īstenībā, tā ir ļoti privāta lieta, un es publiski diagnozes nevienam nesaukšu Un pret abiem personāžiem izturos ar līdzcietību, kas manī ir ieaudzināta. Un lai mums visiem viņu gados vēl būtu tik daudz spēka gan mākslai, gan dīvainībām, gan kašķīšiem
Droperidol:īstenībā, tā ir ļoti privāta lieta, un es publiski diagnozes nevienam nesaukšu Un pret abiem personāžiem izturos ar līdzcietību, kas manī ir ieaudzināta. Un lai mums visiem viņu gados vēl būtu tik daudz spēka gan mākslai, gan dīvainībām, gan kašķīšiem
Droperidol:īstenībā, tā ir ļoti privāta lieta, un es publiski diagnozes nevienam nesaukšu Un pret abiem personāžiem izturos ar līdzcietību, kas manī ir ieaudzināta. Un lai mums visiem viņu gados vēl būtu tik daudz spēka gan mākslai, gan dīvainībām, gan kašķīšiem
tas viss ir skaisti! vienu gan nevienam nenovēlu - kašķīgumu vecumdienās...
o jā, bet varbūt jau tagad būtu vērts tomēr vairāk pamanīt labo un neņemt galvā negatīvo, tad arī kašķīgums tik ļoti neattīstīsies? Manuprāt, jāstāv pāri daudziem sīkumiem
Haiduks:
ir jeega, jaabuut lielu galvas tiesu paaraakam, lai otru noliktu... taadu at's'kir'ibu es tie'saam nesaskatu :P Bet te jaf ir blogs- uzmetas vienam un kaifo Jaa , tuuliit man arii buus muguraa
vai vari aprakstīt kādus spiholoģiskos modeļus, pēc kā izrietētu, ka bez iemesla visi kaut kam uzmetas krāgā un kaifo? Nepieļauj, ka ir kritēriji (piem. vecuma marasms, mušmiru lietošanas pazīmes, lielummānija utt.) pēc kuriem pūlis (visi) izvēlas upurus? Te ir tūkstošiem lietotāju - kāpēc tieši Voldi, kāpēc Tevi? Nekādi zvani galvā nezvana?
Jaa, nu traki Bildes, ja tev vecuma marazms ir saacies sen atpaka'l. 6 gadi atpaka'l jaf tevi pie praata ved'am, bet 6 gadi neko citu neesi iem'ac'ijies, kaa lieliities ar savu vecuma marazmu, kuru centies izmisiigi pie'suut citiem, toreiz gan tas bija Anirs- or'ginaals, nevis Anira 12tais klons . Atceros, kaa pirmajaa klasee ar'i visi vienam uzmetaamies, bet mums tas paargaaja augot, te pieaugu'sajiem veel nepaariet
tas viss ir skaisti! vienu gan nevienam nenovēlu - kašķīgumu vecumdienās...
ot 'sito iistais kronis- superka's'kis veeleejumus baarsta , Ceri caur savu noveeleejumu vecumdienaas palikt jauks murraajo'ss ru'n'cuks... nesan'aks- kaads biji taads paliksi
Haiduks: Atceros, kaa pirmajaa klasee ar'i visi vienam uzmetaamies...
Bet kādēļ jūs tā darījāt? Ir taču atšķirība, vai barā metāties virsū tikai tādēļ, ka pa vienam bija bail, vai arī tādēļ, ka tas viens vienkārši spēja visus davest līdz tam.
Jolan:...cilvēki var arī izteikties par filmām/grāmatām/mūziku un paši neko no iepriekš minētā nav uzfilmējuši/sarakstījuši/sacerējuši.Katram ir tiesības IZTEIKTIES PAR FOTO,neatkarīgi no tā kādas bildes pašam sanāk.Ceram,ka izprati manu domu gājienu
Omph:Pievienoju bildi, nozākāja, izķidāja un apēda bez sāls, sagraujot manu foto ego. Gribēju painteresēties, kādi tad ir tie augstie fotobloga standarti, lai bilde/fotogrāfija saņemtu vismaz kādu gaismas staru šajā namā + lai arī turpmākt izvairītos no psiholoģiskām traumām šeit atrodoties un publicējot savas, pagaidām (esmu gatavs mācīties) mēslus. Paldies par uzmanību.
ak tu nabadziņš aizgāju pačolēt mākslinieka darbus, cerēju ko tiešām labu ieraudzīt, bet neizdevās, baigi švaki, varbūt labāk adi, taisi podus vai pūt trubā?
Es drīzāk jautāju, kāda pipmpja pēc šitam mēslam www.fotoblog.lv... novērtējums ir neadekvāti augsts, nevis kāpēc kāds cits mēsls neieguvis cerēto milzu slavu...
Gaisma:Es drīzāk jautāju, kāda pipmpja pēc šitam mēslam www.fotoblog.lv... novērtējums ir neadekvāti augsts, nevis kāpēc kāds cits mēsls neieguvis cerēto milzu slavu...
pf it kā nezinātu kāpēc, autors kā jau visi sūdu cepēji veiksmīgi apmainās ar "paķīk"
Gaisma:...kāda pipmpja pēc šitam mēslam www.fotoblog.lv... novērtējums ir neadekvāti augsts...
A tādēļ, ka šeit vērtējumus aprēķina murkšķis Fils vai astoņkājis Pauls, tādēļ vienam ar vienu paķīk vērtējums var būt augstāks par to, kuram to paķīk ir trīsdesmit.
Bildes:ai vari aprakstīt kādus spiholoģiskos modeļus, pēc kā izrietētu, ka bez iemesla visi kaut kam uzmetas krāgā un kaifo? Nepieļauj, ka ir kritēriji (piem. vecuma marasms, mušmiru lietošanas pazīmes, lielummānija utt.) pēc kuriem pūlis (visi) izvēlas upurus? Te ir tūkstošiem lietotāju - kāpēc tieši Voldi, kāpēc Tevi? Nekādi zvani galvā nezvana?
Jaa, nu traki Bildes, ja tev vecuma marazms ir saacies sen atpaka'l. 6 gadi atpaka'l jaf tevi pie praata ved'am, bet 6 gadi neko citu neesi iem'ac'ijies, kaa lieliities ar savu vecuma marazmu, kuru centies izmisiigi pie'suut citiem, toreiz gan tas bija Anirs- or'ginaals, nevis Anira 12tais klons . Atceros, kaa pirmajaa klasee ar'i visi vienam uzmetaamies, bet mums tas paargaaja augot, te pieaugu'sajiem veel nepaariet
Ko Tu vecais te murgo... kas bija tie "JŪS" vedēji?
Kādus 6 gadus atpakaļ????? Lasu: Haiduks Reģistrācijas datums: 06.06.2011... Kurš te vēl ir KLONS???
Atceros, jā, bija tāds tizlenis, pirtis rīkoja, divas meičas kas tur pabija - teica, ka esot derdzīgs vecis. Vēl atceros, ka viena ļoti cienījama māksliniece man teica, ka šito vajag tā kā tārpu zemē mīt... Tad vēl atceros ka varēja viegli siksnu uzlikt tēmas pavēršot par uzmākšanos mazgadīgām meitenēm, problēmām ar vecākiem un kompetentām iestādēm... Es tagad pie jūras atpūšos, nav laika, bet atgriezīšos - izrakšu pāris vecos topikus. Ka tik nebūs Tev atkal jādzēšas ārā un jāpārvācās atpakaļ smirdināties pa tīņu portāliem...
A šis tik māk riet - jaf jaf, naf naf, gaf gaf - būtu labāk gājis nah nah!
Izbrīna tikai viena lieta - ka regulāri atkārto murgus dažādās kombinācijās - tiešām ceri, ka pastāvīgie foruma lasītāji Tev noticēs?
Ka nu nevar rimties! Nu labi, vecais mīl gramstīties, nu tad nelūri pats uz to procesu un nelaid savu meitu pie viņa un viss! Piegriežas jau tas cirks 6 gadu garumā...
Eltons:Ka nu nevar rimties! Nu labi, vecais mīl gramstīties, nu tad nelūri pats uz to procesu un nelaid savu meitu pie viņa un viss! Piegriežas jau tas cirks 6 gadu garumā...
nu tad pazaveries - objektīvi - kurš te sāka atkal smakot... divus mēnešus nebija vaukšķējis!!!
VValdis:Izskatās, ka Bildem tā Haiduksa gramstīšanās gar viņu nav gājusi pie sirds.
Tā būtu tikai dabiska reakcija... man arī būtu instinktīva reakcija kraut pa ģīmi, ja kāds pidars sāktu gramstīties... bet šeit gadījums nedaudz ielaistāks: Bildim derdzību uzsit Haiduka fotografēšanas procesa metodes, saskatot tajās pedofīlijas pazīmes... šai sakarībā nav un nekad arī nebūs viņiem savstarpēju kontaktu, kur nu vēl savstarpēja "gramstīšanās"... bet nu vazāt visas tās peripētijas 6 gadu garumā pa visiem forumiem, neatkarīgi no tā bijis kas vai nav bijis, nu, kā jau teicu, piegriežas... tieši tāpat kā Haiduka pārspīlētā aizsardzības reakcija, kas nereti izpaužas jau pirms oponents paspējis ko bilst. Bet nu... bez šo personību klātbūtnes laikam neviens neskrietu pēc čipšiem un aliņiem...
Haiduks:
Ko Tu vecais te murgo... kas bija tie "JŪS" vedēji?
Kādus 6 gadus atpakaļ????? Lasu: Haiduks Reģistrācijas datums: 06.06.2011... Kurš te vēl ir KLONS???
Atceros, jā, bija tāds tizlenis, pirtis rīkoja, divas meičas kas tur pabija - teica, ka esot derdzīgs vecis. Vēl atceros, ka viena ļoti cienījama māksliniece man teica, ka šito vajag tā kā tārpu zemē mīt... Tad vēl atceros ka varēja viegli siksnu uzlikt tēmas pavēršot par uzmākšanos mazgadīgām meitenēm, problēmām ar vecākiem un kompetentām iestādēm... Es tagad pie jūras atpūšos, nav laika, bet atgriezīšos - izrakšu pāris vecos topikus. Ka tik nebūs Tev atkal jādzēšas ārā un jāpārvācās atpakaļ smirdināties pa tīņu portāliem...
A šis tik māk riet - jaf jaf, naf naf, gaf gaf - būtu labāk gājis nah nah!
Izbrīna tikai viena lieta - ka regulāri atkārto murgus dažādās kombinācijās - tiešām ceri, ka pastāvīgie foruma lasītāji Tev noticēs?
žēl , ka tas garais tavs murgs te jācitē, daudz vietas aizņem... Bet lēnām pēc kārtas 1. Vai zini, kas ir ZD (zinošais dirsējs)- cilvēks, kurš naf bijis, naf redzējis, bet visu ideāli zin ot tas esi tu! 2. Kamēr latviešu fotogrāfi neiemācīsies - Asuma dziļums un citus foto terminus latviski, bet lielīgi lietos (kaut pamatā nezin, kā tos praktiski pielieto) uz pietaisīs valodu ar ar angļu saīsinājumiem un pilntekstiem, tikmēr Haiduks lietos naf, jaf... redziet, ka tas jums griež ausis- man tieši tāpat griež ausis šie angliskojumi 3. par pirtiņām, lai cik bēdīgi, bet tās pastāv tieši tikpat ilgi, cik pastāv fotoblogs, liekas jaf 8 gadu ziemas mēnešos , jo pirtiņas ideja radās reizē ar fotoblogiešu tendenci reizi mēnesi satikties un kaut kur pasēdēt. Tas , ka pasākums tika kupli apmeklēts, blogā daudz tika likts pasākumu bildes, radīja dažos skaudību, un cītīgi tika no ZD puses nopelts 4. tas ka viena ļ-c. māsliniece teica... cik man naf teikuši- paņem beisboleni un to stulbeni pamāci (par tevi Bildes ), vai tādēl es to ņemu galvā- neņemu. 5. Man nekad dzīvē naf bijis fotografēšanās dēļ saskarsme ar kompetentām iestādēm, to atkal ZD Bildes izzīdis no pirksta 6. Man bija piegriezusies tā derdzība, kas bija blogā un es pats izdzēsos... bet sakarā ar pellu pirti (starp citu pasākums radās tieši saistībā ar Haiduka pirtiņu) saskaņojot ar Eliku, es atgriezos ar savu niku un nikbildi- mani nenobannoja, nepadzina, tā kā Bildes, vari necensties te kaut ko kādam iestāstīt.
Paliek atklāts jautājums- Bildes, kas ir smirdīgie tīņu portāli- lai saprotam, ko tu ar to domā ( fotosienu, photodom). Bet kad meklē vecos topikus, tur būs ap četri, pieci Anonimus kas regulāri mizo piekto izlecūju Anonimus - tevi