Labākā digitālā spoguļkamera, kāda man jebkad bijusi. Ja nebūtu tagad safanojies par filmām ar visiem 5 iepirktajiem aparātiem, pats labprāt paņemtu atkal 5D. Bet nu, man nevajag. Filma tomēr ir krutāka pat par piecīti.
Labākā digitālā spoguļkamera, kāda man jebkad bijusi. Ja nebūtu tagad safanojies par filmām ar visiem 5 iepirktajiem aparātiem, pats labprāt paņemtu atkal 5D. Bet nu, man nevajag. Filma tomēr ir krutāka pat par piecīti.
Dīvaini, vai tas nebiji Tu, kas stāstīja par ūbernereālām tehnoloģijām, ko savu šedevru radīšanai izmanto????
Mierīgai fočēšanai - ainavas, portreti utml. ļoti forša kamera. ļoti patīk kādas krāsas nāk arā JPG un to, ka ir vājš AA filtrs. Lielākā problēma LCD pēc kura var būt grūti noregulēt precīzu WB un ekspoziciju. Vēl sensors un skatumeklētājs viegli pieiet ar putekļiem. Reportāžu fočēšanai problēmas var sagādāt AF, LCD, FPS un vispārējs kameras lēnums, tadm mērķim labāk ko citu.
Visdrīzāk, mierīgai biledēšanai (10k gadā) ies vēl vairākus gadus! Būtu canonists toč nopirktu, taču man labāk dodiet ff sony par līdzīgu cenu moš kādam stāv spainī ?