Meklēju asistentu kāzu fotografēšanai 24. augustā, pilna diena. Vajadzīgs asistents ar savu auto, kurš varētu vadāt fotogrāfu. Ceremonija notiek Rīgā, fotosesija un viesu nams Siguldas apkārtnē. Sedzu degvielas izdevumus, iespēja klātienē, mācīties un praktizēties kāzu fotografēšanā. Asistents var fotografēt tikai prakses nolūkos. t. 29211197 aivarstip@inbox.lv
A starp rindiņām kautkā uzkrītoši lasās "man nav mašīnas/negribās savu čakarēt un žēl/neiekļaujas budžetā nolīgt šoferi ar mašīnu,tapēc nosaukšu to par "asistentu" un dabūšu pakalpojumu pa lēto" Principā tas pats kas "nofotografē mums kāzas,mēs tev ēst iedosim"
Nu bet nau jau par velti, kaut kādu naudu jau espiedāvāju, par kovar diskutēt Var jau būt man vajadzēja nolīgt taksometru uz visu dienu par 150 Ls vai maksāt asistentam 50 Ls stundā ???
Neņem galvā bubinātājus ..... es pieteiktos, ja man nebūtu cits pasākums Tā es pieteicos par šoferi Plūmem manas meitas kāzās - vīramāte un vedējmāte parmeta manai meita "nu kā Tu tā liec mammu savās kāzās pie darba" .... a man bija intersanti un meita arī šamām atbildēja "mana mamma ir savādāka kā visas citas";-)))))
Ja degvielas izdevumi (no asistenta mājām un atpakaļ) + izdevumi par stāvvietu + vieta pie galda vakarā + atbildes uz visiem jautājumiem = ir Ok pirmajai reizei!
Ja kāds nesaprot, ka kādu reizi meklē sadarbības partneri, kuram maksā gan izdevumus gan arī kaut kādu summu par darbu, tad jāsēž pie datora un jāturpina urbināt deguns.Vajag vispirms pajautāt nevis jāfilozofē, ņemot info no zila gaisa Vietējā mēroga "meistari", kuri gatavi pačakarēt citiem smadzenes vai vismaz fotoblogā parādīt savu asprātību šoreiz nav vajadzīgi OK, es jau arī par mieru Protams vieta pie galda arī garantēta, ja apsola nepiedzerties un nepiesieties kāzu viesiem
Kas tur slikts?,manuprāt mēs visi esam tikai vietējā mēroga "meistari".Par citu jūsmo tikai draugi, par citu mazliet vairāk cilvēku, ne jau visa pasaule mūs apbrīno un seko līdzi mūsu radošajām darbībām
Maris:Eh man tagad autiņu piekrāso, bet draugs varētu aizdot drifta 4.0l bumeru - ar 4 sporta degvielas kannām pietiktu - kanna 78LVL
"Sporta degvielas kanna" KAS tas ir??? Bet sasmīdināja mani kārtējo reizi "spečuki"....Nu nerunājiet, ja nejēgas, klusēšana takš zelts esot.
> 98, parasti 100 oktānskaitļa benzīns, augstas veiktspējas dzinējiem ar augstu kompresiju... Savlaik Neste piegādāja Neste racing degvielu... Nekas tāds pārdabisks...
Sporta degviela par īpašu cenu Vēlamies Jūs informēt, ka šā gada 30.jūnijā SIA Neste Latvija pārtrauks fasētās sporta degvielas tirdzniecību. Sakarā ar to, piedāvājam iegādāties sporta degvielu, kas atbilst FIA noteiktajām prasībām, par īpašām cenām: Hiperflo Turbo Ultimate, fasēts metāliskās 25 ltr kannās. Cena 3.10 Ls/ltr (ieskaitot visus LR paredzētos nodokļus nodokļus) Hiperflo 250 (atmosfēriskajiem dzinējiem), fasēts 25 ltr kannās. Cena 2.60 Ls/ltr (ieskaitot visus LR paredzētos nodoķlus) Sporta degvielu iespējams saņemt Neste noliktavā - Ozolu ielā 28, Jaunmārupē. Darba laiks noliktavā darba dienās no 9:00 līdz 17:00.