forum.gif
Runā fotogrāfija
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Runā fotogrāfija
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. >
IerakstsAutors
Publicēts: 29.07.13 16:42
 citēt
_VA_:provinces klusais spožums un posts.

Piedod, bet spožumu te nesaskatu nevienā vīlē.
Publicēts: 29.07.13 16:43
 citēt
_VA_:
placebo:
Atvaino, ja aizskaru tavas simpātijas pret šo "modeli" :face-kiss: !

Ja salīdzina 2 bildes, tepat fotoblogā esošo, ar līdzīgas kompleksijas kundzi tajā( autors ariragana, bilde - neveiksmīgs sievietes klonējums uz ūdens), šī ir labāka.
Pat, ja poza neveikla, pati modele ir vitālāka un bilde dzīvāka. Nekāda sakara ne ar simpātijām, ne ko citu.

Starp citu, ja Kombuļu Inesi mazuliet apstrādātu kāds no tiem "klaunu" stilistiem, treneriem, pīāristiem un dentistiem, viņa no "modeles", kļūtu par modeli. Lai nu ko - neglīta viņa nav gan un no kameras neraustās, ko nevar teikt par milzīgu baru šepat redzamu pozētāju.

Šīs latviešu dziedones, kā izrādījās, vizuālais izskats man nerūp. Viņas uzvedība ir perversa un slimīga :face-sad:
Publicēts: 29.07.13 16:43
 citēt
palaidniex:

bet kāds labums Latvijas ekonomikai, ja divi ārzonas uzņēmumi noslēdz darījumu savā starpā? :)

Kas liedz Tev, Jānim, Ostapam vai Abrahamam kļūt par trešajiem? Par pastarpināto dalību, es jau izteicos, ceru,ka domu saprati, jo otrreiz negribas atkārtoties.
Publicēts: 29.07.13 16:44
 citēt
placebo: Viņas uzvedība ir perversa un slimīga :face-sad:

Kā jau visiem ar neaizslēgtu guļamistabu un drēbju skapīti, kā jau visiem... :)
Publicēts: 29.07.13 16:49
 citēt
Kāpēc, lai *Latvijai* vajadzētu ko piedāvāt šāda drausmīgas klases balagāna rīkotājiem kuriem ar Latviju nav nekāda sakara?

A. tas nekadā gadījuma nav LV interesēs

B. pilnīgi noteikti, šādi piedāvājumi, neinteresē arī Krievijas činčidriļščikus (trulās činčidrilkas pat sen ir otrā fonā - primārais ir vecu mērkaķu parāde)

Divas totāli dažādas pasaules.

Kauns Rīgai par ļeļeku krastmalā un nedēļu garš ekonomiskais uzrāviens Jūrmalas pakalpojumu sniedzējiem.
Publicēts: 29.07.13 16:49
 citēt
kur divi ir, tur tesšais lieks...
Publicēts: 29.07.13 16:50
 citēt
Maris:

Kauns Rīgai

Patiesībā jau, man tā šķiet, stāsts ir tikai un vienīgi par šo. Pārējais ir centieni izskaidrot/attaisnot/nopelt argumenti/apstākļi.
Publicēts: 29.07.13 16:54
 citēt
palaidniex:kur divi ir, tur tesšais lieks...

arī te... gadījumi taču dažādi. :bad_smile:

Publicēts: 29.07.13 16:55
 citēt
un _VA_ piedāvā būt pa vidu?
Publicēts: 29.07.13 16:56 labots
 citēt
Oho, cik tālu aizgājuši...

Par kultūras atšķirīgajām izpratnēm nemaz nav vērts strīdēties, tās pastāvēs vienmēr... un ne jau migrantiem par latviešu kultūru ir kas glaimojošs padomā... ja jau pusgadsimtā neesam spējīgi bijuši viņus asimilēt, tad pārmest varam tikai sev, ja kādam tas kremt... iepriekšējā savā postā ilustratīvi parādīju: kā 40-tajā gadā oficeršas staigāja pa Rīgu lepni naktskreklos, tā šodien lepni defilē pa Jomas ielu... nekas nav mainījies un nemainīsies, nav ko pārdzīvot!
Publicēts: 29.07.13 17:01
 citēt
_VA_:
placebo:
Atvaino, ja aizskaru tavas simpātijas pret šo "modeli" :face-kiss: !

