forum.gif
meklējam fotogrāfus
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / meklējam fotogrāfus
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 10.08.13 16:01 labots
 citēt
Meklējam fotogrāfus, kuri vēlētos nomāt mūsu fotostudiju ilgtermiņā ar mēneša maksu 150ls
fotostudija ir viena plašākajām un labāk aprīkotajām foto studijām Rīgā.
Fotostudija aprīkota ar 12 impulsa un pastāvīgās gaismas avotiem, plašu gaismas veidotāju klāstu un citiem aksesuāriem lai iegūtu profesionālu rezultātu. Foto studijas kopējā platība ir 140m2 .
Foto studija aprīkota ar unikālu cikloramas fonu kurš ir 8 m plats un ļauj fotogrāfēt kā arī filmēt lielas cilvēku grupas. Fona kopējā platība ir 40m2.
griestu augstums 3.20m
Uz vietas ir pieejami dažādi aksesuāri, kā arī specefektu iekārtas (dūmu mašīnas, burbuļmašīnas, u.t.t.)
Ir wi-fi
Fotostudija atrodas pērnavas ielā 62
bildes ir iespējams apskatīties mājaslapā [url=www.photoart.lv]www.photoart.lv[/url] sadaļā Studija.

Droši zvaniet, piesakaties apskatīties un izvērtēt šo burvīgo fotostudiju.
20390266 Linda. :)
Publicēts: 10.08.13 16:07
 citēt
Ja jums jau viena ir, tad kāpēc citiem (gotogrāfiem) būtu jums vēl jāizīrē savas + par 150LVL :) :D
Publicēts: 10.08.13 16:35
 citēt
photoartLV:Meklējam fotogrāfus, kuri vēlētos izīrēt fotostudiju ilgtermiņā ar mēneša maksu 150ls
fotostudija ir viena plašākajām un labāk aprīkotajām foto studijām Rīgā...

:) Neiebraucu. Tad ko jūs meklējat - vēl vienu studiju, ko īrēt no fotogrāfa, kas jums to par 150 Ls izīrēs vai tomēr fotogrāfus, kas vēlas īrēt no jums jūsu studiju? (latviski "izīrēt" nozīmē nodot savu īpašumu lietošanā citam par noteiktu atlīdzību)
Publicēts: 10.08.13 16:40
 citēt
Maris:Ja jums jau viena ir, tad kāpēc citiem (gotogrāfiem) būtu jums vēl jāizīrē savas + par 150LVL :) :D
es ar šito nesaprotu..... :bad_egg:
Publicēts: 10.08.13 16:58
 citēt
atvainojos par "gotogrāfu" fotogrāfus meklējam, kuri vēlētos ilgtermiņā īrēt mūsu studiju, piedāvājums vairāk attiecās uz fotogrāfiem, kuri ar to pelna iztiku ikdienā (reklāmas, katalogi, u.t.t.) jo tiem, kam foto ir hobijs tas ir neizdevīgi un nevajadzīgi.. :)
Publicēts: 10.08.13 17:27
 citēt
tas ir - es nesapratu - 150 lati mēnesī un studija mana? Varbūt tad es varu tur dzīvot? Kādi ir komunālie maksājumi? Cena ir ar PVN?
Publicēts: 10.08.13 17:41
 citēt
Nē, nebūs Tava, jo vēl spēkā ir cenu liste:

"70ls par 20 apstrādātām bildēm (fotosesijas ilgums apmēram 6 stundas).
Nākot ar otru pusīti, draugu vai draudzeni - 100ls kopā un 20 apstrādātas bildes katram (gan kopā, gan atsevišķas).
Citi pakalpojumi:
Fotostudijas īre 20ls/h, vai 80ls dienā.
Ir arī iespēja uztaisīt video apmēram 2 minūtes garu, cena: 100ls"

Tad, kad Linda būs burvīgajā studijā 80 latus dienā atstrādājusi plus vēl 2 minūtes, tikai tad varēsi līdz nākamai dienai tur apmesties par saviem 150 latiem bez PVN.
Publicēts: 10.08.13 18:26
 citēt
tas uz to neattiecas.. mājaslapu iedevu, lai apskatītu studijas bildes, nevis lai iztirzātu cenu listi
nē dzīvot tur nevar.
ir plānoti 4-5 fotogrāfi, kas regulāri izmantos telpas, tiks izveidots kalendārs, kurā katrs varēs rakstīt savus darbības laikus, lai nepārklātos. :)
Publicēts: 10.08.13 18:29
 citēt
cena ir bez pvn
Publicēts: 10.08.13 18:32
 citēt
Bet tā patīk paskaitīt naudu svešā kabatā... 5x150 gana labs biznesa plāns... lai jau izdodas!
Publicēts: 10.08.13 19:13
 citēt
komunālos apmaksāju es, kā arī gana naudiņas esmu tehnikā ieguldījusi :)
Publicēts: 10.08.13 20:01
 citēt
photoartLV:komunālos apmaksāju es, kā arī gana naudiņas esmu tehnikā ieguldījusi :)
.... un bija vērts?
P.S. Un cik ir plānots iekļaut laiku iekš tiem simt`piecdesmit?
Publicēts: 10.08.13 21:05
 citēt
Eltons:Bet tā patīk paskaitīt naudu svešā kabatā... 5x150 gana labs biznesa plāns... lai jau izdodas!

Cik var saprast, tad kopā 150Ls :amazing:
Publicēts: 10.08.13 22:32
 citēt
"Cik var saprast, tad kopā 150Ls "

Tā izskatās: "fotogrāfus, kuri vēlētos nomāt mūsu fotostudiju ilgtermiņā ar mēneša maksu 150ls"

Tātad, savācaties 5 gabali, sametaties pa 30 latiem (bez PVN) un rakstaties grafikā iekšā... katram sanāks nepilnas 2 stundas mēnesī tai "burvīgajā" studijā (pēc augšminētās cenu listes, kas gan neattiecoties, bet faktiski ir spēkā), plus ilgtermiņā, tātad jums jāmaksā būs vismaz gadu uz priekšu vai vismaz jānoslēdz attiecīgs līgums. Kā jau minēju, bez visām gramatiskajām kļūdām, skuķis biznesu prot bīdīt...
Publicēts: 10.08.13 23:26
 citēt
photoartLV:atvainojos par "gotogrāfu" fotogrāfus meklējam, kuri vēlētos ilgtermiņā īrēt mūsu studiju, piedāvājums vairāk attiecās uz fotogrāfiem, kuri ar to pelna iztiku ikdienā (reklāmas, katalogi, u.t.t.) jo tiem, kam foto ir hobijs tas ir neizdevīgi un nevajadzīgi.. :)
nu skaidrs, ka hobiju nevar piekopt studijā (fui), savukārt aprakstītajām profesionālajām darbībām pārsvarā neder tāds grafiks, kur ierakstās, kad brīvs. kad vajag, tad vajag un basta :D
Publicēts: 11.08.13 00:17 labots
 citēt
Pa diogonali preteja maja man vairak ka 10 gadus bij studija ar smuku skatu uz parku un baznīcu.Forsja bija dzivoju ar vinja.Sita bijusi ortopedijas eka liekas .Rajons pabaigs vismaz reizi menesi kadam klientam tur aptirija masjinu.
Publicēts: 11.08.13 03:54 labots
 citēt
Bildes:
photoartLV:atvainojos par "gotogrāfu" fotogrāfus meklējam, kuri vēlētos ilgtermiņā īrēt mūsu studiju, piedāvājums vairāk attiecās uz fotogrāfiem, kuri ar to pelna iztiku ikdienā (reklāmas, katalogi, u.t.t.) jo tiem, kam foto ir hobijs tas ir neizdevīgi un nevajadzīgi.. :)
nu skaidrs, ka hobiju nevar piekopt studijā (fui), savukārt aprakstītajām profesionālajām darbībām pārsvarā neder tāds grafiks, kur ierakstās, kad brīvs. kad vajag, tad vajag un basta :D

Tieši tā. Klientiem, lielākoties, vajag tad kad vajag un nevis tad, kad tev ir brīvs.
Sūdīgs dīls, neinteresē.
Publicēts: 11.08.13 11:59
 citēt
piedāvājums ir priekš gribētājiem, ja neinteresē, piedāvāju ignorēt šo rakstu un teereet savu laiku lietderiigaak :) savukrārt gribētāji droši zvaniet un nāciet apskatīt :)
Nilss priekškam Tev studiju? bezpajumtniekus var arī ārā bildēt :)
Publicēts: 11.08.13 12:49
 citēt
mērkaķošanās - vai nu izīrē vienam pa 150 vai konkrētu summu,bet ne jau 5iem fotografiem ar nezunāmiem darbalaikiem:face-grin:
Publicēts: 11.08.13 13:45 labots
 citēt
Ir jābūt ļoti dārgai un *prettanku* tehnikai, lai to izīrētu - no pieredzes varu teikt, ka it kā normāli cilvēki salauž visu ko var salauzt - man no īres ir aprautas VISAS statīvu skrūves, VISAS galvu skrūves + n-tās reizes nogāztas zipenes pret zemi kas viņu darbību neuzlabo.

Vidējais īrētājs ir vnk fantastisks idiots.
Publicēts: 11.08.13 13:55 labots
 citēt
Maris:Ir jābūt ļoti dārgai un *prettanku* tehnikai, lai to izīrētu - no pieredzes varu teikt, ka it kā normāli cilvēki salauž visu ko var salauzt - man no īres ir aprautas VISAS statīvu skrūves, VISAS galvu skrūves + n-tās reizes nogāztas zipenes pret zemi kas viņu darbību neuzlabo.

Vidējais īrētājs ir vnk fantastisks idiots.

CILVĒKS kurš ikdienā nestrādā ar TEHNIKU bieži vien "Darba procesā" nespēj adekvāti darboties izvērtēt spēku. Seviķi ja runa par mazabģerbtu beibju bildēšanu. Tas arī no pieredzes kad vēl Foto centra laikos izīrējām studiju. BEIGĀS nācās to darīt TIKAI ar asistenti , jo ne mazums RADOŠI veči pat ne amatieri pamanījās NOVĒRPT pat lielo stīva kārtīgas bultskrūves un noraut Broncolor sliedēm 5mm ZOBUS ! ar plikām rokām :):) Beigās mums bija vesels saraksts KAM NEIZĪRĒJAM :D ;D
Publicēts: 11.08.13 14:17
 citēt
photoartLV:piedāvājums ir priekš gribētājiem, ja neinteresē, piedāvāju ignorēt šo rakstu un teereet savu laiku lietderiigaak :) savukrārt gribētāji droši zvaniet un nāciet apskatīt :)

Nedomāju ka TEV būtu jēga šo studiju izīrēt , to ātri vien nolietos pilnībā pārvērtīs lūžņos . Nopietnam darbam viņa ir stipri par šauru par zemu griesti. Starp citu vienīgais no Stulbja modeļiem kas man jebkad licies interesantas ir Linda Vikmane , nemaz nezināju ka arī tāda fotogrāfe ir :) 12 blices tas protams Vaau , tik ērtam darbam lābāk platāka telpa auxstāki griesti. Tāpat arī tas viss nav uz sliedēm bet uz statīviem kas tik šaurā telpā ar zemiem griestiem neļauj izmantot pat pusi lampu vienlaicīgi. Nu tas tā. Lai veicas.
Publicēts: 11.08.13 16:08
 citēt
photoartLV:piedāvājums ir priekš gribētājiem, ja neinteresē, piedāvāju ignorēt šo rakstu un teereet savu laiku lietderiigaak :) savukrārt gribētāji droši zvaniet un nāciet apskatīt :)

Vēl interesantāk ir uzraut studiju un tad meklēt 5 večus, kuri to izdrāzīs.
Publicēts: 11.08.13 16:11
 citēt
NilsS:Vēl interesantāk ir uzraut studiju un tad meklēt 5 večus, kuri to izdrāzīs.

Cilvēki kuriem nav pierezdes šai jomā BIEŽI liekas ka "Visi dara kā viņi" , tas maldīgs uzskats no pieredzes trūkuma. PARASTI tādiem kam nav SAVAS tehnikas svešu nemaz nevar uzticēt , pirmkārt rīkoties nepratīs otrkārt ja ar pratīs konkrēto modeli nezinās.
Publicēts: 11.08.13 21:00
 citēt
Man pietiktu ar vienu stundu tai studijā......... :big_smile: nevajaga mēnesi :grimace:
Publicēts: 11.08.13 21:57
 citēt
Oliss:Man pietiktu ar vienu stundu tai studijā......... :big_smile: nevajaga mēnesi :grimace:
Tev vienu stundu, citiem pēc tevis mēnesi meitenes uz drupu fona bliezt :haha:
Publicēts: 11.08.13 22:17 labots
 citēt
Gabiz:
Oliss:Man pietiktu ar vienu stundu tai studijā......... :big_smile: nevajaga mēnesi :grimace:
Tev vienu stundu, citiem pēc tevis mēnesi meitenes uz drupu fona bliezt :haha:

es............nepiesakos....bet meitenes gan jau skaistas...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):