kaķiem, jā... vienu pavasari jau grasījos iepirkt gaiseni... glābiņa nebija no zemlogu koncertiem... vecenes vēl piebaro... bet tad dabīgā ceļā, pagrabus aiznagloja un pārējos lapsas šai rajonā izķēra i miers bija... tagad, skatos, ušakova dekrēts stājies spēkā... vecenes atkal piebaro miskastniekus, pagrabi atlauzti... pilns pagalms ar kaķiem, riepas pēc kaķu mīzaliem... būs jāsāk interesēties kā iegādāties gaiseni, lai uz lodžijas būtu pa ķērienam, ja kas...
Nu man bija Crosman G1 EXTREME, 4.5mm ar izšaušanas ātrumu 304m/sek un ar optiku, baigais verķis, no pārvešanas uzvilktā veidā no ASV bik atspere atslābusi, bet tāpat no 40m gāja riģipša profiliem cauri. Mums valstī īpatnēji likumi, nācās atbrīvoties...ASV populārs modelis no burundukiem atbrīvoties. Par remontiem, Jelgavā pie pilsētas pasāžas un vecā unīti ir labs kantoris.
Es savējo vēl 80-tajos iegādājos no kaukāda pļēgura pr apmēram 2 polšu ekvivalentu koka rubļos dēļ vajadzības šaut pa virtuves logu uz suņiem. Tajā laikā dzīvoju piecstāvenē, bet zem loga bija siltumtrases lūka, kura, kā sovkovajā sistēmā pieņemts, sildīja gaisu. Uz tās akas vāka parasti gulēja kāds kveksis. Tad pienāca otrs, abi kādu laiku viens uz otru rūca, tad sāka riet. Un tad es naktī lecu augšā un liku tuvākajam pa ribām.
Lasīju, nebeidzu smieties. Izrādās, šitais fotomidzenis ir pilns ar kontrabandistiem, lopiņu nīdējiem/slepkavniekiem un konstruktoriem-ekstrēmistiem... P.S. Elton, turpmāk tavai mājai tuvošos tikai pa plastunski un ar baltu karogu rokā, ja nu atkal tev būs kaķi pārvairojušies...