forum.gif
Runā fotogrāfija
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Runā fotogrāfija
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. >
IerakstsAutors
Publicēts: 28.07.13 07:39
 citēt
www.delfi.lv...

Ze verī best of... es te tā piemētāju ar smadzenēm, ka tieši šāda fotogrāfiskā kvalitāte vislabāk piestāv šim pasākumam...
Publicēts: 28.07.13 10:42
 citēt
Normāls kodiens.Valdiņš galīgā pālī:)
Par kvalitāti...Fotogrāfu ir pielējuši
Publicēts: 28.07.13 10:49
 citēt
es nespēju vairāk par piecām bildēm, no tās galerijas , paskatīties.... , tur pie vainas nav bilžu kvalitāte, bet vājprātīgais stulbums, kas strāvo ārā...... un masveidā :bad_smile:
Publicēts: 28.07.13 10:58
 citēt
negatIvs:es nespēju vairāk par piecām bildēm, no tās galerijas , paskatīties.... , tur pie vainas nav bilžu kvalitāte, bet vājprātīgais stulbums, kas strāvo ārā...... un masveidā :bad_smile:

Un ir simtiem plebeju,kas apstāv žogu pie sarkanā paklāja un apbrīno/apjūsmo tos pie naudas tikušos lētuma etalonus...
Publicēts: 28.07.13 11:01
 citēt
negatIvs:es nespēju vairāk par piecām bildēm, no tās galerijas , paskatīties.... , tur pie vainas nav bilžu kvalitāte, bet vājprātīgais stulbums, kas strāvo ārā...... un masveidā :bad_smile:

+++
Publicēts: 28.07.13 11:13
 citēt
Es saku,ka fotogrāfs ir KINGS-tieši tā šamos jābildē :haha:
Publicēts: 28.07.13 11:19 labots
 citēt
Rolands66:Es saku,ka fotogrāfs ir KINGS-tieši tā šamos jābildē :haha:

Nebiju par to aizdomājies, bet ja tā padomā...
Lielisks attaisnojums un zināma drosme - tieši šādi tos pāvus bildēt. Pie kam tā ir diplomātija augstākajā līmenī - ie#ir$t mutē tā, lai pacienti ne tikai neapvainotos, bet pat sajustu liegu aveņu garšu mutē... :grimace:
Publicēts: 28.07.13 12:16
 citēt

+++ negatīvs. Nožēlojami
Publicēts: 28.07.13 12:29
 citēt
Galerijas nosaukumu varētu likt - tusiņš Jeruzalemē alias tusiņš in the braitonbeach
Publicēts: 28.07.13 14:22
 citēt
Krastmalā jau arī ir skaistas bildes:

www.delfi.lv...
Publicēts: 28.07.13 15:18
 citēt
Nu jā, cilvēks var aizbraukt prom no ģerevņas. Ģerevņa no cilvēka visbiežāk nē... :)

vodka no bordo glāzes, tas ir kruta!
www.delfi.lv...
Publicēts: 28.07.13 15:29 labots
 citēt
Man ir RIKTĪGAS aizdomas ka visa šitā autors ir KRŪMIŅŠ J, ! Tur ir bliezis "Savējais starp savējiem' un pēdējos gadus šim kaut kāds gļūks , sāk širmis braukt liekas. To Valdi lamā lidmašīnā to vēl kaut-ko. Būtībā visas šis bildes teicami parāda tos PUBLIKAS līmeni ! Pasūtītājs izplatītājs ar isskatās pēc šā vecajiem drauģeļiem.
Publicēts: 28.07.13 15:40
 citēt
Haidrachuxx:

www.delfi.lv...

Sapper:

www.delfi.lv...

bļeģ ku glauni!
Publicēts: 28.07.13 16:06 labots
 citēt
Sapper:Nu jā, cilvēks var aizbraukt prom no ģerevņas. Ģerevņa no cilvēka visbiežāk nē... :)

http://www.delfi.lv/izklaide/dzivesstils/ballites/ari-zatleri-griez-dancus-jauna-vilna-balle.d?id=43513993#dgslv-2327:3728840

laba pērle, kaut kā uz kopējā ģerevņas fona šis sīkums paslīdēja gar acīm... :grimace:
Publicēts: 28.07.13 16:20
 citēt
palaidniex:
Sapper:Nu jā, cilvēks var aizbraukt prom no ģerevņas. Ģerevņa no cilvēka visbiežāk nē... :)

http://www.delfi.lv/izklaide/dzivesstils/ballites/ari-zatleri-griez-dancus-jauna-vilna-balle.d?id=43513993#dgslv-2327:3728840

laba pērle, kaut kā uz kopējā ģerevņās fona šis sīkums paslīdēja gar acīm... :grimace:

Šitādi skati tik apstiprina manas omas stāstījuma patiesumu par to kā 1940. gadā pēc okupācijas, krievu ofiņu madāmas uz virsnieku balli ieradā Rīgā sapirktajos zīda naktskreklos ar mežģiīnēm, domādamas ka tās ir vakarkleitas. :haha:
Publicēts: 28.07.13 16:28 labots
 citēt
Sapper:
palaidniex:
laba pērle, kaut kā uz kopējā ģerevņās fona šis sīkums paslīdēja gar acīm... :grimace:

Šitādi skati tik apstiprina manas omas stāstījuma patiesumu par to kā 1940. gadā pēc okupācijas, krievu ofiņu madāmas uz virsnieku balli ieradā Rīgā sapirktajos zīda naktskreklos ar mežģiīnēm, domādamas ka tās ir vakarkleitas. :haha:

Mana ome to pašu stāstīja. Gājuši ar Opi pa ielu un nezināja kur acis bāzt. Smieties nedrīkst...
Ir vēl briesmīgāks pastāsts, bet tas lai nu paliek...

Bet ko var gribēt no obrazovaņije - tri koridora...

Inteliģenci tur žultainā paranojā apšāva. Brīnums kā vispār tur kāds lasīt/rakstīprasmi saglabāja...
Nu un tad uz tā fona plebeji tika pie varas un lūk - rezultāts uz sejas...

P.s.
esam tak lasījušai (vai vismaz filmu redzējuši) ar nosaukumu Suņa sirds... Tādi Šarikovi saskrējuši kavaiprieks!
Publicēts: 28.07.13 16:35
 citēt
Sapper:
Šitādi skati tik apstiprina manas omas stāstījuma patiesumu par to kā 1940. gadā pēc okupācijas, krievu ofiņu madāmas uz virsnieku balli ieradā Rīgā sapirktajos zīda naktskreklos ar mežģiīnēm, domādamas ka tās ir vakarkleitas.

Tas vēl nieks ja salīdzina ar diršanu grāmatās, visu smaržūdeņu izdzeršanu marodierēšanas laikā, nelielu modinātājpulksteņu nēsāšanu uz rokas u.t.t.
Publicēts: 28.07.13 16:55
 citēt
ir zināma līdzība
www.delfi.lv...
un
Publicēts: 28.07.13 17:29
 citēt
Lisij:Normāls kodiens.Valdiņš galīgā pālī:)
Par kvalitāti...Fotogrāfu ir pielējuši
'
Nesūtu na čļen, Sūtu -Mātei kājstarpē - uz perrdjelku...:face-grin:
Publicēts: 28.07.13 17:48
 citēt
palaidniex:
Sapper:

Mana ome to pašu stāstīja. Gājuši ar Opi pa ielu un nezināja kur acis bāzt. Smieties nedrīkst...
Ir vēl briesmīgāks pastāsts, bet tas lai nu paliek...

Bet ko var gribēt no obrazovaņije - tri koridora...

Inteliģenci tur žultainā paranojā apšāva. Brīnums kā vispār tur kāds lasīt/rakstīprasmi saglabāja...
Nu un tad uz tā fona plebeji tika pie varas un lūk - rezultāts uz sejas...

P.s.
esam tak lasījušai (vai vismaz filmu redzējuši) ar nosaukumu Suņa sirds... Tādi Šarikovi saskrējuši kavaiprieks!

Ir varianti, pusīt. Ju - pēc dinesta (izvēles nebija . 60-tie. ) Aizbraucu ciemos , JaWa,jaunā sieva aizmugurē. Pie galda- Genādijs saka - tādam viesim - blakus viscienījamākie ģimenē. Tur - (ir foto) grāfiene, savulaik Cars Nikolajs Ir paraktījis - prec:face-wink:oties ar grāfu - grāfiene. Potomjstvenno. Tā, lūk,:face-wink: puikas....
Publicēts: 28.07.13 17:54 labots
 citēt
Ne pušplēsta vārda nesapratu...
Narkotikas -> SLIKTI!
Publicēts: 28.07.13 18:09
 citēt
Pie vella, kas ir Genādijs?
Publicēts: 28.07.13 18:15
 citēt
Bildes:www.delfi.lv...

Ze verī best of... es te tā piemētāju ar smadzenēm, ka tieši šāda fotogrāfiskā kvalitāte vislabāk piestāv šim pasākumam...
palaidniex:Ne pušplēsta vārda nesapratu...
Narkotikas -> SLIKTI!

Kur ir SMADZENES ? Bildi studijā!!!:face-wink:
Publicēts: 28.07.13 18:15 labots
 citēt
talavietis:Pie vella, kas ir Genādijs?

Publicēts: 28.07.13 18:16
 citēt
Voldemorts: Pie galda- Genādijs saka - tādam viesim - blakus viscienījamākie ģimenē

wtf? Ar 2 beidzi palīgskolu?:exciting:
Publicēts: 28.07.13 18:16
 citēt
Narkotikas -> SLIKTI!

Slikti, nekas nav šifrēts...
Publicēts: 28.07.13 18:21 labots
 citēt
Voldemorts:
Narkotikas -> SLIKTI!

Slikti, nekas nav šifrēts...

Es reizes 15 pārlasīju tavu odu par 60-tajiem, genādiju,grāfienēm un jawu - neko nevar saprast, jo visas iedomātās versijas neiztur sižetu, kā arī nekas nesaistās ar iepriekš aprunāto...
Atkārtoju vēlreiz - rakstot lēnām, vienkāršiem paplašinātiem teikumiem un nelietojot pirms tam psihotropas vielas, sanāks saprotamāk... :face-crying:
Publicēts: 28.07.13 18:21
 citēt
Voldemorts:

Narkotikas -> SLIKTI!

Kur ir SMADZENES ? Bildi studijā!!!:face-wink:

Publicēts: 28.07.13 18:28
 citēt
...koroče, Genādijs ir savējais! Sēdina pie pirmā galda.
Publicēts: 28.07.13 18:29
 citēt
talavietis:...koroče, Genādijs ir savējais! Sēdina pie pirmā galda.

A armija, cars nikolajs un sieva pričom? :grimace:
Publicēts: 28.07.13 18:30 labots
 citēt
palaidniex:
talavietis:...koroče, Genādijs ir savējais! Sēdina pie pirmā galda.

--------------
cars ar grāfu precējies. Ir paraksts.

... bet ja nopietni, tad atšifrēt to Valdonkuļa tekstu nav viegli. Izrādās- Genādijam mantojumā fotogrāija, kuru parakstījis pats cars Nikolajs, bet tā pēc teksta nojaušu, ka kāda sievieškārtas būtne ir bijusi precējusies ar grāfu, tādējādi kļūstot it kā par grāfieni.
Publicēts: 28.07.13 18:34 labots
 citēt
www.delfi.lv...

šeit der labi vārds-БЫДЛО
Publicēts: 28.07.13 18:37
 citēt
palaidniex: A armija, cars nikolajs un sieva pričom? :grimace:

A tas ir + + =
Publicēts: 28.07.13 18:38
 citēt
:haha:
Publicēts: 28.07.13 22:35
 citēt

Varētu padomāt ka bildējot summersound, positivus un.t.t. feisi un publika būtu savādāki.:grimace:
Publicēts: 28.07.13 22:59 labots
 citēt
talavietis:
palaidniex:

--------------
cars ar grāfu precējies. Ir paraksts.

... bet ja nopietni, tad atšifrēt to Valdonkuļa tekstu nav viegli. Izrādās- Genādijam mantojumā fotogrāija, kuru parakstījis pats cars Nikolajs, bet tā pēc teksta nojaušu, ka kāda sievieškārtas būtne ir bijusi precējusies ar grāfu, tādējādi kļūstot it kā par grāfieni.
Nav fotogrāfija . Cara faksimils, ja kas...Tirgoņu dzimtas meiteni apprec Grāfs. Cara parakstīts papīrs (p:big_smile:abiezs, ne kā šais laikos) - grāfiene, Tas esot mantojams - ir kāda cita informācija?
Publicēts: 28.07.13 23:05
 citēt
Bet jūs man paskaidrojiet kāpēc šim balaganām tiek pievērsta tik liela uzmanība latviskajos mēdijos????Daudz jau vairs neatpaliek no Dziesmu svētkiem.Pozitīvas vai negatīvas tās atsauksmes pa lielam pie kājās,kurš tad tās lasa?Bet reklāma darbojas vienalga.:face-sad:
Publicēts: 28.07.13 23:08 labots
 citēt
viecha:Bet jūs man paskaidrojiet kāpēc šim balaganām tiek pievērsta tik liela uzmanība latviskajos mēdijos????Daudz jau vairs neatpaliek no Dziesmu svētkiem.Pozitīvas vai negatīvas tās atsauksmes pa lielam pie kājās,kurš tad tās lasa?Bet reklāma darbojas vienalga.:face-sad:

Lūk, šo jautā topika autoram. Es - vienkāršs garāmgājējs...
Publicēts: 28.07.13 23:14
 citēt
viecha:Bet jūs man paskaidrojiet kāpēc šim balaganām tiek pievērsta tik liela uzmanība latviskajos mēdijos????Daudz jau vairs neatpaliek no Dziesmu svētkiem.Pozitīvas vai negatīvas tās atsauksmes pa lielam pie kājās,kurš tad tās lasa?Bet reklāma darbojas vienalga.:face-sad:

Es gan to nezuskatu par balagānu. Ok - nav manā gaumē, BET .... pasākumam ir gana liela rezonanse un naudas plūsma ..... Nu nekad nebūs, ka visi visiem izdabās!!!! Un tas, ko viņi dara - lielākai daļai tautas pat ļoti patīk!!!!
Publicēts: 28.07.13 23:36
 citēt
Nekāda kreisā naudas plūsma nevar kompensēt to cūcību...
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. >