Neatceros lampiņu skaitu, bet mirķšķinājās krāsaini, bija gumijas kāpurķēdes un pults ar garu vadu!!! Un kaifs tās 10 ļeņina monētas cēli izbērt kasierei uz šķīvīša
viecha:Man arī šitā problēma jārisina,jo gaida pagarš brauciens pāri okeānam! Un b...ģ tvoju maķ jau visu pauri esmu tukšu izfunktierējis!Vienu dienu nolemju ņemt ziepi.otru dienu pārdomāju-nē jāstiepj spogulis...un plus man vēl problēmas ar veselību...Kas man tai ziepī nepatīk ir skatumeklētāja iztrūkums.Nu nevaru es ciest ekrānu un izstieptas rokas!Ja vēl saule spīd,tad vakars absolūts-kadrē praktiski uz dullo!
Vieča, es pajēmu Fuji X-10 un esmu apmierināts- viņam ir primitīvs, bet drošs optiskais skatu meklētājs, zūms bez podziņām, bet ar pierasto gredzenu. Kvalitāte pieklājīga, labi velk arī pustumsā.
Reāli lielākais mīnuss ir pašvaki aķi, bet man ir 6 aķi un 2 lādētāji (arī no Fuji F550). Tad var paspēt salādēt un ceļojuma dienai ar 3 aķiem man pietika.
Nu es tak nepirkšu vēl vienu ziepeni,jaman jau ir nepavisam ne tā lētākā un sliktākā-Panasoņka LX5 par veseliem 300 lašiem! Visas tās krievu blicenes-luči un saulītes gan šermuļus uzrauj atceroties!Visiem jau kaut kāda bija,