forum.gif
Fotogrāfu izcenojumi
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Fotogrāfu izcenojumi
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 01.08.13 18:23
 citēt
Publicēts: 01.08.13 19:40
 citēt
Jolan:Tu bildē,es maksāju.Kad pasākums?

ooooo bildes studijā !
Gribu redzēt ko var oliss
Publicēts: 01.08.13 21:12
 citēt
NilsS:
Jolan:Tu bildē,es maksāju.Kad pasākums?

ooooo bildes studijā !

figu...... :grimace: gaidi ar maisu
Publicēts: 01.08.13 21:57 labots
 citēt
NilsS:

:face-grin: :face-grin: :face-wink:
Publicēts: 01.08.13 22:03
 citēt
Oliss:
NilsS:

ooooo bildes studijā !

Cik galerijā nopētīts, baigi mega krutais sniegums jau nav... Kompenītes tādas dikti bardacīgas sanāk...

Publicēts: 01.08.13 22:12
 citēt
Oliss:
NilsS:

ooooo bildes studijā !

te jau tu būsi labi apmaksāts izpildītājs pa piečāku, bez pretenzijām uz jebko:face-smile:
Publicēts: 01.08.13 22:13
 citēt
Gaisma:
Oliss: figu...... :grimace: gaidi ar maisu

Cik galerijā nopētīts, baigi mega krutais sniegums jau nav... Kompenītes tādas dikti bardacīgas sanāk...

njaaaaaa..............nu te ir pateikts viss.
Publicēts: 01.08.13 22:25
 citēt
:D :D :D
Ir viena milzīga atšķirība starp mani un jumsīm, man vajaga bildi ar kompozīciju un man pofig kvalitāte, bet jumsīm vajaga smukbildītes kvalitatīvas un pofig kas tur sabildēts, galvenais lai bildē stulba, plika modele labā pozā utt respektīvi vajadzīga huiņa, bet kvalitatīva..................
Un runājot par šo bildi .....es viņu ieliku kā brāķi pilnīgu MPS :D bet kāpēc par viņu tik daudzi ir sajūsmā :exciting: man nav skaidrs
Publicēts: 01.08.13 22:31
 citēt
Pag. ko tev īsti vajag? Kurš katrs jau salūtu nemācēs safočēt, vai ne? Pāris taču pieteicās?
Publicēts: 01.08.13 22:37
 citēt
Ritz:Pag. ko tev īsti vajag? Kurš katrs jau salūtu nemācēs safočēt, vai ne? Pāris taču pieteicās?

Skuju viņi pieteicā :D :D tikai pairst te grib :D
Man vajaga tādas bildes kā taisija AirArt, man nafig vajaga fonā visādas celtnes un ezīšus, bet to nezkāpēc neviens nemāk :exciting:
Publicēts: 01.08.13 22:45
 citēt
Oliss:
Ritz:Pag. ko tev īsti vajag? Kurš katrs jau salūtu nemācēs safočēt, vai ne? Pāris taču pieteicās?

Man vajaga tādas bildes kā taisija AirArt, man nafig vajaga fonā visādas celtnes un ezīšus, bet to nezkāpēc neviens nemāk :exciting:

Sasmīdināji. Tikpat labi kaimiņmaris, sapircis čupu plaukšķenes, var cmuku salūtu uzradīt... Uztvēri? Morāle: dumjam jautājumam nevar būt gudras atbildes. Atrodi cilvēku, kas Tev vajadzīgo uzbildēt spēj, un tad varēsiet runāt par maksu. Veiksmi meklējumos, cik saprotu, Tev sava aroda fanātiķi vajag, un tādu ir maz.:face-smile:
Publicēts: 01.08.13 22:50 labots
 citēt
PANKUKA uz Ventiņiem netieku rīt parīt citas svarīgas lietas uzkrita , bet zalūti gribas !:( Davai Olis koļijies kur tev vajag vedīsi uzbildēšu kā gribēsi , gribu salūtu.
Publicēts: 01.08.13 22:50 labots
 citēt
Tur jau par pašu salūtu ar kaut kas jāzina? Tipa slēdzi uz 2 sek, 4 sek vai sazin vēl kādu laiku?!?!
Publicēts: 01.08.13 22:52
 citēt
Tādēļ jau es te tēmu ieliku.....................................var būt kāds fotogrāfs parādās
:big_smile::big_smile::big_smile::big_smile::big_smile:
bet bļins visi pirms kaut ko parādīt uz reiz cenas sauc :D :D :D
nez kāpēc kaimiņ lunis sapircies pirotehniku veikalā pie normāliem pasūtījumiem netiek, jo viņu neviens nezin :amazing::amazing::amazing::amazing:
Bet irst te visi māk ha:D
Publicēts: 01.08.13 22:54
 citēt
Ritz:Tur jau par pašu salūtu ar kaut kas jāzina? Tipa slēdzi uz 2 sek, 4 sek vai sazin vēl kādu laiku?!?!

Zin par pirotehniķi nepiedzimst.....un jebkuram piriķim pirmās uguņošanas ir bijušas totālas izgāšanās..........:grimace:
Publicēts: 01.08.13 23:11 labots
 citēt
Oliss:

content3-foto.inbox.lv...

Piekrītu. Celtnes vajag nojaukt un ezīšus izsūtīt uz Mozambiku.
Publicēts: 01.08.13 23:14
 citēt
šitādu Olissam arī vajag..
Publicēts: 01.08.13 23:24
 citēt
Ja Oliss ar bildējamo piebrauc klāt, tad jau var arī pa lēto nobildēt.. :D
Publicēts: 02.08.13 08:06
 citēt
Oliss:
Ritz:Tur jau par pašu salūtu ar kaut kas jāzina? Tipa slēdzi uz 2 sek, 4 sek vai sazin vēl kādu laiku?!?!

Zin par pirotehniķi nepiedzimst.....un jebkuram piriķim pirmās uguņošanas ir bijušas totālas izgāšanās..........:grimace:
Vo vo, taisniba. Man pirmā uguņošana bija kādā 6.klasē ar celtnieku patronām mājās, vannas istabā. Tad bija tāds siltā ūdens kurināmais ar malku, kaut kas boilerim līdzīgs. Sabāzu patronas krāsnī, papīrus iekšā, uguni klāt, krāsnij muti ciet, pats izmuku no vannenes koridorā un pa durvju šķirbu lūru, kas nu būs. Paiet minūte, divas, uguns noplaka, nekas nav. Gāju skatīties, kas notiek. Pavēru krāsns muti, un tad arī bija, gan hablīz, gan jeblīz. Acis pilnas ar pelniem, ausis džinkstēja dienas divas... Piegāju pie spoguļa un ieraudzīju uz vaiga divas asins pilītes, kaut kādas mikrošķembas bija trāpījušas dažus centimetrus zem acs... Kopš tā laika salūtus tikai skatos un mācu citus, kā tie pareizi jāšauj... :)

Un tad, kad vienā Jaunajā gadā normālā čainīzeru 24 šāviņu kaste tika nolikta uz akas vāka, tā kaste pati pēc katra šāviena pieleca tuvāk un tuvāk akas malai, beigu beigās nokrita uz sāniem un pēdējās 5-6 raķetes aizgāja tiešā tēmējumā pa kaimiņ-mājas logiem..., tad es sapratu, šitās izklaides nav priekš manis nu nekādā formā... :)
Publicēts: 02.08.13 09:38 labots
 citēt
UldisS:
Un tad, kad vienā Jaunajā gadā normālā čainīzeru 24 šāviņu kaste tika nolikta uz akas vāka, tā kaste pati pēc katra šāviena pieleca tuvāk un tuvāk akas malai, beigu beigās nokrita uz sāniem un pēdējās 5-6 raķetes aizgāja tiešā tēmējumā pa kaimiņ-mājas logiem..., tad es sapratu, šitās izklaides nav priekš manis nu nekādā formā... :)

Mhm, baigi jautra sajūta, kad nāk virsū 2 tādas raķetes un mēģini iekārtoties tām pa vidam, paralēli cerot, ka nesprāgs blakus. Sajūta kā matrixā :D Pēc tam arī nekādas pirotehnikas.
Ar celtnieku patronām arī, sīks būdams, pirkstus gandrīz norāvu, pulveri ārā ņemot, bet tas cits stāsts.
Salūtu taisīju saaspraužot tās zemē, uzliku virsū sausā spirta tableti, pielaidu uguni n pa gabalu skatīties.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas