forum.gif
Apmācības-prakse!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Apmācības-prakse!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 14.08.13 10:40 labots
 citēt
Sakarā ar lieli interesi piedāvāju apmācību un praksi. Viss par un ap kāzām Latvijā un ārpus Latvijas. Iespēja mācīties teoriju un braukt līdzi, lai iegūtu pieredzi. Vietu skaits ĻOTI ierobežots!

Patreiz visas vietas aizņemtas, bet ja ir interese nākotnē - dod ziņu.
Publicēts: 20.08.13 19:25
 citēt
:face-smile:
Publicēts: 20.08.13 20:00
 citēt
Asistentu jau atradi vai tomēr to nevajag? :D
Publicēts: 20.08.13 20:03
 citēt
Ritz:Asistentu jau atradi vai tomēr to nevajag? :D

Nu tā pa visiem 100% nē.
Publicēts: 21.08.13 06:37
 citēt
Baltskars:Sakarā ar lieli interesi piedāvāju apmācību un praksi. Viss par un ap kāzām Latvijā un ārpus Latvijas. Iespēja mācīties teoriju un braukt līdzi, lai iegūtu pieredzi. Ja interesē - raksti! Vietu skaits ĻOTI ierobežots!

Ja interesē - raksti!

Tu pats izlasīji ko piedāvā?
Publicēts: 21.08.13 08:23
 citēt
NilsS:
Baltskars:Sakarā ar lieli interesi piedāvāju apmācību un praksi. Viss par un ap kāzām Latvijā un ārpus Latvijas. Iespēja mācīties teoriju un braukt līdzi, lai iegūtu pieredzi. Ja interesē - raksti! Vietu skaits ĻOTI ierobežots!

Ja interesē - raksti!

šķliet, ka nav uzrakstīt galvenais- līdz 25 gadi, 110-55-90, gatava piedzīvojumiem un brīviem uzskatiem :D
Publicēts: 21.08.13 09:04
 citēt
imgfoto:
NilsS:

šķliet, ka nav uzrakstīt galvenais- līdz 25 gadi, 110-55-90, gatava piedzīvojumiem un brīviem uzskatiem :D

Jums to nesaprast! Aprobežoti un tendēti tikai uz vienu.
Publicēts: 21.08.13 09:13
 citēt
Stipendiju arī maksāsi. :face-kiss:?
Publicēts: 21.08.13 09:23
 citēt
Ja labs skolnieks tad protams.
Publicēts: 21.08.13 12:30
 citēt
Baltskars:
imgfoto:

Tu domā seksu ?
Publicēts: 21.08.13 12:41
 citēt

Ja interesē - raksti!

:exciting::exciting::exciting:
1. Cik liela pieredze tev ir kāzu rīkošanā?
2. Cik daud\ kāzas gada laikā rīko Latvijā un ārpus tās?
3. Vai tev ir sertifikāts?
Publicēts: 21.08.13 13:07
 citēt
Oliss:

Ja interesē - raksti!

Atvainojos, nezināju, ka šis ir kāzu organizatoru portāls.
Publicēts: 21.08.13 13:36
 citēt
Oliss:

Ja interesē - raksti!

Sertifikāts ir, kad pagriez to papīrīti pret gaismu un tev Milda uzsmaida pretim, bet ja tādu papīrīšu ir daudz, tad ir lielais sertifikāts :)
Ideāls piedāvājums tiem, kuri grib ielauzties šajā biznesa jomā :)
Publicēts: 21.08.13 13:49 labots
 citēt
Būs labi , Mārcis vismaz smukas bildes taisa , domāju ka IEMĀCĪT tā tasīt nav iespējams , bet pamācīties paņēmienus var.
Publicēts: 21.08.13 13:54 labots
 citēt
Baltskars:
imgfoto:

Sākumā visi domā par vienu un tad ātri saprot, ka ar vienu nav pieticis. Labi, ja līdz desmitiem saprot. Pieredzējuši ņem vairāk.
Publicēts: 21.08.13 15:13
 citēt
Katram pienākas paprovēt pogu paspiest:

petapixel.com...
Publicēts: 21.08.13 21:20
 citēt
..Uhh,tauta..!! ka tik noriet..pie ķēdes Jūs piesiet izklaidei..:face-grin:
Publicēts: 21.08.13 21:22 labots
 citēt
Meduslacis:..Uhh,tauta..!! ka tik noriet..pie ķēdes Jūs piesiet izklaidei..:face-grin:

Kādas tieši izklaides tevi interesētu, ja mēs būtu pie ķēdes ?
Publicēts: 22.08.13 15:22
 citēt
Maris:Katram pienākas paprovēt pogu paspiest:

[url=http://petapixel.com/2013/06/07/chimpanzee-photographers-work-sells-for-over-75000-at-auction/

ja]http://petapixel.com/2013/06/07/chimpanzee-photographers-work-sells-for-over-75000-at-auction/

ja[/url] paskatās kas fonā tām bildēm kas rakstā, tad skaidra lieta ka par bildi 75K maksā, krievija tas labi iet kad vari kadam tēvocim naudu pāri robežai pārvest. :):anger:
Publicēts: 22.08.13 22:55 labots
 citēt
Nu patiesībā jau šī IR lieliska iespēja kādam/iem, tik tekstu noformulēji neveiksmīgi
Publicēts: 31.08.13 11:48 labots
 citēt
NilsS:Nu patiesībā jau šī IR lieliska iespēja kādam/iem, tik tekstu noformulēji neveiksmīgi

Kāda tur iespēja. Ja mācītu ar dziļu jēgu attēlot redzamo, izpaust dvēseles smalkākās stīgas...
chronicle.pro...

Publicēts: 31.08.13 11:57
 citēt
Vaards:
NilsS:Nu patiesībā jau šī IR lieliska iespēja kādam/iem, tik tekstu noformulēji neveiksmīgi

Kāda tur iespēja. Ja mācītu ar dziļu jēgu attēlot redzamo, izpaust dvēseles smalkākās stīgas...
chronicle.pro...

Moš nevajag būt TIK snobiskam ?
Tev tiešām šķiet, ka jaunam censonim MB NEKO nespēs iemācīt ?:)
Publicēts: 31.08.13 15:45
 citēt
Jaunais censonis atnāks ar Nikon D3100 un AF-S 18-55mm objektīvu... Cītīgi pastaigās, paturēs softboksu.

Bet 98% no zināšanām, ko jaunajam censonim būtu jāzin, es tulīt uzrakstīšu:

5D+85mm/1.2

Viss, 98% no zināšanām par glamūrīgu kāzu bildēšanu. :face-grin:
Publicēts: 31.08.13 16:12
 citēt
:face-smile: apsties ssā - tiem nelīdzēs pat 50 0.9
Publicēts: 31.08.13 17:00 labots
 citēt
NilsS::face-smile: apsties ssā - tiem nelīdzēs pat 50 0.9

Iedos viņiem 5D un astoņdesmitpiecinieku, pateiks, ka ar šo vienu pasū jānobildē kāzas (diafragmu drīkst vērt ciet tikai kopbuldēm) - būs ok!

Kas interesanti (tiešām aizgāju paskatīties ss.lv :D ), tad tos dārgākos neglābjami iegāž portfolio atlasītās kāzu bildes. Kaut kā depresīvi un neuzrunājoši izskatās tās slāvu sejas, sit mani nost (kā rasistu), bet tāds kaut kāds gopņiku piesitiens visur.

Un tas radīja pārdomas.

Baltskars nav nekas īpašs, identisks ar pārējiem - neatšķiras no citiem. Nav kaut kāda sava rokraksta. Tb, vinjetēti laitrūma stūri, desaturētas u.c. vienā stilā sakrāsotas bildes.

Nevarētu teikt, ka man tas nepatīk. Man patīk.

Bet tad es padomāju par 90-to gadu bildēm, ar līgavu uz rociņas un šādiem tādiem citiem navarotiem, kas tobrīd patiesībā bija baigi ok!

Un padomāju...

Varbūt pēc gadiem 10 šis Laitrūma vinjetētais stils, klišejiskās kāzu bildes būs tādās pašas. Aptuveni kā tagad izskatītos džeks ar ūsiņām, vestītē no ādas gabaliņiem un gariem matiem aizmugurē.
Publicēts: 31.08.13 18:41
 citēt
Ļoti daudz kam varu piekrist. Izņemot par to 85nieku. Jo ne jau darbarīks rada meistaru :)
Iedomājies, cik oldskūstilīgi mūsu kāzu bildes izskatīsies pēs pēc 50-75 gadiem :)
Publicēts: 31.08.13 23:08 labots
 citēt
NilsS:Ļoti daudz kam varu piekrist. Izņemot par to 85nieku. Jo ne jau darbarīks rada meistaru :)
Iedomājies, cik oldskūstilīgi mūsu kāzu bildes izskatīsies pēs pēc 50-75 gadiem :)

Kāzu bildēšanā tieši darbarīks.
Un sevis mānīšana, ka darbarīks neko nedod - meistars spieda, meistara redzējums. Tas tāds viduvējo censoņu māns.

Pēc tam sākas nākamais līmenis - katrs izmantotās fototehnikas cenas dubultojums, dod 5% vairāk tehnisko un kvalitātes priekšrocību. Bet tikai ar šiem papildus 5% ir iespējams izcelties uz pārējo profu fona. /Bij viens tāds labs Hasselblad bildētājs, šādi man teica par savu galveno priekšrocību/.

Konkrētajā gadījumā, protams, piekrītu apmācību praktiskajam guvumam - ja rokās būs uzreiz normāli instrumenti.
Publicēts: 31.08.13 23:15
 citēt
Kur var redzēt Tavas kāzu fočenes ?
Publicēts: 31.08.13 23:17
 citēt
NilsS:Kur var redzēt Tavas kāzu fočenes ?

He he, man jau šodien divi galerijās prasa bildes rādīt. Šeit vēl viens. Teiksim tā, esmu nobildējis uz abu roku pirkstiem skaitāmas kāzas, man ar to pietiek sava viedokļa noformulēšanai.
Publicēts: 31.08.13 23:21 labots
 citēt
Tas ir forši, bet gribās redzēt, nevis dzirdēt.
Atsūti linku uz pm
Publicēts: 31.08.13 23:28
 citēt
Nav man neviena komplekta atrādīšanai - jo vienkārši nespecializējos komercpiedāvājumos. Pāris reizes nobildētie ir ieteikuši tālāk.
Publicēts: 31.08.13 23:28
 citēt
Ir jau stikli, kas tā pat dod vinjeti. Man ar patīk un nost to neņemu. Labs rīks nerada meistaru, bet palīdz jau esošam!
Publicēts: 31.08.13 23:45
 citēt
Vaards:Nav man neviena komplekta atrādīšanai - jo vienkārši nespecializējos komercpiedāvājumos. Pāris reizes nobildētie ir ieteikuši tālāk.

Pēc kategoriskajiem izteikumiem šis vairs neskan lāga
Publicēts: 31.08.13 23:50
 citēt
NilsS:
Vaards:Nav man neviena komplekta atrādīšanai - jo vienkārši nespecializējos komercpiedāvājumos. Pāris reizes nobildētie ir ieteikuši tālāk.

Pēc kategoriskajiem izteikumiem šis vairs neskan lāga

Atgriežamies pie diskusijas par baleta kritiķiem?
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):