forum.gif
leica fotoaparāti un objektivi
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / leica fotoaparāti un objektivi
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >
IerakstsAutors
Publicēts: 28.07.13 20:41
 citēt
dansiga:Manā skatījumā arī Binde var izteikties gana kompetenti par fotogrāfiju!

te forumā bija arī marle, ne tikai binde. bet nu VARĒT jau VAR izteikties visi, tikai negrib vai nemāk, parasti otrais. :bad_smile:
Publicēts: 28.07.13 20:50
 citēt
Bildes:Es, Volžonkuli, rakstu kā gribu. Tu - kā sanāk. Un kā sanāk - to var izlasīt spilgto izteicienu topikā. Nezinu - sēnes vai krutka - brīžam jāsmej, brīžam jāraud...

Maziņš. Sīks. Pliks.
Manā, zemnieka skatījumā.
Vīrietis - notekti nē...
Kā tur tie - nekārtnās :face-grin:dzimtes....
Publicēts: 28.07.13 20:51
 citēt
.... nekārtnās :face-grin:dzimtes.... :face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 28.07.13 21:01
 citēt
Gaisma:
dansiga:Manā skatījumā arī Binde var izteikties gana kompetenti par fotogrāfiju!

te forumā bija arī marle, ne tikai binde. bet nu VARĒT jau VAR izteikties visi, tikai negrib vai nemāk, parasti otrais. :bad_smile:

Nu teikt to par Bindi .. ir gana drosmīgi un iedomīgi .... MAN tomēr viņš ir skolotājs un es viņā ieklausos (bet kā arī visos citos - caur savu filtru)
Publicēts: 28.07.13 21:13
 citēt
Neesmu ne drosmīgs ne iedomīgs. Un Binde jau arī nekas nav.
Publicēts: 28.07.13 21:14
 citēt
Binde lāga džeks, bija savā laikā, un vietā...., arī tagad var viņā ieklausīties, sliktāk no tā nebūs

:big_smile:
Publicēts: 28.07.13 21:36
 citēt
negatIvs:Binde lāga džeks, bija savā laikā, un vietā...., arī tagad var viņā ieklausīties, sliktāk no tā nebūs

:big_smile:

+++500%
Publicēts: 28.07.13 21:44
 citēt
dansiga:
Gaisma:

Nu teikt to par Bindi .. ir gana drosmīgi un iedomīgi .... MAN tomēr viņš ir skolotājs un es viņā ieklausos (bet kā arī visos citos - caur savu filtru)

Nu nebūtu skolotājs, nebūtu dabūjusi laikam to FIAP nozīmīti?
Publicēts: 28.07.13 21:54
 citēt
Tās FIAP figņas jau viņa dabūja pēc tam, kad pie Māra pamācījās... :bad_smile:
Publicēts: 28.07.13 21:54
 citēt
Voldis liels viirietis. Kaiminjienes nesuudzas...
Publicēts: 28.07.13 21:57
 citēt
Gaisma:Tās FIAP figņas jau viņa dabūja pēc tam, kad pie Māra pamācījās... :bad_smile:

Tu tā neraksti!! Tā nav figņa!! Tas ir korporatīvās solidaritātes zīmols!!!
Publicēts: 28.07.13 22:07
 citēt
tas, ko Jūs te bubinat, man ir pilnīgi pie kājas .... man ir savi "favorīti", kuru viedolkis man ir būtisks ..... a Jūs - tunājiet runājiet!
Publicēts: 28.07.13 22:27
 citēt
dansiga mums visiem ir favorīts :bad_smile:
Publicēts: 28.07.13 22:29
 citēt
Gaisma:dansiga mums visiem ir favorīts :bad_smile:

nevajag dezinforommēt tautu ;-pppp
Publicēts: 28.07.13 22:36
 citēt
Publicēts: 29.07.13 09:57
 citēt
Publicēts: 29.07.13 11:25
 citēt
Zinu / pazīstu tikai vienu Latvijas bildētāju, kurš stādā (striitarts) ar devīto Leiku - Imants Gross. Pabildēju, pataustīju. Ir pavisam neliela sapratne, - kas ir kas...
Publicēts: 29.07.13 11:27
 citēt
Citagaisma:
dansiga:

Nu, kāpēc tik skarbi? Nesākšu klāstīt - Latvietis Latvietim - vislabākā uzkoda...
Publicēts: 29.07.13 11:28
 citēt
Voldemorts:Zinu / pazīstu tikai vienu Latvijas bildētāju, kurš stādā (striitarts) ar devīto Leiku - Imants Gross. Pabildēju, pataustīju. Ir pavisam neliela sapratne, - kas ir kas...
sapratne par ko? Par strītārtu vai Leiku?
Publicēts: 29.07.13 11:33
 citēt
Voldemorts:
Citagaisma:

Nu, kāpēc tik skarbi? Nesākšu klāstīt - Latvietis Latvietim - vislabākā uzkoda...

Jautājums skarbs? Jebšu citiem drīkst uzdod tikai Tev tīkamus jautājumus? Tu mums jaunais/vecais cenzors? ..un kurš ir teicis, ka es esmu latvietis?
Publicēts: 29.07.13 11:35 labots
 citēt
Bildes:
Voldemorts:Zinu / pazīstu tikai vienu Latvijas bildētāju, kurš stādā (striitarts) ar devīto Leiku - Imants Gross. Pabildēju, pataustīju. Ir pavisam neliela sapratne, - kas ir kas...
sapratne par ko? Par strītārtu vai Leiku?

Savācies reiz - neesi Leicas klients.... Es, šķiet, arī ne. Līdz dēls nebeigs maģistrus....
Publicēts: 29.07.13 11:40 labots
 citēt
"strītārtam" vajag krītiņus, nevis leiku! :bad_smile:

Publicēts: 29.07.13 11:41
 citēt
Voldemorts:
Bildes:apratne par ko? Par strītārtu vai Leiku?

Savācies reiz - neesi Leicas klients.... Es, šķiet, arī ne. Līdz dēls nebeigs maģistrus....
Duraciņ - Tu tak nevari atbildēt uz normālu jautājumu - par ko Tev ir "sapratne" :D

Es tiešām neesmu Leicas klients, lai gan manā īpašumā ir M5
Publicēts: 29.07.13 15:40
 citēt
Bildes: lai gan manā īpašumā ir M5

70desmitajos kkādā mistiskā veidā tiki pie bodija un joprojām turpini krāt objektīvam? :bad_smile:
Publicēts: 29.07.13 15:43
 citēt
amazone izlikusi lietoto piedāvājumu, varbūt kādam kas iepatīkas..

www.amazon.de...
Publicēts: 29.07.13 15:49
 citēt
Gaisma:
Bildes: lai gan manā īpašumā ir M5

70desmitajos kkādā mistiskā veidā tiki pie bodija un joprojām turpini krāt objektīvam? :bad_smile:
nē, ir arī objektīvs, bet kaut kā man labāk patīk uz jašikas, ja nu uznāk iedvesma kaut ko uzbliezt uz filmas.
Publicēts: 29.07.13 15:55
 citēt
Tad jau īstais brīdis andelēt nost (tāpat kā nikons pirms brīža veiksmīgi aizgāja, aizies ar šis līdz ar šo ažiotāžu sacēlušo topiku). :bad_smile:
Publicēts: 29.07.13 15:57
 citēt
Gaisma:Tad jau īstais brīdis andelēt nost (tāpat kā nikons pirms brīža veiksmīgi aizgāja, aizies ar šis līdz ar šo ažiotāžu sacēlušo topiku). :bad_smile:
galīgi kurpe nespiež!!!
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >

Mana info:

Forum saīsnes: