forum.gif
Jostas sistēma objektīvu nēsāšanai.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Jostas sistēma objektīvu nēsāšanai.
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 01.08.13 12:41 labots
 citēt
blog.billyart.net...

Mana pieredze ar Jostu sistēmu no Thinktank. Ērts veids kā pārnēsēt tehniku fotografējot piemēram kāzas. Saturs angļu valodā. :)
Publicēts: 01.08.13 12:47
 citēt
Man jau nu isstās neertāka par krusturiem un lowe jostām , bet ja pasjam erti tad jau labi
Publicēts: 01.08.13 13:58
 citēt
Lunis:Man jau nu isstās neertāka par krusturiem un lowe jostām , bet ja pasjam erti tad jau labi

Šī ir diezgan ērta sistēma. Lowepro cik ir redzētas nav diez ko labas - galu galā lētais brands ;) Turklāt ja fotogrāfs ir pārāk liels nīkulis - ir jau arī opcija svara sadalīšanai uz pleciem cik atceros
Publicēts: 02.08.13 10:59
 citēt
Lunis:Man jau nu isstās neertāka par krusturiem un lowe jostām , bet ja pasjam erti tad jau labi

Kas ir tevis minētie krūšturi? :)
Publicēts: 02.08.13 11:15
 citēt
Kapēc Tu savā lapā daļu raksti angliski un daļu latviski? Baigais bardaks tiem, kas latviešu valodu nezin. Cik % Tev šo rakstu izlasīs angliski runājošie? :)
Publicēts: 02.08.13 11:21
 citēt
+Baltskaram. Un vēl viens ieteikums - ja raksti angliski, tad dod tekstu kādam izkoriģēt, lai netrūkst artikulu un vispār vieglāk lasās.
Publicēts: 02.08.13 11:22
 citēt
Billy:

Moš newswear vestes?!
Publicēts: 02.08.13 11:23 labots
 citēt
Baltskars:Kapēc Tu savā lapā daļu raksti angliski un daļu latviski? Baigais bardaks tiem, kas latviešu valodu nezin. Cik % Tev šo rakstu izlasīs angliski runājošie? :)

Iepriekšējo rakstu ko rakstīju angļu valodā joprojām aktīvi lasa ļoti liela daļa ārzemju auditorijas, kas to atrod caur google kamēr LV auditorija par to sen jau ir aizmirsusi. Turklāt, šāds specifisks raksts tikai LV mērķauditorijai ir zemē nomests laiks un pūles, jo cilvēki kam tas varētu noderēt ir pārāk maz.. Kapēc nemēģināt aizsniegt plašāku mērķauditoriju?

Un cik tad reāli ir cilvēki kam šāds raksts varētu interesēt un neprot angļu valodā lasīt?

Un vispār angļu valodā, man personīgi ir vieglāk uzrakstīt nekā latviski. :D Es un interpunkcija latviešu gramatikā neiet kopā.. :D
Publicēts: 02.08.13 11:28 labots
 citēt
Billy:
Un vispār angļu valodā, man personīgi ir vieglāk uzrakstīt nekā latviski. :D Es un interpunkcija latviešu gramatikā neiet kopā.. :D

Interpunkcija ir viena lieta, bet artikuli un teikumu uzbūve angļu valodā - cita. Bet jāpiekrīt, ka arī es šādu aprakstu rakstītu angliski.
Publicēts: 02.08.13 11:30
 citēt
versatile:
Billy:

IInterpunkcija ir viena lieta, bet artikuli un eikumu uzbūve angļu valodā - cita.

Nu, varbūt, varbūt.. Nākamreiz iedošu vēl kādam parediģēt, bet, manuprāt ir ok uzrakstīts. Nepretendēju uz filologa spriedumu, bet uzskatu savas angļu valodas zināšanas par diezgan labām.
Publicēts: 02.08.13 11:32
 citēt
Nesaku, ka sliktas un nepretendēju, ka man būtu labākas, noteikti ir drusku ierūsējušas. Tomēr teksts smagnēji lasās.
Publicēts: 02.08.13 12:00 labots
 citēt
Vairs nevar izlasīt (jo kaut kāds gļuks ar DNS domēnam) lai novērtētu valodu, bet labs piemērs, kāpēc pirms rakstīt vai publicēt kaut ko internetā svešvalodā, vajag to apgūt vai dot uzrakstīt/izlabot vai ierunāt kādam kam tā ir dzimtā valoda:

www.youtube.com...

Tur gan arī komiskumu piedod izpildījums, piemēram, olu kasīšana vienā brīdī
Publicēts: 02.08.13 12:58
 citēt
Billy:

Šada sistēma , viegla ērtra viegli peilāgojama un plakana ja nav piebāzta.

