Sveiki,mani sauc Alina un es cēru ka jūs varēsiet man palīdzēt. Man loti patīk fotografēt un gribas apgūt fotografēšanas pamatus, bet es esmu apjukusi no piedāvājuma daudzuma. Zinu ka jums,droši vien, jau ir apnikuši tāda veida jautājumi,bet tomēr pie kura labāk vērsties lai apgūtu pamatus. Ir daži varianti: *Elena Panceva ( viņa it ka ir vienīga sieviete ar licenzētu programmu, bet atsauksmes ir diezgan dažādas) *Kaspars Teilāns *Juris Popovs *Mārtiņš Vanags *M. Kundzins *Andrejs Salikovs ( no fotoakademijas) *Nikolais Trifanovs-Bogdanovs
Ja varat kādu ieteikt busu loti pateicīga Ļoti gribas dzirdēt ari atsauksmes no jūsu puses par pasniedzējiem.
Vanags kursus vada!?!?!?!?!? o jēēē ....... P.S. Tevis nosauktie ir ļoti dažādi .... vai nu ej pie katra uz pirmo nodarbību, kas parsti ir par velti un sajūti - ir/nav Tavs ... vai nu uzticies kādam savam labam paziņam, ar kuru Tev sakrīt lielākā daļa domu .... te Tev sastāstīs visādas glupības!
dansiga:Vanags kursus vada!?!?!?!?!? o jēēē .......
Tas bija slikta vai laba o jēēēē? Vienkārši es jau salasījos , uzrakstīju sievietei viņa ir pieklaigā un patīkama, bet viena foruma izlasīju ko par viņu doma citi un tas atsauksmes nebija baigi labas. Tā ka esmu studente , liekas naudas nav un gribas iztērēt to ar pratu, lai pasniedzējs dotu zināšanas ,nevis vienkārši ņemtu naudu,. Vot ari padomāju .ka varētu paklausīties ko citi varētu ieteikt un tad jau pašai izlemt
dansiga:Bet cik tam Popvam to tel kartīšu, ka var nepārtraukti reģistrēties!?!?!?!?!?!?
Juri ....... vai ta nezini, cik Vanagam vāji nervi!?!?!?
Tas bija adresēts man?
Jā, Juris Popovs varētu būt vislabākais skolotājs iesācējam. Viņš mīl eksperimentēt un atrod visu ko jaunu, piemēram, mums šeit bija diskusija par to kā Harcourt Studio izgaismo savus klientus (iespējams pasaules atzītākā un dārgākā studija) www.google.lv...
Juris jau pēc pāris dienām nācis klajā ar savu simtiem reižu lētāku risinājumu: www.portreti.lv... Pirmajam mēģinājumam pat ļoti labi!
Attiecīgi viņš varētu būt labs pasniedzējs, jā, jo pats eksperimentē un visu pārbauda. Attiecīgi viedoklis veidojas pārliecināts un ar dziļu izpratni par konkrēto jautājumu kopumu.
bezpridelshica:KApec tu doma ka es esmu popovs? ( vai es ne tā sapratu kaut-ko) Atvaino man ir grūti dažreiz saprast cilvēka domu latviski. Pati esmu krieviete.
bezpridelshica:KApec tu doma ka es esmu popovs? ( vai es ne tā sapratu kaut-ko) Atvaino man ir grūti dažreiz saprast cilvēka domu latviski. Pati esmu krieviete.
Мне 22 года и я точно знаю ,что являюсь девушкой,если кому -то кажется,что я выдаю себя за другого то вы легко можете убедиться и просмотреть мои странички в одноклассниках ,фаусбуке или в друзьях. Я разговариваю и понимаю латышский язык,но иногда настоящии латыши высказываются немного по своему и мне как русской очень трудно понять.. Пишу я исключительно как умею, так как учусь в ТСИ на русском потоке и латышский уже практически забыла. На данный сайт забрела совершенно случайно. Гдето в январе мне парень подарил фотокамеру,изначально просто чтобы фотографировать всё что попадётся под руку. Но этим летом я стала задумываться о фотокурсах,так как поняла что фотографировать мне нравится,это приносит мне спокойствие. Естественно я прочила инструкцию по эксплуатации Canon 650D ,но всёже у меня получается лучше усвоить материал,когда мне его рассказывают и объясняют. И вот несколько недель назад я задалась вопросом: к кому пойти на обучение. Увы на многих форумах создаются темы с вопросами типо : Куда пойти учиться и т.д Однако люди почему-то высмеивают начинающих и не дают каких либо советов. Уверена ,что многие посещали курсы и не у одного преподавателя и могли бы поделиться своим впечатлением о их работе и посоветывать,на свой взгляд,лучшего. Надеюсь все понимают русский,так как перевести будет очень сложно
NU lai tā būtu, ka neesi feiks .... Joprojām saku - neviens tev nespēs ieteikt LABĀKO pasniedzēju ..... kā iepriekš jau rakstīju, ko laikam neizlasīji ... tak aizej pie visiem uz pirmo nodarbību u paklausies ... kurš tev labāk patīk!!!!! P.S. es arī taisos iet ... pie kāda no Fotoakadēmijas pasniedzējiem, tik neesmu vāl izlēmusi pie kura, bet tas noteitki nebšu TRifanovs ..... tikai man ir mērķi citi nekā tev ;-))))
dansiga:NU lai tā būtu, ka neesi feiks .... Joprojām saku - neviens tev nespēs ieteikt LABĀKO pasniedzēju ..... kā iepriekš jau rakstīju, ko laikam neizlasīji ... tak aizej pie visiem uz pirmo nodarbību u paklausies ... kurš tev labāk patīk!!!!! P.S. es arī taisos iet ... pie kāda no Fotoakadēmijas pasniedzējiem, tik neesmu vāl izlēmusi pie kura, bet tas noteitki nebšu TRifanovs ..... tikai man ir mērķi citi nekā tev ;-))))
Es visu rūpīgi izlasīju, bet diemžēl ne pie visiem var aiziet lai iepazītos. un man nav mērķis atrast labāko,jo es pati saprotu ka ir grūti vērtēt. vienkārši gribas dzirdēt atsauksmes,ja tādas ir.
Personīgi pazīstu Vanagu, Kundziņu, Trifanovu... 1. Pārāk ambiciozss, lai būtu labs pasniedzējs 2. Diez vai draudzējas ar jaunajām tehnoloģijām - PS mācīja no kaut kādiem ārzemju tutoriāļiem - atstāstot un kad uzdevu konkre'tus jautājumus - nespēja atbildēt 3. sajūta, ka zinu vairāk par viņu ;-)))
Der?
P.S> A kāpēc pie nosauktajiem nevar aiziet uz vienu lekciju!?!?!?
dansiga:Personīgi pazīstu Vanagu, Kundziņu, Trifanovu... 1. Pārāk ambiciozss, lai būtu labs pasniedzējs 2. Diez vai draudzējas ar jaunajām tehnoloģijām - PS mācīja no kaut kādiem ārzemju tutoriāļiem - atstāstot un kad uzdevu konkre'tus jautājumus - nespēja atbildēt 3. sajūta, ka zinu vairāk par viņu ;-)))
Der?
P.S> A kāpēc pie nosauktajiem nevar aiziet uz vienu lekciju!?!?!?
Der Nevar,jo viņi nepiedāvā tādu iespēju Nekur saitos nav rakstīts par tadu iespēju Un viniem 1 lekcija pa 7-15 ls maksa.
NETICU, ka kāds atteiktu, ja peizvanītu un palūgut, vai nevar pirmo lekciju atnkat un noklausīties bez maksas .... bet ja paliec, tad samaskā arī par pirmo ..... NETICU!
dansiga:NETICU, ka kāds atteiktu, ja peizvanītu un palūgut, vai nevar pirmo lekciju atnkat un noklausīties bez maksas .... bet ja paliec, tad samaskā arī par pirmo ..... NETICU!
Verts pamēģināt bet domāju ka viniem tas nav izdevīgi Tagad jau visur un visi grib tikai naudu noraut no cilvēkiem.
Manā uztverē tas ir pat normāli .... NU labi - atnāks un uzreiz samaksās par pirmo mēnesi un pec tam spļaudīsies un visiem stāstīs KĀ nepatīk .... Diez vai ka'dam pasniedzējam to vajag .... Bet ja atnāk uz pirmo nodarbību un secina, ka šis nav "mans" pasniedzējs un aiziet .. tak tāds nespaļudīsies un nestāstīs visai pasualei to ;-))))
dansiga:Manā uztverē tas ir pat normāli .... NU labi - atnāks un uzreiz samaksās par pirmo mēnesi un pec tam spļaudīsies un visiem stāstīs KĀ nepatīk .... Diez vai ka'dam pasniedzējam to vajag .... Bet ja atnāk uz pirmo nodarbību un secina, ka šis nav "mans" pasniedzējs un aiziet .. tak tāds nespaļudīsies un nestāstīs visai pasualei to ;-))))
Man šķiet, ka pzpredjelica ir feiks- postā neatbild. Amzierējas forumā.
dansiga:Manā uztverē tas ir pat normāli .... NU labi - atnāks un uzreiz samaksās par pirmo mēnesi un pec tam spļaudīsies un visiem stāstīs KĀ nepatīk .... Diez vai ka'dam pasniedzējam to vajag .... Bet ja atnāk uz pirmo nodarbību un secina, ka šis nav "mans" pasniedzējs un aiziet .. tak tāds nespaļudīsies un nestāstīs visai pasualei to ;-))))
Man šķiet, ka pzpredjelica ir feiks- postā neatbild. Amzierējas forumā.
Спасибо за совет, надеюсь при личном разговоре,действительно удастся договориться с преподавателями о пробном уроке
Спасибо за совет, надеюсь при личном разговоре,действительно удастся договориться с преподавателями о пробном уроке
V ļičnom poste vam ja uže objasnil nekotorije vešči- otveta ne posledovalo Sposibo
Вот почему сразу фейк? Да и не шучу я . Действительно интересуюсь. Не на всё отвечаю,так как не всё могу понять,но стараюсь. Просто я реально помощи попросила,а тут с наездами на меня накинулись,ещё и за другую личность принимают,как то не по теме. Кажется что это вы издеваетесь надо мной.
Я просто искала совета и помощи,чтобы не выкинуть деньги на ветер. Извините если кого-то побеспокоила и может гдето показалась смешной. Спасибо тем,кто действительно дал советы и подкинул хорошую идею по поводу прослушать у каждого по одной лекции,действительно дельный совет.
letins:Uzklausi Popova k.gu un Kundziņa k.gu. Vairāk neesi minējusi. Popova k.gs.- tehniskās lietas, Kundziņa k.gs.- intelektuālās lietas.
вы об этом говорите? Я прочитала. И в верхнем посте я указывала и других преподавателей. Спасибо.Отметила для себя
Vibirajtje cami. No prostaja vežļivostj v russkom duxe trebovala bi ot vas, esļi vi uvažajemaja ļičnostj, ļičnogo otveta na post. Spasibo. Znaju, c kem imeju čestj.
bezpridelshica:Вот почему сразу фейк? Да и не шучу я . Действительно интересуюсь. Не на всё отвечаю,так как не всё могу понять,но стараюсь. Просто я реально помощи попросила,а тут с наездами на меня накинулись,ещё и за другую личность принимают,как то не по теме. Кажется что это вы издеваетесь надо мной.
Jesli ho4es bit zdorovij,upotrebljajesh vitaminami bogatuju pishchu,gimnastika i tak daleje. Tolko ko uze bolnaja -topajem k vrachu.
Foto takze-na kursi kogda uze kapsec.................sovsem neznajesh 4e po 4em,no tolku malo budet po ljubomu
bezpridelshica:
вы об этом говорите? Я прочитала. И в верхнем посте я указывала и других преподавателей. Спасибо.Отметила для себя
Vibirajtje cami. No prostaja vežļivostj v russkom duxe trebovala bi ot vas, esļi vi uvažajemaja ļičnostj, ļičnogo otveta na post. Spasibo. Znaju, c kem imeju čestj.