Ja salīdzina 2 bildes, tepat fotoblogā esošo, ar līdzīgas kompleksijas kundzi tajā( autors ariragana, bilde - neveiksmīgs sievietes klonējums uz ūdens), šī ir labāka.
Pat, ja poza neveikla, pati modele ir vitālāka un bilde dzīvāka. Nekāda sakara ne ar simpātijām, ne ko citu.

Starp citu, ja Kombuļu Inesi mazuliet apstrādātu kāds no tiem "klaunu" stilistiem, treneriem, pīāristiem un dentistiem, viņa no "modeles", kļūtu par modeli. Lai nu ko - neglīta viņa nav gan un no kameras neraustās, ko nevar teikt par milzīgu baru šepat redzamu pozētāju.

Vot, vot, tieši par to ir cepiens, ka kāda krivžīdu pārgulētāja ar Kombulienes intelektu un "nepārspējamo" talantu uztaisīta par estrādes zvaigzni ar botoksētu purnu un silikona pupiem ir daudzu skatuves elks, skaistuma etalons un piemērs dzīvē. Tieši tāpēc cienījamais _VA_ par šo pasākumu daudziem,:grimace: arī man nāk vēmiens.
Publicēts: 29.07.13 17:05
 citēt
Es atvainojos, cienījamie biznesa Giganti, taču jūs neesat pozīcijā, lai diktētu noteikumus! :)
Jūs varat vienīgi pabļaustīties par
a. naudas trūkumu
b. kaunu
c. kaunu
d. naudas trūkumu

un klusi tā noelsties, kad kārtējais zemes klucis Jūrmalā, aiziet no āmura. Vai, kad kārtējais darba devējs vai biznesa partneris izrādās naudīgs gana, lai rebes bīdītu, bet, ak, šito postu - ir redzēts Jaunajā Vilnī un tā atspoguļojumā Delfos.

Nabagiem nabagu liktenis. Un pateicību par šo nabadzību,varat vien izteikt savai ahūni pārvērtētajai lepnībai.
Bizness ir bizness un, ja par tādu bez kautrēšanās sauc karu starp valsti A un valsti B, kurus katru sponsorē valstis C un D, ar mērķi gūt peļņu no sava ieguldījuma, tad par ko mēs šeit vispār runājam, a?!
Publicēts: 29.07.13 17:07
 citēt
seelis:Tieši tāpēc cienījamais _VA_ par šo pasākumu daudziem,:grimace: arī man nāk vēmiens.

Ne Tu to zvaigzni taisīji, ne Tu viņu regulēsi. Tev atliek viens variants - staigāt novēmušam un baidīt bērnus. :haha:
Publicēts: 29.07.13 17:11
 citēt
Par to balagānu ...
Par tādu es droši varu nosaukt arī latviešu tūdalošanos Dublinas ielās pavisam nesen.
Vietējie, kas pie citiem kultūras pasākumiem raduši, citām norisēm un citādā veidolā, tieši tā to arī uztvēra - balagāns.
Bet jums taču netīk ko tādu dzirdēt, vai ne?! Fui, fui, nu,kā tā drīkst teikt! Tur, tak, kuļtura un visādi citādi zvērā operas un baleta cienīgs pasākums bija! Pat aliņu no pareizajām glāzēm strēba un tā... :haha:
Publicēts: 29.07.13 17:14
 citēt
Kāds nu tur Jūrmalā kauns - normāli nokāš piķi no činčidriļščikiem. Savukārt Rīgā nekāda ekonomiskā atdeve nav (par kulturālo pat neviens neiedomājas) attiecīgi ne mazākās vajadzības - te tik bezcerīgs webmāsters var saskatīt biznesu :D (ne jau sev protams) :)

Cita lieta, ka čiņčidriļšķiki pie krastmalas mēsla ir stipri maz vainīgi - neviens no viņiem uz tādu neiet - visus gadus viņu vēlme bijusi slēgti pasākumi lielajos kazinčikos + vēl arī tajos bija vipbunkuris kurā tie salīda.

