Ja kadam vajag kaazu fotografu Liepajas pusee, septembrii, tad es piedavaju foto pakalpojumus(bildeshanu) par briivu. vieniga prasiiba - paedinat, padzirdiit mani un dazhus asistentus un nodroshinat ar atveshanu/ aizveshanu.
hmm.... tā kā es tagad esmu nopircis jaunu fotoaparātu, un nauda itkā arī nav problēma, tad es arī varētu iet bariņā bildēju pa brīvu, ko un kā gribu, vienīgais noteikums - nedrīkstu iztērēt nevienu savu santīmu un man ir jābūt laimīgam un paēdušam
Pagājušo piektdien vakarpusē ~19.00 atnāk SMS "Steidzami piezvaniet" . Es nekad Latvijā nezvanu un neatzvanu ne savējiem. Pēc 10min ZVANA tas pats numurs "Mums vajag fotogrāfu TEPAT , steidzami atbrauciet !" . Saku pirmkārt "Kas tas ir MUMS un kur jums vajag" . Nu mums iedeva jūsu numuru jūs tepat dzīvojot , mums steidzami vajag fotogrāfu kāzās tepat pirtī ! Es šiem saku KUR tas ir "Tepat" kad jums kāzas? Nu jūs nesapratāt mums jūs vajag TAGAD , brauciet tulīt uz xxxx Pirti. Prasu KAS tad jums tik steidzami savajadzētajās ka nepasūtījāt iepriekš ? Nu mums bija pasūtīts , bet aizbrauca jau projām. Kā aizbrauca projām ? Nu bija tikai pa dienu pasūtīts , maums vajag arī tagad. Saku O.k 100Ls un pēc 15min būšu. Kā 100Ls , jūs tak tepat dzīvojat , mēs jūs paēdināsim varēsiet palikt pirtī kaut līdz rītam. Es ziniet mēns saku , PAĒST es arī mājās varu , gribat lai palieku arī līdz rītam 150Ls . Nu tā taču nevar , jums nekur nav jābrauc tepat 15min un jūs gribat 100Ls , par ko ! Saku 150Ls gribu ja līdz rītam . NU tad mēs paši sabildēsim ! Nu tad VEIKSMI.
esmu bildējis dafiga viskautko, tāpatvien savam priekam... Daži pie tā ar laiku pierada, un tad parādās pēkšņi jautājums - Atbrac nobildē!!, es saku OK - XX rubuļi un tiekamies... pretī KĀ, vai tad par bildēšanu arī jāmaksā???
Redzi par cik Ķeguma tuvumā vismaz 10 lielas pirtis viesu nami atpūtas kompleksi visi kaut kad agrākos vai nesenos laikos kaut ko man vai manam kantorim ir pašūtījuši esmu tur bildējis vai kautko tasījis, tāpat vietējā zaxsā. Tad nu ja kādam "Pēkšņi" vajag tad zināms ka Fotogrāfs Ķegumā Lunis @ Ko ir turpat uz vietas Ķegumā ātri dabonami. Vismaz reizi mēnesī citreiz biežāk tādā vai citādā vaidā mēģina sarunat . vismaz 2/3 neko nesarunā jo domā ka "Ja TEPAT tad neko nemaksā" Atlikuši 1/3 kas tiešām ir negadījumi , tad cilvēki gatavi maksāt CIK PRASA
imgfoto:Ja kadam vajag kaazu fotografu Liepajas pusee, septembrii, tad es piedavaju foto pakalpojumus(bildeshanu) par briivu. vieniga prasiiba - paedinat, padzirdiit mani un dazhus asistentus un nodroshinat ar atveshanu/ aizveshanu.
pārāk kašķīgs esi. man pirms gada vajadzēja uzstādījumu Liepājā nofočēt, 30 min darba un 100 Ls, iedomāju par Tevi, bet tad atcerējos Tavu kašķīgumu... brrrrrrrrrrrrrrrrrr
Lunis:Pagājušo piektdien vakarpusē ~19.00 atnāk SMS "Steidzami piezvaniet" . Es nekad Latvijā nezvanu un neatzvanu ne savējiem. Pēc 10min ZVANA tas pats numurs "Mums vajag fotogrāfu TEPAT , steidzami atbrauciet !" . Saku pirmkārt "Kas tas ir MUMS un kur jums vajag" . Nu mums iedeva jūsu numuru jūs tepat dzīvojot , mums steidzami vajag fotogrāfu kāzās tepat pirtī ! Es šiem saku KUR tas ir "Tepat" kad jums kāzas? Nu jūs nesapratāt mums jūs vajag TAGAD , brauciet tulīt uz xxxx Pirti. Prasu KAS tad jums tik steidzami savajadzētajās ka nepasūtījāt iepriekš ? Nu mums bija pasūtīts , bet aizbrauca jau projām. Kā aizbrauca projām ? Nu bija tikai pa dienu pasūtīts , maums vajag arī tagad. Saku O.k 100Ls un pēc 15min būšu. Kā 100Ls , jūs tak tepat dzīvojat , mēs jūs paēdināsim varēsiet palikt pirtī kaut līdz rītam. Es ziniet mēns saku , PAĒST es arī mājās varu , gribat lai palieku arī līdz rītam 150Ls . Nu tā taču nevar , jums nekur nav jābrauc tepat 15min un jūs gribat 100Ls , par ko ! Saku 150Ls gribu ja līdz rītam . NU tad mēs paši sabildēsim ! Nu tad VEIKSMI.
Lunis:Pagājušo piektdien vakarpusē ~19.00 atnāk SMS "Steidzami piezvaniet" . Es nekad Latvijā nezvanu un neatzvanu ne savējiem. Pēc 10min ZVANA tas pats numurs "Mums vajag fotogrāfu TEPAT , steidzami atbrauciet !" . Saku pirmkārt "Kas tas ir MUMS un kur jums vajag" . Nu mums iedeva jūsu numuru jūs tepat dzīvojot , mums steidzami vajag fotogrāfu kāzās tepat pirtī ! Es šiem saku KUR tas ir "Tepat" kad jums kāzas? Nu jūs nesapratāt mums jūs vajag TAGAD , brauciet tulīt uz xxxx Pirti. Prasu KAS tad jums tik steidzami savajadzētajās ka nepasūtījāt iepriekš ? Nu mums bija pasūtīts , bet aizbrauca jau projām. Kā aizbrauca projām ? Nu bija tikai pa dienu pasūtīts , maums vajag arī tagad. Saku O.k 100Ls un pēc 15min būšu. Kā 100Ls , jūs tak tepat dzīvojat , mēs jūs paēdināsim varēsiet palikt pirtī kaut līdz rītam. Es ziniet mēns saku , PAĒST es arī mājās varu , gribat lai palieku arī līdz rītam 150Ls . Nu tā taču nevar , jums nekur nav jābrauc tepat 15min un jūs gribat 100Ls , par ko ! Saku 150Ls gribu ja līdz rītam . NU tad mēs paši sabildēsim ! Nu tad VEIKSMI.
Un taadi precaas? Un taisaas vairoties? Jopcik...
Šitie, vecais, netaisās..........šitie vienkārši vairojas bez domāšanas, jo ir reāli vaislinieki.
Gabiz:-...no kurienes tādi rodas? -Tādi nerodas, tādus ar pirkstu uztaisa!
DIEZ VAI , pamatā dumjās "Palīg augstskolās" izmāca par UTOPISKIEM ekonomikas paņēmieniem kurus nekur citur nelieto un nemāca Man reiz čoms Krziēs laikā bija spiests atlaist LABUS padevējus jo viņi nespēja TIRGOT neko uz GRAMIEM jo iepriekš bija tirgojuši tikai kilogramiem
imgfoto:Ja kadam vajag kaazu fotografu Liepajas pusee, septembrii, tad es piedavaju foto pakalpojumus(bildeshanu) par briivu. vieniga prasiiba - paedinat, padzirdiit mani un dazhus asistentus un nodroshinat ar atveshanu/ aizveshanu.