Vakar bija 21ais jūnijs. Sākšu ar dienas pārskatu. No rīta uz CSDD, sakārtoju papīrus, piedāvāja likt teoriju, noliku, prieks Paralēli tam vislaik jāatkaujas no SMS ar apsveikumiem dz/d, tad mamma "uzlabo" garastāvokli ar tekstu - sataisi trubas dzīvoklī un tad nāk mazā brāļa bērnudārza izlaidums...
Nju sīkajiem jau bērnu dārzs, kā bērnu dārzs, tikai minēšu pāris lietas... bērni tur ir ar ļoti smagām redzes problēmām, nu i tāds dārziņš, Juglā. Diezgan skumīgi, bet nu pats tur esmu bijis tā kā, varu teikt, ka gājis viss ir uz labo pusi, bet tas nav par tēmu. Mana mamma lpukojās, redz, neviens neko nedara, sīkajiem izlaidums un, visiem vecākiem vienlaga. Mamma saņēmās, noorganizēja visu, tur galdus utml.. bet nu visi tādi, pasīvi... izmanto tikai to, ka kāds kko dara... Es bildēju sīkos, tā teikt, stundiņa, kamēr deklamē pantiņus katrus, dejas, nu tā pēc tam bērni apsveic vecākus, paklīst kur nu kurais... Pa to laiku es saku, nu pag, vajadzētu kopbildi uztaisīt, BET, neviens nedzird, nu tad tā, savācu pats visus sīkos. Salieku, tur nostādu kur nu kurais, cik labi māku. Pagriežos, lai atkāptos un nobildētu, a tur, BĻIN, man jau vietas nemaz vairs nav..visi LABIE vecāki jau ir salīduši priekšā man... es neteikšu, ka visi ar ziepīšiem, pats tāds, bet zinat, nepatīkami...NOLĀDĒTS!! Bildes tāpat uztaisīju, bet taisnība vien ir, ka kultūras tautai trūkst... visās jomās...un galvenais ir nepadoties, tagad jau man ir vienalga PĀRĒJĀS BILDES ŠIM RAKSTAM
Autors: mreinis
12 komentāri
Komentāri:
[X] mazaispuukainais@91.109.105.85 | 22.6.2007 12:32 un taa ir Tava nedeeljas vilshanaas? barinsh vecaaku, kas grib iemuuzhinaat savus beerneljus?!?
ai Reini, Reini ...
un zinkad ir vienalga? tad, kad parto neraksta un nedusmo:P [X] crazyman@84.237.141.15 | 22.6.2007 12:42 jaa mums skolas fotograafs ar ar shito dabuja ciniities! bildeeja mums kopbildi zilaidumaa un protams ka visi salien priekshaa, bet nu kaut kaa jau vinsh izciinija! [X] Lunis@217.198.224.184 | 22.6.2007 12:48 Ha ha ha , PIRMKART tu pats uzbazies cilvekiem ar savu "Kopbildi" viniem tie svesjie gimji vienkopus Na_fix nebij vajadzigi. Nju ja viens nem un sastele vinju bebjus kopa kapec lai nespiezj Mozj man nakamreiz sagribesis un es vinjus saliksju piramida un ar banti 5 staru zvaigzni izvilkju Brinums ka tie nugji vispar lavas likt tos bernus kopa ir zinami gadijumi ka iebilst ka "Mans berns svesja albuma" [X] mreinis@87.110.228.183 | 22.6.2007 14:09 pff, visi nav tik neapmierināti ar visu kā tu :P es šeit rakstu par to, kāda ir attieksme. [X] Lunis@217.198.224.184 | 22.6.2007 14:29 mreinis : Es ar visju nepamierinats? Es tiesji parasti ar visju esmu apmierinats! Man naf saprotama tava doma ka ka tu nem un dari to ko tev neviens neprasija un streso ka sjie taga nespiedz laime un vel pasji bilde ko tu bez vinju luguma dari ar vinju berniem. Saliki sabildeji nu i labi ko ta sjiem taga padevigi stavet un priecaties ko kads "Sastukojis" ar vinju sikajiem mozj tu vel gribi lai perk/nem bildes no tevis Kautkadi neizprotami "Piespiedu laimes" fani esat nepielauj ka kadam var but savadakas domas/velmes par tavejam? Ja reiz nefanoja par tavu iniciativu tad nevaidzej viniem tadu bildi pats uztiepi savu gribu ko ta puxsti ka sjie pasji ar bildej. [X] mreinis@87.110.228.23 | 22.6.2007 14:34 labi labi, man vnk tu ar saviem argumentiem esi apnicis. [X] mreinis@87.110.228.23 | 22.6.2007 14:35 un patiešibā, es varētu atrast citātus, kuros tu pats saki, cik tizli ir tie, kas lien priekša... bet nē, galvenais tev te ir pateikt kaut ko pretēji man :P [X] Lunis@217.198.224.184 | 22.6.2007 14:40 mreinis : Ku ka Hameleons tam ari parasti nepielec KUR KLUDA pats galvenais ka necenties pat ierubit fisjku KUR PROBLEMA Tu ko biji noligts BILDET to grupinju? Kads tev PALUDZA uzbildet vinju bernus GRUPAS BILDI? Ja paludza un parasija tad VISS KARTIBA maitas lida prieksja kad tu profesionalis pildiji savu pienakumu atbilstosji pasutitaja velmem. BET ja tu biji viens NO VINJIEM un taga puxsti ka neviens nefanoja par TAVU IDEJU. Savadi izklausas tavs sasutums "Es saliku vinji bildeja" kads no viniem PARASIJA lai tu vinja bernus bilde Grupa vai apts biji "Aktivists" kurs uzbazas ar savu bildesjanu. [X] mazaispuukainais@86.140.158.215 | 22.6.2007 14:41 piedod, ka iejaukshos, bet vinsh jau nerunaa parto liishanu priekshaa, bet parto, ka Tu pats uz savu iniciatiivu kko dari, kas nav prasiits un tad puksti, ka to neviens nenoveertee vai nevienam nevajag. taaka tur ir atshkjiriiba, kad to dara, ja vajag un kad to dara, ja iisti nevajag taaka. diezgan tipiski, atziishu, cilveekiem. dariit kko vairaak un gaidiit peec noveerteejuma vai nez mmm .. nepaarproti vnk taa ir. tu jau nedari kko lai noveertee, ja dari pats peec sava, bet tpc ka pasham taa gribas, ne? vai tomeer tpc, lai noveerteetu. vairaak jau iztaas peec raksta, ka esi sashutis, ka neesi noveerteets un tavas puules nav attalgotas. zin kad taas tiks attalgotas? tad, kad dariisi neko negaidot, neprasot pretii un pienjemsi visu taa kaa tas ir uztverot, ka dziivo deelj sevis, dari tpc ka taa gribi, nevis tpc, lai to pamaniitu, atziitu citi.
tik nepuko! [X] Lunis@217.198.224.184 | 22.6.2007 14:50 mazaispuukainais : Nju gudras sieviskji Tu vismaz proti lasit un saprast kas raxstits
Blin sajusmina man individi kas UZBAZJAS ar to ko neviens neprasa un GAIDA ORDENI vai parsteigti ka neviens nefano un vel prieksja lien [X] mreinis@87.110.228.43 | 22.6.2007 14:51 es nē :P tik pavizinos, un svinu tālāk [X] martink@62.85.125.97 | 22.6.2007 14:51 +mazaispuukainais ļoti prātīgs viedoklis, iesaku ieklausīties...
pāris gadījumi iz dzīves - man ir īpašas spējas & talants ieberzties tādās neveiklās situācijās, kad kaut ko zākāju vai izsaku savu negatīvo viedokli, un pēc tam izrādās, ka sarunu biedram tā ir bijusi īpaši tuva tēma, vai zākājamais objekts ir bijis pazīstams. tā pirms pāris gadiem sanāca ar pāris truliem jociņiem par ebrejiem, kārtīgam ebreju puikam klātesot (ko uzzināju vēlāk, klausoties viņa atstāstu par braucienu pie radiņiem Izraēlā ); tā ir sanācis arī ar manis pašas bloga rakstiņu - uzcepos par mazu portāliņu, sarakstīju savas domas, un beigās izrādās, ka Haralds raksta autors. patiesībā ir tā kā biki kauns par to, ka tā nobrēcu savējo-blogeri :oops: bet no otras puses - tas ir viedoklis! un baigi svarīgi būtu prast iemācīties to, ka ne jau vienmēr glaudīs galviņu, ne vienmēr tavam viedoklim ir jāatbilst sabiedrībā vispārpieņemtajam... mreinim to gribētos novēlēt iemācīties
[Atļaušos izteikt savu viedokli] Kad "mreinis" rakstīja to rakstu tad viņam komentāros "brauca augumā", kad viņš isdzēsa to rakstu , tad atkal nav labi. Ja kadam ir "Kritiskās dienas" , tad citi cilvēki nemaz nav vainīgi...
Ienesīšu ka pozitīvu noti šai lietā!Tieši internets ar savu anonimitāti un reizēm kategoriskiem spriedumiem,dod to,kas daudziem pietrūkst.Proti biezas ādas un spēju paciest citādu viedokli.Nu noķengā tavu garadarbu,nu nereaģē vispār...shit happens!Bet tu braši turies pie sava.Tipa lai nīst un nievā!Tev ielika zemu vērtējumu tikai tāpēc.ka vērtētāji paši ir lohi!Un ar šādu attieksmi mauc tik tālāk pa savu taciņu!Diemžēl daudzi to nespēj.Un sāk izdabāt masu gaumei.Nu katrs taču saprot,ka milzumu "patīk" var savākt ar vientuļu koku rapšu laukā.Vai ar kaķīša portretu.Ar saulrietu sarkanā krāsā utt.Un tas vairs nava labi.Katrā gadījumā,ja pieķeries pie savu bilžu rādīšanas citiem,tad tev jābūt ar biezu ādu.Pareizi te vienā diskusijā teica-internets nav priekš mīkstajiem!Tāpat arī citās sfērās-kas tev liekas vajadzīgs un atbalstāms,citiem var būt pie kājas.Ar to ir jāsamierinās un tas ir jāpieņem!
+++ Viecha, turklāt internetā viss notiek pēc zināmas līdzības ar senu kardināla Rišeljē atziņu: "Iedodiet man sešus teikumus, kurus ir uzrakstījis visgodīgākais vīrs pasaulē, un es atradīšu iemeslu, par ko viņu pakārt!"
Protams.Ja no 100 nošautajiem tautas ienaidniekiem kādi 25-30 bija pilnīgi nevainīgi,tad tā nav liela bēda,jo raugi 70 tomēr varēja būt Japānas spiegi.