forum.gif
leica fotoaparāti un objektivi
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / leica fotoaparāti un objektivi
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >
IerakstsAutors
Publicēts: 25.07.13 03:52
 citēt
Kurā veikalā varētu apskatīt un paspaidīt ? Uz Vāciju nebraukšu!
Publicēts: 25.07.13 06:23
 citēt
Japānā bija diezgan daudz!
Publicēts: 25.07.13 07:14
 citēt
Leica ir fotoaparāts kuru jāpērk, ja gribas nevis jāmeklē veikals kur apskatīt
Publicēts: 25.07.13 07:17 labots
 citēt
Robis7000:Kurā veikalā varētu apskatīt un paspaidīt ? Uz Vāciju nebraukšu!

Aizbrauc uz kaimiņu Krieviju- tur bezmaz katrs "lācis" šamo spaida..:face-wink:

Publicēts: 25.07.13 11:53
 citēt
ak34:Leica ir fotoaparāts kuru jāpērk, ja gribas nevis jāmeklē veikals kur apskatīt

Tieši tā. Neizdomā tikai somu pirkt klāt. Vajag lepni kaklā kārt.
Publicēts: 25.07.13 12:00
 citēt
Friidis:

Aizbrauc uz kaimiņu Krieviju- tur bezmaz katrs "lācis" šamo spaida..:face-wink:

Kaut kur redzēju viņa labāko bilžu galeriju.Neteikšu,ka Leica tur palīdzējusi.:face-grin:Prezidentiem gan esot jāapmierinās ar dabas skatiem,jo pēc kā tas izskatīšoties,ka Medveds staigās pa uteni noplīsušus ubagus tvarstīt vai arī guldīs plikņus uz rupja priedes stumbra.:face-wink:
Publicēts: 25.07.13 12:33
 citēt
viecha:
Kaut kur redzēju viņa labāko bilžu galeriju.Neteikšu,ka Leica tur palīdzējusi.:face-grin:Prezidentiem gan esot jāapmierinās ar dabas skatiem,jo pēc kā tas izskatīšoties,ka Medveds staigās pa uteni noplīsušus ubagus tvarstīt vai arī guldīs plikņus uz rupja priedes stumbra.:face-wink:

da-medvedev.ru...
Publicēts: 25.07.13 12:49 labots
 citēt
Publicēts: 25.07.13 13:41
 citēt
Varbūt kādam no fotobloga ir m9?
Publicēts: 25.07.13 14:18
 citēt
medveģim varētu saspiest delete.. :D
Publicēts: 25.07.13 15:38
 citēt

Paņem FED-5 un paspaidi, un uzzināsi, kāda nav Leica noteikti.
Publicēts: 25.07.13 17:44
 citēt
Robis7000:Varbūt kādam no fotobloga ir m9?

Man nezkapēc šķiet ka vienam bija gan,tikai ka tik nenopārdeva....
Publicēts: 25.07.13 18:00
 citēt
ja ir, tad viens eksemplaars visticamaakais ubagiem par prieku ir izstaadiits lielajaa elkoraa.
Publicēts: 25.07.13 20:47
 citēt
martins_goncars:ja ir, tad viens eksemplaars visticamaakais ubagiem par prieku ir izstaadiits lielajaa elkoraa.

Es tur nesenā pagātnē biju. Nav.
Publicēts: 25.07.13 23:33
 citēt
eh.. kapitalisms dzīvojam eirozonā un nav pat ko aptaustīt , nākamreiz novērtējiet zenīt ,helios,zorki kas jums spaiņos mētājas
Publicēts: 25.07.13 23:37
 citēt
Robis7000:eh.. kapitalisms dzīvojam eirozonā un nav pat ko aptaustīt , nākamreiz novērtējiet zenīt ,helios,zorki kas jums spaiņos mētājas
Leicas neviens netausta. Ja vajag ļoti aptaustīt, jābāž roka kabatā.