Krastmalas hemoroīds ir tas pats kas JAU BIJA Jāņos - un ar to pašu idejas tēvu :D
Publicēts: 29.07.13 17:18 labots
 citēt
Maris, nesatraucies, uz katru tavu vēlmi Latvijā ahūno biznesu sabīdīt, vienmēr atradīsies pa kādam jaunajam vilnistam
un
uz katru Tavu vēlmi hemoroīdu izoperēt, pa vienam idejas Tēvam.
Sāc ar to samierināties, jo diez vai Tavas un Tavu bērnu dzīvē kas diži mainīsies.
Te jau viens izteicās šodien, ka latvieši par maz ar žīdiem drāzušies, gēna vajadzīgā nimā. Nu, reče, kas par vēlu, tas par skādi pašiem. :D :D
Publicēts: 29.07.13 17:26
 citēt
_VA_:Maris, nesatraucies, uz katru tavu vēlmi Latvijā ahūno biznesu sabīdīt, vienmēr atradīsies pa kādam jaunajam vilnistam
un
uz katru Tavu vēlmi hemoroīdu izoperēt, pa vienam idejas Tēvam.
Sāc ar to samierināties, jo diez vai Tavas un Tavu bērnu dzīvē kas diži mainīsies.
Te jau viens izteicās šodien, ka latvieši par maz ar žīdiem drāzušies, gēna vajadzīgā nimā. Nu, reče, kas par vēlu, tas par skādi pašiem. :D :D

Varbūt pamēģini atšķirt biznesu no interešu konflika.

A par pārējo ko te, taksista leksikā, nopļurināji tirgustanšu līmenī, griezies pie Haiduka - tas ir tik pat truls un identisku kultūras līmeni.
Publicēts: 29.07.13 17:26
 citēt
Būs jums par ko parunāt :D :D :D
Publicēts: 29.07.13 17:36 labots
 citēt
Galvenais, ka Tu tāds viss kruts un kulturāls! Pārējie ir truli haiduki, bet Tu - Latvijas mēroga stārs. Nu, tā neko sev stārs, ja paklausās recenzijas no amatbrāļiem... :) Nav brīnums, ka jādegradējas tiktāl, ka jābauro forumā, tēmā, kur aukstā kultūra pieprasa paklusēt lupatiņā.

Un ko tad tas Jaunais Vilnis nesasniedza no nospraustajiem mērķiem?!
Izkāsa naudu no biezajiem. Ir.
Izkāsa naudu no plānajiem. Ir.
Izpārdeva raidlaikus. Ir.
Izklaidēja biezos. Ir.
Izklaidēja plānos. Ir.
Izplājās pa ziņu portāliem visās iesaistītajās valstīs. Ir.
Ielīda youtubē. Ir.
Izdancināja biezos. Ir.
Izdancināja plānos. Ir.
Izdarīja labu pakalpojumu nacionālā naida kurinātājiem. Ir.
Un pat uz fotoblogu atnāca un izpakaļoja vēmējus un nīdējus. Ir.

Un, tagad jūsu kārta, godātie biznesa Giganti - palepojaties ar savu bilancīti! :haha:
Publicēts: 29.07.13 17:50
 citēt
Vā taču nedomā, ka biļešu tirdzniecība un reklāmas daudzums raidlaikiem, šim pasākumam, ir rentabls? :D

Krodzinieki, viesnīcnieki nopelnīja (procentuāli pret ierasto dienas ieņēmumu) nopietni. Jūlijs varbūt kādu dzīvokli uzsita gaisā āfterpārtijos, bet pats pasākums ir mīnusos katru gadu (un pofig, piķis ta ārvalstu), tā vēriens ir atkarīgs no dažu onkolīšu tā brīža vēlmes izrādīties un kas tur ļauns? Cirks par velti :)

šogad tikai Rīgā kāds izrakstīja sev atļauju ļeļeku uztaisīt. Visa šķirba.
Publicēts: 29.07.13 17:51
 citēt
palaidniex:kur divi ir, tur tesšais lieks...

Publicēts: 29.07.13 17:55
 citēt
Waldis, tas ir 5tais, un bēdājas jau tikai acīmredzami pašā sākumstadijā. Gan jau kānā no nākošām tiks iesaistīts un viss būs chill. :bad_smile:
Publicēts: 29.07.13 17:58 labots
 citēt
Kur divi ir, tur trešais lieks
Publicēts: 29.07.13 18:04
 citēt
Maris:Vā taču nedomā, ka biļešu tirdzniecība un reklāmas daudzums raidlaikiem, šim pasākumam, ir rentabls?

Maris tak nedomā, ka šo pasākumu kāds rīko, lai kaut kādus amatierus - bļaurus paklausītos...

jeb domā?! :D
Publicēts: 29.07.13 18:13
 citēt
Nemaz i ne tādi amatieri tur... Kičs jau taisni tajā, ka it kā lielas zvaigznes sabrauc taisīt popielu. Bet tiem miljonāriem un miljardieriem visdrīzāk ir viens pīpis, vai tur Serebro vai Igo pa skatuvi vazājas. Viņi brauc "bīdīt ģēlas", nevis kultūru baudīt. Kultūras izvarošana notiek Rīgā, krastmalā, kam ar JV popielu mazs sakars.
Publicēts: 29.07.13 18:13
 citēt
_VA_:
Maris:Vā taču nedomā, ka biļešu tirdzniecība un reklāmas daudzums raidlaikiem, šim pasākumam, ir rentabls?

Maris tak nedomā, ka šo pasākumu kāds rīko, lai kaut kādus amatierus - bļaurus paklausītos...

jeb domā?! :D

Nē tas primāri ir veco mērkaķu tuss - ja bļauri būtu augstāka līmeņa, tad arī varbūt no raidlaika un reklāmām varētu ko rentablu dabūt, bet par cik tā galīgi nav, tad projekta izmaksas ir virs ieņēmumiem - piemēram kā KHL līgas, TV, vai jebkuras komandas budžets - tas tiek piedotēts klāt no onkolīšiem kas ar to spēlējās - krievu bizness - nu šeit, par laimi, visiem vienalga, ka tur tāda sistēma.
Publicēts: 29.07.13 18:18
 citēt
Tu papriekš noskaidro, vai kādu vispār interesē kaut kāda čakarēšanās ar rentabilitāti...
Tiem, kam tas pasākums ir svarīgs, tās izmaksas ir kapeikas.
Publicēts: 29.07.13 18:21
 citēt
Nu i n..uj vas vseh

Publicēts: 29.07.13 18:23
 citēt
Tāpēc jau ir ņirdzīgi, ka nevis vienkārši sanāk, bet izliekās, ka konkursu rīko :D Un ja vēl Vā no tā noķer bijīgo dievinājumu, tad dubults ņirdzamais.

Par krastmalu tik skumji :( Otrā ļeļeka 2013 gadā. Un tāds smuks klusumiņš... kas tur dažiem komponistiem žoklis atkrita - sīkums
Publicēts: 29.07.13 18:24 labots
 citēt
pēc 100 gadiem vecajie, slavenie Magomajevs, Ļeščenko un citas krievu zvaigznes varētu jaunajā vilnī tīri labi izskatīties

Publicēts: 29.07.13 18:32
 citēt
_VA_:
seelis:Tieši tāpēc cienījamais _VA_ par šo pasākumu daudziem,:grimace: arī man nāk vēmiens.

Ne Tu to zvaigzni taisīji, ne Tu viņu regulēsi. Tev atliek viens variants - staigāt novēmušam un baidīt bērnus. :haha:

Atbilde, kā uzbrauciens ne pa tēmu, liek domāt ka cienījamais _VA_ ir viens no šiem www.delfi.lv...,, kurš pēc dzerstiņa jūrmalā dabūjis pa galvu un apbrīnojamā kārtā,apdullinoša trieciena rezultātā pēkšņi ieguvis latviešu valodas prasmi..
Publicēts: 29.07.13 18:40 labots
 citēt
Sēli, Tu savā apbrīnojamajā paraugkulturalitātē vēlies ar Maris spēkoties, kurš smukāk, oriģinālāk un pašizmaksā lētāk man uzdirsīs?!

Es ļoti atvainojos, protams, un tā, bet jūs abi pat to nespējat izdarīt kvalitatīvi..
:haha:
Publicēts: 29.07.13 18:45
 citēt
_VA_:Sēli, Tu savā apbrīojamajā paraugkulttularitātē vēlies ar Maris spēkoties, kurš smukāk, oriģinālāk un pašizmaksā lētāk man uzdirsīs?!

Es ļoti atvainojos, protams, un tā, bet jūs abi pat to nespējat izdarīt kvalitatīvi..
:haha:

Piekrītu - tādēļ jau sen, dārgā, ieteicu tev vērsties pie īstās leksikas speciālista. Viņš arī reāli iefanos par attiecīgo *kultūras* pasākumu :D Varēsiet pačatot par mīļākajam dziesmām :D Mok i nostaļģiski uz piņņu paraus - krievam apraudāties glušījot vodku ir svēta lieta - sirsnīgi cilvēki ne kā mēs maitas :D
Publicēts: 29.07.13 18:50
 citēt
Nemāci ka nu mani, kur man jāiet un kas jādara, aiz sevis labāk iemācies kvalitatīvi satīrīt un, skat, diena būs galā, pats piekusis un pie pakaļas būs visādi tur Jauni un Veci Viļņi, viņu tēvi, krustmātes un kaut kāda krastmala. Latvija nesākas un nebeidzas ne ar vienu no šiem lielumiem, taču izskatās, ka paši latvieši nespēj ne dzīvot ne biznesu taisīt, neuzdirsuši ne sev, ne apkārtējiem.

Vēlu veiksmi! Pasaulē arī tādiem duraciņiem jābūt, balansam.
Publicēts: 29.07.13 18:53
 citēt
Jā, un atvainojos visiem, ka man pietika nekaunības un dūšas - nemesties kopkorī ar sivēnu baru, kur sacenes bija par krutāko un kulturālāko uzdirsienu šim pasākumam! Šausmīgi atvainojos, man pat prātā neienāca, ka tādēļ būs jālasa nepamatotas personālijas no nenormāli kulturāliem cilvēkiem, kuri še bija nolasījušies ar vienu vienīgu mērķi - netraucēti izdirsties un ar e-talonu apslaucīties.
Publicēts: 29.07.13 19:01
 citēt
Publicēts: 29.07.13 19:08
 citēt
Varbūt pamēģini nebūt tik prasta un nenāks tās atvainošanās lēkmes?
Publicēts: 29.07.13 19:15
 citēt
Uz Comedy Club laikam jau biļetes ir izpārdotas,pat par 3600ls vairs nav dabūjamas,tad jātaisa pašiem savs šeit.
Publicēts: 29.07.13 19:26
 citēt
Tukuma pilsētas svētkos gan bija tāda inteliģence sanākusi uz I. Busuļa koncertu,pat Tulamoru dzēra no coca-colas pudelēm,dažs turīgāks varēja atbraukt ar riteni un atļauties cukurvati nopirkt klāt pie lācplēša aliņa īstā plastmasas glāzē ar uzrakstu.Labi,ka koncerts bija bezmaksas....
Publicēts: 29.07.13 19:40
 citēt
Maris, kur tad nu es ar Tevi prastumā sacentīšos... es tak haiduks, bet Tu Diestākunga vietā, viss tik skaists un pareizs, piesieties nebūtu kur, tik, vot, tā krievu urlas frizūra Tev.. visādi citādi, Tu esi pats-pats-pats profesionālākais profesionālis no visiem, pats mākslinieciskākais no visiem māksliniekiem, pats fotogāfistiskākais no visiem fotogrāfiem un pats kompetentākais no visiem kompetentiem pasākumu rīkotājiem krastmalā, Jūrmalā, mežmalā un vispār, visā Eirozonā...

Dziļi klanos, izprintēšu vēl tik Tavu profilbildīti un jau rīt naski metīšos pielūgt! :haha:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. >