forum.gif
Runā fotogrāfija
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Runā fotogrāfija
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. >
IerakstsAutors
Publicēts: 01.08.13 08:58
 citēt
negatIvs:Haiduka teksts, tāds pašvaks sanācis, derīgs apdolbījušos špidrilku apstrādei, labākajā gadījumā ... :bad_smile:

Cītīgi mācos no tevis, tev tādi no tavas ielogošanās brīža iznāk. Stulbums jaf ātri pielīp.
Publicēts: 01.08.13 10:07
 citēt
pastāsti labāk kaut ko no elitārām armijas vienībām, padomju armijā 1960-70 - tajos :bad_smile:
Publicēts: 01.08.13 10:14
 citēt
negatIvs:pastāsti labāk kaut ko no elitārām armijas vienībām, padomju armijā 1960-70 - tajos :bad_smile:

Njā, tas te cieņā. Vajadzētu izveidot īpašu foruma sadaļu, kur kungiem rimti pļāpāt par bijušo. Vienīgi nav skaidrs - kāds tam visam sakars ar fotogrāfiju :face-sad:
Publicēts: 01.08.13 10:14
 citēt
negatIvs:pastāsti labāk kaut ko no elitārām armijas vienībām, padomju armijā 1960-70 - tajos :bad_smile:

Elitārās vienības tai laikā bija nosūtītas kāpostu ražas novākšanas darbos.:face-grin:
Publicēts: 01.08.13 10:19
 citēt
NilsS:

Njā, tas te cieņā. Vajadzētu izveidot īpašu foruma sadaļu, kur kungiem rimti pļāpāt par bijušo. Vienīgi nav skaidrs - kāds tam visam sakars ar fotogrāfiju :face-sad:

palasi nedaudz iepriekš, haiduka portrets, ar kakla siksnu, arī runā, tā kā viss te ir par tēmu, un tur arī pacēlās armijas jautājums.... lieta tāda, ka haidukka dienēšanas laikā, padomju savienībā, tāda jēdziena, kā elitāras armijas vienības, vispār nebija, ja vien nerunā par " civilajiem "speciālistiem kubā, angolā utt. tie bija nedaudz citā statusā.
Publicēts: 01.08.13 10:28
 citēt
Ož pēc milzīga banu daudzuma.
Publicēts: 01.08.13 10:31
 citēt
VValdis:Ož pēc milzīga banu daudzuma.

Kādi bani...
vīri uztur reitingu...:face-grin:
Publicēts: 01.08.13 10:32
 citēt
negatIvs:
NilsS:

palasi nedaudz iepriekš, haiduka portrets, ar kakla siksnu, arī runā, tā kā viss te ir par tēmu, un tur arī pacēlās armijas jautājums.... lieta tāda, ka haidukka dienēšanas laikā, padomju savienībā, tāda jēdziena, kā elitāras armijas vienības, vispār nebija, ja vien nerunā par " civilajiem "speciālistiem kubā, angolā utt. tie bija nedaudz citā statusā.
moška bazars par mvd - musoru...
Publicēts: 01.08.13 11:33 labots
 citēt
negatIvs:
NilsS:

Tas bija adresēts pilsonim V. un specdienesta domubiedriem.....no kgb gru mvd ronap omon vvd utt utjp
Publicēts: 01.08.13 23:18
 citēt
negatIvs:
NilsS:

Starp citu daudz nekļūdies, tiku gatavots par instruktoru uz OAR (ceru, ka tāds zinātājs, kā negatīvs, zinās, ko šie burti nozīmēja :D ), bet PSRS sanīdās ar to, un tā nonācu Kijevas centŗa, nevis trenkāju vardes prom no lielgabalu riteņiem ... vai tēloju, ka gāzmaskā ieņemu sjopkas :D:bad_egg:
Vari droši skaust- Haidukam vienmēr ir laimējies... un tas ir tas, kas tevi tracina :D
Publicēts: 01.08.13 23:41
 citēt
Haidukam, tādas dīvainas vērtību skalas ..... salda dzīve armijā, īsta cieto vīru kalve ..... :bad_smile: , vienalga tie ir izķērnāti gadi, normāli džeki mēģināja izvairīties no iesaukuma, un lepojās ne ar nozīmītēm pie dembeļa formas, bet ar gubā nosēdētām sutkām
Publicēts: 01.08.13 23:50
 citēt
Publicēts: 02.08.13 03:22 labots
 citēt
_VA_:Par to balagānu ...
Par tādu es droši varu nosaukt arī latviešu tūdalošanos Dublinas ielās pavisam nesen.
Vietējie, kas pie citiem kultūras pasākumiem raduši, citām norisēm un citādā veidolā, tieši tā to arī uztvēra - balagāns.
Bet jums taču netīk ko tādu dzirdēt, vai ne?! Fui, fui, nu,kā tā drīkst teikt! Tur, tak, kuļtura un visādi citādi zvērā operas un baleta cienīgs pasākums bija! Pat aliņu no pareizajām glāzēm strēba un tā... :haha:

...taču izskatās, ka paši latvieši nespēj ne dzīvot ne biznesu taisīt, neuzdirsuši ne sev, ne apkārtējiem. (C)_VA_

Pēc manas saprašanas, divi augstākminētie teksti, kaut kā ne visai labi līmējas kopā. Ja jau reiz tik aizrautīgi šeit centies visiem aizrādīt, ka apsmiet(maigi izsakoties) citus nav labi, tad varēji vismaz pacensties pats to nedarīt. Jeb vai nu Īrijas latvietis pēc Tavas saprašanas(tāpat kā daudzu citu) ir sliktais latvietis, kuram ir atļauts(pat pienākas pēc noklusējuma) uzkraut kādu čupiņu no augstāka plauktiņa.
Sakarā ar minēto balagānu gribēju pajautāt: Tu pats tur biji klāt, visu redzēji, kas tur notika, kā to uztvēra, ka tik zinoši spriedelē? Interesanti vai Dublinas mēram tajā dienā nebija vairāk neko citu darīt, kā ziedot vairāk kā stundu sava laika un piedalīties letiņu balagāna atklāšanā un vēl pavērot, kā šie tur ālējas: img.fotoblog.lv...
img.fotoblog.lv...
Un vēl atļāvās ielaist nabaga pastalniekus Dublinas rātsnamā: www.nme.com...

Un visbeidzot citēju paša uzdoto jautājumu: "Sakiet, jums kaut kas kaut kad vispār ir labi un pieņemami?!?! (C)_VA_"
:face-grin: :face-smile: :face-sad: :face-crying: :face-devil-grin: :anger: :face-kiss:
Publicēts: 02.08.13 07:23
 citēt
negatIvs:Haidukam, tādas dīvainas vērtību skalas ..... salda dzīve armijā, īsta cieto vīru kalve ..... :bad_smile: , vienalga tie ir izķērnāti gadi, normāli džeki mēģināja izvairīties no iesaukuma, un lepojās ne ar nozīmītēm pie dembeļa formas, bet ar gubā nosēdētām sutkām

Par ko lepojās tie normālie džeki? Par to,ka bija pa tupu ,lai neuzrautos par kaut kādu sūda šmīgu vai samavolku? Nu nez,man pietika prāta vārīt ziepes neuzraujoties. Cik tur normālā pagarināt dienestu ar gadu disbatā,arī nesaprotu.
Publicēts: 02.08.13 07:34
 citēt
Rolands66:
negatIvs:Haidukam, tādas dīvainas vērtību skalas ..... salda dzīve armijā, īsta cieto vīru kalve ..... :bad_smile: , vienalga tie ir izķērnāti gadi, normāli džeki mēģināja izvairīties no iesaukuma, un lepojās ne ar nozīmītēm pie dembeļa formas, bet ar gubā nosēdētām sutkām

Par ko lepojās tie normālie džeki? Par to,ka bija pa tupu ,lai neuzrautos par kaut kādu sūda šmīgu vai samavolku? Nu nez,man pietika prāta vārīt ziepes neuzraujoties. Cik tur normālā pagarināt dienestu ar gadu disbatā,arī nesaprotu.

iedomajos, varbuut kads pasazhieris varetu padaliities ar savu pieredzi disbataa. vislabaak dzejaa.
Publicēts: 02.08.13 08:22
 citēt
imgfoto:
Rolands66: Par ko lepojās tie normālie džeki? Par to,ka bija pa tupu ,lai neuzrautos par kaut kādu sūda šmīgu vai samavolku? Nu nez,man pietika prāta vārīt ziepes neuzraujoties. Cik tur normālā pagarināt dienestu ar gadu disbatā,arī nesaprotu.

