forum.gif
Spider tripod
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Spider tripod
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 30.07.13 13:49 labots
 citēt
Vajg diezgan steidzami vienam izbraukumam.. i-net veikalos diezko daudz nav un ja arī ir tad nav noliktavā.. varbūt kādam ir kāds ieteikums kur var paķert pāris dienu laikā.. vai arī esmu gatavs ņemt lietotu normāla stavoklī!
Publicēts: 30.07.13 13:51
 citēt
Spidu? Triperi? Gorillapoda padjobku? Zvani lietotājam mreinis; par pirmajiem diviem nezinu, bet trešo no viņa veiksmīgi iegādāju.
Publicēts: 30.07.13 14:02
 citēt
Paldies.. bet, nu es īstenība nezinu terminiem šiem nozīmi..

www.google.lv...

nu man vajag lai var gan kompakt foto x10 fujifilm pielikt klāt un tikpat labi arī xxx canon spoguleni.. tātad svarīgs ir kāju augstums.
Publicēts: 30.07.13 14:15
 citēt
Publicēts: 30.07.13 15:11
 citēt
pidertripods
Publicēts: 30.07.13 19:57
 citēt
negatIvs:pidertripods

Nē, Tu man sāc stipri patikt! Esmu reizēm skarbs - Tava precizitāte patika. Daži gadi atpakaļ.Ventspils. Arkādijs Maļcevs. Uz lauķa jutājumu par statīviem, zibspuldzēm bija zibenīga atbilde - redzēji bildes no Afgānas tilta? Kad no abām pusēm - mūsu un viņu snaiperi. Ja tas, par ko runā - mēs, visticamākais.šeit nerunātu...
Publicēts: 30.07.13 21:43
 citēt
Voldemorts:
negatIvs:pidertripods

Nē, Tu man sāc stipri patikt! Esmu reizēm skarbs - Tava precizitāte patika. Daži gadi atpakaļ.Ventspils. Arkādijs Maļcevs. Uz lauķa jutājumu par statīviem, zibspuldzēm bija zibenīga atbilde - redzēji bildes no Afgānas tilta? Kad no abām pusēm - mūsu un viņu snaiperi. Ja tas, par ko runā - mēs, visticamākais.šeit nerunātu...
nekropole.info...
Publicēts: 31.07.13 09:12 labots
 citēt
Būtībā primārais dajebkāda statīva iegādē ir zibenīga atbilde par snaiperiem no abām pusēm :D Tāpat kā pirms pirkt sieru noder zibenīga atbilde kā ielikt segu pārvalkā vai, galu galā griezt nagus.
Publicēts: 31.07.13 11:39
 citēt
Vakar. Alus Brālis( gaišais) 2ltr. Visu nedadzēru, toties satiekot senu draugu Juri paskatījos viņam acīs un abi reizē nopirdāmies. Skaļi kā vīriem pieklājas. Tas par statīvu.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):