forum.gif
Par Fresnel Tungsten Light
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Par Fresnel Tungsten Light
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >
IerakstsAutors
Publicēts: 18.08.13 00:29
 citēt
neoniids:
...lauri,rase???......nu Tu vaalee Gabija:face-grin:...Tu tachu vaardinjus ''spuldze,dubults'' raksti ar garo U...pa manam ar to pietiek!!!!!:face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::anger::anger::anger::anger:

O, hailaits nostrādāja.

D

E

L

šoreiz nebūs? :grimace:
Publicēts: 18.08.13 10:14 labots
 citēt
paskatījos no malas.
vienīgais ko redzu, ka gribi iestāstīt, ka uztaisīsi harkūra bildi ar kabatas lukturīšiem.
Publicēts: 18.08.13 10:21 labots
 citēt
Skatoties no malas sausais atlikums ir tāds - nemēģinu apgalvot ka Jurčikam ir šedevrs, bet Tev, Annir, pat tāda nav... :grimace:

Es saprotu, ka kritiķim ne vienmēr ir jābūt jomas virtuozam, bet, ja nu sakies tāds esam, tad nebūtu slikti savu kritiku piebalstīt ar labāku pašrocīgi radītu piemēru... :bad_smile:
Publicēts: 18.08.13 10:24
 citēt
palaidniex:Skatoties no malas sausais atlikums ir tāds - nemēģinu apgalvot ka Jurčikam ir šedevrs, bet Tev, Annir, pat tāda nav... :grimace:

Es saprotu, ka kritiķim ne vienmēr ir jābūt jomas virtuozam, bet, ja nu sakies tāds esam, tad nebūtu slikti savu kritiku piebalstīt ar labāku pašrocīgi radītu piemēru... :bad_smile:
nu domā ko gribi :D
Publicēts: 18.08.13 10:31 labots
 citēt
Bildes:
palaidniex:Skatoties no malas sausais atlikums ir tāds - nemēģinu apgalvot ka Jurčikam ir šedevrs, bet Tev, Annir, pat tāda nav... :grimace:

nu domā ko gribi :D

Ko gribu, to arī domāju! :face-wink:
Es vienkārši apceru - cik liels pamatojums ir ko mācīt, apgalvot, gudri fļurkstēt, ja ar SAVIEM (vienalga - tik pat sliktiem vai savādākiem) piemēriem pastiprināt savas izslavētās un, čuķ ne "iedzimtās" prasmes ir nespēja... :face-kiss:

Itkā nopietns cilvēks, nav vairs 15 gadu... Bet tādas pusaudžu atrunas...
Bildes:Nu nevar būt lietumērs kaut kā atrādīšana forumā.

Tik pat labi jebkurš te jaunpienācējs var sākt "tik pat gudri glagoļīt"... Un kāpēc viņiem ticēt mazāk kā Tev? Un kāpēc Tu viņus drīksti, bet viņi Tevi nedrīkst "nolikt"? :big_smile:
Publicēts: 18.08.13 10:39
 citēt
Bildes:paskatījos no malas.
vienīgais ko redzu, ka gribi iestāstīt, ka uztaisīsi harkūra bildi ar kabatas lukturīšiem.
Man no laika gala ir saistījušas asas un kontrastainas bildes, vienk patīk. Par Jurčiku nemācēšu teikt, bet mans mērķis ir nevis atdarināt (ar lukturīšiem vai fresneļiem), drīzāk tiekties pēc Harkorta (arī Holywood style) vai vismaz uz to pusi. Un nav runa par bildēm, kuras jebkādā veidā tiks atzītas te vai citās aprindās.. es to daru SEV un SAVAM priekam. Neskatoties uz to, es būšu priecīgs par kritiku, padomiem un ieteikumiem, bet neonīdz savus blakckodiskos d e l var rullēt un bāzt, rullēt un bāzt...
Publicēts: 18.08.13 10:43
 citēt
Gabiz:
... bet mans mērķis ir nevis atdarināt (ar lukturīšiem vai fresneļiem), drīzāk tiekties pēc Harkorta (arī Holywood style) vai vismaz uz to pusi. Un nav runa par bildēm, kuras jebkādā veidā tiks atzītas te vai citās aprindās.. es to daru SEV un SAVAM priekam. Neskatoties uz to, es būšu priecīgs par kritiku, padomiem un ieteikumiem...

Forši pateikts un ļoti saprotami, tiem, kuri grib saprast... ;)
Publicēts: 18.08.13 10:45 labots
 citēt
OK, pabeigšu domu un atslēgšos no šī topika:

Kad man klients grib fotosesiju, es viņam nevaru pateikt - nobliezīsim pie Jurčika ar kabatas lukturīšiem, pa piečuku. Viņi grib vārdu, viņi grib profesionālu procesu, bieži vien paši atnākt un būt klāt. Parasti prasa Sokolovu, Kleinu, Zernovu vai Rozenfeldu. Nevaru apgalvot, ka rezultāts vienmēr mani apmierina, bet varu vismaz nopamatot tāmi. Tā ir kā maza atkāpe kontekstā ar harkūr studiju - viņu gaismas un cenas nav butaforija. Ātrumā pagūglējot neatradu citas slavenas un sevi dārgi pārdodošas studijas kaas strādā līdzīgi, bet čerez Ž.

Gabi. Vienkārši dari. Lai izdodas.
Publicēts: 18.08.13 10:54
 citēt
Kas te nesen teica, atļaušos saviem vārdiem pārfrāzēt...
"atnāk klients, nopēta studiju un lielo aparātu...
Kad klients prom, ņemu ziepi uuun..." :D
Protams pārspīlējums, bet tas tik apstiprina domu, ka "brends" var nolaist mazliet lažu un tāpat pieņems un maksās, bet "noname" censonis ar labāku rezultātu ilgi paliks gribot, kamēr netiks pie sava "brenda" un "tiesībām ne tik ļoti iespringt"...
Publicēts: 18.08.13 10:54
 citēt
palaidniex:Kas te nesen teica, atļaušos saviem vārdiem pārfrāzēt...
"atnāk klients, nopēta studiju un lielo aparātu...
Kad klients prom, ņemu ziepi uuun..." :D
Protams pārspīlējums, bet tas tik apstiprina domu, ka "brends" var nolaist mazliet lažu un tāpat pieņems un maksās, bet "noname" censonis ar labāku rezultātu ilgi paliks gribot, kamēr netiks pie sava "brenda" un "tiesībām ne tik ļoti iespringt"...
tieši tā arī ir.
Publicēts: 18.08.13 11:07 labots
 citēt
Un tad šeit notiek pats stulbākais, bet maza tirdziņa ietvaros un dēļ mentalitātes neizbēgamais - wanabī "brendi" viens otru noliek pamatoti, bet biežāk nepamatoti, mēģina nozākājot viens otru pacelties virs bara... Nevis rāda savus labākos darbus, bet norāda uz citu "sūdiem"
No malas gan izskatās pretīgi - pa vircas, kuru paši vien sataisījuši, bedri ņemās viens otru nobērt ar sūdiem, tā vietā lai izkoptu savu rokrakstu un neņemtu aubē tāda paša pusamatiera skaudīgo žulti par to, kas ir labi/pareizi vai slikti/nepareizi.

Ar padomiem un pieredzi nemainās, iesaka viens otram to, kas nestrādā utt, dzīvo kā suņi uz siena kaudzes... :D cīnoties par lielo rubli konkurē ar dempinga cenām un brīnās, ka viss bizītis pa mīnusiem vien lielākoties... Iesākumā vēl klients ir ieguvējs, bet ilgtermiņā uzvar haltūra un pazūd iemaņas. Bt tāds jau laikmets - nevienu neinteresē kvalitāte (ko nevar nodrošināt bez maksas un ieguldīta darba) līdz brīdim, kad pat klientam ir skaidrs, ka tas kas produkts, ko pats skrienot pēc ekonomijas ir ieguvis, ir ne tikai sliktāks par to, kas bijis lētāka risinājuma meklējuma sāķumā, bet nu jau pat ar piemiegtām acīm un litru degvīna ir nelietojams...

Strādā nevis savam klientam vai savam priekam, bet viss notiek kā senā teicienā par patēriņa ekonomikas zīmuļpusi:
"Cilvēki par naudu, kas tiem nepieder, pērk lietas, kas viņiem nav vajadzīgas, lai pazīmētos cilvēkiem, kuriem viņi ir vienaldzīgi." Autoru - ekonomistu ātrumā neatcerēšos...

Ok uz patiesiem brāķiem un "fotošausmām" šis nav mērķēts. Ar to tāpat skaidrs.
Publicēts: 18.08.13 11:17
 citēt
Manuprāt ir tā - Gribi labas bildes - izvēlies fotogrāfu, kuru vari atļauties no tiem, kam fotogrāfija vai konkrētais projekts šķiet interesants un aizraujošs...
No tiem, kas fotogrāfiju izvēlējušies un to praktizē tikai tāpēc, ka tā sola ātru un lielu peļņu, gan vajag izvairīties.
Publicēts: 18.08.13 11:39
 citēt
palaidniex:Manuprāt ir tā - Gribi labas bildes - izvēlies fotogrāfu, kuru vari atļauties no tiem, kam fotogrāfija vai konkrētais projekts šķiet interesants un aizraujošs...

Labāk jau izvēlēties to kas prot/var ne *aizrautīgo* :) Šajā nozarē ir ļoti liels procents aktīvu, aizrautīgu muļķu - pat tādu kas nemaz pasi nespēj saskatīt, atšķirt kas ir laba līmeņa produkts.

Privātais (un bieži arī aģentūras) reti kad izvēlas cilvēku bildētājus pēc kvalitātes, bet priekšmetu reklāmbildēm gan aģentūras neņem knipsētājus *pēc atraktīva deguna* :) Tur ir klusi onkolīši ar ekselentu rezultātu un cenas nebūt nav dempinga - kas tad dempingos ja vnk nemāk aliņu pa košo nobildēt? :D
Publicēts: 18.08.13 11:46 labots
 citēt
Maris:
palaidniex:Manuprāt ir tā - Gribi labas bildes - izvēlies fotogrāfu, kuru vari atļauties no tiem, kam fotogrāfija vai konkrētais projekts šķiet interesants un aizraujošs...

Labāk jau izvēlēties to kas prot/var ne *aizrautīgo* :) Šajā nozarē ir ļoti liels procents aktīvu, aizrautīgu muļķu - pat tādu kas nemaz pasi nespēj saskatīt, atšķirt kas ir laba līmeņa produkts.

Privātais (un bieži arī aģentūras) reti kad izvēlas cilvēku bildētājus pēc kvalitātes, bet priekšmetu reklāmbildēm gan aģentūras neņem knipsētājus *pēc atraktīva deguna* :) Tur ir klusi onkolīši ar ekselentu rezultātu un cenas nebūt nav dempinga - kas tad dempingos ja vnk nemāk aliņu pa košo nobildēt? :D

Nu jā, piemirsu piebilst, ka visdari izvēles kategorijā neietilpst. Tie tikai ar muti visu prot un entuzizazms nogalina rezultātu... :face-devil-grin:
Pavērojot bildes ātri var saprast, kas var un kas nevar, vai kam sanāk kā patīk vai nesanāk...
Atliek tikai saprast vai pilsonim tā lieta patiešām patīk un interesē, vai to dara tikai dēļ naudas.

Par packšotiem runājot, zinu, ka no sākuma pasūta pie tiem, kas prot, tad pie tiem, kas mazliet lētāki, tad vēl lētāk, vēl..., līdz galā nav ne termiņi ievēroti, ne bildes lietojama, tad nāk atpakaļ pie pirmā vai otrā ķēdītē un raud begemota asaras. Kad nonāk pie cenas un termiņiem, atskan zelta vārdi - laika vairs nav un budžets ir tāds, kā pēdējais visdaris nosauca, jo meklējot lētāko viss budžets pārplānots uz tādu neciparu, ka var atļauties tikai kapeikas situācijas glābšanai, bet vajag aizvakar un tik šiki kā pirmajā reizē :haha:
Publicēts: 18.08.13 11:59
 citēt
Maris:

Te gan atkal nedaudz netēmā, viena lieta ir nauda un pavisam cita ir prieks. Oki, salīdzinājums, sieva aizraujas ar zirgiem, ir taču priekšstats cik tas maksā. Nosacīti viņa nepelna ar to naudu, nepiedalās sacensībās, necenšas kādam pierādīt savas spējas, vienkārši dārgs vaļasprieks. BET tas neliedz viņai mācīties, eksperimentēt, mēģināt vai vienkārši pa mežu zirgā pastaigāties. Un, kas ir ļoti svarīgi, neviens viņai neiet klāt un nesaka - ko tu tajā zirgā dari, tu taču neko nevari. Nē tie cilvēki drīzāk pamācīs, ieteiks, uzslavēs... Jāsāk jau domāt, ka "fotogrāfs" ir nevis amats, bet gan diagnoze.
Publicēts: 18.08.13 11:59
 citēt
Katalogiem masas jā - tur ir gradāciju pakāpes kas beidzas ar *piena kuba bildēm* par 0,20LVL par bildi

Kad vajag ideāli tīru fonu jau ir labāka situācija, apģērbu chroma key vēl labāka un pudeles glancētiem žurnāliem jau jēdz iebildēt mazāk kā 5 ļautiņi pa visu valsti.
Publicēts: 18.08.13 12:01 labots
 citēt
Maris:

Ot Ot , tāpēc es vienmēr ņirdzu par texstiem "Darba nav pasūtījumu nav" , labiem meistariem vienmēr ir gan darbs gan pasūtījumu , darba pasūtījumu naf selfmade knipseriem :) Protams papildus vienmēr jāseko tehnoloģiskām aktualitātēm tendencēm savā jomā tad ar viss notiek. NEVIENS no Latvijas pelnošākajiem profesionālajiem fotogrāfiem PUBLISKI nav plašākai sabiedrībai zinām NEKAD nav bijis zināms un nebūs. POPSOVIKI lēti šovmeņi "Mākslinieki" parasti ir ZINĀMI kam pa lielai daļai vējš kabatās svilpo kredītu jūra ne par naudu strādājoši nopietni profi. Nopietnā darbā publicitāte un balagāns reāli traucē noēd laiku lieki izrausta un pielipina daudz lieku mazvērtīgu "Klientu" ko tāpat nākas atdot citiem. Caurstaigājamā sēta neko labu parasti nenes. Lēni un rūpīgi dudini un klients laimīgs un bizness notiek:) Tā tas ir bijis VIENMĒR ! Ne mēs zinām 20gs sākuma Rīgas un Jelgavas Vāciešus lietišķo un arhitektūras foto meistarus kuri taisīja grāmatas par Rīgas Jelgavas pilsētām un ēkām visas Ķuzes un kādas vien tik nē konfekšu reklāmas. Štrunta Atpūtas vākus kas taisīja nezinām. Kur nu tik sen pat 50-60 gadus meistarus ar vairs nezināsi galvenais ka PAVILKT līdz viņu līmenim PRAKTISKI neviens vairs nav spējīgs. Tik "Viss vienkārši KO tur nemācēt" speciālisti pilnas malas kas kauc DARBA NAV klientu nav JĀPRASA MAZĀKA CENA vienīgā ideja to ka vajadzētu LABĀK mācēt strādāt to nu gan NE MŪŽAM!
Publicēts: 18.08.13 12:19 labots
 citēt
Bildes:OK, pabeigšu domu un atslēgšos no šī topika:

Kad man klients grib fotosesiju, es viņam nevaru pateikt - nobliezīsim pie Jurčika ar kabatas lukturīšiem, pa piečuku. Viņi grib vārdu, viņi grib profesionālu procesu, bieži vien paši atnākt un būt klāt. Parasti prasa Sokolovu, Kleinu, Zernovu vai Rozenfeldu. Nevaru apgalvot, ka rezultāts vienmēr mani apmierina, bet varu vismaz nopamatot tāmi. Tā ir kā maza atkāpe kontekstā ar harkūr studiju - viņu gaismas un cenas nav butaforija. Ātrumā pagūglējot neatradu citas slavenas un sevi dārgi pārdodošas studijas kaas strādā līdzīgi, bet čerez Ž.

nedomaaju, ka cilveeka meerkjis bija shtanceet portretu studiju, kur ar izoleni pie diivaaniem laakturi saliimeeti.
tik daudz pat Voldis te nav speejiigs mushmires saeesties.
eksperiments katraa zinjaa interesants un blakus nesaistiits cilveeks, taads, kursh vaardu Fresnel pat nav dzirdeejis, starp lukturu bildi un Harcourt atshkjiriibu neredz. un man ir aizdomas, ka tie, kas Harcourtaa bildeejas arii neredzeetu.

p.s. patiesiibaa man tas piemeers ar lukturiem pat iedvesmoja un 100% tuvaakajaa laikaa ko liidziigu atkaartoshu
Publicēts: 18.08.13 12:58 labots
 citēt
Lunis:Tik "Viss vienkārši KO tur nemācēt" speciālisti pilnas malas kas kauc DARBA NAV klientu nav JĀPRASA MAZĀKA CENA vienīgā ideja to ka vajadzētu LABĀK mācēt strādāt to nu gan NE MŪŽAM!

Postpadomju domāšanas sekas... :(
Kamēt galvās nesalūzīs šis sarūsējušais lauznis - tikmēr nekas nesanāks...

Tas ir kā prasīt vecam slinkam automehāniķim - kas ir labākais auto
Atbilde būs - VW Golf 2, jo to, lūk, remontēt esot viegli!
Arguments jau "it kā labs", bet vai tad pērk mašīnu, lai remontētu???
Un domāt, ka tas ir labs meistars - vēl nepareizāk, jo meistars ir par slinku, lai iemācītos ko jaunu!
Publicēts: 18.08.13 13:00
 citēt
martins_goncars:
Bildes:OK, pabeigšu domu un atslēgšos no šī topika:

nedomaaju, ka cilveeka meerkjis bija shtanceet portretu studiju, kur ar izoleni pie diivaaniem laakturi saliimeeti.
tik daudz pat Voldis te nav speejiigs mushmires saeesties.
eksperiments katraa zinjaa interesants un blakus nesaistiits cilveeks, taads, kursh vaardu Fresnel pat nav dzirdeejis, starp lukturu bildi un Harcourt atshkjiriibu neredz. un man ir aizdomas, ka tie, kas Harcourtaa bildeejas arii neredzeetu.

p.s. patiesiibaa man tas piemeers ar lukturiem pat iedvesmoja un 100% tuvaakajaa laikaa ko liidziigu atkaartoshu
+++
Lukturus iegādājos, bet vēl neesmu paguvis paspēlēties.
Publicēts: 19.08.13 10:20
 citēt
Gaidīsim rezultātus.
Publicēts: 22.08.13 01:57 labots
 citēt
Par tām reklāmām: te bija bilde
Publicēts: 22.08.13 07:40
 citēt
Kas par reklāmām?
Publicēts: 22.08.13 08:59
 citēt
Lunis:
Maris:

Ot Ot , tāpēc es vienmēr ņirdzu par texstiem "Darba nav pasūtījumu nav" , labiem meistariem vienmēr ir gan darbs gan pasūtījumu , darba pasūtījumu naf selfmade knipseriem :) Protams papildus vienmēr jāseko tehnoloģiskām aktualitātēm tendencēm savā jomā tad ar viss notiek. NEVIENS no Latvijas pelnošākajiem profesionālajiem fotogrāfiem PUBLISKI nav plašākai sabiedrībai zinām NEKAD nav bijis zināms un nebūs. POPSOVIKI lēti šovmeņi "Mākslinieki" parasti ir ZINĀMI kam pa lielai daļai vējš kabatās svilpo kredītu jūra ne par naudu strādājoši nopietni profi. Nopietnā darbā publicitāte un balagāns reāli traucē noēd laiku lieki izrausta un pielipina daudz lieku mazvērtīgu "Klientu" ko tāpat nākas atdot citiem. Caurstaigājamā sēta neko labu parasti nenes. Lēni un rūpīgi dudini un klients laimīgs un bizness notiek:) Tā tas ir bijis VIENMĒR ! Ne mēs zinām 20gs sākuma Rīgas un Jelgavas Vāciešus lietišķo un arhitektūras foto meistarus kuri taisīja grāmatas par Rīgas Jelgavas pilsētām un ēkām visas Ķuzes un kādas vien tik nē konfekšu reklāmas. Štrunta Atpūtas vākus kas taisīja nezinām. Kur nu tik sen pat 50-60 gadus meistarus ar vairs nezināsi galvenais ka PAVILKT līdz viņu līmenim PRAKTISKI neviens vairs nav spējīgs. Tik "Viss vienkārši KO tur nemācēt" speciālisti pilnas malas kas kauc DARBA NAV klientu nav JĀPRASA MAZĀKA CENA vienīgā ideja to ka vajadzētu LABĀK mācēt strādāt to nu gan NE MŪŽAM!

Klau, a pie kuras PROFU grupas tu pats sevi pieskaiti, pie pirmās vai pie otrās? Profs tač tu esi... :)

1. NEVIENS no Latvijas pelnošākajiem profesionālajiem fotogrāfiem PUBLISKI nav plašākai sabiedrībai zinām NEKAD nav bijis zināms un nebūs.

2. POPSOVIKI lēti šovmeņi "Mākslinieki" parasti ir ZINĀMI kam pa lielai daļai vējš kabatās svilpo kredītu jūra ne par naudu strādājoši nopietni profi.
Publicēts: 22.08.13 10:01 labots
 citēt
UldisS:

Klau, a pie kuras PROFU grupas tu pats sevi pieskaiti, pie pirmās vai pie otrās? Profs tač tu esi... :)

1. NEVIENS no Latvijas pelnošākajiem profesionālajiem fotogrāfiem PUBLISKI nav plašākai sabiedrībai zinām NEKAD nav bijis zināms un nebūs.

2. POPSOVIKI lēti šovmeņi "Mākslinieki" parasti ir ZINĀMI kam pa lielai daļai vējš kabatās svilpo kredītu jūra ne par naudu strādājoši nopietni profi.

Man ar šo jomu Latvijā krietnus patsmit gadus visai neliels sakars drīz desmit gadi arī nekāda biznesa sakars. Tādu kā es Latvijā ir gana daudz, pamatā gan tie ir Krievi, dzīvo faktiski Latvijā taču šeit neko nekad nav darījuši jo viss biznesa kopš mācību laikā kādās Krievijas skolas notiek Krievijā pamatā Maskavā. Krievijā pēdējo 10 gadu komerciālas reklāmas foto spice par 1/3 sastāv no Latvijā dzīvojošiem meistariem ne tik no Rīgas , par kuriem LV neviens nekad nav dzirdējis. Nedz Latvijas bizness nedz klienti viņus nesaista pirmkārt jau dēļ mērogiem otrkārt mentalitātes. Tāpat ka savulaik manus kursabiedrus kam bija lielā studija Kurzemē. Man tieši tas pats, kopš mācību laikiem Eiropā sevišķi 10 pēdējiem gadiem pirms krīzes pa Franciju Beļģiju , beidzamie gadi lielajā reklāmas monstrā nu nevelk mani muļļāties ar amatieriem pasūtītājiem , amatieriem arī visiem pārējiem pa ķēdīti , šausmīgi daudz laika aizņem rezultāts arī vārgs tādiem. Mani pilnā mērā apmierina mans patreizējais variants gan no biznesa gan radošā viedokļa. Tāpēc man visai maz sakara ar jebko kas Latvijā notiek gan Foto gan jebkurā citā jomā izņemot radošus projektus. Pilnīgi godīgi man nevelk strādāt vidē, kur darbojas neadekvāti aktīvi diletanti burtiski visos līmeņos no nejēgām pasūtītājiem un self made menedžmenta līdz tādiem pašiem aktīviem bet neko daudz nejēdzošiem izpildītajiem. Vienmēr interesanti kādi motīvi vada cilvēkus, kuri nejēdz pat elementāras profesionālas lietas bāzties iekšā 10 jomās vienlaicīgi ne ar vienu nespējot sev nodrošināt kaut cik vērā ņemamu atdevi? Ārpus Latvijas kas tāds sastopams reti kur bet Latvijā regulāri, ambiciozi nejēgas tūtiņdrejeri ik uz soļa un skaļi vaidi par biznesa un naudas neesamību. Mana pieredze liecina nauda ir visur vajag tik prast amatu. Nejēdz biznesu nav ko līst. Man citur vienkārši, ir patīkamāka darba vide, neredzu jēgu to atkal mainīt pret mazāk patīkamu Latvijā.

Piemēram klasiski par Latvija "Mērogiem" līmeni liecina šad tad par pilnīgi smieklīgiem sīkumiem uzpeldošie zvaigžņu slimības smagi ķerti eksemplāri. Ja sākumā tas likās jocīgi reizēm uzjautrināja tagad tik raisa līdzjūtību ņemot vērā dažbrīd "slimības Norise" smagumu. Man nesen paziņa pakārās galīgi ne stulbs džeks , nepaveicās šim vinnēt Rajona konkursiņu tā širmi norāva ka atlika mukt uz Eiropu un darīt sev galu. Mērogi tik sīki un smieklīgi ka nezinu cik tupiem jābūt apkārtējiem lai cilvēku novestu līdz tādam stāvoklim. Latvijā diemžēl tas ir bieži NEKĀDAS paškritikas un milzīgas ambīcijas apkārt saskrien bars muļķu plaukšķinātāju sāk likties "Viss vienkārši" ko tur mācēt reka man jau plaukšķina pat uz pleca uzsita ,taču realitātē izrādās tik pats sākums bet JUMTS jau aizlidojis. Par bezgalīgajiem muļkiem blāvējiem "Viss vienkārši KO tur nemācēt" un ko tur vispār jāmāk nemaz nerunājot. Amata meistarus no zaļiem zeļļiem māca ļoti smagi nežēlīgi un galā kas sanāk labi ja 1% no visiem TIKAI TAD ir rezultāts bez lieliem zaudējumiem finišā. Kuŗs to nesaprot vusu mūžu skraida pa 10 vietām bez cerībām jelko jelkur vērā ņemamu panākt.
Publicēts: 22.08.13 13:36
 citēt
imgfoto:Gada megadiskusija! :D

Par helīšiem kalnos ar bija labs
Publicēts: 22.08.13 20:03
 citēt
Rolands66:
imgfoto:Gada megadiskusija! :D

bija bija labs... :) atliek pavicināt sarkanu lupatu gar degunu un te viss paliek labs... :D
Publicēts: 22.08.13 21:04 labots
 citēt
UldisS:
Rolands66:

bija bija labs... :) atliek pavicināt sarkanu lupatu gar degunu un te viss paliek labs... :D

Menesgaismas muļkiem parasti tādas ilūzijas , vienmēr paticis tupus cilvēkus uz aprobežotību pavilkt interesanti redzēt cik šauras tā jūsu taciņa:):)
Publicēts: 22.08.13 22:32
 citēt
Lunis:
UldisS:bija bija labs... :) atliek pavicināt sarkanu lupatu gar degunu un te viss paliek labs... :D

Menesgaismas muļkiem parasti tādas ilūzijas , vienmēr paticis tupus cilvēkus uz aprobežotību pavilkt interesanti redzēt cik šauras tā jūsu taciņa:):)
:D :D :D VOT VOT

gaf gaf naf jaf :D
Publicēts: 31.08.13 19:35
 citēt
www.portreti.lv...

tēmas turpinājums, vispār interesanti būtu redzēt citu rezultātus
Publicēts: 31.08.13 19:58 labots
 citēt
NilsS:www.portreti.lv...

tēmas turpinājums, vispār interesanti būtu redzēt citu rezultātus

Nu Jurka teicams tehnisks nazis. Tam tiešām ir dzērieni vismaz četrpakas ja ne sešpakas jāsūta :)
Publicēts: 31.08.13 20:46
 citēt
tik maziņš tas stariņš... jaudiņas nebūs ja tāļāk liks... un dajoš kādu krāsainu bildīti... dikti jau incantas tās krāsainās maliņas pat viģikā redzamas :D
Publicēts: 31.08.13 20:52
 citēt
Jāizbrauc ciemos un jāuztaisa proves foto. Teiksim - Jura portrets ar šitiem gadžetiem. Ja nebūs slinkums
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas