forum.gif
Mobiilais internets
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Mobiilais internets
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 27.07.13 14:03 labots
 citēt
Kaads jau droshi vien atkal smiiknjaas par maniem jautaajumiem, bet.. :D Kaadu mobiilo internetu planshetdatoraa bez piesleeguma vareetu izveeleeties (izdeviigu naudas izteiksmee) Liepaajaa? Vajadziibas - pakaveet garu laiku, palasiit zinjas, draugi, facebook :face-smile:
Publicēts: 27.07.13 14:26
 citēt
Man "ārkārtas" gadījumiem- netbukam (kad ar smartfona I-netu "pa īsu") ir O-kartes Internets ar fleškas tipa USB spraudni. Ieķeksēju laika tarifu (0,5 Ls/ st) un reāli nespēju to izmantot, jo katru mēnesi jāpapildina derīgums pa 1 Ls, visu laiku sakrājusies rezervīte ap 10 Ls..
Nezinu, vai tas ir optimāls variants, bet gadu atpakaļ bija vajadzība, pajēmu un dažreiz noder.

www.okarte.lv...
Publicēts: 27.07.13 14:37
 citēt
placebo:Kaads jau droshi vien atkal smiiknjaas par maniem jautaajumiem, bet.. :D Kaadu mobiilo internetu bez piesleeguma vareetu izveeleeties (izdeviigu naudas izteiksmee) Liepaajaa? Vajadziibas - pakaveet garu laiku, palasiit zinjas, draugi, facebook :face-smile:

No Liepājas esmu gana tālu, taču varu teikt, ka izmantoju tikai mobilo LMT, savukārt sievai ir mobilā tele, abi labi.:-)
Publicēts: 27.07.13 20:43
 citēt
Izmantoju tele zelta zivi .
1 Ls nedēļā, 1 Gb, ja neizmanto, ņemot nākamo nedēļu dati uzkrājas.
Ātrums ar divreiz lielāks kā LMT .:face-smile:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):