Neviens netaisa testa braucienus ar asto martin. tos pērk.
Publicēts: 25.07.13 23:41 labots
 citēt
man aston martin neinteresē
Publicēts: 25.07.13 23:58
 citēt
Dīvaini cilvēki , Latvijā ir pietiekami liels skaits gan Leica gan Hasselblad , pamatā cilvēki kuri toss lieto dara to PRIEKA pēc , jo BIZNESS ar neko tādu nedz Latvijā nedz VAIRUMS Eiropas nekāds nesanāk, Digitālos Hasselbladus Latvijā ja tā paskaita es vien zinu kādus 10 , varbūt 2-3 ir profesionāļiem pārējie "Puķi`tes @ Meitnes" bildē PRIEKAM. Leikas DIGITĀLĀS nav diez ko populāras taču FILMU ir simtos mērāms skaists. Tieši tāpat Optika. Taču kā saki profesionāli LEICA pazinēji Contax mūsdienās ir krutaka optika :) PAMĒGINĀT diez vai varēs , tā nav tā publika kas "Spīdina" savas iespējas un mantas.
Publicēts: 26.07.13 00:03
 citēt
Hasselblad lunar gan labak netaustit pa taisno pirkt .
Publicēts: 26.07.13 00:13
 citēt
piekrītu lunis teiktajam ja būtu kadam paziņai leica nemaz nesaktu diskusiju
pa tv New wave gan jau tur kādam ir tikai atstajis mājās un knipse uz phona
Publicēts: 26.07.13 00:16 labots
 citēt
.
Publicēts: 26.07.13 08:11
 citēt
Robis7000:eh.. kapitalisms dzīvojam eirozonā un nav pat ko aptaustīt , nākamreiz novērtējiet zenīt ,helios,zorki kas jums spaiņos mētājas

normāls kapitālisms. nav tāds pieprasījums, lai šādu komplektu turētu veikalā, kur iespēja, ka tiks nopirkts ir minimāla, bet būs kaudzēm interesentu, kas gribēs pačamdīt. dēļ mūsu mazā tirgus daudz ko pie mums veikalos nevar paskatīties - vai nu vienkārši jāpērk vai arī jābrauc kaut kur citur skatīties.

turklāt nedomāju, ka mūsdienās tipiskam Leica vai Haselblad pircējam šāda pačamdīšana ir būtiska - labākajā gadījumā pačamdīs veikalā un pasūtīs no Interneta, kur izdevīgāk, ja veikalnieks nespēs labu cenu iedot
Publicēts: 26.07.13 11:44
 citēt
Leica "salons" vai tirgotava vēl pavisam nesen bija uz Jomas ielas(tagad tur tāds kā antikvariāts).Domāju,ka Šeins diez ko daudz tur nepārdeva.:face-wink:
Publicēts: 27.07.13 00:01
 citēt
Lunis:Dīvaini cilvēki , Latvijā ir pietiekami liels skaits gan Leica gan Hasselblad , pamatā cilvēki kuri toss lieto dara to PRIEKA pēc , jo BIZNESS ar neko tādu nedz Latvijā nedz VAIRUMS Eiropas nekāds nesanāk, Digitālos Hasselbladus Latvijā ja tā paskaita es vien zinu kādus 10 , varbūt 2-3 ir profesionāļiem pārējie "Puķi`tes @ Meitnes" bildē PRIEKAM. Leikas DIGITĀLĀS nav diez ko populāras taču FILMU ir simtos mērāms skaists. Tieši tāpat Optika. Taču kā saki profesionāli LEICA pazinēji Contax mūsdienās ir krutaka optika :) PAMĒGINĀT diez vai varēs , tā nav tā publika kas "Spīdina" savas iespējas un mantas.

Jā, Rihard... Vellos, sēžu un domāju - tā bildēšana man laikam - vienīgais (Trauminstitūta veči kategoriski noliedza sēsties uz motocikla) un pēdējais hobijs. Varbūt saņemties uz Leku... Ļoti patika, kā cilvēks strādāwww.arterritory.com...
Publicēts: 27.07.13 00:04
 citēt
nu bļin... ja cilvēks ar autofokusu nevar trāpīt normāli, tad kas notiks, ja ar roku kruķīs asumu...

āāāāāāā... nu jā laikam ar "Leku"...............
Publicēts: 27.07.13 07:19
 citēt
Bildes:nu bļin... ja cilvēks ar autofokusu nevar trāpīt normāli, tad kas notiks, ja ar roku kruķīs asumu...

Nu urods....
Publicēts: 27.07.13 09:27
 citēt
Voldemorts:
Bildes:nu bļin... ja cilvēks ar autofokusu nevar trāpīt normāli, tad kas notiks, ja ar roku kruķīs asumu...

Nu urods....
visu nakti dzeeri???
Publicēts: 27.07.13 09:40
 citēt
Voldemorts:
Lunis:Dīvaini cilvēki , Latvijā ir pietiekami liels skaits gan Leica gan Hasselblad , pamatā cilvēki kuri toss lieto dara to PRIEKA pēc , jo BIZNESS ar neko tādu nedz Latvijā nedz VAIRUMS Eiropas nekāds nesanāk, Digitālos Hasselbladus Latvijā ja tā paskaita es vien zinu kādus 10 , varbūt 2-3 ir profesionāļiem pārējie "Puķi`tes @ Meitnes" bildē PRIEKAM. Leikas DIGITĀLĀS nav diez ko populāras taču FILMU ir simtos mērāms skaists. Tieši tāpat Optika. Taču kā saki profesionāli LEICA pazinēji Contax mūsdienās ir krutaka optika :) PAMĒGINĀT diez vai varēs , tā nav tā publika kas "Spīdina" savas iespējas un mantas.

Jā, Rihard... Vellos, sēžu un domāju - tā bildēšana man laikam - vienīgais (Trauminstitūta veči kategoriski noliedza sēsties uz motocikla) un pēdējais hobijs. Varbūt saņemties uz Leku... Ļoti patika, kā cilvēks strādāhttp://www.arterritory.com/lv/blogi_video/dienas_ducis/1290-imants_gross_dodas_uz_arlu/

Vienā vietā trūcīgs pensis,bet šeit domā par Leicu:face-wink:
Publicēts: 27.07.13 10:20
 citēt
Publicēts: 27.07.13 10:50
 citēt

--------------
baidos, ka Vācijā arī nepaspaidīsi. Ja nu kādā speciālā foto bodē, bet parastajās pat 5D mark III uz vietas nebūs. Vispār pēdējos gados veikals vairs nav konkurentspējīgs ar interneta piegādātājiem līdz mājai, jo kapitālistam dzīves temps ir tā sakāpināts, ka nav laika braukāt pa pasauli veikalus meklēt. Ja viņam jābrauc kaut 200 km turp un atpakaļ, tad vieglāk un lētāk ir uzspiest uz amazon.de. Tur viss atstrādāts- nepatīk tomēr prece, sūti atpakaļ, bet nav jātērē lieki laika un naudas resursi.
Publicēts: 27.07.13 16:45
 citēt
Voldemorts:Varbūt saņemties uz Leku... Ļoti patika, kā cilvēks strādā www.arterritory.com...

Jēziņ cilvēk mīļo jebkuru foto, labu foto vai sliktu foto, netaisa viss tāds un šitāds fotoverķis, bet gudrs vai dums podziņspiedējs. Tas arī viss, bet protams ja "Leka" palīdz masturbācijā, tad tik uz priekšu :face-wink:
Publicēts: 27.07.13 17:00
 citēt
Manuprāt Leica bija vajadzīga tad, kad no šaurās filmiņas gribējās dabūt kvalitatīvu 50x60cm bildi gatavu.
Mūsdienās, kad bildes nevis drukā, bet gan liek draugos, Leica ir pārvērtusies par ļoti kvalitatīvu fetiša objektu.
Protams, tas nenozīmē, ka ir izmiruši visi autentiskās fotogrāfijas fani, kuri bildē uz filmiņas un ar palielinātāju drukā lielizmēra bildes, taču šis acīmredzot, nav tas gadījums.
Publicēts: 27.07.13 17:04
 citēt
Leica fotoaparāti un objektivi......pirms trim dienām Liepājā "Dzintara brīzē" bija šī aparāta prezentācija.....kurš piedalījās varēja gan jautājumus uzdot, gan pamēģināt fočēt....:)
Publicēts: 27.07.13 19:10 labots
 citēt
Citagaisma:

Protams, tas nenozīmē, ka ir izmiruši visi autentiskās fotogrāfijas fani, kuri bildē uz filmiņas un ar palielinātāju drukā lielizmēra bildes, taču šis acīmredzot, nav tas gadījums.

Šis cilvēks no kautrības nemirs..:face-wink:
Īstenais un patiesais- tie visi pārējie (ar digi) ir nožēlojami knipsētāji :anger:
(c) Oliss......:face-grin:
Publicēts: 27.07.13 20:01
 citēt
Friidis:
Citagaisma:

Šis cilvēks no kautrības nemirs..:face-wink:
Īstenais un patiesais- tie visi pārējie (ar digi) ir nožēlojami knipsētāji :anger:
(c) Oliss......:face-grin:

Frīdi provocē?;-) Es nebildēju uz šaurās, es nebildēju arī uz platās filmas. Mani vispār neinteresē sudraba procesi, ..vismaz šobrīd.
Publicēts: 27.07.13 20:14 labots
 citēt
A kur provokācija?
Es tikai ķecerīgi iebilstu pret subjektīvu, nekorektu (un pat nepatiesu) apgalvojumu (mājienu), ka vienīgi filmu fotogrāfija ir autentiska (patiesa, īstena) !
Publicēts: 27.07.13 20:23
 citēt
Friidis:A kur provokācija?
Es tikai ķecerīgi iebilstu pret subjektīvu, nekorektu (un pat nepatiesu) apgalvojumu (mājienu), ka vienīgi filmu fotogrāfija ir autentiska (patiesa, īstena) !

Tieši tā, es ar Tev peikrītu. Dagerotipija, Ambrotipija, Cianotipija, Callotipija, Carbons ar pārnesi, Sāls druka, Albumendruka, Kallitipija ir stipri senākas par filmu fotogrāfiju.
Publicēts: 27.07.13 20:28 labots
 citēt
Nu tad atmetam ar roku progresam, brauksim un arsim ar zirgiem, staigāsim pastalās utt utml...:face-grin:
Digitālais foto jau sen iekarojis savu dominējošo vietu fotopasaulē un mēģinājumi to noliegt tikai izsauc aizdomas par noliedzēja nekompetenci vai primitīvu vēlmi vismaz kautkā izcelties :face-grin:..:anger:
Publicēts: 27.07.13 20:33
 citēt
Citagaisma:
Friidis:A kur provokācija?

Tieši tā, es ar Tev peikrītu. Dagerotipija, Ambrotipija, Cianotipija, Callotipija, Carbons ar pārnesi, Sāls druka, Albumendruka, Kallitipija ir stipri senākas par filmu fotogrāfiju.

un absolūti bezjēdzīgas mēslu iemūžināšanai - jāatzīst stipri bezjēdzīgākas par Frīža dievināto ciparu *pierakstu* kurš automātiski garantē milzīgu mēslu apjoma iznīcību datu nesēju kreša gadījumos.
Publicēts: 27.07.13 20:43 labots
 citēt
Maris:

un absolūti bezjēdzīgas mēslu iemūžināšanai - jāatzīst stipri bezjēdzīgākas par Frīža dievināto ciparu *pierakstu* kurš automātiski garantē milzīgu mēslu apjoma iznīcību datu nesēju kreša gadījumos.

Viens no smieklīgākajiem "filminieku" argumentiem...:face-grin:
It kā mēslu lērumus neproducētu arī filmu un pārējiām "-tipijām" .
Bet iznīcības risku nupat uzskatāmi nodemonstrēja rūpīgi sargātās prezidenta pils krešs (nosvilšana)..:face-wink:
Es nebūt nedievinu digi- vienkārši esmu pragmatiķis, kas reāli skatās uz lietām- un viens no nedaudzajiem blogā, kas var ķiķināties par filmu padarīšanām- jo tomēr ap 30 gadu pavadīts "filmu priekos".:super_man:

Tā kā- lai jau jums tiek tas prieciņš- "aristokrāti bildē uz filmas, plebeji- ar digi".....:face-grin::face-grin::face-grin:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt