forum.gif
DZĒST.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / DZĒST.
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 01.08.13 16:00
 citēt
Ņem kapli, izej dārzā - ja tāds ir... /

------------------------

:face-grin:
Publicēts: 01.08.13 16:17
 citēt
talavietis:Ņem kapli, izej dārzā - ja tāds ir... /

------------------------

Ņem cirvi, izej mežā - ja tāds ir... /

--------------------------

:D
Publicēts: 01.08.13 16:20
 citēt
Ņem, cirvi, izej mežā! :bad_smile:
Publicēts: 01.08.13 16:42 labots
 citēt
Oi, aizmirsu nosaukumu, lai jūtūbei uzprasītu... nu, tas gudrais praporščiks, kuru mucā turēja, lai oficieru tusiņa laikā šis visādus aforismus stāstītu: Что стисняет солдата... об... (налейте ещё) обмундирование... Плавно переходим от автомата к мотыге... lūk ilustratīvs piemērs būtu šai diskusijai... dažus prototipus jau saskatu blogā no šīs filmiņas...
Atradu: Ņikoļa Baba... sameklējiet savu prototipu, sākot bo kaut kur 48:19.minūtes:
www.youtube.com...
Publicēts: 01.08.13 17:10
 citēt
Gaisma:Ņem, cirvi, izej mežā! :bad_smile:

.delfi.lv/archive/alise-ka-ojars-prieka-meitas-gaja-lukoties.d?id=
Publicēts: 01.08.13 18:50
 citēt
Eltons:Oi, aizmirsu nosaukumu, lai jūtūbei uzprasītu... nu, tas gudrais praporščiks, kuru mucā turēja, lai oficieru tusiņa laikā šis visādus aforismus stāstītu: Что стисняет солдата... об... (налейте ещё) обмундирование... Плавно переходим от автомата к мотыге... lūk ilustratīvs piemērs būtu šai diskusijai... dažus prototipus jau saskatu blogā no šīs filmiņas...
Atradu: Ņikoļa Baba... sameklējiet savu prototipu, sākot bo kaut kur 48:19.minūtes:
http://www.youtube.com/watch?v=gJ4sr7tkd5E

dmb viena no seerijaam man skjiet.

Valdis, btw, labi rkaksta, ar saapi. personiigo. juut ka ir pardzivojums. kaa viiram. Super!
Publicēts: 01.08.13 18:54
 citēt
imgfoto:
Eltons:Oi, aizmirsu nosaukumu, lai jūtūbei uzprasītu... nu, tas gudrais praporščiks, kuru mucā turēja, lai oficieru tusiņa laikā šis visādus aforismus stāstītu: Что стисняет солдата... об... (налейте ещё) обмундирование... Плавно переходим от автомата к мотыге... lūk ilustratīvs piemērs būtu šai diskusijai... dažus prototipus jau saskatu blogā no šīs filmiņas...

dmb viena no seerijaam man skjiet.

Valdis, btw, labi rkaksta, ar saapi. personiigo. juut ka ir pardzivojums. kaa viiram. Super!
aga. un stāsts pēdējā linkā ar kaut kā labi kolerējas ar iepriekš rakstīto...
Publicēts: 01.08.13 20:16
 citēt

Lūk,nessprotu. Biju 64- 68. Labi, atsevišķie, MVD. Parastas. zaļas uniformas. Vasara / ziema. Blakus - Alitas desantnieku pulks. tur analoģiski. Kas tā par inscināciju... Zvanu Putina k/gam....:face-grin:
Publicēts: 01.08.13 20:50
 citēt
Es gan saprotu! Pat krievs ir sapratis savu trulumu un nejēdzību visās dzīves jomās, armijā tai skaitā... un šodienas apstākļos, kad tautai nedaudz vaļīgāk groži palaisti, parādās šāda veida parodijas, kas, patiesībā, navienam vairs nav noslēpums, neko daudz no reālās dzīves neatšķiras. Bet! jābūt tomēr ir dižai un stiprai nācijai, kas prot pasmieties pati par sevi.
Un, Voldi, neticu, ka jūsu sarkanpagonainajās daļās vai vienalga kādās, nebija filmiņā redzamā bardaka!
Manā acu priekšā viens krieviņš nošāvās Tavā t.s. elitārajā daļā (atsevišķs stāsts, čalīša beidzamie vārdi bija они меня заебали un, redzot tos čurkas viņu vadā, sapratu par vārdu tiešo nozīmi). Viens sīks piemērs, bet Šveika un augšminētās filmiņas reālijas nav iespējams noliegt. "Uzvarošās un neuzvaramās" krievu armijas brašie saukļi bija domāti tikai viņu iekšējai lietošanai...
Publicēts: 01.08.13 21:21
 citēt
Publicēts: 01.08.13 22:11 labots
 citēt
Eltons:Es gan saprotu! Pat krievs ir sapratis savu trulumu un nejēdzību visās dzīves jomās, armijā tai skaitā... un šodienas apstākļos, kad tautai nedaudz vaļīgāk groži palaisti, parādās šāda veida parodijas, kas, patiesībā, navienam vairs nav noslēpums, neko daudz no reālās dzīves neatšķiras. Bet! jābūt tomēr ir dižai un stiprai nācijai, kas prot pasmieties pati par sevi.
Un, Voldi, neticu, ka jūsu sarkanpagonainajās daļās vai vienalga kādās, nebija filmiņā redzamā bardaka!
Manā acu priekšā viens krieviņš nošāvās Tavā t.s. elitārajā daļā (atsevišķs stāsts, čalīša beidzamie vārdi bija они меня заебали un, redzot tos čurkas viņu vadā, sapratu par vārdu tiešo nozīmi). Viens sīks piemērs, bet Šveika un augšminētās filmiņas reālijas nav iespējams noliegt. "Uzvarošās un neuzvaramās" krievu armijas brašie saukļi bija domāti tikai viņu iekšējai lietošanai...

Laikam vecmāmiņas (kaucmide) teiktais - ar labiem, tīriem cilvēkiem satiksies..
Kuri Tevi nekad nepārdos / nenodos...
Pa dienestu - no dziesmas vārdus neizņemsi.
Ieprēkšējais posts - ????
Publicēts: 01.08.13 22:41
 citēt
Nesaprotu gan, ko tie ļautiņi Voldiņam piesūkušies..
Izlasīju un nopriecājos, kā tik nosacīti vienkāršs dzīves moments tika ietērpts vienkāršos un īsos vārdos un nevis garā verbālā diarejā.
Klausos Yann Tiersen - Good bye Lenin ! un prātā izspējēju momentus.. kā tas izskatītos īsfilmā uzfilmēts... īsāk sakot aizķēra.
Publicēts: 01.08.13 22:42 labots
 citēt
Ko dienestu? Man? Dienests kā dienests, ko vēl labāku pretpadomju elementam?

Klausos Yann Tiersen - Good bye Lenin ! un prātā izspējēju momentus.. kā tas izskatītos īsfilmā uzfilmēts...

Man gan tikai viena asociācija: mūmija jāapglabā uz visiem laikiem, lai kamiņam un arī mums reiz miers mājās iestājas!
Publicēts: 02.08.13 08:27 labots
 citēt
Ehhh. Būšu jūsu vecumā, pavisam par ko citu, nevis uniformas deldēšanu divu gadu garumā, runāšu. :super_man:

Publicēts: 02.08.13 08:58 labots
 citēt
Gaisma:Ehhh. Būšu jūsu vecumā, pavisam par ko citu, nevis uniformas deldēšanu divu gadu garumā, runāšu. :super_man:

Ja nebūs papildinājuma "Jusu vecumā un ar TĀDU PIĶI " atliks viens sēdēt ar pīcku Daugavmalā vai niķoties forumā:):)
Publicēts: 02.08.13 09:09
 citēt
Wot tāpēc arī jūs te sēžat forumā un trenkājat blusas, ka ar "wealth and power" saprotat tikai "tādu piķi". ;)
Publicēts: 02.08.13 09:23
 citēt
Gaisma:Wot tāpēc arī jūs te sēžat forumā un trenkājat blusas, ka ar "wealth and power" saprotat tikai "tādu piķi". ;)
vai ne? It sevišķi tālab, ka to piķi nekur līdzi nepaņemsi...
Publicēts: 02.08.13 10:43 labots
 citēt
Pareizi, Gaisma: dzīve jānodzīvo tā, lai aiz tevis paliek vagons izdzertu pudeļu un bars piemānītu meiču, ne? Kuram bija šis citāts?
Publicēts: 02.08.13 10:55
 citēt
Eltons:Kuram bija šis citāts?

Man nē.
Publicēts: 02.08.13 11:17
 citēt
Gaisma:
Eltons:Kuram bija šis citāts?

Man nē.

Tā jau domāju, ka līdz Andreja Dripes un Vlodemorta daiļradei vēl kāds laiciņš ejams...
Publicēts: 02.08.13 11:18
 citēt
Es atmuguriski neeju. Es tik uz priekšu. ;)
Publicēts: 02.08.13 11:20 labots
 citēt
šodien gadījumā Voldim nav svētki :face-grin::face-grin::face-grin:

Десантники любят в фонтанах купаться,
не раз и ментов окунаться учили,
но те утонуть, очевидно, боятся –
фонтаны на день ВДВ отключили…
Publicēts: 02.08.13 13:37
 citēt
Eltons:
Gaisma:
Man nē.

Tā jau domāju, ka līdz Andreja Dripes un Vlodemorta daiļradei vēl kāds laiciņš ejams...

Lūk, jaunatne...
Klasiku neatpazīst..
Publicēts: 02.08.13 13:39
 citēt
Jolan:šodien gadījumā Voldim nav svētki :face-grin::face-grin::face-grin:

tikai nejaukt, plīz, desantniekus ar visu nīstajiem zaļajiem
Publicēts: 02.08.13 15:03
 citēt
Bildes:
Jolan:šodien gadījumā Voldim nav svētki :face-grin::face-grin::face-grin:

tikai nejaukt, plīz, desantniekus ar visu nīstajiem zaļajiem

Nu.leiši mūs sauca - jonbannije karsnopogoņņiki.
Tas netraucēja viņu meitenes mīlēt, par sievām paņemt...
Publicēts: 02.08.13 15:44
 citēt
tad redz no kurienes cēlies nosaukums Zirgagalvas...
Publicēts: 02.08.13 16:38
 citēt
pag, voldis bija starp tiem kas trenkaja tos hipachus, kas uz ta chalja beerem, kas pashsadedzinajas protestejot pret psrs, bija sapraukushi vilnjaa?
man te chomaks nesen stastiija deeku stastus, ka kavushies ar zoljjiem un atsedejis leishu chokaa 3meneshus ar lauztu kaju
Publicēts: 02.08.13 17:01 labots
 citēt
imgfoto:pag, voldis bija starp tiem kas trenkaja tos hipachus, kas uz ta chalja beerem, kas pashsadedzinajas protestejot pret psrs, bija sapraukushi vilnjaa?
man te chomaks nesen stastiija deeku stastus, ka kavushies ar zoljjiem un atsedejis leishu chokaa 3meneshus ar lauztu kaju

Kaut ko jauc. 64 / 68 gadi, kad dienēju.
Par Tavu tematu - klāt biju - "Katedrāle".
Paskaties manos ne tik senajos reportos - tikšanās (Rakstnieku kubiņš?)
Šimkus seniors, Leitis...
Laboju...
Pele? Klaviatūra? Alkohols?
Publicēts: 02.08.13 17:05
 citēt
bļe... 14 gadus armijā... skarbi
Publicēts: 02.08.13 17:06 labots
 citēt
Bildes:bļe... 14 gadus armijā... skarbi

Es biju ~4 kopsummā:face-wink::face-kiss:
Publicēts: 02.08.13 17:12
 citēt
Publicēts: 02.08.13 17:31 labots
 citēt
Nupat, paralēli, kā vienmēr, klausos radio Klasika. Intervija ar mākslinieci. Par P. Vaski.
Nolādēts, cik dažādās paralēlēs dzīvojam...
Nu, tā , kura - jūsuprāt - nepiedienīga sieviete ...
Kāpēc? Ka mēs viens otram uzticējāmies?!
Vienkārši - gadījos pareizā brīdi un pareizā laika...
Jā, uz šo brīdi -viņai nopietns nekustamā īpašuma tirgošanas šefs iz uz kontu pārskaitījis naudiņas, ar tiešām daudzām nullēm. Daudziem šeit f/blogā - nesaniedzams sapnis. Pircējs - RU. Vot, lūk. Apskaust, nopelt, apgānīt?
Ta lieciet mieru - lai SIEVIETEI veicās!
Publicēts: 02.08.13 17:48
 citēt
Voldi,pats ar sevi runā??
Publicēts: 02.08.13 18:08
 citēt
Vellos, nekad nebūtu domājis, ka šis mans piektdienas (paralēli paklausies Radio Klasiku) nejaušs tekstiņš tiks LIELU, F/BLOGĀ IZCILU VĒRTĪBU ievērots...
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):