iedomajos, varbuut kads pasazhieris varetu padaliities ar savu pieredzi disbataa. vislabaak dzejaa.
ar "musora" dzeju nepietiek?
Publicēts: 02.08.13 09:22
 citēt
es tak ar humoru, par to armiju, kaut pašam ir gadījies nosēdēt 17 sutkas pēc kārtas....., jo sakombinēja visi iespējamie un visu iespējamo, lai vairāk iegrieztu.... tas bija par nedēļas uzdzīvi sieviesu kopmītnēs, un ne muļķības pēc, bet nostučija .... :bad_smile:
Publicēts: 02.08.13 09:34
 citēt
negatIvs:es tak ar humoru, par to armiju, kaut pašam ir gadījies nosēdēt 17 sutkas pēc kārtas....., jo sakombinēja visi iespējamie un visu iespējamo, lai vairāk iegrieztu.... tas bija par nedēļas uzdzīvi sieviesu kopmītnēs, un ne muļķības pēc, bet nostučija .... :bad_smile:

Un kā bija- mūsu gubā bija slinks uzraugs un baigā nonīkšana bija :D
Publicēts: 02.08.13 09:39
 citēt

Es nevienā vārdā neteicu, ka salda, bet atšķirība ir liela, vai dieni Kijevas centrā, vai kādā lauku divizijā. Nu mans uzskats tomēr ir, ka armija norūdīja... tagad jaunieši īsti nesaprot, vai ir puikas , vai vīrieši... kaut gan daudziem iet pāri 30.
Publicēts: 02.08.13 09:45 labots
 citēt
Un toreiz saprata? Lielākoties kā nulles devās "rūdīties" un ar mīnusa zīmi atgriezās. Protams, ja visiem šis traucēklis, divu gadu no dzīves papišana, tad jau savstarpējā konkurence visu noliek pa plauktiņiem. Bet tas, ka 16 valstīm vienlīdzīgi nozaga 50 gadus kopumā katrai, tagad salīdzināt ar pārējām, kurām nekas netika nozagts, ir nedaudz dramatiski. (Modāvieši joprojām vēl pēc 25 gadiem nespēj atgūties, biju pavasarī Kišiņevā, paskatījos, kā cilvēki dzīvo, ko dara, ko domā, man viņu palika žēl, pat ļoti.) Protams, ka, ja pats esi bijis viens no šiem kosmosa pērtiķiem, gribi visiem (pēc tam, kad izdevies sevi pašu par to pārliecināt) iestāstīt, ka tā ir labi un piederas. Bet reāli tos divus ieslodzījuma gadus labāk taču nodzīvotu ilgāk, ejot uz kīno ar bābām un dzerot šņabi, pasaki vēl, ka nē! Un vai no tā mazāk būtu vīrietis? Diez vai!
Publicēts: 02.08.13 09:57
 citēt
nē, nu daudziem tas nāca par labu, bet citiem pazaudēts laiks. gribi grūtības, norūdīties, riskēt ar dzīvību - kāp kalnos, braauc pa kalnu upēm, ne kā tūrists, bet ekstrēmi, daudzdienniekos, bet armija tomēr trulums :bad_smile:
Publicēts: 02.08.13 09:59
 citēt
Haiduks:
negatIvs:es tak ar humoru, par to armiju, kaut pašam ir gadījies nosēdēt 17 sutkas pēc kārtas....., jo sakombinēja visi iespējamie un visu iespējamo, lai vairāk iegrieztu.... tas bija par nedēļas uzdzīvi sieviesu kopmītnēs, un ne muļķības pēc, bet nostučija .... :bad_smile:

Un kā bija- mūsu gubā bija slinks uzraugs un baigā nonīkšana bija :D

viss atkarīgs no maiņas, kāda apsargā, pilsētas garnezona gubā, mainās pa sutkām. ja baltie tad viss mierīgi, ja čuras, un vēl sarkanpagonnieki trāpījās, tad bišķiņ sūdīgāk
Publicēts: 02.08.13 10:00
 citēt
negatIvs:bet armija tomēr trulums :bad_smile:

Tas jau arī ir tas mans punkts!
Publicēts: 02.08.13 10:11 labots
 citēt
Gaisma:
negatIvs:bet armija tomēr trulums :bad_smile:

Tas jau arī ir tas mans punkts!

Man grūti oponēt- armijas 2 gadus biju virsnieka- "partizāņa" statusā (pēc institūta ar kara katedru) un veicu kaujas lidmašīnas (toreiz MiG-21 un 27) tehnisko apkopi. Tur ar trulumu varēja tik kara tribunālā nokļūt :anger:
Un man tomēr nebija gluži rutīnas zaldātu specialitāte- aviācija bija mans bērnības sapnis un, redzot paceļoties gaisā manis aprūpēto Nr.28 "bortu", sajutu zināmu pacilātību. Tomēr vismaz kautkāda romantika..:face-wink:.

Arī mūsu palīgus zaldātiņus- mehāniķus, parasti mēdza komplektēt no daudzmaz izglītota "kontingenta" .

Lielāko diskomfortu nācās izjust, kad bija jāiet "narjadā" par pulka dežurantu - tad man bez armijas ierindnieka "trulās" kazarmu pieredzes bija pagrūti. Labi, ka ar zaldātiņiem- mehāniķiem biju labās attiecībās un tie man izpalīdzēja- es teorētiski varēju mierīgi gulēt un šie paši laicīgi nodrošināja vajadzīgās aktivitātes..:face-wink:

Bet kaimiņu apsardzes bataljona zaldātiņi (no saulainās Āzijas republikām ) tiešām ar intelektu neizskatījās apgrūtināti..:face-wink:
Publicēts: 02.08.13 10:12
 citēt
neviens jau brīvprātīgi tur negāja.Sākumā tiešām likās murgs,bet ar laiku spēj novērtēt to laiku
Publicēts: 02.08.13 10:20
 citēt
Gan jau ka man paveicās, bet bija interesanti. Šo to iemācījos. Bet neesmu kategorisks dalītājs tajos kas bijuši un tajos kas nav
Publicēts: 02.08.13 10:20 labots
 citēt
Jolan:neviens jau brīvprātīgi tur negāja.Sākumā tiešām likās murgs,bet ar laiku spēj novērtēt to laiku

Kautkāds labums jau bija- vismaz daudziem neļāva kļūt par memmes dēliņiem.
Nesaku, ka daudzi šodienas jaunēkļi tādi ir, bet man tepat pāri ielai negatīvs piemērs- drauga dēliņu mamma tā izlutinājusi, ka joprojām savos 23 gados ir galīgs parazīts- memļaks (no tās sugas- ar kapuci pat vasaras karstumā un "piekakātām biksām", kur ķūlis karājas ceļgalu līmenī..:)
Pie mazākā stresa tas baida mammu ar kāršanos un šamā kā klukste klausa- atdod pēdējos iztikas latus priekš tusiņiem/aliņiem.

Armijā tādu izmācītu uz sitiena (vārda tiešā un pārnestā nozīmē)!
Publicēts: 02.08.13 11:56
 citēt
Friidis:
Jolan:neviens jau brīvprātīgi tur negāja.Sākumā tiešām likās murgs,bet ar laiku spēj novērtēt to laiku

Kautkāds labums jau bija- vismaz daudziem neļāva kļūt par memmes dēliņiem.
Nesaku, ka daudzi šodienas jaunēkļi tādi ir, bet man tepat pāri ielai negatīvs piemērs- drauga dēliņu mamma tā izlutinājusi, ka joprojām savos 23 gados ir galīgs parazīts- memļaks (no tās sugas- ar kapuci pat vasaras karstumā un "piekakātām biksām", kur ķūlis karājas ceļgalu līmenī..:)
Pie mazākā stresa tas baida mammu ar kāršanos un šamā kā klukste klausa- atdod pēdējos iztikas latus priekš tusiņiem/aliņiem.

Armijā tādu izmācītu uz sitiena (vārda tiešā un pārnestā nozīmē)!

Interesanti kā krievu armijā izmācītu ne ņemt no mammas latiņus, bet dot (nopelnīt)? :D Spekulējot ar vodku un brīvdienu atļaujām vai aplaupot mazāk *pieredzējušos*? :D Kādām padibenēm ir jābūt, lai ašu gultas saklāšanu un māku rakt grāvīti no sētas līdz pusdienas laikam uzskatītu par vērtību/sasniegumu?

Labi es par jaunu un manu gadu ņēma tikai tos kas vakarskolā vai pa ielām vazājās, bet man sencis nedienēja 50to beigās jo studēja Pēterburgas skolā ar kara katedru (kurā saprotams visi tik ieskaites ķekšus saņemt ieradās) + pat zboros nebija jo voļļuka izlasei jāaizstāv milzu institūta gods ne jākrāso mauriņš pirms ģenerāļa vizītes - gadu pēc absolvēšanas viņš vadīja Rīgas centrāltirgu un zboru povestkas vnk pārsūtīja tirdzniecības ministrijas ierēdņiem kas *neļāva izņemt neaizstājamu darbinieku*

Ne visiem cilvēkiem ir nepieciešama armija, lai iemācītos gultu saklāt - un nav ilgi jādomā kuru mammām mierīgāks prāts :D
Publicēts: 02.08.13 12:08
 citēt
Nē nu ja nodienē aviācijā kura ir aizraušanās, tad viss ok - cik saprotu daļēji jo pat tur idiotu netrūka... skumji
Publicēts: 02.08.13 12:19 labots
 citēt
Mums galīgi nebija ar ko nodarboties bataljonā un man tika uzticēti divi hobiji: fotogrāfs (bija dārkrūme, taisīju bildes godaplāksnei, tīstīju ofiņiem orwo dipus) un telefonija/signalizācijas. Ar savām rociņām un galvu izštukoju un sakārtoju visa bataljona trauksmes sistēmas un telefonsakarus. Kodināju plates, lodēju vadus, relejus, ko tik visu nedarīju... Bija ar kuriozi - kaut ko ņemoties drusku sagāja ne tur powers un nakts vidū visu daļu pacēlu kājās uz trauksmi. Dežurofiņš atskrēja un iegrūda mutē savu pistoli, lai es visu izlaboju kā nebijušu :D Bija drusku skērī - teikšu kā ir... Bet kad bija desanta mācības Elbas šķēršošanā - bija forši - vilkt vadu rituļus pa veciem vācu bunkuriem... tur joprojā ir tāda infrastruktūra... vnk pizģec! Vēl esmu bijis medībās un vālējis pa mežacūkām ar kalašņikovu. Bija jautri. Visā daļā es biju vienīgais no Baltijas veselu gadu - ofiņi brauca atvaļinājumā - man senči viņiem sūtīja pakas ar balzāmu, cigaretēm, cietā valūta, poņimaješ...

Vienīgā nelaime - 86, 87 gads un paaugstināta uzmanība no Osobij otģel... iemācījos staigāt pa plānu ledu...
Publicēts: 02.08.13 12:40
 citēt
Bildes:Mums galīgi nebija ar ko nodarboties bataljonā un man tika uzticēti divi hobiji: fotogrāfs (bija dārkrūme, taisīju bildes godaplāksnei, tīstīju ofiņiem orwo dipus) un telefonija/signalizācijas. Ar savām rociņām un galvu izštukoju un sakārtoju visa bataljona trauksmes sistēmas un telefonsakarus. Kodināju plates, lodēju vadus, relejus, ko tik visu nedarīju... Bija ar kuriozi - kaut ko ņemoties drusku sagāja ne tur powers un nakts vidū visu daļu pacēlu kājās uz trauksmi. Dežurofiņš atskrēja un iegrūda mutē savu pistoli, lai es visu izlaboju kā nebijušu :D Bija drusku skērī - teikšu kā ir... Bet kad bija desanta mācības Elbas šķēršošanā - bija forši - vilkt vadu rituļus pa veciem vācu bunkuriem... tur joprojā ir tāda infrastruktūra... vnk pizģec! Vēl esmu bijis medībās un vālējis pa mežacūkām ar kalašņikovu. Bija jautri. Visā daļā es biju vienīgais no Baltijas veselu gadu - ofiņi brauca atvaļinājumā - man senči viņiem sūtīja pakas ar balzāmu, cigaretēm, cietā valūta, poņimaješ...

Vienīgā nelaime - 86, 87 gads un paaugstināta uzmanība no Osobij otģel... iemācījos staigāt pa plānu ledu...

S prazdnikom!
Publicēts: 02.08.13 12:41
 citēt
ōōō, jēēēēē'!!!!!!!!
Publicēts: 02.08.13 12:50
 citēt
plēšam ķeļņaškas, metam gaisā beretes! :face-grin:
Publicēts: 02.08.13 12:51
 citēt
Njā... Ledus paplāns.
Laikam visu garantēja tēva sacītais - nekad nedari citam to, ko pats negribētu piedzīvot. Tomēr - 5K mužiku. Skarbu.
Publicēts: 02.08.13 18:40
 citēt
Es, kā meitene (khm khm) teikšu TĀ ..... TAJOS gados bija 2 kategorijas - 1. džeki, kas mācījās augstskolā un "armijā"bija tikai 2 mēnešus, 2. džeki, kas nespēja pavilkt augstskolu un pēc videnes strādāja.
2.kategorija daudzi (ne visi) mēģināja izvairīties no armijas ..... No mana viedokļa, tie džeki, kas bija armijā, atnākot, bija daudz baudāmāki .... un dažam arī prāta spēju kanāls atvērās un spēja mācīties augstskolā ...
Par 1.kategoriju runājot .... Daudz tur "mamļaku" bija - vienīgais, kas viņus glāba - viņu smadzenes ...
Publicēts: 02.08.13 21:21
 citēt
Divas lietas es krievos apguvu-celties jebkurā diennakts laikā(ko pirms tam nu nekādi nespēju veikt).:face-grin:Un otrs -atziņa,ka zagšana ir dzīvesveids un nepavisam ne kauna lieta attiecīgā sabiedrībā.Ne prātā pirms tam nebija nācis,ka var fenderēt tādos apjomos un tik regulāri.Pārējais-tīros zaudējumos ierakstāms(uz ko arī gatavojos pirms službas).Tā kā nav pārāk liela jēga no tā armijas rūdījuma!:face-wink:
Starp citu,iesaku vairāk atcerēties,kad paši bijāt salaboni,nevis stāstīt kādus varoņdarbus veicāt kā veči.Vismaz klusībā pie sevis.:face-wink:
Publicēts: 02.08.13 21:51 labots
 citēt
dansiga:Es, kā meitene (khm khm) teikšu TĀ ..... TAJOS gados bija 2 kategorijas - 1. džeki, kas mācījās augstskolā un "armijā"bija tikai 2 mēnešus, 2. džeki, kas nespēja pavilkt augstskolu un pēc videnes strādāja.
2.kategorija daudzi (ne visi) mēģināja izvairīties no armijas ..... No mana viedokļa, tie džeki, kas bija armijā, atnākot, bija daudz baudāmāki .... un dažam arī prāta spēju kanāls atvērās un spēja mācīties augstskolā ...
Par 1.kategoriju runājot .... Daudz tur "mamļaku" bija - vienīgais, kas viņus glāba - viņu smadzenes ...

Smadzenes, kas biksēs??? Nesmīdini, min herc.:face-grin:
P.S.
Par šo vecs aņuks.
Omes, kā pašizinietkas, strīdās, kāds tad vīrietim TAS ir....
pirmā, nu lupata, kas lupata;
Otrā, nevella, kā cīsiņš;
Trešā, stulbenes jūs, tur pat kauls vidū....
KO, NU????
Sameklē bomzi, kas pataustīt ļaus....
Pirmā, es takš teicu, ka lupata;
Otrā, nu ikurāt, kā tas piena cīsiņš;
Trešā, nu teicu ka, kā kauls, reče, pat smadzenes rokā palika....:face-grin:
Tā mūsu kopējai OMEI, ar tām "smadzenēm" būs bijis.:face-grin:
Publicēts: 03.08.13 11:03
 citēt
...apzjeelinj,kaads Tu esi dalbajobs!!!...neticami...
Publicēts: 03.08.13 11:22
 citēt
neoniids:...apzjeelinj,kaads Tu esi dalbajobs!!!...neticami...
ticami gan...
Publicēts: 03.08.13 11:40
 citēt
dansiga:Es, kā meitene (khm khm) teikšu TĀ ..... TAJOS gados bija 2 kategorijas - 1. džeki, kas mācījās augstskolā un "armijā"bija tikai 2 mēnešus, 2. džeki, kas nespēja pavilkt augstskolu un pēc videnes strādāja.

Nedaudz variēšu.
Rēzeknes puika.
Strādājam blakus. Autobūvniekus beidz ar "sarkano" diplomu.Nu, viņiem - militārā katedra, tā to septiņdesmitajos sauca.
Tanku rotas mehāniķis.
Polija, Solidaritāte.
Gandrīz pusgadu stāvēja pie robežas, ne jau viena tanku rota.
Šodien - Liela uzņēmuma glavmehs.
Varam!
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7