forum.gif
Par Fresnel Tungsten Light
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Par Fresnel Tungsten Light
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >
IerakstsAutors
Publicēts: 15.08.13 16:25 labots
 citēt
Nekas nav slēgts =]

www.ebay.de...
www.ebay.de...

cenas starpība pofig, bet 6 vs 8 grādi, vai 6 nav bik par šauru?

Jebšu www.ebay.de...

P.S. Spešel Jurčikam www.draugiem.lv...
Publicēts: 15.08.13 17:00
 citēt
nu nekas Tev nesanāks - i ne tik briesmīgs kā draugu fočenē - nesanāks ar tiem lētajiem sūdiem. jurčikam sanāks, Tev - nesanāks. da ne vienam nesanāks...
Publicēts: 15.08.13 18:02
 citēt
Gabiz:
P.S. Spešel Jurčikam [url=http://www.draugiem.lv/gabiz/gallery/?pid=322433423
]http://www.draugiem.lv/gabiz/gallery/?pid=322433423[/url]

tādu var ar zipenēm, ar galda lampām, ar diezgan daudz ko... tik kvalitatīvāk stipri sanāks.
Publicēts: 16.08.13 12:37
 citēt
nu re Juri... ja sāksi ar lukturīšiem tad līdz Harkūra līmenis (ienākumu ziņā) netiksi NEKAD! Tāpat jau neiet diez ko spoži, ne?
Publicēts: 16.08.13 13:41 labots
 citēt
Bildes:nu re Juri... ja sāksi ar lukturīšiem tad līdz Harkūra līmenis (ienākumu ziņā) netiksi NEKAD! Tāpat jau neiet diez ko spoži, ne?

LATVIJĀ spoži iet tik naudas mijējiem kas "Tirgo pērk NAUDU" un ar tik tiem kam smadzenes Rīgas pašvaldības dundukiem izradas tadu nebija:) Tak šaka kā man reiz teica onkuls Feniņu nerēķināsi pie markas netiksi :)
Publicēts: 16.08.13 14:53
 citēt
Šitā ir gada labākā diskusija! :D
Publicēts: 16.08.13 14:54
 citēt
Bildes:nu re Juri... ja sāksi ar lukturīšiem tad līdz Harkūra līmenis (ienākumu ziņā) netiksi NEKAD! Tāpat jau neiet diez ko spoži, ne?
A ko tu iesaki? Jeb neko nevari ieteikt, tikai aplauzt citu ieteikumus ar lētu demagoģiju, kas balstīta uz pieņēmumiem?
Publicēts: 16.08.13 16:43 labots
 citēt
TomsL:
A ko tu iesaki? Jeb neko nevari ieteikt, tikai aplauzt citu ieteikumus ar lētu demagoģiju, kas balstīta uz pieņēmumiem?
+++
Ir te daži tādi "lielmeistari" (vairumā), nevis pastāstīs, pamācīs, bet gan daiļi padirsīs...

P.S. Jurčikam cepums
Publicēts: 16.08.13 17:04
 citēt
Sasodīts ku labs lasāmgabals! Es esmu starā par šo diskusiju!
Publicēts: 16.08.13 17:06
 citēt
Gabiz:
TomsL: ko tu iesaki? Jeb neko nevari ieteikt, tikai aplauzt citu ieteikumus ar lētu demagoģiju, kas balstīta uz pieņēmumiem?
+++
Ir te daži tādi "lielmeistari" (vairumā), nevis pastāstīs, pamācīs, bet gan daiļi padirsīs...

P.S. Jurčikam cepums
Tu gribi profesionālu ieteikumu profesionālai darbībai vai arī paļurināt par tēmu "kā mājas apstākļos iztecināt drusku padzērienu, kaut vai ar nelielu alkohola saturu"?
Publicēts: 16.08.13 17:08 labots
 citēt
Saņemies - nevajag atbildēt ar pretjautājumu - tā tikai prasti demagogi cenšas izrāpties no kapa.
Es gribu tavu profesionālo viedokli dzirdēt, ja maz tev tāds ir (lai gan šumu ap sevi esi uzbūris tādu).
Un ja nav, tad atkal jautānjums - kamdēļ, un vēl pie tam, tik bravūrīgi piedāvā ko tādu, ko nespēj sniegt? :face-kiss:
Publicēts: 16.08.13 17:17
 citēt
Juris izklaidējās, bet vai ir kāds kas neredz, ka lukturīsu portrejam nav pilnīgi nekāda sakara ar harcourta deģikiem?

Nafig vispār tie franči tā bildē? Tapēc, ka spēlējās ar TUMŠS PRET GAIŠU - visi viņu portreti ir kā šaha dēļi - gaismo tur kur blakus tumšs un otrādi - lai to dabūtu ir jābūt precīzākai gaismai un precīzākiem brandoriem + vispār jasaprot ko grib panākt.

Juris ir panācis to, ka lukturītis spīd šim virsū + dabūjis sīku kontreni + abstraktus pleķus fonā - kurš tad iebilda, ka lukturītis nespīd cilvēkam virsū?

Tik kapēc tā dirsties - es šādas srežģītības low-key korporatīvos ģīmīšus klapēju ar tubusiem bez kada čakara.

tikai kads tam sakars ar vadāmam gaismām? Ja tas ir viss kas Gabiz vajadzīgs tad to var arī ar kvēlspuldzēm *ar spogulīti* no patronas līdz pusei pa 0,60LVL
Publicēts: 16.08.13 17:24 labots
 citēt
TomsL:Saņemies - nevajag atbildēt ar pretjautājumu - tā tikai prasti demagogi cenšas izrāpties no kapa.
Es gribu tavu profesionālo viedokli dzirdēt, ja maz tev tāds ir (lai gan šumu ap sevi esi uzbūris tādu).
Un ja nav, tad atkal jautānjums - kamdēļ, un vēl pie tam, tik bravūrīgi piedāvā ko tādu, ko nespēj sniegt? :face-kiss:

Tu nemuldi, bet turi acis vaļā - Juris ir uzspīdinajis sev lukturi pa visu seju - un tagad skaties ko cilvēki dara (kāda ir jēga) ar vadāmām gaismām:

sejas centrā ir gaismas strīpa, vaigi tumši, vaigu kantes ar kontragaismu, fons pret kontragaismu nolikts tumšs, pret matiem gaišs - sejas līnijā 5 tumšgaisie + nolikti pret fonu - matu līnija 3 tumšgaisie + nolikti pret fonu

kāds tam sakars ar pleķi fona un lukturi pa visu seju????

Nekāds + ja mēģinās šo sakaru dabūt.... šancēs pusi dienas ar nenormālu brāķa procentu

Lielākā daļa šancēs gadu un bezjēdzīgi - jo tāpat nesapratīs kas jādara

bildem tik slinkums skaidrot (vai neredz jegu)
Publicēts: 16.08.13 17:29
 citēt
TomsL:Saņemies - nevajag atbildēt ar pretjautājumu - tā tikai prasti demagogi cenšas izrāpties no kapa.
paskatījos Tavu galeriju. Man nav par to ar Tevi runāt. Visu pārējo Māris jau pateica. Ja māki lasīt. Es labāk nemācēšu izstāstīt, jo es vispār nefotografēju. Es saņemu naudu par šaha figūriņu bīdīšanu. Pareizs gājiens - dzinnn - nauda kontā. Viss pārējais man ir pofig.
Publicēts: 16.08.13 17:29
 citēt
Nu re, super! Paldies Maris par šo!
Bet kas īsti domāts ar "tumšgaišie"?

Bildem slinkums - vai arī nezināšana, tas jau jārisina viņa pusē..
Publicēts: 16.08.13 17:35
 citēt
Jā Māri, man tiešām slinkums. Turklāt es ar visādām kaktu metodēm esmu gadus pavadījis lai saprastu, ka kaut kam tādam, kā Tava piemēra bildē, pietuvoties var tikai Juris ar kabatas baterijām :D :D :D
Publicēts: 16.08.13 17:39
 citēt
Bet no otras puses ir tā pat kā ar muzikālo dzirdi. Ja par skaņu ir ļoti vienkārši nošķirt avis no vilkiem, tad vizuālajā uztverē - gandrīz neiespējami. Pasaki cilvēkam, ka viņš neatšķir harkūra bildi no gabja vai jurčika bildes - cilvēks apvainosies. Pasākums ir bezjēdzīgs DEFOLTĀ!!!

un tas pats ir par stilu, gaumi... dajebko... Starp citu: lielākajai daļai cilvēku katra acs rāda citādu balto balansu :D
Publicēts: 16.08.13 17:42 labots
 citēt
Bildes: kaut kam tādam, kā Tava piemēra bildē, pietuvoties var tikai Juris ar kabatas baterijām :D :D :D

Domāju, ka ar tām kabatas baterijām kurām ir viena diode un bīdāma lēca var uzbildēt harcourtu - tikai vajag mazus statīviņus, regulējamus kronšteinus un prisabačīt brandorus... tik baigi traucēs jaudas trūkums, dimmēšanas neesamība un bildes nevarēs būt krāsainas (fig tu šitām wb cilvēcīgā tonī uzliksi)

Ar tām 10w kuras jau dimmējās vieglāk tik nezinu vai ar 9-13grādu leņķi pietiks + atkal tas wb... un pārbūve, lai fiksēšana un brandori strādā. + 10w Acme lukturi sver 2+ kg - 150w deģika galva 1,1kg un ir stipri mazāka.

Bet karst gan tie deģiki - regulejas ar cimdiem un aši piesilda telpu kurā švaka ventilācija - nu ne tik traki ka 500w celtnieku halogēni, bet arī tīri forši :)
Publicēts: 16.08.13 17:44 labots
 citēt
Māri... ir cilvēki, kas fotografē ar saules gaismu tumšā izstabā, pa šķirbām, ar spoguļu strēmelēm. Izrēķina līdz mikronam precizitāti un īstajā mirklī spiež pogu :D :D
Publicēts: 16.08.13 17:49 labots
 citēt
Bildes:Māri... ir cilvēki, kas fotografē ar saules gaismu tumšā izstabā, pa šķirbām, ar spoguļu strēmelēm. Izrēķina līdz mikronam precizitāti un īstajā mirklī spiež pogu :D :D

Pazīstu vienu kurš šādi, pamatskolā iedams, kopēja bildes - bildeja katru dienu un visa laboratorija klētiņā bez strāvas (pēc kara vnk viņa pāķos pāris gadus nebija strāvas) - dalīja meitenēm 6x9cm kontaktkopijas un bija pirmais čalis ciemā.
Publicēts: 16.08.13 18:25
 citēt
Maris:
Bildes:Māri... ir cilvēki, kas fotografē ar saules gaismu tumšā izstabā, pa šķirbām, ar spoguļu strēmelēm. Izrēķina līdz mikronam precizitāti un īstajā mirklī spiež pogu :D :D

Pazīstu vienu kurš šādi, pamatskolā iedams, kopēja bildes - bildeja katru dienu un visa laboratorija klētiņā bez strāvas (pēc kara vnk viņa pāķos pāris gadus nebija strāvas) - dalīja meitenēm 6x9cm kontaktkopijas un bija pirmais čalis ciemā.

Bt forši tak! :)
Man vecmuteres un vecfātera fotoalbūms tak ar pilns ar 9x18 vai ciktur kontaktkopijām...
Publicēts: 16.08.13 18:33
 citēt
Tas, ka albūmā kontaktkopijas jau vēl nenozīmē, ka tās ceptas bez strāvas :)
Publicēts: 16.08.13 19:31
 citēt
Nu pamēģināsim, bet gan jau ka atkal būsi nobanots...
Publicēts: 16.08.13 23:32
 citēt
Bildes:Bet no otras puses ir tā pat kā ar muzikālo dzirdi. Ja par skaņu ir ļoti vienkārši nošķirt avis no vilkiem, tad vizuālajā uztverē - gandrīz neiespējami. Pasaki cilvēkam, ka viņš neatšķir harkūra bildi no gabja vai jurčika bildes - cilvēks apvainosies. Pasākums ir bezjēdzīgs DEFOLTĀ!!!

un tas pats ir par stilu, gaumi... dajebko... Starp citu: lielākajai daļai cilvēku katra acs rāda citādu balto balansu :D

Bilde bija ne par Harkortu bet Jurčikam par prieku :face-wink:
Smuki pateikts nekas.
Publicēts: 16.08.13 23:41
 citēt
btw, Rīgā ir kāda izīrējama studija ar regulējamām pastāvīgajām gaismām?
Publicēts: 16.08.13 23:56
 citēt
Tu zini, pa lielam jāpiekrīt Zinu viedoklim :) Nu nevajag veidot ap foto bildiski stulbu darbu svētošanas topošanas shēmu, ja pats šīs shēmas autors pats ir absolūti impotents bildismā :) Jau pēc idejas..
Bet zinu cepuri nost- vai vēl būs te kāds tāds? :)
Publicēts: 17.08.13 00:05
 citēt
KURŠ ir impotents bildismā!?!?!?!?!?
Publicēts: 17.08.13 00:07
 citēt
dansiga:KURŠ ir impotents bildismā!?!?!?!?!?

Vai nu Tev būtu jāatkārto divreiz? :) :) Esi taču gana saprātīga? :) (kā vismaz līdz šim domāju, neliec man viltes..:( )
Publicēts: 17.08.13 00:08
 citēt
letins:
dansiga:KURŠ ir impotents bildismā!?!?!?!?!?

Vai nu Tev būtu jāatkārto divreiz? :) :) Esi taču gana saprātīga? :) (kā vismaz līdz šim domāju, neliec man viltes..:( )

nezinu gan = par kuru šoreiz tu runā ;-(
Publicēts: 17.08.13 00:13
 citēt
Nu žēl, ka liec man vilties.. Jeb izliecies..
Publicēts: 17.08.13 00:21
 citēt
letins:Nu žēl, ka liec man vilties.. Jeb izliecies..

neizliekos!!!! būtu tā kā mani jāpazīst!!!!
Publicēts: 17.08.13 00:27 labots
 citēt
Mož toč daltoniķis vai cirvis,bet..............

bet nu man ne visai ēna no šņobeļa un feiss liekas pa gaišu salīdzinot ar sejas daļu no vaigu kauliem līdz ausīm
Publicēts: 17.08.13 00:31
 citēt
dansiga:
letins:Nu žēl, ka liec man vilties.. Jeb izliecies..

neizliekos!!!! būtu tā kā mani jāpazīst!!!!

Pietiekoši labi Tevi pazīstu :) Lai nekļūdītos :)
Publicēts: 17.08.13 00:33
 citēt
Rolands66:Mož toč daltoniķis vai cirvis,bet..............

bet nu man ne visai ēna no šņobeļa un feiss liekas pa gaišu salīdzinot ar sejas daļu no vaigu kauliem līdz ausīm

Par bildi- visas lieta ir gaumes lieta, tiesa, ēna mazliet par daudz, šķiet, bet bez kontektsta viss paliks diskusiju līmenī..
Publicēts: 17.08.13 00:35
 citēt
letins, ai labi .....
Publicēts: 17.08.13 00:38
 citēt
dansiga:letins, ai labi .....

Aha, izlokies, kā parasti? :) Nu ir jau labi, tikai "urķējos" nedaudz ..Ne jau uz Tevi :) Ja pareizi saprati..
Publicēts: 17.08.13 00:40
 citēt
letins:
dansiga:letins, ai labi .....

Aha, izlokies, kā parasti? :) Nu ir jau labi, tikai "urķējos" nedaudz ..Ne jau uz Tevi :) Ja pareizi saprati..

es sapratu ...... un ja Tu urķējies uz Mari ( es tā sapratu) - tad nu toč garām .... lecīgs tipiņš, arī iedomīgs, bet zin gana daudz ;-)))
Publicēts: 17.08.13 00:43
 citēt
dansiga:
letins: Aha, izlokies, kā parasti? :) Nu ir jau labi, tikai "urķējos" nedaudz ..Ne jau uz Tevi :) Ja pareizi saprati..

es sapratu ...... un ja Tu urķējies uz Mari ( es tā sapratu) - tad nu toč garām .... lecīgs tipiņš, arī iedomīgs, bet zin gana daudz ;-)))

Neesmu pārliecināts, ka saprati, bet ceru :) Neesmu lecīgs tipiņš, kā jau zini :) Lecīgais tipiņš jau patreiz te nav :) Zina jau viņš visu, kas nesaistās ar paša spējām un darbu :) No atbildības taču- kur vēl labāk? :)
Publicēts: 17.08.13 00:44
 citēt

te arī_nu ja jau bij tie septiņi lukturi un viss līdz mm,nevarēja vēl vienu,lai ēna sejas izteiksmi nekropļo?
Publicēts: 17.08.13 00:45
 citēt
letins, Tu par Mari!?!?!?!?!?
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >

Mana info: