forum.gif
Lietots canon 5d
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Lietots canon 5d
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 13.08.13 19:01
 citēt
Ko jūs domājat par lietotiem Canon 5D
Vai ir vērts?Piem.šāds sludinājums:
www.ss.lv...
Publicēts: 13.08.13 19:09
 citēt
Muzeju grasies atvērt?
Publicēts: 13.08.13 19:15
 citēt
Skaidrs:)
Paldies:)
Publicēts: 13.08.13 20:37
 citēt
5d nav ne vainas,
ISO mazāks līdz 1600,
un nav Live View. Pārējais viss - lietojams :)

Kā pilnkadra fotoaparāts nav ne vainas :)

Un nākamais solis lietots 5dM2 jau ir ap 700 latiem.
Jāņem vērā, ari cik kadru noskrējiens.
Publicēts: 13.08.13 20:37
 citēt
..."visi" tik lecīgi,it kā ar piečuku nevar taisīt labas bildes
Publicēts: 13.08.13 21:03
 citēt
Lisij:Canon 5D

Labākā digitālā spoguļkamera, kāda man jebkad bijusi. Ja nebūtu tagad safanojies par filmām ar visiem 5 iepirktajiem aparātiem, pats labprāt paņemtu atkal 5D. Bet nu, man nevajag. Filma tomēr ir krutāka pat par piecīti. :bad_smile:
Publicēts: 13.08.13 21:51
 citēt
Gaisma:
Lisij:Canon 5D

Labākā digitālā spoguļkamera, kāda man jebkad bijusi. Ja nebūtu tagad safanojies par filmām ar visiem 5 iepirktajiem aparātiem, pats labprāt paņemtu atkal 5D. Bet nu, man nevajag. Filma tomēr ir krutāka pat par piecīti. :bad_smile:

Dīvaini, vai tas nebiji Tu, kas stāstīja par ūbernereālām tehnoloģijām, ko savu šedevru radīšanai izmanto????:face-smile:
Publicēts: 13.08.13 21:58
 citēt
Nerunā aplinkus! Par ko ir stāsts?
Publicēts: 13.08.13 22:03
 citēt
Jautājums cik droši ir pirkt SS portālā lietotas FF kameras,vai labāk tomēr jaunu 6 D,budžets it kā atļauj...
Publicēts: 14.08.13 08:13
 citēt
Lisij:Jautājums cik droši ir pirkt SS portālā lietotas FF kameras,vai labāk tomēr jaunu 6 D,budžets it kā atļauj...

Ja jau budžets atļauj jaunu 6d, tad kapēc vipār skaties uz lietotu 5d? Tad jau drīzāk uz 5d mark 2 jāskatās.
Publicēts: 14.08.13 09:06
 citēt
Mierīgai fočēšanai - ainavas, portreti utml. ļoti forša kamera. ļoti patīk kādas krāsas nāk arā JPG un to, ka ir vājš AA filtrs. Lielākā problēma LCD pēc kura var būt grūti noregulēt precīzu WB un ekspoziciju. Vēl sensors un skatumeklētājs viegli pieiet ar putekļiem. Reportāžu fočēšanai problēmas var sagādāt AF, LCD, FPS un vispārējs kameras lēnums, tadm mērķim labāk ko citu.
Publicēts: 14.08.13 10:50
 citēt
Visdrīzāk, mierīgai biledēšanai (10k gadā) ies vēl vairākus gadus!
Būtu canonists toč nopirktu, taču man labāk dodiet ff sony par līdzīgu cenu
moš kādam stāv spainī ? :)
Publicēts: 14.08.13 10:54 labots
 citēt
Astral: Lielākā problēma LCD pēc kura var būt grūti noregulēt precīzu WB un ekspoziciju.

Paga, tu pēc bildītes uz displeja regulē WB un ekspozīciju???
Publicēts: 14.08.13 11:45
 citēt
Lisij:Ko jūs domājat par lietotiem Canon 5D
Vai ir vērts?

Galarezultāts - pati bilde noteikti būs labāka par visiem xxxD, xxD Canoniem utt...
Publicēts: 14.08.13 11:51
 citēt
kaads33:
Vai ir vērts?

Galarezultāts - pati bilde noteikti būs labāka par visiem xxxD, xxD Canoniem utt...

Kādām bildēm/ sižetam būs, kādam nebūs!
Publicēts: 14.08.13 12:40
 citēt
kaads33:
Vai ir vērts?

visticamāk, ka jaunās crop kameras bildes kvalitātē būs labākas par veco 5D
Publicēts: 14.08.13 12:44
 citēt
UldisMuzikants: ...katrs nākamais piecītis ir ar ievērojami labāku attēla kvalitāti, lielākām iespējām precīzi noregulēt krāsas...

Man bija vecā EOS D30, tad nu neviens jaunākais modelis (10D un 30D) AWB nevarēja tik labi uztaisīt krāsas pie luminiscentajām spuldzēm.
Publicēts: 14.08.13 13:19
 citēt
emzi:
Lisij:Jautājums cik droši ir pirkt SS portālā lietotas FF kameras,vai labāk tomēr jaunu 6 D,budžets it kā atļauj...

Ja jau budžets atļauj jaunu 6d, tad kapēc vipār skaties uz lietotu 5d? Tad jau drīzāk uz 5d mark 2 jāskatās.

Nu Mark 2 ir vēl +500 ls 6D klāt,tas par sālītu manam budžetam...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):