Voldemorts: Nedaudz variēšu. Rēzeknes puika. Strādājam blakus. Autobūvniekus beidz ar "sarkano" diplomu.Nu, viņiem - militārā katedra, tā to septiņdesmitajos sauca. Tanku rotas mehāniķis. Polija, Solidaritāte. Gandrīz pusgadu stāvēja pie robežas, ne jau viena tanku rota. Šodien - Liela uzņēmuma glavmehs. Varam!
Solidaritāte tika nodibināta 1980 gadā. Ko Tu te murgo par septiņdesmitajiem?
Voldemorts: Nedaudz variēšu. Rēzeknes puika. Strādājam blakus. Autobūvniekus beidz ar "sarkano" diplomu.Nu, viņiem - militārā katedra, tā to septiņdesmitajos sauca. Tanku rotas mehāniķis. Polija, Solidaritāte. Gandrīz pusgadu stāvēja pie robežas, ne jau viena tanku rota. Šodien - Liela uzņēmuma glavmehs. Varam!
Solidaritāte tika nodibināta 1980 gadā. Ko Tu te murgo par septiņdesmitajiem?
------------ mans šefs man sadeva no šī pasākuma poļu militārās bļembas Tas tiešām bija 80. gads
------------------ Voldonkul, mana militāŗā specialitāte- vecākais auto mehāniķis.
dansiga:Es, kā meitene (khm khm) teikšu TĀ ..... TAJOS gados bija 2 kategorijas - 1. džeki, kas mācījās augstskolā un "armijā"bija tikai 2 mēnešus, 2. džeki, kas nespēja pavilkt augstskolu un pēc videnes strādāja. 2.kategorija daudzi (ne visi) mēģināja izvairīties no armijas ..... No mana viedokļa, tie džeki, kas bija armijā, atnākot, bija daudz baudāmāki .... un dažam arī prāta spēju kanāls atvērās un spēja mācīties augstskolā ... Par 1.kategoriju runājot .... Daudz tur "mamļaku" bija - vienīgais, kas viņus glāba - viņu smadzenes ...
Smadzenes, kas biksēs??? Nesmīdini, min herc. P.S. Par šo vecs aņuks. Omes, kā pašizinietkas, strīdās, kāds tad vīrietim TAS ir.... pirmā, nu lupata, kas lupata; Otrā, nevella, kā cīsiņš; Trešā, stulbenes jūs, tur pat kauls vidū.... KO, NU???? Sameklē bomzi, kas pataustīt ļaus.... Pirmā, es takš teicu, ka lupata; Otrā, nu ikurāt, kā tas piena cīsiņš; Trešā, nu teicu ka, kā kauls, reče, pat smadzenes rokā palika.... Tā mūsu kopējai OMEI, ar tām "smadzenēm" būs bijis.
Baigi labi pateici! Neko nevar saprast, anekdote - sūds, bet baigi labi.