Tu zini, Māris ir viens no korektākajiem komentētājiem pēc Lunis un Jurčika- Pārējie tikai kašķējas.. Es neesmu ne par vienu, bet par patiesību Un korektu klātesamību..
dansiga:Rolands, hokeju arī jūs vislabāk spēlējat ;-)))))
dansig nepalaid pļuršķi netēmā,tev patīk visādu herņu komentos bakstīt. Es vienkārši skatos un cenšos saprast.
BĻIN - nelasi manu herņu!!!!!
letins:
dansiga:letins, Tu par Mari!?!?!?!?!?
Tu zini, Māris ir viens no korektākajiem komentētājiem pēc Lunis un Jurčika- Pārējie tikai kašķējas.. Es neesmu ne par vienu, bet par patiesību Un korektu klātesamību..
Interesanti tomēr, ko par tēmu var pateikt cilvēks, kas fotografē tikai saulrietus, puķītes un sēnes... Nu nopietni, ko???
Pagriezīšu visu drusku savādāk: Ja man jāfilmē klips, tad labāk to darīt apmēram šādi: nevis klausīties profānu spriedumos, ka viņi tāpat uztaisīs ar canon 50D. Es esmu uzaudzis kinostudijā - burtiskā nozīmē i menja nje pravedjoš
Dažiem "korektajiem" vnk visu gribas piedzīt pēc savas viduvējību saprašanas.
Rolands66:
dansig nepalaid pļuršķi netēmā,tev patīk visādu herņu komentos bakstīt. Es vienkārši skatos un cenšos saprast.
BĻIN - nelasi manu herņu!!!!!
letins:
es Tevi citēju tikai PĒC tam .... tb kad tu man pārmeti ... ai da labi ... gan jau pats kaut ko lieto, ja jau esi te ..... un tad kad tu "lieto" - esi neciešams sarunu biedrs ....
es Tevi citēju tikai PĒC tam .... tb kad tu man pārmeti ... ai da labi ... gan jau pats kaut ko lieto, ja jau esi te ..... un tad kad tu "lieto" - esi neciešams sarunu biedrs ....
Apcelies PĒC MANIS Bet tas vairs sen nav par tēmu..
Bildes:Es esmu uzaudzis kinostudijā - burtiskā nozīmē i menja nje pravedjoš ....
Pazīstu ļautiņu, kas slimnīcā (ne kā pacients) uzaudzis, par ārstu viņš nav kļuvis, no medicīnas ar maz ko saprot... Domu uztvēri?
ja man nebūtu zināšanu, tad šajā jomā nevarētu labi pelnīt un dzīvot, Tepat Latvijā. Domu uztvēri?
Šajā topikā ir robežšķirtne - vieniem ir muzikāla dzirde un otriem nav. Re, par provi, Juris saka - es varu tā pat kā harkūrs. Tāpēc arī viņš ir tur, kur viņš ir. pat, ja viņām izdosies kādam iestāstīt, ka viņa plakanā bildīte ir līdzīga... Juris netiecas pēc zvaigznēm! Viņš ar savu tehnokrātisko filosofiju nes ziņu, ka bentlijs ir gavno - cik kruta viņam ir golfiņš...
Gan jau Esmeraldu nav ne Ulmanis ne Keronkulis bildējuši , skuķīšus no ielas parasti praktikanti bildeja uz cieti saliktām gaismām. Īstenībā būtu bijis baig vērtīgi ja Dreimani Juri un Freimani Ženiju pieliktu pie šito klasisko lietu mācīšanas kādā skolelē. Juris pēdējais Teātru foto šefs ta kas uz Baronielas Ženija gadus 20 šancēj labā vietā , viņai tēvs Ukraiņu fotogrāfs Māte Anna Priede taka teatrals stils iedzimtsof:f
Lunis:Gan jau Esmeraldu nav ne Ulmanis ne Keronkulis bildējuši , skuķīšus no ielas parasti praktikanti bildeja uz cieti saliktām gaismām. Īstenībā būtu bijis baig vērtīgi ja Dreimani Juri un Freimani Ženiju pieliktu pie šito klasisko lietu mācīšanas kādā skolelē.
Būtu... a ir fotoakadēmijas kur tumsoņi autodidakti dirš no mākoņiem pagrābtu sviestu.
Lunis: Īstenībā būtu bijis baig vērtīgi ja Dreimani Juri un Freimani Ženiju pieliktu pie šito klasisko lietu mācīšanas kādā skolelē. Juris pēdējais Teātru foto šefs ta kas uz Baronielas Ženija gadus 20 šancēj labā vietā , viņai tēvs Ukraiņu fotogrāfs Māte Anna Priede taka teatrals stils iedzimtsof:f
Mok var privātstundas sarunāt? Es jau neko nezinu par tiem cilvēkiem ne gadus, ne raksturus, ne... jāatzīst arī darbus :/
Tādas lietas mācās no meistariem , šitie Teātra foto visi mācijušies gan pi Baula gan Kreicbergas gan Rieksta , tie savukart mācijās pi vāciešiem kas pa Berlīni Vīni un Parīzi bij mācijusies. Jā tie autodidakti samozvanci tā ir reāla Latvijas katastrofa izglītības jomā. Vini pilnīgi neko nejedz no sistemātiskas izglītības.
Lunis: Īstenībā būtu bijis baig vērtīgi ja Dreimani Juri un Freimani Ženiju pieliktu pie šito klasisko lietu mācīšanas kādā skolelē. Juris pēdējais Teātru foto šefs ta kas uz Baronielas Ženija gadus 20 šancēj labā vietā , viņai tēvs Ukraiņu fotogrāfs Māte Anna Priede taka teatrals stils iedzimtsof:f
Mok var privātstundas sarunāt? Es jau neko nezinu par tiem cilvēkiem ne gadus, ne raksturus, ne... jāatzīst arī darbus :/
Problēma tā ka domaju viniem vairs nav tehnisko iespēju praktiskām nodarbībam, Ženijai točna par Juri nemaz nezinu neesmu sen manījis, pēdējā vieta kur viņš strādāja bija brieža ielā velāk man Rīga vairs nebij aktuāla neesmu sastapis
Jocīgs Tu Gabi. Jā,to vienu reizi kad tikāmies man bija zenit jo nikona filmeniekam nebija pārejas lai uzliktu 40 heliosu. Jā, pakāsu lidostā digi spoguleni, braucu no klipa filmēšanas Londonā biju noguris un izklaidīgs. Nu nopirku citu. Tagad viss izpārdots. Apnika. Kāds tam sakars ar zināšanām ar kurām es pelnu naudu? Domā ko gribi, manas domas par jūsu ciešanām tas nemaina. Plakana jums tā vizuālā uztvere.
Gabiz, pēc tā ko raksta Anirs var saprast, ka ticus pie tv reklāmas projetiem kādā reklāmas aģentūrā. Piķis tv reklāmai vēl ir tīri ok - var kādu labu kāpostu izcelt, ja ir pareizie gali pareizajās aģentūrās. Ar varēšanu profesionālajā jomā tas parasti īpaši nekorelē - ir ļoti dažādi. Visādā ziņā ja pašam vajag, tad jāmeklē informācija pašam, jālasa un jāeksperimentē. Padomus te prasīt par šādām lietām ir tuvu bezjēdzīgi.
un tomēr, cilvēks grib apgūt kaut ko. Tak nevajag uzreiz mērīties tādēļ.. Nu šķils Gabiz pa Šveici, tak nevienam te uz astes nekāps. Vai tad nav patīkamāk, ka cilvēks no LV to dara, nekā kāds polis vai turks ...
Bet tā svarīguma un pareizuma aste jāceļ kavaitraks! Interesanti - visi, kas par ģēnijiem piedzimuši, bez darba un talanta uzreiz šedevrus šķīla?
Bezmaz skauž ka kāds mācās! Nekāpjot uz grābekļiem neko iemācīties nevar. NEKĀDI CITĀDI NEVAR!
Bet notiek karš' uz kuriem tieši grābekļiem ir jākāpj... Tas nekas, ka katram savs ceļš pāri grābekļu laukam ejams. Un ne visi tiek lauka otrā krastā... Bet no mednieku gaides torņiem (cik nu kurš tālu ticis un nobāzējies) visādi gudrinieki sniedz vadošus norādījumus uz kuriem krābekļiem tā kārtīgāk uzkāpt... A tam, kas iet pa lauku, acis aizsietas - tas neko neredz, jo preredze izgaismo tik atpakaļceļu...
ak34, ar Anirs viss jau sen skaidrs, vēl nedaudz sausāku valodu un būs otrs neonīdz... Ja tā normāli izfiltrē tekstus, tad info ir ok, ir kāda ideja, ir kāds ieteikums.
Anirs, kāda jēga no zināšanām, kāda jēga ar ko tu naudu pelni utt. es spiežu pēc tā ko redzu (jeb neredzu) un izlasu. Jurčiks tehnars samodelkins, bet viņš tak rok un ņemās, toties redz tu pro ar biezo naudas maku, bet nedari praktiski neko. Sēdi uz sevis izdomātiem lauriem un skaties uz visiem citiem ka uz zemāku rasi un gudri (piedod) dirs. Ne katram bērnībā smilšu kastes vietā ir bijusi studija, vai kur tu tur uzaugi.. Pilnīgi pie kājas kā un kur tu audzis, ko un kā tu darījis utt. svarīgi ir tas ko no tevis tāda dzīve ir salipinājusi un kā tu ietekmē citu dzīvi...
jeb neredzi. pareizi piezīmēji. par maka biezumu nerunāsim - neesmu Lunis un maksāju Latvijā nodokļus. Taisnība, es praktiski neko nedaru - tik dzīvoju Latvijā, strādāju, maksāju nodoļus, radu darba vietas, audzinu bērnus u.c. šeit neesošajiem nesaprotamas lietas. Manas personības apspriešaman neko neizmaina topika "subjektā".
patiesībā ir pilnīgi vienalga ar kādām gaismām tu strādā - ja vien ir zināšanas, talants un spējas uzzīmēt īpašas personības šķautnes. Ar to nodarbojas harkūra studijā, par to viņiem maksā naudu, nevis jurčikam...
a Tu topiku sāc apmēram šādi: kāda šķirba starp fresneļiem un strobu? a es Tevi jau pirmajā atbildē brīdināju...
Bildes:jeb neredzi. pareizi piezīmēji. par maka biezumu nerunāsim - neesmu Lunis un maksāju Latvijā nodokļus. Taisnība, es praktiski neko nedaru - tik dzīvoju Latvijā, strādāju, maksāju nodoļus, radu darba vietas, audzinu bērnus u.c. šeit neesošajiem nesaprotamas lietas. Manas personības apspriešaman neko neizmaina topika "subjektā".
patiesībā ir pilnīgi vienalga ar kādām gaismām tu strādā - ja vien ir zināšanas, talants un spējas uzzīmēt īpašas personības šķautnes. Ar to nodarbojas harkūra studijā, par to viņiem maksā naudu, nevis jurčikam...
a Tu topiku sāc apmēram šādi: kāda šķirba starp fresneļiem un strobu? a es Tevi jau pirmajā atbildē brīdināju...
Anirs, nekā personīga, bet Tava attieksme un teksti ir nevienam nevajadzīgas "dabas" parādības. Kritika, ieteikumi ir ok, bet pēc Tevis teiktā man jāpārdod fočuks un jābeidz sapņot par varbūtību radīt kādu interesantu bildi... Man tas nepalīdz. Da i pie kājas. Man nav cita hobija, kuram es būtu ar mieru veltīt laiku un naudu... Tādēļ, vai nu palīdzi, vai aizver acis un iedomājies kā izskatās kād Gabiz runā krievu trijos stāvos... Vai es saprotami izteicos?
P.S. Macies no Luņa, pastāsti kādu mediekstāstu, kā, ko un kāpēc, nevis negatīvisms tīrā formā.
Gabiz:ak34, ar Anirs viss jau sen skaidrs, vēl nedaudz sausāku valodu un būs otrs neonīdz... Ja tā normāli izfiltrē tekstus, tad info ir ok, ir kāda ideja, ir kāds ieteikums.
Anirs, kāda jēga no zināšanām, kāda jēga ar ko tu naudu pelni utt. es spiežu pēc tā ko redzu (jeb neredzu) un izlasu. Jurčiks tehnars samodelkins, bet viņš tak rok un ņemās, toties redz tu pro ar biezo naudas maku, bet nedari praktiski neko. Sēdi uz sevis izdomātiem lauriem un skaties uz visiem citiem ka uz zemāku rasi un gudri (piedod) dirs. Ne katram bērnībā smilšu kastes vietā ir bijusi studija, vai kur tu tur uzaugi.. Pilnīgi pie kājas kā un kur tu audzis, ko un kā tu darījis utt. svarīgi ir tas ko no tevis tāda dzīve ir salipinājusi un kā tu ietekmē citu dzīvi...
...lauri,rase???......nu Tu vaalee Gabija...Tu tachu vaardinjus ''spuldze,dubults'' raksti ar garo U...pa manam ar to pietiek!!!!!