Ir doma rīkot nākamo fotokrosu Liepājā vai tās apkārtnē. Apvienot krosu ar plenēru un vakar tusiņu kāda pirtī, viesu namā vai kempingā, tāpēc neatteiksimies no Liepājnieku palīdzības atrast foršu vietiņu un saorganizēt lielu pasākumu
Vienk. lai cik diivaini arii nebuutu Liepaaja man liekas pat bijis neesmu! :oops: Taa nu vienkaarshaak izklausaas braukshana ar kaut kaadu konkreetu transportu! Nu bet jaa..principaa atliek tikai taa iisti gribeet un tad jau...
Nenormāli gribētos piedalīties shitādā pasākumā, ar tādiem foto guru kopā pastaigāt, nuu un sakarā ar to ka esmu no ventspils varu piedāvāt jums visiem braukt pie manis uz ventspili !!! Nekāds gids neesmu bet vareētu pacensties
...esmu ne tikai iedzimtais liepājnieks, bet dibinājis Liepājas fotoklubu, Liepājas vēstures pētnieks- amatieris un Jūsu zināšanai, ka no Liepājas nāk ne tikai labākie mūzīķi, bet arī labi fotomeistari ( Liepājā bija pirmā fotostudija PSRS laikos, kas pasaules mērogā sāka ievākt balvas), kas tagad strādā dažādos "lielās ūdensgalvas" (piedod`iet) izdevumos. Ja vajag kosultācijas par fotovietām- labprāt parādīšu.