60uz5komats6:Kādām kartēm?Ja CF,tad jāskatās ar pagaru sliedi,citādi kontaktus sačakarēsi neiespringstot.
Jā, CF kartiņām. Dumjš neesmu, bet nesaprotu, kas ir pagara sliede!?!
Mans viens lētais lasītajs lasa lēnāk kā pa taisno no fočuka, tas man neder!
Gara sliede - nozīmē garas vadīklas un kontakti DIKTIDZIĻI iekšā lasītājā! Lai pēc iespējas samazinātu iespējas kaut brutāli, bet šķībi iebāzt, izvilkt utt...
par to pašu CF karti - vai nav labāk lietot - vadu no foto, nekā vilkt - iekšā, ārā tās kartes ? ja nobeidz iekš foto - to lasītāju - domāju skāde lielāka ir
PS bija laikam CF Kartes - pārejas uz SD kartēm, arī
kvaa:par to pašu CF karti - vai nav labāk lietot - vadu no foto, nekā vilkt - iekšā, ārā tās kartes ? ja nobeidz iekš foto - to lasītāju - domāju skāde lielāka ir
PS bija laikam CF Kartes - pārejas uz SD kartēm, arī
Nafig jābojā datu pārraides ātrums caur SD slotu mīcot iekšā CF kartes saturu...? Kāpēc jāpērk gadžets, kas palēnina datu pārraidi???
Fočikam ir gana dziļa tā ligzda un ir jābūt talantīgam līkrocim, lai tur ko sačakarētu (kaut ir bijuši gadījumi)... Ja lasītājs ir normāls un pirksti nav pārāl līki - viss strādā un neko nekur nelauž.
Tik pat labi - ar vadu var reāli izļurināt USB spraudni kamerai... Vai tas ir labāk/lētāk/prātīgāk - vvz...
Karšu lasītāji nav vienādi - daži ir ātrāki par citiem. Lēnākie ir USB2 un pat starp tiem ir starpība ātrumā. Tie kas maksā ap tiem pašiem 5ls nav tie ātrākie. Ātri ir PCMCIA lasītāji, bet šis ports laikam ir tikai paveciem portatīvajiem. Ja ir ne pārāk jauns Apple dators, tad ātrāki par USB2 ir FireWare800, bet tos šobrīd nav tik vieli nopirkt. Savukārt, ja dators ir jauns, nav iemesla neizvēlēties USB3 lasītāju. Bet jebkurā gadījumā - jāskatās atsauksmes un labāk pirkt ātrāku, nekā lēnāki, ja savs laiks ir svarigs
ak34:Karšu lasītāji nav vienādi - daži ir ātrāki par citiem. Lēnākie ir USB2 un pat starp tiem ir starpība ātrumā. Tie kas maksā ap tiem pašiem 5ls nav tie ātrākie. Ātri ir PCMCIA lasītāji, bet šis ports laikam ir tikai paveciem portatīvajiem. Ja ir ne pārāk jauns Apple dators, tad ātrāki par USB2 ir FireWare800, bet tos šobrīd nav tik vieli nopirkt. Savukārt, ja dators ir jauns, nav iemesla neizvēlēties USB3 lasītāju. Bet jebkurā gadījumā - jāskatās atsauksmes un labāk pirkt ātrāku, nekā lēnāki, ja savs laiks ir svarigs
Vēl pie šī varu piemetināt, ka savulaik nopirku Apacer Share Steno www.photographyblog.com... tiko tāds parādījās un bija ģeniālākais risinājums (2x 20gb diski iekšā, gadījās regulāri aizdot pāris čomiem ārzemju braucieniem u.t.t.). Steno tagad dziļi plauktos mētājas, bet viņam nāca līdzi ļoti kvalitatīvi nostrādāts karšu lasītājs... To lietoju vēl tagad (izņemot divām 64gb SDXC kartiņām). Vēl pāris gadus atpakāl (pirms usb3 laikiem) tas bija ātrākais no karšu lasītājiem.
Attiecīgi rezumējums - ja nopirksi kvalitatīvu un ātru USB3 lasītāju, tas dzīvos ilgāk par visām Tavām CF kartiņām un fočikiem.
kad mans lasiitajs pa 15 latiem pakliida viena fotosesija, aizchapoju uz maximu(vajadzeja uz sitiena) nopirku acme par 3,80. CF karteem lietoju jau gadu, neesmu maniijis ipashas atruma atskjiribas. kontaktus neesmu nolauzis, mosh esmu hiljaks un jaakachajas
Man ir cita pieredze: Transcend, modelis: TS-RDP8K nelasa CF 8Gb kartes, 4 Gb lasa. Kartēm ne vainas, citā lasītājā viss kārtībā. Ir idejas, kas par šaizi?
Ritz:Laikam ņemšu šo [url=http://www.tera.lv/LV/datortehnika/atminas_kartes_sd_mmc_xd__/transcend&good=9TER383805
Veikals]http://www.tera.lv/LV/datortehnika/atminas_kartes_sd_mmc_xd__/transcend&good=9TER383805 Veikals[/url] lielisks, sadarbojamies gadiem (ogrēnietis) Par lasītāju - kompī ir instalēts bloks ar visām iespējamām ligzdām, bez problēmām. Atsevišķs - tas klēpjdatoram?
Atsauksmes var palasīt www.amazon.com... un detalizētu apskatu [url=http://www.hitechlegion.com/reviews/multimedia/20002-kingston-fcrhs3-fcrmlg3-review