57
 citēt
Pie mums gan dembeļi pēc prikaza plēsa no pagoniem CA, man viss bija po, tiku mājās un uzreiz aizmirsu to stulbumu.
Lielākais pārsteigums bija par to, ka Latvijā kļošenes par šiem 2 gadiem jau bija izgājušas no modes.
Publicēts: 23.07.13 18:03
 citēt
Rolands66:
Schneider:Siksna par augstu priekš dembeļa. :face-grin:

Dembelis varēja darī kā GRIB. Es arī nekad bļahu uz olām nekarināju un ar citam glupībām nemuļķojos. Daži spieda uz zināmu eleganci,nu ideāli tira forma un taml.
mums liberālā diktatūra: neļāva likt rokas klāt jaunajiem, bet arī dembeļi nevarēja krānus pa gaisu vicināt.
Publicēts: 23.07.13 18:19
 citēt
Nu jau voldemorts Tevi sāks cienīt.
Publicēts: 23.07.13 18:21 labots
 citēt
VValdis:Nu jau voldemorts Tevi sāks cienīt.
HVZ... diez vai... mēs tak necienam cilvēkus, no kā esam atkarīgi... a es viņam pensiju pelnu lai šams nenomirtu badā
Publicēts: 23.07.13 18:37
 citēt
Bildes:
VValdis:Nu jau voldemorts Tevi sāks cienīt.
HVZ... diez vai... mēs tak necienam cilvēkus, no kā esam atkarīgi... a es viņam pensiju pelnu lai šams nenomirtu badā

Būtu nu šekspīriņ, sevi uzturējis, ganjau tie citi nemirtu badā. :face-grin: Cik zinu Voldim pensiju viņa bērni pelna, tavus grašus viņam nevajag.:face-smile:
Publicēts: 23.07.13 18:37
 citēt
Lai spētu cienīt citus ,ir jāciena SEVI. Tiklīdz sākas runas ,cik kādam varenas olas,bet pārējie salagas ,diskusiju var pamest. Arī starp tiem ,kas VDV dienējuši ir papilnam tādu. Pats savulaik Tbilisi uz perona vienam izrotātam gailim plēsu nost akselbantes un nepelnītas zīmotnes. Cūku kūtī 2 gadus šams novārtījās,bet pilsētā bij pirksti gaisā, varonis IBIO
Publicēts: 23.07.13 18:41
 citēt
Elmarss:
Bildes:VZ... diez vai... mēs tak necienam cilvēkus, no kā esam atkarīgi... a es viņam pensiju pelnu lai šams nenomirtu badā

Būtu nu šekspīriņ, sevi uzturējis, ganjau tie citi nemirtu badā. :face-grin: Cik zinu Voldim pensiju viņa bērni pelna, tavus grašus viņam nevajag.:face-smile:
nepinkšķi, retard
Publicēts: 23.07.13 19:19
 citēt
Publicēts: 23.07.13 19:44
 citēt
Labs! :haha:
Publicēts: 23.07.13 20:29
 citēt
Lamināta vietā mierīgi varētu būt kāds pussimts Heliosu.:face-grin:
Publicēts: 23.07.13 20:36
 citēt
viecha:Lamināta vietā mierīgi varētu būt kāds pussimts Heliosu.:face-grin:
preciizi!!!!! :exciting:
Publicēts: 23.07.13 20:40
 citēt
viecha:Lamināta vietā mierīgi varētu būt kāds pussimts Heliosu.:face-grin:

Publicēts: 23.07.13 20:43
 citēt
Bildes tai bildē pēc molodij izskatās nevis pēc dembeļa :D :D :D
Publicēts: 23.07.13 20:52
 citēt
Rolands66:
Schneider:Siksna par augstu priekš dembeļa. :face-grin:

Dembelis varēja darī kā GRIB. Es arī nekad bļahu uz olām nekarināju un ar citam glupībām nemuļķojos. Daži spieda uz zināmu eleganci,nu ideāli tira forma un taml.

----------------
biju jau 1,5 gadu noslužījis, kad mani izvilka ierindas priekšā un rotas komandiers teica- lūk, kā jāizskatās zaldātam! Tad gan nedaudz nokaunējos, bet pofig, ne jau apģērbā nozīmē, esi vecs vai jauns.. Viss bija gan iešūts, gan uzšūts, gan saliekts, bet tas visa bija samērīgi. Un bļeha laistījās... :) Bet nu man forma bija ofiņu lauku.
Publicēts: 23.07.13 20:56
 citēt
ГСВГ?
Publicēts: 23.07.13 21:41
 citēt
a man bija praposhika dolzhnastj;-)
Publicēts: 23.07.13 22:02
 citēt
Roland, pacelsim 2.augustā "za teh, kotorie stojat v otkritom ļuke samoļota"?
Publicēts: 23.07.13 22:27
 citēt
imgfoto:a man bija praposhika dolzhnastj;-)

Partizāņos mēs visi pirmajā dienā sarijāmies šnabi un kad dalīja formas,tad laba puse bija ar ofiņu pagoniem savilkuši.Augstākais bija podpolkovņiks,ko kāds čalis no tās lupatu kaudzes izvilka.:face-grin:
Publicēts: 23.07.13 22:31
 citēt
viecha:

Partizāņos mēs visi pirmajā dienā sarijāmies šnabi un kad dalīja formas,tad laba puse bija ar ofiņu pagoniem savilkuši.Augstākais bija podpolkovņiks,ko kāds čalis no tās lupatu kaudzes izvilka.:face-grin:

partizāņiem uzliku,jau gorbija atkusnis atkusnis bija,paīdēja un likās mierā. pēc pusgada izjuka valsts
Publicēts: 23.07.13 22:33 labots
 citēt
vlado:Roland, pacelsim 2.augustā "za teh, kotorie stojat v otkritom ļuke samoļota"?

Es kaut kā īpaši nesvinu. kaut kā pats pie sevis klusām pakavējos atmiņās,bez patosa un glāzes
Publicēts: 23.07.13 22:40
 citēt
Es arī nesvinu
Publicēts: 23.07.13 23:33 labots
 citēt
Lūk arī atbilde.
Publicēts: 23.07.13 23:39
 citēt
dolldia:Lūk arī atbilde.
arī esi bijusi armijā?
Publicēts: 23.07.13 23:53
 citēt
Merilinas monro pakaĻiņa un seja gan ir ar pievienotu vērtaību
Publicēts: 23.07.13 23:53 labots
 citēt
Bildes, man likās, ka iet runa par pievienotajām vērtībām...
Ja pamanīji, Uldis atbildēja uz jautājumu.

Armijā neesmu bijusi.

Vvaldis, tieši tā! Tas tāpēc, ka tās pārējas plikās ir tikai plikas un bez Vārda.
Publicēts: 23.07.13 23:57
 citēt
Un ar Tevi arī būs pievienotaā vērtība.
Publicēts: 24.07.13 00:02
 citēt
dolldia:Bildes, man likās, ka iet runa par pievienotajām vērtībām...
Ja pamanīji, Uldis atbildēja uz jautājumu.

Armijā neesmu bijusi.

Vvaldis, tieši tā! Tas tāpēc, ka tās pārējas plikās ir tikai plikas un bez Vārda.
a Vārds to zin?
Publicēts: 24.07.13 00:02
 citēt
Nain, dažiem esmu pilnīgi tukša vieta.
Es pati esmu vērtība, tik dažiem.
Publicēts: 24.07.13 00:03
 citēt
Šodien atnāca ukazs ,ka Krievijas dzelzceļš nepieņems ar pretkrieviskiem lozungiem un zīmējumiem apmālētus vagonus. Uz robežas būs jāaizkrāso.i demokrātija....cenzori sasodītie. Acīmredzot paši par sevi visu jau zina,mūsu pievienotās vērtības neinteresē
Publicēts: 24.07.13 00:09
 citēt
Rolands66:Šodien atnāca ukazs ,ka Krievijas dzelzceļš nepieņems ar pretkrieviskiem lozungiem un zīmējumiem apmālētus vagonus. Uz robežas būs jāaizkrāso.i demokrātija....cenzori sasodītie. Acīmredzot paši par sevi visu jau zina,mūsu pievienotās vērtības neinteresē
njaa, Ogres māksliniekiem pi*dohen :(
Publicēts: 24.07.13 00:10
 citēt
UldisMuzikants:pievienotā vērtība ir vērtība, kuru pievieno. Ļoti nekonkrēts apzīmējums, subjektīvs, nenotiekts.
Uzskatu, ka fotogrāfijām to pievieno laiks. Ja bilde nav laba, laiks to izmet savā miskastē. Visādi plikumi un puķes būs bildējamio katrā laikā, foto , kā izteiksmes veida vai rīka vērtība ir spējā filsēt laika momentu. Visādas datorapstrādātas sejiņas un pakaļiņas no foto viedokļa ir vērtība modelim un fotogrāfam, retā iztur laika vērtības pārbaudi un nonāk grāmatā ''pasaules skaistākās sejiņs un pakaļiņas''.
tad jau sanāk, ka visādi retardi tev nedriikst apraadiit, ka tavs shedevrs ir bez pievienotas veertiibas?
Publicēts: 24.07.13 00:11
 citēt
Vajag aizkrāsot sarkabaltsarkano krāsu
Publicēts: 24.07.13 05:45 labots
 citēt
dolldia:Nain, dažiem esmu pilnīgi tukša vieta.
Es pati esmu vērtība, tik dažiem.

DOLLY, Tu esi Lauvene! Saint - Petersburg veču leksikā - ĻVICA. Precīzi citēju manu dienesta biedru - nupat viesojās - komentu par mūsu F/bloga publikācijām.:face-smile:
Publicēts: 24.07.13 05:48
 citēt
VValdis:Bildes sanervozējies.

Hi-hi- hi!
Nepareizās durvīs klauvē. Nav manis mājās. Un pailgi nebūs.:face-wink:
Publicēts: 24.07.13 06:59
 citēt
viecha:

Pat padumjajā armijā nevajadzēja visus, kas ar pieri pārsit ķieģeli vai ilgi spēj skriet aiz tanka, Mēs klusi-mierīgi apkalpojām gaiss-gaiss raķetes. Es biju rjadovojs na praporskoj dolžnostje un ar okladu - 3x lielāku kā 1. klases mehāniķim. Dzērām gan ar.:D
Publicēts: 24.07.13 09:14
 citēt
Pieņemu,ka šādi pievienotā vērtība tika atrasta.
Publicēts: 24.07.13 09:22 labots
 citēt
Nekas jau tur netika atrasts. Pa manam pievienoto vērtību rada cilvēks un neviss laiks. Piemēram - tiek izgudrots jauns paņēmiens, novirziens bidēšanā. Bet cerēt un muldēt ka laiks paies un tam būs baigā vērtība ir naivi. Uguns aprij visu un ko tas neaprij to aizskalo ūdens. Notā mans secinājums, ka pievienoto vērtību nemaz tik bieži nevar dabūt, bet tikai atržaot un uz tās labi nopelnīt ( kas nav mazsvarīgi).
Publicēts: 24.07.13 09:37
 citēt
A es jau aizmirsu, kad bija deņ PVO, kaukura tur mēneša, laikam oktobra, otrā svētdiena, vai?..
Publicēts: 24.07.13 09:48
 citēt
Schneider:A es jau aizmirsu, kad bija deņ PVO, kaukura tur mēneša, laikam oktobra, otrā svētdiena, vai?..

Kad Russ kremļa laukumā nosēdās viņiem gan jau labāk atmiņā palika.
Publicēts: 24.07.13 14:37
 citēt
Voldemorts:
VValdis:Bildes sanervozējies.

Hi-hi- hi!
Nepareizās durvīs klauvē. Nav manis mājās. Un pailgi nebūs.:face-wink:
paldies Dievam! Ceru, ka draza ar izpaliks...
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):