forum.gif
SIGMA,Yongnuo , METZ zibeņi
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / SIGMA,Yongnuo , METZ zibeņi
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 11.08.13 12:42
 citēt
Ir doma iegādāties zibeni. Tā kā šī brīža budžets neļauj atlaisties līdz kameras ražotāja zibeņiem, tad jāskatās uz kaut ko, lētāku, bet ļoti negribas nošaut greizi. Padalieties ar viedokli un pieredzi lūdzu par šiem ražotājiem. Kamera uz kuras likšu zibeni-PENTAX K-5.

Spam WELCOME!!!
Publicēts: 11.08.13 12:56
 citēt
JAU ir nošauts greizi, uzdodot virspusēju jautājumu par tēmu,kura pat šeit ir nez cik reižu apmuļlāta,nerunājot jau par citiem saitiem
Publicēts: 11.08.13 13:21
 citēt
Rolands66:JAU ir nošauts greizi, uzdodot virspusēju jautājumu par tēmu,kura pat šeit ir nez cik reižu apmuļlāta,nerunājot jau par citiem saitiem
Cilvēks pamatā ir slinks radījums tādēļ arī likās ka tā ir vienkāršāk kā meklēt pašam:) . Kādam tavuprā vajadzēja būt jūtājumam, lai viņš būtupareizs?:face-glasses:
Publicēts: 11.08.13 17:30
 citēt
Kāds budžets?
Publicēts: 11.08.13 17:52
 citēt
Viss ir atkarīgs no ieguvumiem. Par iepriekšminētajām markām,līdz 100.
Publicēts: 11.08.13 18:14
 citēt
armands_z:Par iepriekšminētajām markām,līdz 100.

Par tādu cipari derēs tikai šī www.salidzini.lv... , Sigma arī Āfrikā ir Sigma, bet par Yongnong, OOlong un pārējiem ķīnīzeru Super-Standard-Hyper-Plus-Песдатая весч vispār nerunāsim. Tās par marku pat nosaukt nevar, tādām der tikai latvju jaunvārds - mīzols.
Publicēts: 11.08.13 20:09
 citēt
ar Metz nekļūdīsies..
Pat ja budžets atļautu, neredzu nevienu argumentu, kapēc pirkt kameras ražotāja zibspuldzi..
Publicēts: 11.08.13 20:16
 citēt
Pinus:ar Metz nekļūdīsies..
Pat ja budžets atļautu, neredzu nevienu argumentu, kapēc pirkt kameras ražotāja zibspuldzi..

Es arī, ir K-5, bet nu maksāt to zvērīgo cenu par AF 540FGZ... :anger:
Man ar atliektiem galiem pietiek ar Metz 54 MZ-4i.
Publicēts: 11.08.13 20:22
 citēt
Metz 58 AF2 pēc parametriem un tehniskajām iespējām iekabina Pentaxa AF 540FGZ.. Un maksā mazāk..
Iespējams, kļūdos.. bet neesmu pamanījis neko tādu, ar ko Pentaksa zibenis būtu pārāks..
Publicēts: 11.08.13 20:28
 citēt
Metz-58 iekabina visiem. Kad biju uz Canoņa, man bija 58 AF-1 un 580EX II, tad nu somā par darba zirgu vienmēr bija Mecs, bet oriģinālā putēja plauktā par rezerves.
Publicēts: 11.08.13 22:18 labots
 citēt
Kādos apstākļos izmantosi ?
Publicēts: 11.08.13 22:49
 citēt
Vairāk priekam. Varbūt pa kādam portretam pagadās un kādas svinības. Diezgan bieži jūtu ka šur tur pietrūkst gaisms:face-smile:
Publicēts: 12.08.13 13:31
 citēt
armands_z:Vairāk priekam. Varbūt pa kādam portretam pagadās un kādas svinības. Diezgan bieži jūtu ka šur tur pietrūkst gaisms:face-smile:

tad derēs jebkas, izņemot sigmu
Publicēts: 12.08.13 13:39
 citēt
NilsS:
armands_z:Vairāk priekam. Varbūt pa kādam portretam pagadās un kādas svinības. Diezgan bieži jūtu ka šur tur pietrūkst gaisms:face-smile:

Kādēļ ne Sigma?
Publicēts: 12.08.13 13:41
 citēt
k_lie:
NilsS:

Kādēļ ne Sigma?

Jā! Kādēļ ne SIGMA?
Publicēts: 12.08.13 13:43
 citēt
Ar Sigmu būs laimes spēle. Kvalitāte viņiem ir tik nestabila, ka lāgā pat no ķīnīzeru tehnikas neatšķiras.

Bet armanda_z prasībām Metza-44 pilnīgi pietiks. Un pat baznīcā ar augstiem griestiem uz ISO 6400 un balto šiltīti vajadzētu būt labi.
Publicēts: 14.08.13 17:28
 citēt
armands_z:
k_lie:
Kādēļ ne Sigma?

Jā! Kādēļ ne SIGMA?

Ar sigmu būs jāvelta lielāka pēcapstrāde, jo diezgan neprecīzi gaismo un krāsas klibo, ja bliež griestos. Ar Metz sanāks tāpat, kā ar orģinālo brendu, tikai rēķinies, ka sarkanās strīpas priekš AF tumsā Metz zibspuldzei būs par 1/3 vājākas nekā orģinālam brendam.
Publicēts: 14.08.13 17:37
 citēt
man kopš ir iespēja bildēt ar augstiem iso un 1.4., zibspuldze vairs nespēj izsaukt jūtas..
Publicēts: 14.08.13 17:55
 citēt
Ar augstiem ISO vēl viss skaidrs, bet kā ir ar 1,4 pāris cm lielo DOFu, ja jābildē grupa trīs rindās?
Publicēts: 14.08.13 18:39
 citēt
Schneider:Ar augstiem ISO vēl viss skaidrs, bet kā ir ar 1,4 pāris cm lielo DOFu, ja jābildē grupa trīs rindās?

-----------
es šitā apmēram :D

www.dofmaster.com...
Publicēts: 14.08.13 21:05
 citēt
talavietis:
Schneider:Ar augstiem ISO vēl viss skaidrs, bet kā ir ar 1,4 pāris cm lielo DOFu, ja jābildē grupa trīs rindās?

-----------

http://www.dofmaster.com/dofjs.html

Izskatās pēc f16 :face-devil-grin:
Publicēts: 14.08.13 21:11
 citēt
palaidniex:
talavietis:
-----------

http://www.dofmaster.com/dofjs.html

Izskatās pēc f16 :face-devil-grin:

------------
izmainījās patvaļīgi, bet uz FF ar 35 mm uz 10 m vietējo rūcēju kori var nobildēt..
Publicēts: 16.08.13 13:16
 citēt
Metz 44 Mecablitz AF-1: 105ls
www.masterfoto.lv...

Autora vajadzībām būtu jābūt vairāk kā pietiekami. Pats lietoju, gan ne Pentax versiju un ir ļoti okey.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):