Vislabākā vieta bildēšanai būs no "islandes" jumta vai kefē....... Uz vantinieka garām, troļļuki taisa vibrāciju un vēl uz tilta ir LED lampas kas ir pisecs šādām bildēšanām
p.s. es vēl domāšu vai braukt bildēt mazpilsētas salūtu vai palikt Rīgā un sabliezt MPSus.......
Paldies Olim . infa par salutu noderēja.Istenībā atcerejos pagajušo reizi un Islande atkrita , tā pat kā Z torņi TAČU divi kuģi piekāsa parējos tas izvilka man citu konceptu , KOROČE bija smuki. Zaluts bija SMUKS , ne grandiozas un masīvs bet SMUK ! Labb jāiet pagulēt nav glets ~30 h. www.ogresbalss.lv...
Lunis:... divi kuģi piekāsa parējos tas izvilka man citu konceptu , KOROČE bija smuki.
bilde smuka, pat ļoti... vienīgais kas mazliet "skumdina", ka tā ir gandrīz "copy-paste" no pagājušā gada v-pils pasākuma. kur tad radošums un nestandarta pieeja? (:
Lunis:... divi kuģi piekāsa parējos tas izvilka man citu konceptu , KOROČE bija smuki.
bilde smuka, pat ļoti... vienīgais kas mazliet "skumdina", ka tā ir gandrīz "copy-paste" no pagājušā gada v-pils pasākuma. kur tad radošums un nestandarta pieeja? (:
NEKUR , nekāda radošuma šai jomā tik fakta konstatācija . Radošumu lai ispauž "Foto mākslinieki" viņiem kā likums pārējais šai lauciņā tumša bilde