šitāda:

Kā pirms pāris gadiem vienu nopirka ta parējie atri sapirka arī sev . reportažām ļoti ērti seviški pūlī cilvēkos
Publicēts: 02.08.13 13:04
 citēt
ak34:Vairs nevar izlasīt (jo kaut kāds gļuks ar DNS domēnam) lai novērtētu valodu, bet labs piemērs, kāpēc pirms rakstīt vai publicēt kaut ko internetā svešvalodā, vajag to apgūt vai dot uzrakstīt/izlabot vai ierunāt kādam kam tā ir dzimtā valoda:

www.youtube.com...

Tev lapa vairs neiet?
Publicēts: 02.08.13 13:09
 citēt
neiet gan - kaut kādas dns problēmas
Publicēts: 02.08.13 13:10
 citēt
ak34:Vairs nevar izlasīt (jo kaut kāds gļuks ar DNS domēnam) lai novērtētu valodu, bet labs piemērs, kāpēc pirms rakstīt vai publicēt kaut ko internetā svešvalodā, vajag to apgūt vai dot uzrakstīt/izlabot vai ierunāt kādam kam tā ir dzimtā valoda:

www.youtube.com...

Nu, jā.Kad gāju videnē(vakara/maiņu) to - teikšu, kā ir bremzēja. Paziņu pulkā izņēmums - ramoto.lv,
Ar RU bija interesanti. Prāmis Krasnovodska - Baku, Gorbija laiki. Nedaudz relaksējamies, eju pie bāra,trešais "baltais stārķis" uz četriem. Pie galdiņa vietējais kontingents. Acis - sarkanas kā Spānijas cīņu bullim (anaša?).
No kurienes esot? Latvija, Rīga? Pārāk labi krieviski runājot...
Prasu - dienēji - viengadnieks.
Pamīn. tēvam :face-grin:daudz aunu, izpirka...
Publicēts: 02.08.13 13:10
 citēt
Jup, man arī jau kādu brīdi neiet.
Publicēts: 02.08.13 16:47
 citēt
tas jura video ir viens no maniem favoriitiem lat-eng:D
veel ir tas latvieshu komikjis britu talantu shovaa
Publicēts: 02.08.13 16:50
 citēt
imgfoto:tas jura video ir viens no maniem favoriitiem lat-eng:D
veel ir tas latvieshu komikjis britu talantu shovaa

Jurčiks nepārspējams vietējais foto Showmens :):)
Publicēts: 02.08.13 16:51 labots
 citēt
Kuram sagribējās šitas somas

Reku var dabūt

www.newswear.com...

Reku`www.newswear.com... viģiks kā lieto

Dažs labs Bloga feiss vel ar sjo lieto :)

www.newswear.com...
Publicēts: 02.08.13 17:37
 citēt
Billy:
Baltskars:Kapēc Tu savā lapā daļu raksti angliski un daļu latviski? Baigais bardaks tiem, kas latviešu valodu nezin. Cik % Tev šo rakstu izlasīs angliski runājošie? :)

Iepriekšējo rakstu ko rakstīju angļu valodā joprojām aktīvi lasa ļoti liela daļa ārzemju auditorijas, kas to atrod caur google kamēr LV auditorija par to sen jau ir aizmirsusi. Turklāt, šāds specifisks raksts tikai LV mērķauditorijai ir zemē nomests laiks un pūles, jo cilvēki kam tas varētu noderēt ir pārāk maz.. Kapēc nemēģināt aizsniegt plašāku mērķauditoriju?

Un cik tad reāli ir cilvēki kam šāds raksts varētu interesēt un neprot angļu valodā lasīt?

Tad liec visu angliski, lai nav bardaks :) jeb taisi lapu 2 valodās
Publicēts: 02.08.13 21:02
 citēt
Nav ko iespringt par to tik daudz.. :)
Publicēts: 03.08.13 21:10
 citēt
Lapa vēl ar vien nav pieejama. Tev noderēs: www.intodns.com...
Publicēts: 04.08.13 12:13
 citēt
ox3r:Lapa vēl ar vien nav pieejama. Tev noderēs: [url=http://www.intodns.com/billyart.net

Paldies,]http://www.intodns.com/billyart.net

Paldies,[/url] nodevu ziņu Adminam.
Publicēts: 04.08.13 12:18
 citēt
Publicēts: 06.08.13 08:09
 citēt
Voldemorts: ...Gorbija laiki... Prasu - dienēji...

Jau tajos laikos tas bija?
Jā, ja ir tāda slimība, tad uz ilgu laiku... :face-sad:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):