Maris, man arī Tavā sabiedrībā nav slikti. Tu jau sūdzies, ka visa cita leksika, kas nav Tava leksika, ir taksistu leksika un visi, kuri ar Tevi nav vienās domās, ir haiduki ar attiecīgā līmeņa intelektu. Un, ja sūdzies Tu, Tu arī vari staigāt tālāk. Bet pauri gan apaudzē ar tiem šķidrajiem trīsrindu matiņiem, vis jau savs matiņš, nevis svešas valsts deģenerāta klasiskais griezums...
Maris, vai pamanīji - tagad " vēdera izeja, darbības ar šā procesa produktiem", ir nevis aiz katra vārda, bet aiz katra trešā! Pie beigām sagrēkoju, aiz katra otrā sanāca..
Pavaicā Maris. Tas mums tagad Diestēsa vietā - visu zina. Baidos pat naktī gulēt iet, ka nenoperžos miegā - no rīta viss fotoblogs par to tiks informēts.
Nesaprotu kas te daudziem kais! Cuciba, pavi, nozelojami utt. Kas jus kads liek to visu skatities? Ne bet lurat tacu un gvelzat te visas savas gudribas! vismaz tie krievu ''pavi'' nevazajas pa pilsetas centru vicinadami varaviksnes karodzinus un neraud ka vinus diskrimine un kau ka ne ta pret viniem izturas. Tepat pie mums to ''pavu'', ''cuku'' utt ir krietni vairak neka sitie kas pie mums atbrauc savu ''tusinu'' uzrikot.
_VA_:Pavaicā Maris. Tas mums tagad Diestēsa vietā - visu zina. Baidos pat naktī gulēt iet, ka nenoperžos miegā - no rīta viss fotoblogs par to tiks informēts.
Puikas, puikas... Mazpilsēta Ogre, Satiku atbildīgo pa kadriem. Ugunsdzēsēji. Sūdzas - atnāk stalti puiši. Nav divu komponentu. Disciplīna un fiziskais, Tieši to teica Policijas šefs...
dolldia:Viss sākās ar sliktām bildēm un beidzās ar Haiduka siksniņu...
Tas ir izteikts šī saita pasažieru nevarības līmeņa parādīšana... kad ar Haiduku netiek galā, liek šito bildi. Tvaika ielas iemītnieki uzvedas korektāk pa šamējiem Bet par Māri es nekad neesmu brīnījies
Maris:ja jau katrs jēgtu Haiduku notēlot, tad armijā neviens nebūtu bijis.
Ot mazais lielīgais dirsieniņš- ...Haiduks dienēja elitārā daļā Kijevas centrā, kamēr tādus, ka tevi pa sjopkām jefreitors trenkāja
Piedod suņuk - esmu smagi jaunāks'(pus metru prāvāks augumā) un manā laikā no augstskolām vairs nerāva pazaudēt pāris gadus no dzīves - tā bija truleņu privilēģija.
Haiduks:
Ot mazais lielīgais dirsieniņš- ...Haiduks dienēja elitārā daļā Kijevas centrā, kamēr tādus, ka tevi pa sjopkām jefreitors trenkāja
Piedod suņuk - esmu smagi jaunāks'(pus metru prāvāks augumā) un manā laikā no augstskolām vairs nerāva pazaudēt pāris gadus no dzīves - tā bija truleņu privilēģija.
Jā, tad es saprotu... naf bijis armijā... vairāk jautājumu naf
Ir gadījies vērot sarunu starp brašu padomijas kareivi no sakarniekiem un divus termiņus(kopā 13g)pie pirmā galda pavadījušu recidīvistu. Iekšas var izviegt,kad padumo armiju kaut kur kā etalonu baksta
Rolands66:Ir gadījies vērot sarunu starp brašu padomijas kareivi no sakarniekiem un divus termiņus(kopā 13g)pie pirmā galda pavadījušu recidīvistu. Iekšas var izviegt,kad padumo armiju kaut kur kā etalonu baksta
Valmierā Ūdens ielā bija tādi, kas sēdēja jaf pa 20-25 gadi, un pēdējos divus gadus ... pa sestdienām un svētdienām ņēmām viņus darbā ... kaut kā ne reizi mums nesanāca tāda tipa sarunas, kā tev . Neskaties mēnesī un nedzejo... lohs vienmēr būs lohs, vai tas bija Ulmaņlaikos, vai PSRS, vai tagadējā brīvalstī . Lai jums visiem veicas nebūt lohiem!!! (tas naf uz tevi Rolands 66)
dolldia:Viss sākās ar sliktām bildēm un beidzās ar Haiduka siksniņu...
Tas ir izteikts šī saita pasažieru nevarības līmeņa parādīšana... kad ar Haiduku netiek galā, liek šito bildi. Tvaika ielas iemītnieki uzvedas korektāk pa šamējiem Bet par Māri es nekad neesmu brīnījies
Ir nacies pasedet Tvaika iela, ka ta parzii vinu uzvedibu? TAd tagad skaidrs ari no kurienes tas jaff naff gaff gaff - tas noteikti nak no tas krievzemes armijas elitaras vienibas
Haiduks:
Ir nacies pasedet Tvaika iela, ka ta parzii vinu uzvedibu? TAd tagad skaidrs ari no kurienes tas jaff naff gaff gaff - tas noteikti nak no tas krievzemes armijas elitaras vienibas
Tvaika ielā nesēž. Nu, durvju kloķīši gan dakterei kabatā. Padomijas / Gorbija ērā palūdza - pa tehnisko. Dāmu nodaļa, otrais stāvs. Plaša halle. Klavieres, klasiku spēlē sirma kundzīte. No LNO. Vēl - draiskule brīvsolī aizlaidusies, čomaki savākuši. Domājiet, kāds iespringa, meklēšanas u.t.t Nē, pēc pusnedēļas ar taxi atbrauca.
emzi:
Tvaika ielā nesēž. Nu, durvju kloķīši gan dakterei kabatā. Padomijas / Gorbija ērā palūdza - pa tehnisko. Dāmu nodaļa, otrais stāvs. Plaša halle. Klavieres, klasiku spēlē sirma kundzīte. No LNO. Vēl - draiskule brīvsolī aizlaidusies, čomaki savākuši. Domājiet, kāds iespringa, meklēšanas u.t.t Nē, pēc pusnedēļas ar taxi atbrauca.
No kurienes Vodi tik smalki pārzini Tvaika ielas psiheni??? Vai tiešām nācās būt šīs iestādes uzskaitē???