forum.gif
leica fotoaparāti un objektivi
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / leica fotoaparāti un objektivi
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >
IerakstsAutors
Publicēts: 27.07.13 22:49
 citēt
vai ne.... un pēc tam pārgudri teorētiķi gudriem ģīmjiem spriež par teorijām
Publicēts: 27.07.13 22:49
 citēt
Rolands66:
dansiga:Roland, nu tām vēl mazāk kāds te piekrītis;-ppppp;-)))

Tu te dēļ glaimiem un usi sjusi tusē ??? Pateikts A laiks B

:exciting:

Neredzu jēgu kādam kaut ko pierādīt ... iesaistījos, tik ar dažiem citātiem ;-pppp Ja pateikšu savas domas - būs jāsāk aizstāvēt, tad iekarsīšu un atkal būs "milestība cauri un bērns pret sienu";-pppp
Publicēts: 27.07.13 22:50 labots
 citēt
Kā tur bija, ja dzejnieks saraksta dzeju un pašam nav skaidrs kāpēc, kam un par ko... tad paliekot mazliet slavenākam (dzirdētākam) un nonākot kritiķu "nagos", tie sarakstīs lieliskas recenzijas, un dzejnieks saņems atbildes par to kas, kad, kāpēc un ar ko tas viss bija... :grimace:
Publicēts: 27.07.13 22:56
 citēt
Citagaisma:
palaidniex:
Man šajā gadījumā ir interesanti vai ir kāds, kuru atzīst pilnīgi visi un visi ir gatavi parakstīties - šis ir īstais foto le maestro? :exciting:

Vai arī te sāksies villošanās par to, ka vienam ne tā ko pateicis, otram ceļu pārskrējis, trešam tukša vieta ceturtais, ka tik iebilst utt?

Man Latvijā tādu nav. Taču ārpus mūsu dievzemītes robežām arī ir dažādi viedokļi. Savs viedoklis ir kolekcionāriem, savs izstāžu kuratoriem, un trešais Eironaudas devējiem. Savukārt šo trīs tik dažādo grupu vidū arī vienotības nav.Tie laiki kad bija viens Dievs, viens cars, un viena ticība ir beigušies. Nu ir grūtāk, ..vairāk pašam jādomā.

Un ja nav vienotības un saskaņas, tad par ko tirdziņš?

Katram ir tiesības par fotomākslu vai par vērtīgu fotogrāfiju spriest no sava zvanu torņa.

Bet viens ir skaidrs - fotogrāfija ir un paliek fotogrāfija, neatkarīgi no tā - cik līkām rokām radīts neskaidrs bardaks uz fotojūtīgas virsmas...

Vai tā ir fotomāksla, vēstures liecība vai slavena cilvēka bērnības fotogrāfija, vai nozīmīga cilvēka knipsēts ( un tamdēļ vērtīgs) kadrs - katrs lai spriež pats. Tās visas ir fotogrāfijas, jo tie taču nav zīmējumi vai eļļas gleznas... :face-kiss:
Publicēts: 27.07.13 22:57
 citēt
palaidniex:Kā tur bija, ja dzejnieks saraksta dzeju un pašam nav skaidrs kāpēc, kam un par ko... tad paliekot mazliet slavenākam (dzirdētākam) un nokākot kritiķu "nagos", tie sarakstīs lieliskas recenzijas, un dzejnieks saņems atbildes par to kas, kad, kāpēc un ar ko tas viss bija... :grimace:

Nu ja es taisu bildi, un ar pirmo reiz nesanāk gribētais man ir divas iespējas -
a. izmest neizdevušos;
b. krāt un gaidīt, kad arī sūdus varēs pārdot.
Tik redz dzejdarim to telpu vajaga krietni mazāku, kur glabāt brāķus.
Protams, ir arī gadījumi, kad pēc kāda laika pārskatot savu arhīvu uz tevi paskatās bilde, un tu saproti, ka velti iepriekš tā tika ignorēta..
Pikaso gleznas jau tirgū vairs neparādās gandrīz, tik oforti, oforti un zīmējumi vien..
Arī Dalī gleznas esot stipri vieglāk nozagt, nekā nopirkt, bet tie tūkstoši pimsnāves parakstītie litogrāfiju papīrīši pat Liepāju esot sasnieguši..
Publicēts: 27.07.13 22:58
 citēt
palaidniex:
Citagaisma:
Man Latvijā tādu nav. Taču ārpus mūsu dievzemītes robežām arī ir dažādi viedokļi. Savs viedoklis ir kolekcionāriem, savs izstāžu kuratoriem, un trešais Eironaudas devējiem. Savukārt šo trīs tik dažādo grupu vidū arī vienotības nav.Tie laiki kad bija viens Dievs, viens cars, un viena ticība ir beigušies. Nu ir grūtāk, ..vairāk pašam jādomā.

Katram ir tiesības par fotomākslu vai par vērtīgu fotogrāfiju spriest no sava zvanu torņa.

Bet viens ir skaidrs - fotogrāfija ir un paliek fotogrāfija, neatkarīgi no tā - cik līkām rokām radīts neskaidrs bardaks uz fotojūtīgas virsmas...

Vai tā ir fotomāksla, vēstures liecība vai slavena cilvēka bērnības fotogrāfija, vai nozīmīga cilvēka knipsēts ( un tamdēļ vērtīgs) kadrs - katrs lai spriež pats. Tās visas ir fotogrāfijas, jo tie taču nav zīmējumi vai eļļas gleznas... :face-kiss:

Nu nav viss tik vienkārši.
Tie visi ir attēli, bildes ja labpatīk..
Publicēts: 27.07.13 23:01
 citēt
Citagaisma:
palaidniex:Kā tur bija, ja dzejnieks saraksta dzeju un pašam nav skaidrs kāpēc, kam un par ko... tad paliekot mazliet slavenākam (dzirdētākam) un nokākot kritiķu "nagos", tie sarakstīs lieliskas recenzijas, un dzejnieks saņems atbildes par to kas, kad, kāpēc un ar ko tas viss bija... :grimace:

Nu ja es taisu bildi, un ar pirmo reiz nesanāk gribētais man ir divas iespējas -
a. izmest neizdevušos;
Protams, ir arī gadījumi, kad pēc kāda laika pārskatot savu arhīvu uz tevi paskatās bilde, un tu saproti, ka velti iepriekš tā tika ignorēta..
Pikaso gleznas jau tirgū vairs neparādās gandrīz, tik oforti, oforti un zīmējumi vien..
Arī Dalī gleznas esot stipri vieglāk nozagt, nekā nopirkt, bet tie tūkstoši pimsnāves parakstītie litogrāfiju papīrīši pat Liepāju esot sasnieguši..

Un?

Kāda starpība glabā 15 arhīva skapjus ar negatīviem vai saskanē to visu ceļojuma izmēra datu serverī ar megadaudz terabaitiem...
Tas tikai tā liekas, ka tas aizņem pārāk daudz vietas.
P.s. Drīkst arī nodedzināt, sasist vai nomazgāt (noformatēt) fotoplati un to visu neglabāt...
Publicēts: 27.07.13 23:04
 citēt
Starp
palaidniex:
Citagaisma:
a. izmest neizdevušos;

Un?

Kāda starpība glabā 15 arhīva skapjus ar negatīviem vai saskanē to visu ceļojuma izmēra datu serverī ar megadaudz terabaitiem...
Tas tikai tā liekas, ka tas aizņem pārāk daudz vietas.
P.s. Drīkst arī nodedzināt, sasist vai nomazgāt (noformatēt) fotoplati un to visu neglabāt...

Protams, protams, starpības starp 15 skapjiem un vienu disku nav nekādas. Tas ir tas pats. Tu tik lūdzu tādēļ nesāc uztraukties..
Publicēts: 27.07.13 23:05
 citēt
Citagaisma:
palaidniex:

Tās ir fotogrāfijas, jo tie visi ir gaismas zīmējumi uz gaismjūtīgas virsmas.
Bilde (attēls) var būt gan jebkurš zīmējums, gan jebkura fotogrāfija.
Fotogrāfija ir viss, kas radīts ar fototehniku un ko pati gaisma ir sazīmējusi uz gaismjūtīgā pierakstītāja.
Nekas neliecina, ka tehnisks fotbrāķis var nebūt fotogrāfija. Tas nemainot fotogrāfijas statusu var nebūt fotomāksla un būt fotobrāķis vai otrādi... :face-kiss:
Publicēts: 27.07.13 23:08
 citēt
palaidniex:
Citagaisma:

Tās ir fotogrāfijas, jo tie visi ir gaismas zīmējumi uz gaismjūtīgas virsmas.
Bilde (attēls) var būt gan jebkurš zīmējums, gan jebkura fotogrāfija.
Fotogrāfija ir viss, kas radīts ar fototehniku un ko pati gaisma ir sazīmējusi uz gaismjūtīgā pierakstītāja.
Nekas neliecina, ka tehnisks fotbrāķis var nebūt fotogrāfija. Tas nemainot fotogrāfijas statusu var nebūt fotomāksla un būt fotobrāķis vai otrādi... :face-kiss:

Ja Tev tā labpatīkas, lai tas tā arī priekš Tevis ir.
Publicēts: 27.07.13 23:12
 citēt
a kur Luņa viedoklis? Kur Volža viedoklis?

ps. Binde - figņa
Publicēts: 27.07.13 23:13 labots
 citēt
Citagaisma:

Protams, protams, starpības starp 15 skapjiem un vienu disku nav nekādas. Tas ir tas pats. Tu tik lūdzu tādēļ nesāc uztraukties..

Čemodāns vai 15 skapji globālos mērogos NAV NEKAS!

Visu cilvēci, cik nu tur drīz būsim 7 miljadus cilvēku, ja katram iedala 2x1 metru vietas, varētu sadzīt uz ne pārāk milzīgas salas ~ 120x120 km, tas ir lielākas kā kipra, mazliet mazāka par sicīliju
Publicēts: 28.07.13 04:13
 citēt
greenman:
Voldemorts:Varbūt saņemties uz Leku... Ļoti patika, kā cilvēks strādā www.arterritory.com...

Jēziņ cilvēk mīļo jebkuru foto, labu foto vai sliktu foto, netaisa viss tāds un šitāds fotoverķis, bet gudrs vai dums podziņspiedējs. Tas arī viss, bet protams ja "Leka" palīdz masturbācijā, tad tik uz priekšu :face-wink:

Nē, nesaprati. Pensijas investīcija. Nu, kā retro :face-grin:motocikli. Domā, nenostrādās?
Publicēts: 28.07.13 04:14 labots
 citēt
Bildes:a kur Luņa viedoklis? Kur Volža viedoklis?

ps. Binde - figņa

Volda, no vārda Voldis....:face-grin:
Solījies taču aiziet / aizbraukt pie savas Latviešu valodas pasniedzējas....
Publicēts: 28.07.13 10:03 labots
 citēt
Voldemorts: Solījies taču aiziet / aizbraukt pie savas Latviešu valodas pasniedzējas....

Voldi, aizej/aizbrauc pie savas latviešu valodas pasniedzējas un noskaidro:
1. Vai tas, ko tu savā teikumā uzrakstīji ar lielo burtu, ir sugas vārds vai īpašvārds.
2. Vai Voldis ir 1. vai 2. deklinācijas lietvārds, atbilstoši, kā tas tiek rakstīts ģenitīvā.
Viņai būs kauns par savu skolnieku.

