forum.gif
Par bildēm/fotogrāfijām
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Par bildēm/fotogrāfijām
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 05.08.13 21:49 labots
 citēt
Pievienoju bildi, nozākāja, izķidāja un apēda bez sāls, sagraujot manu foto ego. Gribēju painteresēties, kādi tad ir tie augstie fotobloga standarti, lai bilde/fotogrāfija saņemtu vismaz kādu gaismas staru šajā namā + lai arī turpmākt izvairītos no psiholoģiskām traumām šeit atrodoties un publicējot savas, pagaidām (esmu gatavs mācīties) mēslus. Paldies par uzmanību.
Publicēts: 05.08.13 21:54
 citēt
rauju vaļā alu!
Publicēts: 05.08.13 22:01
 citēt
Warsteiners, pēdējā pudele, noslinkoju un nenopirku vairāk... ko dzert rīt?
Publicēts: 05.08.13 22:03
 citēt
talavietis:rauju vaļā alu!
tak jau vienā citā diskusijā jau par šo +/- jau izspriedelēts! :D
Publicēts: 05.08.13 22:03
 citēt
Laikam nebūs, paldies. Diskusiju var dzēst :face-grin:
Publicēts: 05.08.13 22:04
 citēt
tusne:
talavietis:rauju vaļā alu!
tak jau vienā citā diskusijā jau par šo +/- jau izspriedelēts! :D

------------
ta šie par saldētavām, bet man interesē tikai alus..:D
Publicēts: 05.08.13 22:09
 citēt
Omph:Pievienoju bildi, nozākāja, izķidāja un apēda bez sāls, sagraujot manu foto ego. Gribēju painteresēties, kādi tad ir tie augstie fotobloga standarti, lai bilde/fotogrāfija saņemtu vismaz kādu gaismas staru šajā namā + lai arī turpmākt izvairītos no psiholoģiskām traumām šeit atrodoties un publicējot savas, pagaidām (esmu gatavs mācīties) mēslus. Paldies par uzmanību.

Ja apēda bez sāls, tad ir labi, jo še vērtējumos labākās ir VISVIDUVĒJĀKĀS bildes. Jo vairāk atbilst viduvējam vērtējumam, jo aukstāks vērtējums. Tātad Tavas bildes nebija viduvējas, ..un starp ģeniālu darbu un ideote cienīgu sniegumu ir tik maz šķirbiņa, ka neviens nepateiks, kur viens pāriet otrajā.
p.s. Viena nelaime gan pēc teksta saprotama - Tev ir ārkārtīgi vājš ego, to gan vajaga trenēt, tad jau viss rullēs.
Publicēts: 05.08.13 22:10
 citēt
vajag ieraut drosmei un lekt Daugavā!
Publicēts: 05.08.13 22:15
 citēt
Pietiek jau slīkoņu šogad, nepapildināsim statistiku.
Publicēts: 05.08.13 22:18 labots
 citēt
Blogs nav nekāda labdarības iestēde , šeit indivīdi ar baru apmainās texstiem signāliem. Krieviem ir tāds verbāla sparinga pasākums " Школа злословия " youtu.be... , Latviski tas varētu būt "Asu vārdu skola" :):)
Publicēts: 05.08.13 22:20
 citēt
talavietis:vajag ieraut drosmei un lekt Daugavā!

Uz ko Tu cilvēku mudini :cry:?
www.apollo.lv...
Publicēts: 05.08.13 22:20
 citēt
Varbūt ir vērts patusēt kur citur un kaut ko palasīt? Piemēram,
digital-photography-school.com...
Publicēts: 05.08.13 22:25 labots
 citēt
Omph:Pievienoju bildi, nozākāja, izķidāja un apēda bez sāls, sagraujot manu foto ego. Gribēju painteresēties, kādi tad ir tie augstie fotobloga standarti, lai bilde/fotogrāfija saņemtu vismaz kādu gaismas staru šajā namā + lai arī turpmākt izvairītos no psiholoģiskām traumām šeit atrodoties un publicējot savas, pagaidām (esmu gatavs mācīties) mēslus. Paldies par uzmanību.

Nu nezinu. Es protams tāds pats pogas spaidītājs kā pārējie loderi, kas atraduši slēža podziņu...
Līdz šejienes dižajiem nevar saprast - soļa vai ceļojuma attālumā... Kā tur bija ģenialitāte ir ļoti tuvu idiotismam tikai ceļš no viena uz otru pretējos virzienos krietni atšķiras garumā... Kaut ir daži, kam patiešām feini sanāk. Ir kur aci piesiet, un pakavēties...

Palūrēju Tavas bildiņas... Nu tak pagaidām vienīgā kritika, kas ir redzama, ir bijusi visai pamatota un izsmeļoša... Vai arī man nav skaidrs, kura kritika ir nepamatota un aizvainojoša? :what:
Publicēts: 05.08.13 22:27
 citēt
nē nē, bildi izņēmu, pataupīju šejienes cilvēkus no šausmām un klaviatūras deldēšanas.
Publicēts: 05.08.13 22:28
 citēt
Da neņem aubē - tas tak ir vienalga ko netā ļautiņi drukā - uzklikšķini, apskaties kritiķa bildes un mirklī varēsi izsmieties :)

Šitā nevajag:

www.apollo.lv...
Publicēts: 05.08.13 22:30 labots
 citēt
nevajag dramatizēt, tekstam piebēru garšvielu sarkasma, būšu dzīvotājs :bad_smile: Vienkārši gribēju tikt skaidrībā, kur tas sāls uz slavu.
Publicēts: 05.08.13 22:32
 citēt
Omph:nē nē, bildi izņēmu, pataupīju šejienes cilvēkus no šausmām un klaviatūras deldēšanas.

Bet droperidol linku palasi gan...

Tev kā nikonistam derētu palasīt šo to, ko raksta viens no lielākajiem nikon blogeriem par "piršanu"
www.kenrockwell.com...
:face-wink:
Publicēts: 05.08.13 22:35
 citēt
Omph,tā iet,ka nav MVD rūdījuma. Pamēģini franču ārzemnieku leģionā termiņu desanta divīzijā nolauzt-ta mož varēsi atsākt bildēt :exciting::exciting::exciting:

vismaz šādi www.fotoblog.lv...
Publicēts: 05.08.13 22:35
 citēt
Omph:nevajag dramatizēt, tekstam piebēru garšvielu sarkasma, būšu dzīvotājs :bad_smile: Vienkārši gribēju tikt skaidrībā, kur tas sāls uz slavu.

Uz slavu? Nauda un skandāli! ...ar foto un spējām radīt interesantus attēlus slavai visbiežāk ir maz sakara... :big_smile:
Publicēts: 05.08.13 22:36
 citēt
Šitā varat ? youtu.be... , haa , trenniņu vajag
Publicēts: 05.08.13 22:37
 citēt
visi, kuri kāpuši vanšu tilta vantēs ir vismaz avīzēs tikuši :D
Publicēts: 05.08.13 22:38
 citēt
talavietis:visi, kuri kāpuši vanšu tilta vantēs ir vismaz avīzēs tikuši :D

VO !
Publicēts: 05.08.13 22:39
 citēt
Lunis:

VO !

Nu re, ne es viens saku, Ja nau naudas - jāuzrīko skandāls...
Publicēts: 05.08.13 22:39
 citēt

Un arī jums būs ko bildēt, labs, pat ļoti labs "dīls". Apsvēršu domu!
Publicēts: 05.08.13 22:49
 citēt
Omph:

Un arī jums būs ko bildēt, labs, pat ļoti labs "dīls". Apsvēršu domu!

Ja kāp tad kāp pa dienu no 11:13 līdz 20:41, lai man netraucētu braukšanu :face-wink::grimace:
Publicēts: 05.08.13 22:56 labots
 citēt
Rolands66:Omph,tā iet,ka nav MVD rūdījuma. Pamēģini franču ārzemnieku leģionā termiņu desanta divīzijā nolauzt-ta mož varēsi atsākt bildēt :exciting::exciting::exciting: vismaz šādi [url=http://www.fotoblog.lv/Voldemorts/img/

A,]http://www.fotoblog.lv/Voldemorts/img/

A,[/url] kaapeec uz sevi nenoraadi, Rolands66? Ar ko labaaks esi par Voldemortu, ot paskaidro.
Publicēts: 05.08.13 22:59 labots
 citēt
Droperidol:Varbūt ir vērts patusēt kur citur un kaut ko palasīt? Piemēram,
http://digital-photography-school.com

BŪS kļuda . parasti šādiu diekusiju aozsācēji NEVĒLĀS neko nedz mācīties nedz mainīt bet gan SPĪDĒT. ES RĀDU bet nez kāpēc NESPĪDU šo nepateicīgo acīs ! Problēma tač nekādā gadījumā nav manā nesprasmē vai nevarēšanā bet STULBAJĀ NEKOMPETENTAJĀ PUBLIKĀ ! Nesaku ja tas ir vienmēr vai šai gadījumā utt bet 99% GADĪJUMU ir "Kāpēc tie MAITAS mani nēmiļ!"
Publicēts: 05.08.13 23:01
 citēt
Haiduks:
Rolands66:Omph,tā iet,ka nav MVD rūdījuma. Pamēģini franču ārzemnieku leģionā termiņu desanta divīzijā nolauzt-ta mož varēsi atsākt bildēt :exciting::exciting::exciting: vismaz šādi [url=http://www.fotoblog.lv/Voldemorts/img/

A,[/url] kaapeec uz sevi nenoraadi, Rolands66? Ar ko labaaks esi par Voldemortu, ot paskaidro.

Esmu nesalīdzinami sliktāks :bad_egg:
Publicēts: 05.08.13 23:06 labots
 citēt
VoldemART :anger: Jauns fotomākslas novirziens!
Publicēts: 05.08.13 23:08
 citēt
Haiduks:

Jēga skaidrot,ja jau neredzi atšķirību:anger:
Publicēts: 05.08.13 23:27
 citēt
Jolan:
Haiduks:
A, kaapeec uz sevi nenoraadi, Rolands66? Ar ko labaaks esi par Voldemortu, ot paskaidro.

ir jeega, jaabuut lielu galvas tiesu paaraakam, lai otru noliktu... taadu at's'kir'ibu es tie'saam nesaskatu :P
Bet te jaf ir blogs- uzmetas vienam un kaifo :D
Jaa , tuuliit man arii buus muguraa :D
Publicēts: 05.08.13 23:28
 citēt
Rolands66:
Haiduks:
A, kaapeec uz sevi nenoraadi, Rolands66? Ar ko labaaks esi par Voldemortu, ot paskaidro.

uzvediibaa :D ?
Publicēts: 05.08.13 23:32 labots
 citēt
Cilvēki attaisījuši alus pudeles, bet piepeši vainīgais pasaka ka te nekas nebūs..
Liet zemē, ja?..:face-grin:
Publicēts: 05.08.13 23:32 labots
 citēt
...cilvēki var arī izteikties par filmām/grāmatām/mūziku un paši neko no iepriekš minētā nav uzfilmējuši/sarakstījuši/sacerējuši.Katram ir tiesības IZTEIKTIES PAR FOTO,neatkarīgi no tā kādas bildes pašam sanāk.Ceram,ka izprati manu domu gājienu:face-wink:
Publicēts: 05.08.13 23:35
 citēt
Haiduks:
Rolands66:

nez ko par to teiktu Volža kaimiņiene...
Publicēts: 05.08.13 23:36
 citēt
Haiduks:
Rolands66:

Oppā -paliek interesanti. Kur runa bija par bildēm kā tādām? Par argumentiem un veidu ,kā savs ''nesalagas'' viedoklis tiek aizstāvēts gan.

Bet ir viena nianse,kas tiešām uzjaurtina. Bet par to cittreiz varbūt. .
Publicēts: 05.08.13 23:39 labots
 citēt
Haiduks:
Jolan:

ir jeega, jaabuut lielu galvas tiesu paaraakam, lai otru noliktu... taadu at's'kir'ibu es tie'saam nesaskatu :P
Bet te jaf ir blogs- uzmetas vienam un kaifo :D
Jaa , tuuliit man arii buus muguraa :D
vai vari aprakstīt kādus spiholoģiskos modeļus, pēc kā izrietētu, ka bez iemesla visi kaut kam uzmetas krāgā un kaifo? Nepieļauj, ka ir kritēriji (piem. vecuma marasms, mušmiru lietošanas pazīmes, lielummānija utt.) pēc kuriem pūlis (visi) izvēlas upurus? Te ir tūkstošiem lietotāju - kāpēc tieši Voldi, kāpēc Tevi? Nekādi zvani galvā nezvana?
Publicēts: 05.08.13 23:42
 citēt
Bet ir tomēr starpība, starp labdabīgo dīvaini - nesaukšu gan to par vecuma marazmu, īsti tas tā nav - un karojošo dīvaini - gaf, gaf:)
Publicēts: 05.08.13 23:43
 citēt
kaķi, saulrieti un pliki pupi ir atslēga uz panākumiem (ne tikai) iekš FB...
Publicēts: 05.08.13 23:43
 citēt
Haiduks:Bet te jaf ir blogs- uzmetas vienam un kaifo :D

Bet ja vienam pārāk daudz ienaidnieku, varbūt viņam jāsāk meklēt vainu pie sevis? :face-wink:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas