talavietis:a ko, ja solās būt labs tesiņš kāzās, līgava saraudājusies un jaunam vīram fingāls zem acs, tad pat vērts piemaksāt, lai tiktu bildēt tādas kāzas..
Es to pašu saku, ja tiešām interesantas kāzas, tad pat naudu var neprasīt!
Baigi tālu... Bet vispār radās doma, ka varētu šādu kāzu foto-ubagotājiem uztaisīt fleš'mobu - ieliekam šeit un pārējās vietnēs reklāmu, un ierodamies 200GAB ar fočikiem.... Stundu bildējam visu un visus.
Vaards:Baigi tālu... Bet vispār radās doma, ka varētu šādu kāzu foto-ubagotājiem uztaisīt fleš'mobu - ieliekam šeit un pārējās vietnēs reklāmu, un ierodamies 200GAB ar fočikiem.... Stundu bildējam visu un visus.
Vaards:Baigi tālu... Bet vispār radās doma, ka varētu šādu kāzu foto-ubagotājiem uztaisīt fleš'mobu - ieliekam šeit un pārējās vietnēs reklāmu, un ierodamies 200GAB ar fočikiem.... Stundu bildējam visu un visus.
-------------- jā, tas varētu būt kaut kas jautrs.
versatile:Atjautīgākie paslēpjas jaunlaulāto numuriņa skapī - kāzu nakts iemūžināšanai ar pārsteiuma elementu
Cerams skapī lien arī ģenerators ar pāris 1000Ws lampiņām
Bet vispār gribēju vaicāt vai kāda negrib 1. augustā atbraukt patrenēties pacept kotletes un pagludināt veļu? Varbūt varētu testrdraivu ar putekļusūcēju pa istabām ar sarunāt.
klau, zelta ideja! Tas ir jānoved līdz galam....beidzot reāls plenērs Žēl tik, ka grafiks izdrāž lielāko daļu brīvdienu
versatile:Atjautīgākie paslēpjas jaunlaulāto numuriņa skapī - kāzu nakts iemūžināšanai ar pārsteiuma elementu
Cerams skapī lien arī ģenerators ar pāris 1000Ws lampiņām
Bet vispār gribēju vaicāt vai kāda negrib 1. augustā atbraukt patrenēties pacept kotletes un pagludināt veļu? Varbūt varētu testrdraivu ar putekļusūcēju pa istabām ar sarunāt.
Vai varēs kotletes, kas nebūs ideālas formas pašam apēst un tās kuras liksies ideālas formas tās pa samaksu Tev notirgot?
Es pieteicos...tik un tā jābrauc uz Preiļiem pie radiņiem ciemos,kāpēc gan pa ceļam nepatrenēties kāzu bildēšanā?Manuprāt, šādi piedāvājumi ir patiešām super priekš tiem,kam šajā jomā nav lielas pieredzes,bet gribas to iegūt...bez darba un sviedriem nekas nerodas Tikai nezinu,vai izturēšu konkursu
reezijaB:Es pieteicos...tik un tā jābrauc uz Preiļiem pie radiņiem ciemos,kāpēc gan pa ceļam nepatrenēties kāzu bildēšanā?Manuprāt, šādi piedāvājumi ir patiešām super priekš tiem,kam šajā jomā nav lielas pieredzes,bet gribas to iegūt...bez darba un sviedriem nekas nerodas Tikai nezinu,vai izturēšu konkursu
Pieredzes nekad nevar būt par daudz!
p.s. Tu mūs painformē par pasākuma detaļām un laikiem, lai varam saorganizēties flešmobam (arī uzkrāt pieredzi, kuras nevar būt par daudz). Izpētīt viesu namu pirms laika un Jaunlaulātā pāra istabiņā aprīkot skapi ar visu nepieciešamo (skat, augstāk komentārus). Vai pat ievietot istabiņā savu skapi - ja gadījumā tur skapja šobrīd nemaz nav...
Iesaku pārdomāt vārda pieredzei pareizrakstību. Jo pagaidām mūs aicina iegūt ko latviešu valodā neeksistējošu. Pēdējais aloģisms tavā rakstītajā ir par pieredzi. Kā pārdesmit gadu gaitā var neuzkrāt pieredzes Gaiziņus visdažādākajās jomās ? Par foto te, laikam, nav runa.
Iesaku pārdomāt vārda pieredzei pareizrakstību. Jo pagaidām mūs aicina iegūt ko latviešu valodā neeksistējošu. Pēdējais aloģisms tavā rakstītajā ir par pieredzi. Kā pārdesmit gadu gaitā var neuzkrāt pieredzes Gaiziņus visdažādākajās jomās ? Par foto te, laikam, nav runa.
Ja godīgi man vienalga kā kas skan Latviešu valodā, es uzskatu ka pietiekami labi runāju un rakstu man vairāk neko nevaig, LV uzturos tikai dažas nedēļas gadā apciemojot radus un draugus....
Bet paldies par to ka atradi kļūdu , centīšos to ņemt vērā