Un vēl - aizej pie savas aritmētikas skolotājas un pasaki, ka vēl līdz šim brīdim neesi iemācījies izrēķināt savu vecumu.:face-grin:

P.S. Kādēļ izdzēsi visumā veiksmīgo kaimiņpuikas bildi?

Tomēr par locījumiem atzīstu savu kļūdu.
Publicēts: 28.07.13 12:24 labots
 citēt
Maris:

Nospiedumu (domāts LV fotogrāfijā) Gunārs (domāts Binde) ir atstājis ar muti un aktivitāti.

Bildes:

Binde - figņa

Skatos, ka Fotobloga "dīķītī" viss kā "lielajā" mākslā- jo sīkāks mākslinieks, jo lielākas ambīcijas un vēlme "nolikt" veiksmīgāko kolēģi...:face-wink:
Publicēts: 28.07.13 12:46
 citēt
Jēziņ, kāds sviests... Cilvēks uzdeva vienkāršu jautājumu, taču nevienas atbildes par tēmu.
Nav brīnums, ka ļoti daudzi ļaudis Fotoblogu jau uzskata par pamatīgi pagrimušu vietu.
Publicēts: 28.07.13 12:57
 citēt
Voldemorts:
Bildes:a kur Luņa viedoklis? Kur Volža viedoklis?

ps. Binde - figņa

Volda, no vārda Voldis....:face-grin:
Solījies taču aiziet / aizbraukt pie savas Latviešu valodas pasniedzējas....

------------------
zinu, ka mans vārds rakstāms ģenetīvā - Miervalža, jo 3 zilbīgais..

personvārdi "Uldis", "Valdis", "Aldis" utt. ir 2. deklinācijas lietvārdi ar galotni "-is", tāpat kā "brīdis", "vēzis", "gulbis" u.c. Viegli ievērot, ka pēdējos trīs lietvārdus loka ar līdzskaņu miju vienskaitļa ģenitīvā un visos daudzskaitļa locījumos. Tātad - "brīža", "vēža", "gulbja"; "brīži", "vēži", "gulbji" utt. Pēc 2. deklinācijas lietvārdu locīšanas likumībām līdzskaņu mijai vajadzētu būt arī personvārdos: "Ulža", "Valža", "Alža"; "Ulži", "Valži", "Alži" utt. Taču jau krietni pasen (baidos kļūdīties, bet, iespējams, jau 20. gs. 30. gados) valodnieki ieviesuši izņēmumu attiecībā uz divzilbīgajiem 2. deklinācijas personvārdiem, labskanības dēļ ieteikdami locīt tos bez līdzskaņu mijas: "Ulda", "Valda", "Alda"; "Uldi", "Valdi", "Aldi" utt. Līdzīgus trīszilbju vārdus lielākoties loka ar līdzskaņu miju, piemēram, Rīgā ir Visvalža iela un Tālivalža iela (nevis Visvalda un Tālivalda).

no www.sapforums.lv...
Publicēts: 28.07.13 13:05
 citēt
Tad var būt, nestrīdēšos.
Bet kā ir ar izņēmumiem citos locījumos, jābūt Voldam, Voldu?
Valoda pilna ar izņēmumiem, kuros latvieši paši neorientējas, bet valodniekiem šodien galvenais uzdevums ir jaunvārdu radīšana, visādi smaceņi, eiras, dižpārdokļi un saskarnes ar saīsnēm... :anger:
Publicēts: 28.07.13 13:15
 citēt
Schneider:Tad var būt, nestrīdēšos.
Bet kā ir ar izņēmumiem citos locījumos, jābūt Voldam, Voldu?
Valoda pilna ar izņēmumiem, kuros latvieši paši neorientējas, bet valodniekiem šodien galvenais uzdevums ir jaunvārdu radīšana, visādi smaceņi, eiras, dižpārdokļi un saskarnes ar saīsnēm... :anger:

--------------
esot klāt jauns locījums- pofigatīvs :face-devil-grin:
Publicēts: 28.07.13 16:13
 citēt
Es, Volžonkuli, rakstu kā gribu. Tu - kā sanāk. Un kā sanāk - to var izlasīt spilgto izteicienu topikā. Nezinu - sēnes vai krutka - brīžam jāsmej, brīžam jāraud...
Publicēts: 28.07.13 16:14
 citēt
Friidis:
Maris:

Nospiedumu (domāts LV fotogrāfijā) Gunārs (domāts Binde) ir atstājis ar muti un aktivitāti.

Bildes:

Binde - figņa

Skatos, ka Fotobloga "dīķītī" viss kā "lielajā" mākslā- jo sīkāks mākslinieks, jo lielākas ambīcijas un vēlme "nolikt" veiksmīgāko kolēģi...:face-wink:
Veiksmīgos, bet "noliktos" kolēģus studijā, plīz!!!
Publicēts: 28.07.13 16:26 labots
 citēt
Bildes:
Veiksmīgos, bet "noliktos" kolēģus studijā, plīz!!!

Vai tad Binde nav "foto-kolēģis" :face-wink:
Bilžu bilžukiem līdz Bindes "figņai" gana tālu (IMHO)...:face-grin:
Publicēts: 28.07.13 16:46
 citēt
Friidis:Vai tad Binde nav "foto-kolēģis" :face-wink:
Bilžu bilžukiem līdz Bindes "figņai" gana tālu (IMHO)...:face-grin:
līdz kurām bildēm, konkrēti? Pastāsti, ko Tu, Frīžonkuli, zini par Bindes "mākslas darbiem"? Un ko Tu zini par manu figņu? Ko Tu zini par mani? Kāpēc man nevarētu būt savs viedoklis? Turklāt, es tak nesaku: Binde un Frīdis ir figņa. Es tikai saku: Binde - FIGŅA. Es varu to pamatot. Tu kaut ko vari pamatot? Vispār... Mēģināt "iekost" - to Tu māki, o mēs zinam, bet tas ir tas pats līmenis, kā Tevi smacēt ar "vecais milicis". Vai nav vieglāk atturēties, ja nevar veltīt pāris paplašinātus teikumus savas mīlestības uz Bindi atspoguļošanai???
Publicēts: 28.07.13 16:48
 citēt
Frīdi. Binde savā personālizstādē izkarināja pāris savas plikbildes (kāda ironija - ne jau paša fotografētas). Vismaz plikbildes man ir foršākas pāris. Ironiski, vai ne?
Publicēts: 28.07.13 16:56 labots
 citēt
Pieklājīgs cilvēks par lietām, kas nepatīk, tā arī saka- "man nepatīk" un cenšas to pamatot, nevis "autoritatīvi" konstatē- figņa.
Par tevi man īpaši nekas nav jāzin- pietiek ar to, ko ikdienā redzu šeit virtuāli- reti kašķīgu, iedomīgu un bābiski sīkumaini-atriebīgu tipu!

Par šmucēm mākslas pasaulē maz interesējos. Ja Binde tiešām tā darījis, protams tas nav labi.
Bet citādi sanāk jocīgi- desmitiem gadu simtiem cilvēku atzina Bindi par augstas klases fotogrāfu, bet te pāris vietējo "ģēniju" ņem un šamo "noliek"..:face-crying:

Bildes:
Pastāsti, ko Tu, Frīžonkuli, zini par Bindes "mākslas darbiem"? Un ko Tu zini par manu figņu?

Tu takš pats labi zini, ka mākslinieka daiļradi vērtē nevis pats mākslinieks, bet gan skatītājs!
Frīžunkuls, protams, nav nekāds mākslas speciālists un viņa necilo viedokli nav jāņem vērā.
Bet reālā situācija pašlaik ir tāda, ka Binde ir kaut arī kritizēts, bet tomēr plaši pazīstams un starptautisku atzinību guvis fotogrāfs, bet anonīmais personāžs Bildes- lai arī diezgan labs, bet tomēr ne vairāk, kā vidusmēra latvju fotomīļu tusiņa "fotoblog" pasažieris. Un tas Tevi besī... :anger:
Publicēts: 28.07.13 17:19
 citēt
ak34:Leica ir fotoaparāts kuru jāpērk, ja gribas nevis jāmeklē veikals kur apskatīt

+++7000%
Publicēts: 28.07.13 17:19
 citēt
Friidis:Pieklājīgs cilvēks par lietām, kas nepatīk, tā arī saka- "man nepatīk" un cenšas to pamatot, nevis "autoritatīvi" konstatē- figņa.
Par tevi man īpaši nekas nav jāzin- pietiek ar to, ko ikdienā redzu šeit virtuāli- reti kašķīgu, iedomīgu un bābiski sīkumaini-atriebīgu tipu!

Par šmucēm mākslas pasaulē maz interesējos. Ja Binde tiešām tā darījis, protams tas nav labi.
Bet citādi sanāk jocīgi- desmitiem gadu simtiem cilvēku atzina Bindi par augstas klases fotogrāfu, bet te pāris vietējo "ģēniju" ņem un šamo "noliek"..:face-crying:
desmitiem gadu bija simtiem atbalstītāju un simtiem noliedzēju. Un tā tas arī būs vienmēr.
Publicēts: 28.07.13 17:21 labots
 citēt
Bildes:Frīdi. Binde savā personālizstādē izkarināja pāris savas plikbildes (kāda ironija - ne jau paša fotografētas). Vismaz plikbildes man ir foršākas pāris. Ironiski, vai ne?

Vai pajutāji, kurš veica pēcapstrādi?:face-gr
Par civēciņu - visem zināms tipiņš....:face-grin:
Publicēts: 28.07.13 17:34 labots
 citēt
Bildes:

desmitiem gadu bija simtiem atbalstītāju un simtiem noliedzēju. Un tā tas arī būs vienmēr.

Noliegt, protams, ir daudz prestižāk un autoritatīvāk.:face-grin:
Atbalstīšana lai paliek tādiem no mākslas pasaules attāliem "lohiem-provinciāļiem", kā Frīdis, Voldis utt...:face-wink:

Tikai nesaprotu, kādēļ šodienas dzeltenās preses informācijas bagātībā tie nesmukie fakti par Bindi nav atrodami- kauč vai ar Googles tantes palīdzību? Pārāk ilgi gan nemeklēju, bet neko neatradu. Jebšu tie ir piejami tikai īpašiem "netīrās mākslas veļas mazgātājiem"?:anger:
Publicēts: 28.07.13 17:37
 citēt
Frīdi, es nesaku, ka Tu esi izbijis milicis tikai tāpēc, ka tev patīk Binde. Dievs ar Tevi!!! Voldis (lai kas tas arī nebūtu par pasaku tēlu) man gan ir dziļi pie vienas vietas.
Publicēts: 28.07.13 17:49
 citēt
Par Bindi - pirms dažiem gadiem biju viņa personālizstādē, kur biju stipri pārsteigts par pliko švancu bildēm.
Publicēts: 28.07.13 17:51 labots
 citēt
Bildes:Frīdi, es nesaku, ka Tu esi izbijis milicis tikai tāpēc, ka tev patīk Binde. Dievs ar Tevi!!! Voldis (lai kas tas arī nebūtu par pasaku tēlu) man gan ir dziļi pie vienas vietas.

Vai man pēc tādiem pašiem tenku vāceles principiem tagad būtu jādēvē Tevi par izbijušu aktierīti ? (vai ko tur Tavs "draugs"- Haiduks inkriminē) :face-grin:

Radošā "inteliģence" laikam nezin, ka ir diezgan būtiska starpība starp "milici" un ekspertu-kriminālistu...:face-wink:

Es nekur nerakstīju, ka man īpaši patīk Binde. Es rakstīju, ka man nepatīk plātīzeri, kas nepamatoti "noliek" tautā atzītu fotogrāfu!

Un- ja Tev Voldis būtu pie vienas vietas, neveltītu viņam lielāko daļu sava FB laika...:face-wink:
Bet principā jau saprotams- profesionālam mutes bajāram vieglāk (un mazāk riskanti) "spīdēt" uz parasta darba cilvēka fona.:face-sad:
Publicēts: 28.07.13 18:33
 citēt
uz prasta cilvēka. Palasi spigtos izteicienus!

Man Tev Frīdi ir būtisks jautājums: Vai, piemēram, mākslas zinātniekam ir jāglezno šedevri, lai varētu izteikties par mākslu?

Baiduka murgi lai iet tur, kur tiem jāiet.
Publicēts: 28.07.13 18:40 labots
 citēt
Bildes:uz prasta cilvēka. Palasi spigtos izteicienus!

Man Tev Frīdi ir būtisks jautājums: Vai, piemēram, mākslas zinātniekam ir jāglezno šedevri, lai varētu izteikties par mākslu?

Baiduka murgi lai iet tur, kur tiem jāiet.

Žēl, ka nesaprati- es neesmu pret kritisku viedokli- es esmu pret pārāk kategorisku un neobjektīvu tā izpausmi!

P.S. Par "prastiem" cilvēkiem- jāsecina, ka, neskatoties uz Tavu izglītību kultūras jomā, pats neesi nekur tālāk ticis, ja sistemātiski ņirgājies par veca un slima cilvēka neveiksmīgajiem izteicieniem. Cilvēki, kas uzskata sevi par inteliģentiem, tā nemēdz darīt!

P.P.S. Par "Baiduka murgiem"- arī atļaušos oponēt. Piemēram- es nekautrējos konstatēt, ka esmu "izbijis aviators", ja pēc aviācijas institūta dzīves vēji "iepūtuši" mani poliču ekspertos. Tāpat, ja kāds cilvēks mācījies Teātra fakultātē, bet dzīvē sanāk strādāt reklāmas biznesā, "izbijuša aktiera" definējums nebūt nav murgains. Bet tas tā- tīri filozofēšana bez konkrētas informācijas un būtiskas nozīmes...:face-wink:
Publicēts: 28.07.13 18:48
 citēt
Manā skatījumā arī Binde var izteikties gana kompetenti par fotogrāfiju!
Publicēts: 28.07.13 19:00
 citēt
dansiga:Manā skatījumā arī Binde var izteikties gana kompetenti par fotogrāfiju!
nu runa ir par Bindes fotogrāfijām, nevis viņa izteiksmes veidu tagad :D
Publicēts: 28.07.13 19:04
 citēt
Bildes:
dansiga:Manā skatījumā arī Binde var izteikties gana kompetenti par fotogrāfiju!
nu runa ir par Bindes fotogrāfijām, nevis viņa izteiksmes veidu tagad :D

Bet es jau šeit itkai pieminēju Bindes teikto!
Publicēts: 28.07.13 19:10
 citēt
dansiga:
Bildes:u runa ir par Bindes fotogrāfijām, nevis viņa izteiksmes veidu tagad :D

Bet es jau šeit itkai pieminēju Bindes teikto!
un tad bazars aizgāja šķībi :D
Publicēts: 28.07.13 20:40
 citēt
negatIvs:

Tā sejas izteiksme apmēram tāda, ka kas tas Tev par sūda bernīnes mēsla vāģi, iespaidu tas uz mani, čalīt neatstās, mans ziepis pat ir dārgāks par to! :bad_smile:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt