forum.gif
Nepieciešams ziepju-trauku eksperta padoms
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Nepieciešams ziepju-trauku eksperta padoms
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 22.08.13 13:59
 citēt
viestursvi:Iesakiet lūdzu pašu labāko no ziepju traukiem, ko var dabūt par aptuveni LVL 130.

šis ir salīdzinoši labs www.dpreview.com..., tikai cena nedaudz augstāka par vēlamo :face-glasses:
Publicēts: 22.08.13 14:00
 citēt
To, kurš, divas ļampiņas mirkšķinādams, ar plakano bateriju braukāja pa istabu?
Publicēts: 22.08.13 14:16 labots
 citēt
Neatceros lampiņu skaitu, bet mirķšķinājās krāsaini, bija gumijas kāpurķēdes un pults ar garu vadu!!!
Un kaifs tās 10 ļeņina monētas cēli izbērt kasierei uz šķīvīša:)
Publicēts: 22.08.13 21:31
 citēt
Friidis:
viecha:Man arī šitā problēma jārisina,jo gaida pagarš brauciens pāri okeānam! Un b...ģ tvoju maķ :face-grin: jau visu pauri esmu tukšu izfunktierējis!Vienu dienu nolemju ņemt ziepi.otru dienu pārdomāju-nē jāstiepj spogulis...un plus man vēl problēmas ar veselību...Kas man tai ziepī nepatīk ir skatumeklētāja iztrūkums.Nu nevaru es ciest ekrānu un izstieptas rokas!:face-grin:Ja vēl saule spīd,tad vakars absolūts-kadrē praktiski uz dullo!:face-sad:

Vieča, es pajēmu Fuji X-10 un esmu apmierināts- viņam ir primitīvs, bet drošs optiskais skatu meklētājs, zūms bez podziņām, bet ar pierasto gredzenu. Kvalitāte pieklājīga, labi velk arī pustumsā.

www.dpreview.com...

Reāli lielākais mīnuss ir pašvaki aķi, bet man ir 6 aķi un 2 lādētāji (arī no Fuji F550). Tad var paspēt salādēt un ceļojuma dienai ar 3 aķiem man pietika.

Nu es tak nepirkšu vēl vienu ziepeni,jaman jau ir nepavisam ne tā lētākā un sliktākā-Panasoņka LX5 par veseliem 300 lašiem!
Visas tās krievu blicenes-luči un saulītes gan šermuļus uzrauj atceroties!Visiem jau kaut kāda bija,:face-grin:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas